|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
29.11.2007 14:14:44   
Skye
Katina jaz bom ful držala pesi zate za jutri da bo vse potekalo vredu...punca drži se.......me bomo z mislimi pri tebiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Čmrlika  hehe...ne ni skrivnost...živim čist blizu Ekonomske fakultete. Glede na to, da Maribor ni tko velik ni dvakrat za rečt da se že nisva kje kdaj srečale, čeprav jaz si vse drugo prej zapomnim, kot pa obrazeuser posted image user posted image

Kodrana si nora......tko lepe lase imaš, vsaka druga bi bla srečna če bi imela takšne.....pa nič več ravnat, to samo uničuje lase.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.11.2007 14:15:32   
filipinka
U res ste vse lepe in mlade!user posted image  Mogoče dam še jaz kakšno slikco gor, ko sem bla mlada in lepa...zdaj sem še pa samo lepauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.11.2007 14:18:56   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Ampak imam raje živahne in navihane fante, kot da bi bil preveč miren.

Absolutno se strinjam s tabo. Tak mali nagajivec te vsak dan poleg nakravžlanih živčkov tudi neštetokrat spravi v smeh. Moj ima včasih take ideje... jao, jaouser posted image user posted image . Kadar je naš miren je to v 99% znak, da mu je ali slabo ali pa je res zbolel. Kar je super pokazatelj user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.11.2007 14:20:43   
natasa34
Teodoral, pred kratkim - 20.10.07 je bila poroka. Sva še čisto sveža user posted image
Za doge pa tko nimam besed, so ....ah nekaj najlepšega. Meni sta se tko vsedli v srce.
Je pa tudi v bloku izvedljivo, jaz sem imela obe v bloku na 50 kvadratih predno smo se vselili v hišo. Lahko ti rečem, da je isto kot v hiši, dovolj pozornosti in sprehodov pa so najsrečnejši psi na svetu.
Ta tigrasti Apache je ful začel čutiti spremembe pri meni, se mi ful naslanja na trebuh, pa skoz bi se neki cartu ... Tamala je pa še preotročja, ji je pa tko vseeno, sam da dogaja

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
29.11.2007 14:21:18   
TamaraJ
Katina...držimo pesti zate jutri. Močno! Pa še vsaj nekaj dni potem. Zihr je zihr!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
29.11.2007 14:31:00   
Čmrlika
No, tud jaz se vam pokažem, če katera želi. Dam geslo na ZS. Vohuni, kaj čemo!user posted image Pa po moje bi zdaj že rable seznam gesel albumov počasi...To ja rabiš enga cajta da tovse najdeš...user posted image Bi katera? Teodoral?user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
29.11.2007 14:32:22   
filipinka
No še jaz... moje geslo mlada. Sem pa tista blond, tudi jauser posted image  in moj sinček je na eni zraven!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
29.11.2007 14:36:59   
TamaraJ
Čmrlika meni prosim...nenasiten firbec sem in res vas je lepo spoznavat!

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2733
29.11.2007 14:37:53   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

No, tud jaz se vam pokažem, če katera želi. Dam geslo na ZS.

Jaazzzzzzuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
29.11.2007 14:38:35   
špelin@
natasa34, ob tvojih fotkah bom rekla samo: UAU user posted image user posted image

Čmrlika, ti si ena lepa zasanjana temnolaska user posted image

modrooka, še ena krasna bejba user posted image

kodrana, ne ga sračkat, tvoji kodrčki so nekaj najlepšega!!! Jih je resnično škoda uničevat.

Katina, si me tako ganila s svojim pisanjem - hvala ti user posted image  Za jutrišnjo AC pa močno stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

Saj sem res bolj čustvena oseba, ampak očitno zdaj tudi hormoni delajo svoje, ker se nikakor ne morem "naglihati" in imam nonstop solzne oči user posted image

Ne morem zdaj vsevprek pljuvati po svojem G, ker če se spomnim prejšnje nosečnosti, je bil zlat: že ko je vpisoval v materinsko knjižico npr. krvne izvide, je vedno zraven komentiral ("aha, hemoglobin je v redu, ampak boste morali vseeno v prihodnosti paziti pri prehrani, uživati dovolj z železom bogate hrane"), ob vsakem UZ-ju ali navadnem poslušanje srčka z Dopplerjem, je dal utrip na zvočnik, da sem ga slišala, se pohecal, kako mali telovadi, mi razložil tudi kar sam od sebe vse, kar sem vprašala in še več,... Za materinsko knjižico ni bilo nikoli treba plačevati, vsakič sem jo dobila na drugem pregledu. Ob njem sem se počutila sproščeno, zanesla sem se njegovo strokovnost, na to, da mi bo vse natanko razložil, nikoli nisem šla od njega zmedena, polna vprašanj. Letos pa je to kot en drug človek, sploh ne najdem logične razlage user posted image  Pa zato sem pred 8. leti šla k njem, ker mi je ustrezal tako kot strokovnjak kot po človeški plati! user posted image

Pa dobro, danes zjutraj sem si še posebej rekla, da gre v tretje rado, če je imel že ob prejšnjih dveh terminih slab dan, in sem šla tja čisto sproščena in dobre volje. Pa isto sruser posted image  user posted image  Saj če pogledam realno, bi mi za materinsko knjižico dol viselo in bi jo rade volje kupila, če bi bila z G zadovoljna, če bi imel en primeren odnos do mene. Tako pa se mi zdi skrajno bedno še finančno podpirati nekoga, ki ravna z mano kot z odpadkom.

Čakam, da se mala pika zbudi, nujno moram na en sprehod po sončku, da mi mrzel zrak prežene nadležne misli in se napolnim z energijo user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 2735
29.11.2007 14:38:37   
TamaraJ
Bom jaz naredila seznamček jutri in ga bom poslala na ZS vsaki. Ste za?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
29.11.2007 14:40:44   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

...tudi!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
29.11.2007 14:41:49   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Bom jaz naredila seznamček jutri in ga bom poslala na ZS vsaki. Ste za?

Če boš tako pridna dobiš od mene en sladoleduser posted image

Filipinka pa je prava manekenkauser posted image

Sem ugotovila, da smo majčice same fejst babe, ni kaj user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
29.11.2007 14:42:35   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

...tudi!

Jaz tudi, prosim!

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2739
29.11.2007 14:43:07   
TamaraJ
filipinka... sem se te dokaj dobro predstavljala. Samo, da si še lepša! Pa sinko je fuuul srčkan...

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2740
29.11.2007 14:45:29   
TamaraJ
No, jaz pa že zbiram gesla in bom enkrat jutri pošiljala na ZS. Moram kar nekaj strani nazaj... Pa bom jutri v službi končala. Doma nimam časa user posted image user posted image user posted image  (da me moj šef ne sliši...)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
29.11.2007 14:48:42   
Taula
Filipinka...kot manekenka si.user posted image

Čmrlika...jaz bi tudi geslo.

Bom še jaz probala narediti album....samo sem siva miš proti vam.

špelin@: G po kateri sprašuješ ima licenco za NS in jo dela v Bežig. dvoru se mi zdi.
Tvoj G je pa res en user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
29.11.2007 14:51:07   
narava
Vse sem pogledala!

Kaksn firbec! Wow, nasi beboti bojo taaaaaaaki manekeniuser posted image

filipinka: ne vem zakaj sem si predstavljala eno temnolasko z malenkost posevnimi ocmi??user posted image  
modrooka: adlicna frizura!user posted image
Skye: si se ti mogoce kje v blizini lj ekonomske fakultete sukala? Meni si tako znana??
Kodrana: najs her! veri najs her!
Naty: se ti vidi, da si dobrovoljcek user posted image
Tamara: kakrsna mati, taksen sine. Se mi zdi, da sem ti ze 1x prej rekla, da je mali taki cukr.user posted image
Natasa: iskreno? ta prva stvar, ki mi je padla v oci je bil taaaaako lep dekolte! wow! pa ful lepa obleka..

ce sem kero pozabila, se opravicujem! toliko obrazov, da moram prespat, da se dobr ulezeuser posted image

kmal pa domov..

lp, n.

< Sporočilo je popravil narava -- 29.11.2007 14:57:11 >

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
29.11.2007 14:53:51   
Čmrlika
TamaraJ- sem te izvala, ha? No, super da boš to nardila...In takrat bom jaz vse lepo po seznamu pregledala in pokomentirala. Se ful ne znajdem na tak način,taka pač sem --urejenost in sistematičnost sta značilni za device!user posted image
Hvala RES!
Špelin-a jaz da sem zasanjana? Ne vem ne vem...user posted image  Temnolaska pa sem! Kot pribito!!!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
29.11.2007 15:00:44   
špelin@
filipinka, houlimouli, halooo?! Pa tu ste same lepotice, očitno bom morala začet brskat za kakšno papirnato vrečko za na glavo user posted image

Taula, ja, dr. Lomškova dela NS z licenco tam user posted image  Drugače pa upam, da  je tale spisek s spletne strani trboveljske bolnice ažuren, bom prihodnji teden poklicala:

Dispanzer za žene
Delovni čas

Dan v tednu

Ura

Ponedeljek:
9.00 – 12.00
13.00 – 16.00

Torek:
10.00 – 13.00
15.00 – 17.00

Sreda:
9.00 – 13.00
15.00 – 17.00

Četrtek:
9.00 - 13.00
15.00 – 17.00

Petek:
9.00 – 12.00

Osebni ginekologi:
Mag. Čuk Jože, dr.med.: ponedeljek dopoldan in sredo
Jurca Miroslav, dr.med.: četrtek in petek
Pogačnik Andrej, dr.med.: torek
Lomšek Mili, dr.med.: ponedeljek popoldan

Čakalna doba:
Pogačnik Andrej, dr.med. in Lomšek Mili, dr.med. nimata čakalne dobe.
Mag. Čuk Jože in mag. Jurca Miroslav, dr.med. imata čakalno dobo 2 meseca.

Način naročanja: Naročite se lahko osebno ali po telefonu vsak dan od 12.00 do 14.00 ure na telefonsko številko 03 56 52 537.

Neposredna povezava do sporočila: 2745
29.11.2007 15:06:06   
Skye
Punce kaj boste danes kaj
user posted image
...sem brez idej user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
29.11.2007 15:07:56   
natasa34
Špelin@, vse smo lepe, ne bo nobenih šrkniclov za na glavo user posted image

Sem ti že prej tudi jaz hotla reči, da zamenjaj ginekologa, ker to res ni način; sam imam te dni ful kurjo pamet user posted image

Čmrlika, prosim geslo.

Katina, držim pesti za jutri, da bo vse ok.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
29.11.2007 15:13:55   
Estrella*
Čmrlika meni gesli obvezno!!!!!

Skye: danes se mi ne da kuhat, zato bo kar makaronfleisch in zelena solata. Najhitreje pripravljenouser posted image

Grem malo še po albumih firbcat!!!

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
29.11.2007 15:18:03   
Katina
Taula, pa še kako prav imaš. Jutri bom videla nešega/našo telovdca/ko user posted image . K sreči imam AS in vem, da je vse OK.
AC mi bo delal Pušenjak user posted image (zanj sem zaprosila), pravijo da je res strokovnjak, tako, da bom v dobrih rokah. Sva se dobr zmenili, ti dobiš rezultate za Miklavža, jaz pa za Božička. Bom vmes držala pesti tudi zate, nič bat!

Vsem hvala za podporo, mi je kar lažje, ko mislite name.

Skye, ravno prejčnji petek sem bila čisto blizu tvojega doma, ker sem šla na EF MB v knjižnico - sem rabla neko literaturo za magistrsko nalogo, ki je samo v tej knjižnici. Še dobro, da sem pred 100 leti tam študirala in - ne boste verjele našla tudi izkaznico od knjižnice, da mi ni blo treba plačat za novo (ja, priznam, po naravi sem hrčekuser posted image . Vse spravim, ker čez 7 let vse prav pride user posted image user posted image .)

Čmrlika, a pošlješ še meni geslo, proooooooosim.
Filipinka tudi jaz sem se te predstavljala temnolaso - podobno nicku, vendar si blond lepotička, ne temnolasa. Tud tamau je cuker.

Današnji meni:
Goveja juha z ulivanci, pečeni kotleti, kuhana zelenjava:cvetača, korenček, krompir, zelena solata z rukolo in mini paradižniki za okras z malo parmezančka, sladica: mareličen kompot

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
29.11.2007 15:20:31   
špelin@
Jaz sem danes kuhala točno 0 (z besedo: nič), ker smo s puncama jedle pri moji mami user posted image  Pa še za moža sem prinesla ostanke - psssssssst, nč mu povedat user posted image  Svinjski zrezki, omaka, riž, pesna solata.

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?