špelin@
|
natasa34, ob tvojih fotkah bom rekla samo: UAU Čmrlika, ti si ena lepa zasanjana temnolaska modrooka, še ena krasna bejba kodrana, ne ga sračkat, tvoji kodrčki so nekaj najlepšega!!! Jih je resnično škoda uničevat. Katina, si me tako ganila s svojim pisanjem - hvala ti Za jutrišnjo AC pa močno stiskam pesti Saj sem res bolj čustvena oseba, ampak očitno zdaj tudi hormoni delajo svoje, ker se nikakor ne morem "naglihati" in imam nonstop solzne oči Ne morem zdaj vsevprek pljuvati po svojem G, ker če se spomnim prejšnje nosečnosti, je bil zlat: že ko je vpisoval v materinsko knjižico npr. krvne izvide, je vedno zraven komentiral ("aha, hemoglobin je v redu, ampak boste morali vseeno v prihodnosti paziti pri prehrani, uživati dovolj z železom bogate hrane"), ob vsakem UZ-ju ali navadnem poslušanje srčka z Dopplerjem, je dal utrip na zvočnik, da sem ga slišala, se pohecal, kako mali telovadi, mi razložil tudi kar sam od sebe vse, kar sem vprašala in še več,... Za materinsko knjižico ni bilo nikoli treba plačevati, vsakič sem jo dobila na drugem pregledu. Ob njem sem se počutila sproščeno, zanesla sem se njegovo strokovnost, na to, da mi bo vse natanko razložil, nikoli nisem šla od njega zmedena, polna vprašanj. Letos pa je to kot en drug človek, sploh ne najdem logične razlage Pa zato sem pred 8. leti šla k njem, ker mi je ustrezal tako kot strokovnjak kot po človeški plati! Pa dobro, danes zjutraj sem si še posebej rekla, da gre v tretje rado, če je imel že ob prejšnjih dveh terminih slab dan, in sem šla tja čisto sproščena in dobre volje. Pa isto sr Saj če pogledam realno, bi mi za materinsko knjižico dol viselo in bi jo rade volje kupila, če bi bila z G zadovoljna, če bi imel en primeren odnos do mene. Tako pa se mi zdi skrajno bedno še finančno podpirati nekoga, ki ravna z mano kot z odpadkom. Čakam, da se mala pika zbudi, nujno moram na en sprehod po sončku, da mi mrzel zrak prežene nadležne misli in se napolnim z energijo