|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
29.11.2007 9:40:46   
Naty*
Ja aurora28 si predstavljam user posted image . Js vedno upam, da ne bom nobenga srečala, ker sm taka, da se še sama sebe ustrašim. Kapo, šal, najdebelejše rokavice, pod bundo pa tolk vsega, da jo komaj še zapnem user posted image user posted image . Včasih sploh ne vem, kako bom preživela, ko bo (oz. če bo spet) 20 pod ničlo. Hvalabogu, da je vsak našim kužkom vseen kake smo, sam da grejo ven ane user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.11.2007 9:41:43   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

...in je moj dragi zraven pel, hec pa ta, da je še psica začela zraven tuliti. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa nevem kaj to pomeni, da moj lepo poje ali .... user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si predstavljam..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.11.2007 9:42:18   
Skye
Naty ti imaš pa taknega psička, ki bi ga jaz imela če bi živela v hiši in ne bloku....tale pasma mi je ful med najlepšimi...se mi zdijo tko elegantni in že na pogled pametniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
29.11.2007 9:58:03   
kodrana
jutro (ja, jst pozno vstajamuser posted image ).

joj, sem prava zaspanka. ob 22h sme že čist gotova, pa do 9h-9.30 spim skoraj, kot ubita.

torej punce moje. jaz sem slikice pogledala in ste tako luštne vse. brez izjeme. same fotogenične mladenke.
Naty*, teodoral, Špelin, aurora, Skye.. upam,da nisem katere izpustila?! vse ste mi simpatične, vendar si nisem nobene od vas predstavljala.. če pa že, pa drugače. torej, lepe ste.

še čakam na geslo modrooke. pa Taula, če se nam bo kaj pokazala.. pa ostale..

jaz grem zdajle mal pozajtrkovat. sem že lačna. njami, njami. kosmiče..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
29.11.2007 10:13:14   
Naty*
Skye men je tud ta pasma všeč, ker so tolk elegantni in res so tud pametni. Moja je psička in ma tud tak lep materinski karakter. Sicer majo neki naravne ostrine, ki ostane, tko da se nepovabljenim ne bi glih dobro godilo user posted image , drugače je pa moja čist razvajenka. Je pa dolg časa živela z mano v bloku (8 let) in ni blo nobenih problemov. Zdej jo mava pa tud v stanovanju skoz, pomembno je sam, da jo dovolj sprehajaš in da se občasno prosto zleta.

Tvoj je tud tak srček, pa tud scrkljanček zgleda user posted image . Sicer so pa men vsi psi luštkani. Nisem še videla nobenga za kerga bi rekla, da je grd.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
29.11.2007 10:25:48   
narava
Gud mnuvning!

Naprej hvala za vse pestke! Vceraj je sel pregled super okrog. Izvidi so pokazali, da nimam nobenih protiteles v telesu tako, da se moram cuvat kar se tice hrane. Pa bakterije v urinu..kr nekiuser posted image

Sicer pa srcek veselo bije, ampak vam povem, da to je bilo meni NAJHUJSIH 15 sekund v zivljenju!! Je kar iskala in iskala in iskala z unim UZ, in ni in ni nasla! Se je zacela ze mrscit, mene pa pocasi adrenalin in panika oblivat! Nakar naenkrat slisiva dum dum dum in se nasmehne: a tu si lump! in cez 3 sekunde ga ni blo vec! Ga spet isce in isce, ga najde, cez 3 sekunde ga ni vec! Je rekla: Ja tacga lumpa pa se ne! Komaj ga dobim, ze zbezi! Je pa zlo zivahen! (jaz si pa mislim "ko bi ti vedla, kaksno olajsanje cutim!).

uf, sem si se 1x dokazala, da AS napravica res  ni zame user posted image

naslednji pregled imam sele 4.1.2008, ker me vmes ni (London callinguser posted image ), morfologijo pa mi bo delala 17.1. (u, a se ze o januarju zgovarjamo?? kdaj je slo pa leto naokrog?!)

Drgac pa punce ej, sploh si vas nisem take predstavljala..mogoce Naty (po avatarjuuser posted image ), pa Spelino (ne vem zakaj?).. bi pa prosila za gesla na zs, ko pa najdem kaksno primerno slikico tudi sama, vam jo gor pripopam. ampak mene si SIGURNO niste tako predstavljali kot bo slika! To vam lahko zelo zelo zagotovo pritrdim! user posted image  Ampak, ob casu..

no se beremo
in da slisim se druge dobre novicke!

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
29.11.2007 10:38:48   
špelin@
Hojla user posted image
Naty*, čudovita fotka, obe s kužiko sta krasni user posted image

TamaraJ, a si na slikci s Timijem in kužkom ti?

No, jaz sem s pregleda. In si nonstop ponavljam, kakšna kokoš sem! user posted image  Saj ne vem, kje naj začnem. Najbolje, da kar od začetka.

Pridem h G, me sestra stehta in mi izmeri pritisk (nekaj nvoega!), grem h G, ki bulji v monitor, potem pa mu dam izvid NS in začne vse izvide (NS, krvne, urinske) prepisovati v kartoteko.

Vprašam, kakšen je bil zadnji izvid PAP. Pravi, naj počakam. V tišini jaz sedim, on piše. Vpraša, če imam kakšne težćave, povem za glivice, napiše recept za Canesten. Potem pove, da je bris spet slab in mi reče, naj se pripravim za G pregled.

Zlezem na mizo, mi vtakne noter račji kljun, noter premaže z eno vatko, primakne mikroskop in gleda, gleda, brez besed gleda...

Vse instrumente umakne in mi reče, naj grem v sosednjo sobo na UZ. Vtakne vaginalno sondo noter - če bom preveč direktna v opisih, se mirno ustavite user posted image  - in nekaj gleda. Ne komentira, tudi jaz ostajam tiho in čakam. Meni nič ne pokaže, po tišini sklepam, da je vse ok. Se grem obleč.

Sedeva nazaj za mizo. Reče, da je pričakoval, da mi bodo v kolposkopski ambulanti delali biopsijo. Povem, da je dr. Kobal to omenil kot eno od možnosti, če bo treba, in da imam naslednji pregled tam 19.12. Potem pa - koka, v bistvu zato, da pretrgam molk, čeprav mi je o tem ogromno povedal že dr. Kobal, dr. Tulova - ga vprašam, kdaj po porodu se dela poseg, ko se odstranijo spremembe na MV. In se razživi, mi začne slikati najbolj črn scenarij (o, potem se je pa razgovoril!). Da živ otrok ne pomeni nič mrtvi materi, če gre za raka itd. itd. Da se v nosečnosti delajo čisto vsi posegi, nosečnost v teh primerih ne šteje,...

Da ohranjam jasno glavo, si v mislih ponavljam/meditiram besede dr. Kobala in odgovor dr. Tulove (da pri meni še ne gre za rakaste spremembe, da moj izvid brisa C3 ni kritičen, da se vedno gleda na to, da se najbolje poskrbi za plod in za mamo, da bi me naročal pogosteje, če bi kolposkopsko videl hujše spremembe, da naj uživam v nosečnosti, da bo itak delal biopsijo, če se mu bo zdelo, da se kaj spreminja na slabše, da v najslabšem primeru takoj po porodu delajo poseg, da sem v varnih rokah,...)

V glavnem: po lekciji vlivanja strahu, o nosečnosti ni bilo govora SPLOH, me G pospremi ven in reče sestri, naj me naroči čez 4 tedne. In sprejme novo pacientko.

Pri sestri se jaz v mislih toliko sestavim, da jo vprašam, kako je zdaj z materinsko knjižico, pa se mi samo zvito nasmeji in reče, da bi morala to noter (pri G vprašat) in naj pač vprašam na naslednjem pregledu. Riniti nazaj h G v tistem momentu nisem mogla, ker je imel noter že drugo pacientko! V roke dobim šop listov (izvidi) in kartonček z datumom, ko sem naročena. Vpraša, če bo v redu, jaz rečem, da ni v redu, ampak očitno ne gre drugače. Grem raje hitro ven, preden popizdim. Torej se gremo pasivno izsiljevanje, ok, tudi prav.

Sem bila dolga, kajne? No, čestitam vsaki, ki se je uspela pregristi skozi moje pisanje user posted image

Ma, še dobro, da sem šla prejšnji teden na NS, tam sem edino dobila občutek, da sem res noseča, od mojega G grem vsakič čisto poklapana in tokrat bom prvič resno razmislila o zamenjavi! Komaj čakam na naslednji kolposkopski pregled v LJ.

Zdaj se grem zjokat, ker moram dati iz sebe tale stres, potem pa naprej v krasen sončen dan user posted image

Hvala vam, drage moje, ker sem se lahko tule izkašljala user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
29.11.2007 10:45:50   
špelin@
Aja, za seznamček, naslednji pregled pri G imam 31.12 user posted image  Al bo krasno silvestrovo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.11.2007 10:48:17   
TamaraJ
spelin@, jaz bi tega debilnega bebca zamenjala takoj. Tudi slučajno več nebi šla k njemu in bi urgentno našla drugega. Pa sej te imajo za norca! Grrrr, čiost me je razpuser posted image , kako je moglo šele tebe. Zahtevala bi vse papirje, kartoteko in poskusila dobiti drugega. Vem, da je problem, da te vzamejo, ampak bi jim še kaj naložila zraven. Očitno se imajo nekateri za bogove in mislijo, da lahko delajo kar hočejo. GRRRRR!!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.11.2007 10:49:04   
narava
ker kreten!user posted image

Ti povej kje zivi, me majske08 RR-jevke ga bomo za voglom pocakale in ga user posted image  A looooh?
Ko bom odhajale k teb na kofe, si bomo pa frajerske user posted image  gor dale in k Charlijevi angelcki po cesti v ravni liniji hodle!
Tko!user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
29.11.2007 10:49:50   
TamaraJ
kodrana... tebe sem si pa res zelo dobro predstavljala. Luštna sta s tvojim dragim. Hvala za gesla vsem! user posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
29.11.2007 10:49:55   
kodrana
špelin user posted image .
takole pa to ne gre. se mi zdi, da si zaslužiš lepšo obravnavo in spoštovanje. halo!!! res ne bi menjala g.? ker, če boš takole skos nesrečna in te bo skos živciral.. ni dobro ne zate, ne za bebico. premisli.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
29.11.2007 10:52:05   
narava
aja, sm prej pozabla dopisat, da se od prejsnejga pregleda nisem zredila cisto nicuser posted image  Vceraj mize (ampak, zares mize) stopim na vago in se prepricam, da odprem oci in pogledam (ah cemu prepricevanje, sej tko al tko pove na glasuser posted image ) in sem bila prijetno presenecena.
tko da lahko seznam napisete, da sem se do sedaj zredila +1 kg. Fajnuser posted image

lp,n.

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
29.11.2007 10:57:49   
špelin@
Hvala vam, punce user posted image  Ne vem še, kaj in kako bom, vem samo to, da takole ne bom več zmogla. Preveč mi pomeni pristen človeški stik med zdravnikom in pacientom, da bi se lahko igrala tole igro user posted image  Sploh v nosečnosti!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.11.2007 10:58:12   
aurora28
Špelin@ ta tvoj G je pa en velik puser posted image , meni se je utrgalo, kaj šele tebi. Daj pojdi se nekam drugam prestaviti, sej vem vožnjo in oddaljenost, ampak vseeno je bolje, da se na pregled voziš 1 uro kot da hodiš k temu user posted image . In tako ti na pregledu ni nič povedal, kako je z user posted image , koliko je velik, kako miga....nič od nič, zakaj te je potem sploh naročil na pregled, če ti ni nič povedal. user posted image user posted image user posted image  

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.11.2007 10:58:47   
Skye
Špelin@ user posted image user posted image ....... jaz ti tud svetujem, da menjaš G. Jaz sem ga in sem z novim super zadovoljna. Ko sem bila pri svoji G prvič v času nosečnosti, je vse kar sem dobila kup napotnic za laboratorij...opravila ni nobenega UZ, da o kakšenem pogovoru-svetovanju sploh ne govorim. Kljub temu, da sem ji rekla, da sem noseča z dvojčki, me je naročila na nasledni pregled šele čez 6 tednov. No v glavnem počlo mi je in že drugi dan sem klicala mojega sedanjega G, če me vzame kot svojo pacientko, kar je tud storil in jaz sem zdaj super zadovoljna. Naroča me na 3-4 tedne, vedno opravi UZ, ponavadi sem pri njem do pol ure. Res se mi posvetiuser posted image
Najpomembneje je, da se pri G dobro počutiš in mu lahko zaupaš...če tega ni je "sranje".

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.11.2007 10:59:01   
petrahh
Ojla user posted image ,

Kako ste?

No sem videla vaše slike. Vse ste luštne pa zdaj si vas vsaj predstavljam.
Kodrana ali mi lahko pošlješ geslo user posted image
Špelin@  . . . kaj pa če bi zamenjala ginekologa, ker to je grozno, boga. Pa materinske knjižice še nimaš, še ena groza.

Nekaj časa nazaj ste ene že pisale o brcanju user posted image .  Mene je včeraj v spodnjem delu nekaj  . . . kot bi mi nekaj utripnilo. . . . . .  kako naj vem če brca?

A imate že ideje za novoletna darila?

Predbrala pa sem tudi, da imate nekatere velik apetit, ja jaz sem tudi med njimi, skos bi jedla. Ah treba se je z nečim zamotit. Po drugi strani pa pravijo da ko si noseč samo jej.

Zanima me koliko vas je, ki vas spol user posted image  ne zanima. Jaz ga še ne vem. A v decembru imam pregled pa sem v dilemi. BI vprašala ker sem firbčna, pa ne bi ker je pol v maju tisti občutek ko ti povedo kaj je. OOOOOO

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.11.2007 11:03:26   
TamaraJ
No, jaz sem našla nekaj starih slikic in so v album pod geslom timček. Nisem si ravno najnovejšega izbora slik naredila na DVD in si bom res vzela čas in poiskala kakšno novejšo. Sicer pa me od takrat niso pretepli in sem v faco nekako ista user posted image user posted image .

spelin@,,, res, menjaj, da ne boš imela nosečnosti, ki naj bi bil lep čas, pokvarjene zaradi brezčutnega osla!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.11.2007 11:07:01   
Anitka
Oj, se še malce oglasim nato pa letim proti LJ.

Modrooka prosim za geslo.

Narava tale tvoj lumpek ti je pa res nagajal, kaj? Se predstavljam teh morečih 15 sekund, ki so se verjwetno vlekle in vlekle. Ampak user posted image user posted image user posted image za utrip srčka.

Špelin@ jaz bi G nenudoma zamenjala. Mislim haloooooooooo. Kaj se pa grejo?!?!?!?!?! To pa ni humano in tako se ne dela, sploh pa ne z user posted image user posted image user posted image user posted image ki smo že itak malce bolj občutljive. Si pa zaslužimo posebno skrb in obravnavo. Tega bi pa jaz zdaj najraje na gobec. Zdaj sem pa jezna. Zamenjaj ga, ker to res ne vpliva dobro nate in na user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
29.11.2007 11:08:19   
TamaraJ
Meni je za spol načeloma vseeno. In če se bo videlo, bom želela, da mi pove. Timček se je šele konec 8 meseca obrnil in se pokazaluser posted image , čeprav sem čutila od začetka, da je fantek. Instinkt.
Drugače pa mene, ko se zvečer uležem (še posebno na levi bok), nekaj prijetno in komaj čutno boža po trebuščku. Vem, da je to detece. Tima sem začutila v 17 tednu in to tako, da ni bilo dileme. Glede na to, da v drugo lahko čutiš prej... mislim, da je to-to. Zjutraj nisem čutila nič in sem ga malo podražila s tem, da sem rahlo pritisnila na maternico in mu rekla: hej, zbudi se... In sem začutila neenakomerne metuljčkeuser posted image . Najbrž je v rsnici brcal ko nor in si mislil: pa dej no mamiiiiii, pust me spat nooo!!user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
29.11.2007 11:09:36   
špelin@
TamaraJ, kako si luštna user posted image

Moram se pozanimati, če G, ki bi jo rada imela (sem imela z njo res pozitivno izkušnjo ob izgubi otroka), že dela (je bila na porodniški), kje sploh dela,... Mogoče katera pozna dr. Mili Lomšek? Sruser posted image , po svoje mi je pa bedno menjati Zagorje za Trbovlje, ker niti ne vem, kako so G med sabo "povezani"...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
29.11.2007 11:15:41   
TamaraJ
spelin@...hvalauser posted image ...  Daj, odpri temo pri nosečnicah in postavi vprašanje glede Ginekologov v tvoji regiji. Marsikateri nasvet ti lahko dajo ženske, ki so morda imele podobno sruser posted image . Mislim pa, da niso ravno povezani med sabo. nemalokrat se zgodi, da se niti ne prenesejo. Sicer pa res, odpri temo in boš videla. Goooood luck!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
29.11.2007 11:15:49   
kodrana
tamara, ja lepotičkauser posted image . same lepe punce. sem si vas čistdrugače pedstavljala. pa vse zgledate, kot 20-letnice. prave mladenkeuser posted image .

grem jaz zdaj kuhat. fižolava juha je dane s an sporedu. jaz je sicer ne obožujem. in sme že malček site teh jedi na žlico. a kaj hočemo..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
29.11.2007 11:22:48   
petrahh
Kodrana . . . . hvala za geslo. Super fotke, kolk bojo še le maja super ko boste trije user posted image .

Špelin@ . . . . . glede nato da si noseča bi te moral sprejeti katerikoli ginekolog. Boljše da se voziš malo dlje kot pa tako trpiš. No in posledično trpimo vse na forumu s stabo. Jaz svojo gin. sprašujm o vseh stvareh, o hrani, vse mi pove kako je z user posted image ,...... skrtaka ni boljšega občutka ko se s svojo g. pogovarjaš o vsem pa še malo heca je vmes . . . . Seveda pa se moraš o tem odločiti sama.

TamaraJ . . . tudi jaz nekaj čutim ko se uležem na desni bok v spodnjem desnem delu. Sam nisem čisto preričana če je to brcanje. sem pa v 17 ali 18t, prva uspela nosečnost. A misliš, da je prekmalu, da bi čutila?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
29.11.2007 11:37:38   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene punce!
Najprej se zahvaljujem Tauli in teodoral za informacije, ki so pripisane pri našem seznamu, tako da vam tudi sama sporočam te podatke:
- letnik 1980,
- kraj: Poljanska dolina,
- NS: 1:10.094 user posted image  
- kraj poroda: Kranj,
- GP: 21.12.
- MORFO: 21.12
- 103cm+3,5kg,

Narava: prav lahko te zastopim kako mučnih je bilo zate teh 15 sekund, ker je bilo pri meni zelo podobno: išče in išče, pa še kar tišina, potem pa tok-tok, tok-tok in seveda nasmešek na mojih ustnicah.
šPELIN@ mislim da bi bilo res najbolje da zamenjaš G in to čim prej, da boš lahko uživala v tem času, ki je enostavno neponovljiv in enkraten, ne pa da se obremenjuješ s stvarmi, ki bi ti jih moral razložiti vsak G, ne pa da moraš vprašati za vsako stvar in še to mu je težko odgovoriti.
Mi lahko še prosim poveš kakšen pregle je ta tvoj: kolposkopski, ker še nisem nič slišala o njem?
Kodrana, Špelin@ in ostale ki ste malce bolj domače na tem forumu: mi lahko prosim poveste kako pridem do vaših albumov, da si še sama pogledam te vaše slikice?

Pozdravček vsem in čim več sonca v vaših mislih!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?