|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
29.11.2007 11:40:00   
Naty*
narava si čist predstavljam, kaka panika te je mogla zagrabit, ko ni srčka našla. Ampak tud veselje, ko ga je, je moglo bit noro user posted image . Glavno, da je mali nagajivček vsaj tolk popustil, da sta ga slišale user posted image .

špelin@ js ne vem več, keri so kej G v Zagorju, ampak od takrat ko sm bla js, nimam glih najboljših spominov. Drugače pa trboveljske dost bolj hvalijo, ampak se zdele ne spomnim, koga že najbolj??!! Mal se pozanimaj, če bom pa js kej pametnega zvedela, ti pa povem. Ker tole pa res ni noben odnos...user posted image

Ej upam, da ne bom preveč zamorila, ampak zanima me, če ma še kera take občutke kot js. Zadnje čase se je moje počutje pač izboljšalo. Ni mi več slabo 24 ur na dan (no razen bruhanja včeri), ni mi treba več nekaj jest vsake 15 min pa tud mal več energije mam kot prej. Normalno za 16. teden da otročka še ne čutim in glih v tem je problem. Skoz me skrbi, če je še zmer vse vredu z njim. Pregled imam šele 11. decembra, js pa skoz razmišljam....kako bi sploh vedela, če kaj ni vredu??? A bi to vidli šele na pregledu? Sej vem, da sem paranoična, ampak zdej ko sm doma mam več časa, pa mi grejo same čudne misli po glavi. Preprosto...včasih nimam občutka, da sm še noseča...kljub temu da me prsi še zmer bolijo in da mi je včasih še slabo. A se še katera tko počuti?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
29.11.2007 11:51:05   
TamaraJ
TamaraJ . . . tudi jaz nekaj čutim ko se uležem na desni bok v spodnjem desnem delu. Sam nisem čisto preričana če je to brcanje. sem pa v 17 ali 18t,  A misliš, da je prekmalu, da bi čutila?

Ne, ni prekmalu. Mislim, da je za prvo (no, uspelo) nosečnost to super. Je pa pri vsaki drugače. Najbrž je odvisno od občutljivosti ali kaj jaz vem. Skoraj prepričana sem, da se ne motiš. Mamice vemo, kdaj čutimo otročkauser posted image ... Dajmo na seznam še info, kdaj bomo začutila prve brcike. A?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
29.11.2007 11:54:08   
kodrana
modrookauser posted image  še ena luštna blondinka. ste skor same blondinke tuki gor. razen mi2 z auroro sva rjavolaski!? no, gotovo je še katera.. če nam bo pokazala svoej slikice!?

Soncnica Sandra do albuma prideš, tako .. pod vsakim postom imaš spodaj napisano.. e-mail, zs, kontakt, album, blokiraj.. ti greš pod post tiste, katere bi rada vidla slikice, klikneš album, in si tam.. vendar večina nas ima zaklenjene albume. moraš vedeti geslo. jaz ga dajem samo preko zs. če ga želiš, mi piši.

ne morem verjet, da je jutri že petek. kako čas beži. jutri spet pevske, v soboto koline, pa bo vikend na okrog.

Naty jaz ti ne zanm povedat glede slabosti.. gotovo pa je vse ok. jaz imam AS, ki me pomiri. utrip user posted image  najdem takoj.. vendar ga sedja en uporabljam veliko. na nekaj dni, se prepričam, če je ok. vendar me za enkrat še slabosti in glavoboli ter utrujenost spominjajo, da sme še kako nosečka. lahko pa prideš na kofi, pa bova pogledale še za srček od tvoje user posted image . gotovo je vse ok. ravno tisto obdobje je, ko se počutiš ok, brcik pa še ne čutiš.

aja, mene so začele ponovno prsa bolet. prav bradavice me pečejo. se pripravljajo na mlekece, pravi mojuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
29.11.2007 11:55:05   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

...mi lahko prosim poveste kako pridem do vaših albumov, da si še sama pogledam te vaše slikice?

Moje geslo je: timček

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
29.11.2007 11:56:44   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
A se še katera tko počuti?

Ja, zagotovo nisi edina. še posebno po eni slabi izkušnji. Kaj si želim, da bi bila tako sproščena, kot sem bila v prvi nosečnosti... neobremenjena.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
29.11.2007 12:07:14   
natasa34
Pozdravček vsem!
Ful ste luštne vse! Kodrana in modrooka prosim za geslo. Moje geslo je apache, mi je uspelo par slikic naložit.

Berem vas redno, ampak sem ful lena za pisanje, katastrofa.
Drugače pa vse po starem, še vedno bi samo spala, spomin imam že kot piščanček ... Imam pa te dni želje po sami zdravi hrani: hamburgerji, pečenice, jetrne, krvavice user posted image , bognedaj, da bi si jogurt odprla, mi smrdi.
Komaj čakam GP, ki je šele 17.12.. Zaenkrat mi je uspelo obdržat tistih +3kg, čeprav glede na hrano verjetno ne bo več dolgo.

LP

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
29.11.2007 12:12:24   
Soncnica Sandra ***
TamaraJ ful imaš lepe slikice, lepega možeka, sincka in kužija :-)

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
29.11.2007 12:16:01   
Naty*
Soncnica Sandra*** moje geslo je planina...sm še eno slikco prpopala gor user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.11.2007 12:20:58   
Naty*
natasa34 wau kolk lepa obleka!Ful ste luškan na uni poročni slikci user posted image . Pa ti maš tud kužke....ugotavljam, da nas je ful takih tu gor....pohvalno!

kodrana a veš, da sm že razmišljala, da bi res na kofi pršla user posted image . Ne sam zarad AS, ampak tud zato, da te že končno spoznam po vsem najinem čveku. A nisva ble midve pobudnice za srečanje na septembrski temi? Hm....nč od vsega skupi... Če bi bla vsaj mal bližje doma. Kdaj boš pa kej v Ljubljani?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
29.11.2007 12:21:26   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

ste skor same blondinke tuki gor. razen mi2 z auroro sva rjavolaski!? no, gotovo je še katera.. če nam bo pokazala svoej slikice!?

Jaz sem tud čistokrvna 100 % rjavolaska...no ja kakšna siva štrena že tud tu pa tam ven rineuser posted image user posted image user posted image

Je pa res, da prevladujejo blondinke...kaj zdaj rjavolska pridite iz skrivališč in se pokažiteuser posted image

Kodrana prosila bi te za geslo, da vidim tud tvojo slikcouser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
29.11.2007 12:23:59   
Skye
Natasa ful lepa pročna slikca...tud avto je prav frajerskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
29.11.2007 12:34:22   
kodrana
Naty* veš kulk si želim, da bi ble sosedi. ampak, saj navsezadnje nisav tako narazen. ti si notranjka, jaz dolenjka.
v lj. ne vem, kdaj bom kaj šla. zdej nč ne hodva. mogoče bova šla mal ljubljnao pogledat okrog božiča in novega leta.
Naty, kulk sva anrazen v km?
ja, lahko bi se enkrat za kako srečanje zmenile.. vse.. sam jst nimam avta, ampak bi že nekja skombiniral.

Skye, ja oprsoti, ti si tud v klubu rjavolask. prav luštna in celo malo znana se m zdiš. mogoče sva se že kej srečali. no, ti pošljem geslo.

Natasa ja, prav hot si v poročni oblekiuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
29.11.2007 12:38:04   
TamaraJ
Nataša... ful lepe slikice. Všeč mi je, da imata poročne slike na planini... res lepo!. Pa oblekca...  Koliko pa je star tvoj fantek?

Sicer sem jaz mojemu rekla, če bi se kej poročil z mano...pa je rekel, da sem preveč tečna user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
29.11.2007 12:45:52   
Skye
Če komu paše nick, je to naši kodrani....joj kolk lepi kodrčki...vedno sem si želela takšne lase....a nažalost me je mati narava obdarila z lasmi ravnimi kot deskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
29.11.2007 12:57:39   
natasa34
Ja, sem ful hot v poročni obleki, mi je že takrat joške razganjal, sem dva modrca zamenjala do poroke, če bi še en teden čakal ne vem, kak bi jih not natlačla - sam mojmu je blo pa ful všeč.
Moj sine je star 11 let.

Sem pa jaz tudi v originalu rjavolaska, sam je blo treba na "stara" leta mal popestriti user posted image

TamaraJ, poroko si je želel moj dragi, čist po reklcih tudi cerkveno, sem bila od začetka jaz proti, potem sem pa čist not padla user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
29.11.2007 12:58:46   
Katina
Vaše slikce sem pogledala, tko da je ena bolj luštna od druge, sicer ste pa vse mladenke. Si pa res nobene nisem tako predstavljala. Jaz spadam med črnolaske in sem po operaciji ščitnice pridobila kar veliko kg, tako da mi je kar nerodno dat slike gor. Mogoče enkrat kasneje, ko se opogumim.

Če sta kodrana in modrooka tako prijazni, da mi pošljeta geslo na zs. Tudi jaz sem firbčna - saj sem ženska, ne?

narava, te čist razumem kakšen strah si doživela - mene je vsakič groza (pač slabe izkušnje) in ko slišim srčka se končno pomirim. Sicer sem pa sedaj bolj pomirjena, ko brez težav najdem user posted image z AS. Meni zelo pomag, da ga slišim, tako vem, da je vse OK.

špelin@ ne boš verjela, ampak sem imela kar solzne oči, ko sem brala tvoj post o pregledu. Nosečnost je čas, ko naj bi uživale in se veselile GP in UZ, vem kako je ko stopiš ven iz ordinacije in se ti pojavi 100 vprašanj, na katera si pozabil vprašat. Vendar mislim, da je dolžnost G, da ti pove kaj vidi in to tudi komentira. Veš, nismo prezahtevne in za tvoje dobro zamenjaj G, ki si res ne zasluži, da to je. Najraje bi te objela in potolažila.

No, še kaja80 mora javit kako je šlo, pa bo dan popoln.

najča - dobrodošla med majčicami. Načela si novo desetico in upam, da se bo napolnila z novimi user posted image . Kajti več nas je, bolj luštno je.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
29.11.2007 13:06:11   
kodrana
Skye hvala. pol nisem nobene preveč presenetla!?
kar se tiče kodrčkov. jaz sem si jih eno obdobje likala in sem jih mal uničla s tem. tko da.. meni je šlo vedno na živce, da imam toliko las..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
29.11.2007 13:07:34   
Taula
Ste tolk napisala madona, moram še nazaj iti prebrati.

Katina....držim pesti za jutrišnji AC.user posted image user posted image user posted image Poskušaj se čim bolj pomiriti danes. Po posegu pa res počivaj 3 dni, čeprav se ti bo zdelo da se počutiš super.
Pusti se razvajati domačim in razmišljaj o tem kako boš drugo leto user posted image
Raje preventiva..zastonj ne dajejo takih navodil.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
29.11.2007 13:08:17   
kodrana
dans pa smo aktivne.
kje se pa naša Taula danes skriva?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
29.11.2007 13:09:41   
kodrana
evo jo... user posted image

Katina, ja pestke za tebe jutri. mislimo na tebe.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
29.11.2007 13:18:35   
Katina
Kodrana in modrooka hvala za gesli. Ja, kodrana je blizu tega kar sem si predstavljala po nickom. Prav zanimmivo je, da niste samo simpatične, ampak prave lepotičke, vse po vrsti!

Taula,  res hvala za lepe želje, se poskušam danes zamotiti. Sem se že odločila, da bom tri dni res počivala, ker ti ni nič proti večnosti. Ko bom jaz že mimo nevarnosti, pa pospešeno držim pesti zate. Se večkrat spomnim nate in upam, da se tudi ti čimbolj zamotiš in ne misliš preveč na rezultate. Saj bo vse OK in boš lahko kmalu vesela user posted image .

Kodrana, tudi tebi hvala za pestke. Mi bodo prav prišle.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
29.11.2007 13:22:40   
Taula
Katina...jaz baje izvem rezultate ravno, ko pri tebi mine kriza 3 dneh. Pa misli na AC še iz druge strani...jutri boš imela UZ in G ti bo povedala kaj se dogaja z user posted image user posted image  Kdo ti bo delala AC? Si prosila za koga izrecno? Sej rezultate boš pa dobila verjetno do praznikov...čas bo hitro minil..malo počivaš, nato je Miklavž, smrekico postaviš, malo razmišljaš o darilih za Novo leto...in  super rezultati bodo tu.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
29.11.2007 13:23:48   
Čmrlika
Hojla ženske!
Jaz optimistka sem mislila, da bom vse prebrala od včeraj dopoldne...Aha boš, ja!user posted image  Bravo, res ste se razpisale, ni kaj in kolkorsem preletela, sem vas nekkaj uspela v albume pogledat. Res dobra stvar, jaz si nisem nekaj poskušala koga predstavljat, ker že od nekdaj zase vem ,da vedno mimo vsekam...Mi je pa zdaj ful fajn, ko k nekaterimim lahko v mislih dodajm obraz.Vau, ful fajn!
Mogoče pa bom še sama , ne bom kr poiskala kako slikco pa pripopala gor, da ne boste gor same blondinke pa rjavolaske...user posted image
SKYPE-ti pa si mi tako znana, da je to neeverjetno...Kje v Mariboru pa živiš, če ni skrivnost?
Kodrana, a mi daš prosim geslo?
In zdaj več pojma nimam, ktere še nisem videla, bom očitno morala vseeno brskat nazaj, ker sem radovedna...
Sicer pa imam, tako ali tako čas, pa še hitreje mi bo minilo,.Sem ful user posted image ker je moj dragi šel na službeno pot za 3 dni, in sem sama-no vsaj ikico imam-to pa je tud nekajuser posted image user posted image .
Povejte ženske, a vas tud kaj trebušček srbi? Mene ful, kljub mazanju enkrat na teeedeeeeen sigurno. JAJ pravkar me, da bom znorela!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.11.2007 14:02:15   
Estrella*
Ja kolk ste se razpisale!

Naty: Tvoji občutki so normalni, še posebej po tem kar se ti je pripetilo v maju. Težko bi vedela, da je kaj narobe, vendar glede na to, da te joki še vedno bolijo in te špika po bušiju, sigurno je vse OK. Še kakšne 14 dni počakaj, ko boš začela čutituser posted image , ti bo takoj lažje.
Sama imam popolnoma enake pomisleke in me je vsakega GP strah, da ja ne bi kakšno slabo  presenečenej doživela.....
Pa še slikica z modrooko in Tamaro ste si kar malo podobne. Presenetila me je tvoja kuža. Tako velika je kot bi bila samec. Lep , ni kaj.

nataša34: kdaj si se pa poročila, če ni skrivnost? Krasna obleka. Jaz sem se ko je bil mali 2 leti stra in ravno tako na željo mojega ljubija. Mora biti tako lepo, ko imaž že tako velikega sina.
Impresionirala sta me dogi. Tako sta lepi. Sama sem od nekdaj želela imeti dogo, a je v bloku bilo neizvedljivo, sedaj se selim v hišo in se mi odpira ta možnost.

TamaraJ: ne vem zakaj sem se tebe in Kodrano kar prav predstavljala, medtem ko sem pri ostalih zgrešila 200/h. Timi je cukrček, vem pa da se za takim angelskim obrazom lahko skriva marsikaj. Moj ni nič boljši. Ampak imam raje živahne in navihane fante, kot da bi bil preveč miren.

petrahh: to kar si napisala so rahle brcike, ki bodo vsak dan močnejše.user posted image Jaz sem v 16t, pa že čutim malga vsaj 14dni in vsak dan je bolj intenzivno. Spola v 1user posted image nisem želela vedet. Sedaj pa ga želim in bom na morfo in na 3D ponovno preverila. Saj je presenečenje sedaj ali pa ob porodu enako. Rada bi se pripravila.

Špelin@: ob tvojem postu se mi je tlak ponovno dvignil na višjo inštanco. MIslim, da je res čas, da  se odpraviš k novemu G. Nobena si ne zasluži tako neprofesionalnega odnosa, noseča ali nenoseča. Pozabi na njegove besede, ker očitno nima pravega znanja kaj šele kaj drugega. Uživaj v nosečnosti in si ne beli glave s takimi izmečki kot je on.
Narava:user posted image user posted image  za uspešen pregled. Imaš zavidljive kg.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
29.11.2007 14:14:25   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (morfo: 14.12.). NS:user posted image , MORFO: Maribor
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´), 1. user posted image , (GP:12.12.), (morfo:17.12.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2. user posted image (morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3. (GP: 14.12.) , NS:user posted image , MORFO:    ,Trbovlje
( O:104cm, +4,5Kg )
user posted image Monika
user posted image CatJa(75´),, 2. (morfo: 20.12.), NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image ,(morfo:21.12) NS:user posted image

MORFO: , Kranj  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image   (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
(GP:12.12.)NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image ,
 NS:user posted image , MORFO:
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:18.12.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +2Kg)       

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image   Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:30.11),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (GP:11.12.)NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O: xx cm /+5 cm/; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:29.11)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +4kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) (GP:12.12.), NS:user posted image , MORFO: , Postojna
user posted image  najča (82´), (GP:30.11.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 95cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  (GP:03.12), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image (GP: 24.12.) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 78 cm /+7 cm/; +1,5kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006             

28.Maj 2008

user posted image  narava (83´), (GP:04.01.) (morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO:
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), (AC:17.12), (morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´), 2user posted image ,(GP:06.12.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:11.12. ) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+3kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (GP:17.12) , NS:user posted image , MORFO: ,Novo Mesto
user posted image   martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:31.12) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, -1kg )   

SKUPA NAS JE 61 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?