|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
29.11.2007 18:45:44   
Taula
Mater bi pico maznila. Pravi user posted image  sem.

Jaz se tudi lahko kam pripeljem. Špelin@ iz kje si ti...da voziš mačke v LJ?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
29.11.2007 18:48:14   
Estrella*
Taula: prva praviš, da je stara že 2 leti? No, obe sta lepi. Če pomislim jaz nimam tako lepe slikiceuser posted image , a razen tiste s poroke, a ta ne šteje!

Čmrlika: Ja prav nič ti ne zavidam odsotnost user posted image . MOj je tako redko doma, ponavadi prišopa pozno zvečer (služba ali delo na hiški) tako, da se včasih počutim kot, da bi bil cele tedne na službenemuser posted image . Meni družbo dela sine in kužika tako, da mi je malo lažjeuser posted image

Res smo razmetane po celi SLO, a je naša deželica tako majhna, da ne bi smelo biti ovir. Ko sem še živela v Nemčiji, sem se vsaj 1x mesečno peljala 1000km v eno smer in nazaj. Tako, da zame razdalja ni problemuser posted image . Bilo bi pa fajn, da se dobimo ko bomo že vse opravile z morfo in imele rezultate AC. 

Sesil: mene ni bilo dobre dve uri na netu in šok: 3 nove strani! Po user posted image  skoz visim na netu, no očitno se motiuser posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
29.11.2007 19:15:06   
špelin@
Taula, iz Zasavja sem user posted image

Pa ne preveč o hrani - včeraj sem omenila, da sem pozno zvečer jedla (pardon, žrla!) špagete. Me je teplo ponoči, ko me tiščalo v želodcu in se mi je spahovalo kot sto user posted image  Ampak - pazi zdaj! - grejem ostanke tistih špagetov, ker sem spet laaačna user posted image user posted image user posted image

Da pa to še ni vse, se je meni res utrgalo: včeraj sem v Hoferju kupila paket kandiranega cukra za v čaj, zdaj ga pa jem kot bonbončke user posted image

Pa da ne pozabim povedati: zlate ste, ste me prav razvedrile in sem že fajn boljše volje user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
29.11.2007 19:17:11   
Estrella*
Mal glupo vprašanje, pa vseeno;
A katera ve zakaj pod mojim postom ni ikonic kot jih imate veuser posted image
ZS, BLOKIRAJ, ALBUM E-MAIL, KONTAKT???????
Sem gledala v nastavitve, če kaj ni odkljukano, pa nisem ničesar opazila.
Sedaj pa ne vem ali ne vidim dobro....

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
29.11.2007 19:20:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Mal glupo vprašanje, pa vseeno;
A katera ve zakaj pod mojim postom ni ikonic kot jih imate veuser posted image
Sem gledala v nastavitve, če kaj ni odkljukano, pa nisem ničesar opazila.
Sedaj pa ne vem ali ne vidim dobro....

Tudi jaz sem se včeraj spraševala enako zase, ampak očitno je tako, da moraš za svoje albume in ostalo iti v svoj "predalček" zgoraj (v Mojo ringarajo) - recimo temu tako: da se ne bi kdo zmotil in samemu sebi pošiljal ZS user posted image

ok, grem zdaj jest user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
29.11.2007 19:26:43   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

...očitno bom morala začet brskat za kakšno papirnato vrečko za na glavo user posted image

Jaaa, sevedauser posted image user posted image . Mislim, da smo vse lepe mamice (kar svoje otroke vprašajteuser posted image ). Tiste, ki pa še nimate živ-žav doma...pa čez nekaj časa. mislim, da bodo odgovori identični.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
29.11.2007 19:47:57   
Taula
katera ve zakaj pod mojim postom ni ikonic kot jih imate ve

Sej je..samo sama zase tega ne vidiš, ker sama sebe ne blokiraš.user posted image  Jaz tudi pri sebi tega ne vidim, pri tebi pa.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
29.11.2007 21:02:12   
aurora28
Jaz pa Taulin album ne morem odpreti, kaj je mogoče, da je Taula že dala dol svoj album?

Jaz sem se danes slikala in sem dala čist frišni sliki v album Jaz in si jih lahko pogledate, geslo: srečna. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
30.11.2007 6:54:20   
Skye
Jutro user posted image

En dan manj na poti do naših user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu, da je petek, mi je najljubši dan v tednu, ker sledita dva dneva, ko se lahko naspimuser posted image

Bejbe, če se bomo uspele dogovoriti za srečanje, pridem jaz na bilo kateri konec SLO.....sem že dragemu rekla, da bo moj šofer. Sicer mu ni najbolj pasalo, a ni imel druge možnosti, kot da reče JA user posted image user posted image user posted image

Sem pa opazila, da nas ima dosti user posted image ...bi lahko kar kinološko društvo ustvarile
Taula jaz bi tud prosila za geslo, za slikiceuser posted image

Tako moja jutranja doza user posted image je pospravljena...zdaj pa na delo...in ven v mraz..uhhhhuser posted image

Se slišimo

Lp
Skye

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
30.11.2007 7:32:38   
modrooka
Punce živjo,

toliko, da vas pozdravim. Imam ful dela, tako, da ne morem več kot toliko...

Če se nič več ne oglasim, vam želim lep vikend!!!

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
30.11.2007 7:48:40   
aurora28
Dobro jutro! user posted image
Ste si že privoščile toplo, dišečo user posted image ? Jaz si pravkar kuham belo kavo, zraven pa bom pojedla 2 kosa kruha namazana z Latto in gozdnim medom. user posted image
Moj user posted image in user posted image sta šla na daljši sprehod, kjer se podita za žogo in norita, meni pa se danes ni ljubilo iti zraven, ker sem še v pižami in bom po zajtrku šla spet user posted image .

Vsako noč, ko se prebujam in ugotovim, da sem spala na hrbtu, me vedno zagrabi panika ali je pametno spati na hrbtu in potem razmišljam o vseh besedah, ki so mi jih prej povedale user posted image , češ, da ni dobro spati na hrbtu, ker se lahko prekine pretok kisika do user posted image in potem se vsa žalostna, ampak se potolažim in zaspim nazaj. Ker mi ni dalo miru, se šla na forum ginekologije in porodništva in tam našla odgovor od dr. Pušenjaka, ki pravi takole:

Ležanje na hrbtu pri nosečnici v kasni nosečnosti (običajno šele v 3. tretjini, nič prej) lahko povzroči pritisk povečane maternice s plodom na spodnjo votlo veno, po kateri v srce priteka vsa kri iz spodnjih delov telesa in s tem ta tok prekine. To povzroči padec krvnega tlaka tudi v arterijskem delu krvnega obtoka in zmanjšan pretok krvi skozi maternico, s tem pa je ogrožen tudi plod. Zakaj pa to ni pomembno tako poudarjati? Zato, ker tak dogodek povzroči zelo hitro tudi upad pretoka krvi skozi možgane pri nosečnici, s tem povzroči intenzivno neugodje in nagonsko potrebno, da se nosečnica obrne na bok, kar je hkrati tudi terapija. Opozarjanje nosečnic pred ležanjem na hrbtu je torej povsem podobno, kot bi vas obveščali, da morate na WC, ko vas zatišči ali da je smiselno jesti, ko si lačen. Edini ,ki jih je treba pred ležanjem na hrbtu opozarjati so nosečnice para in tetraplegičarke, torej hrome nosečnice, ki se same ne morejo obračati, ker te pa so v tem špoložaju lahko ogrožene.

Aja pa poglejte v moj album, kjer sem dala gor novo sliko mene, geslo: srečna. user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
30.11.2007 8:35:20   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: petrahh

A imate že ideje za novoletna darila?

Midve z mami sve letos kar združile moči. Pri Avonu on Oriflame sve nabavle za vsakega malenkost, dale v škatlice, zavile v fuuul lep hoferjev papir. Potem sem naredila ulitke dedkov mrazov, ovčk in luuuštnih medvedkov-angelčkov (res so luštni). Sva jih pobarvale (nekaj je še Timi pomagaluser posted image ) in s silikonom nalepile gor na darilce. Za vsakega še listek z lepo mislijo za prihajajoče leto... Mislim, da je pomembna pozornost in ne sama vrednost daril. Potem se tudi drugi počutijo dolžne in to se nikjer ne konča. Ja, mogoče pri praznem bančnem računu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Videz vara.user posted image

Ti sexi mačka...pa pika! user posted image user posted image  Ne resno, luštna si. Sicer pa si kar predstavljam naše srečanje. Kup čudovitih, žarečih nosečk, ki neprestano božajo svoje trebuščkeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kaj ste vse iz MB? No nobena iz Lj? Bom sama na srečanju v tem koncu.user posted image

Jaz sem iz Cerknice in mi je LJ blizu. Sicer pa meni ni nič predaleč. Ful rada vozimuser posted image

aurora28...luštne ste (čaki, sej je na sliki zraven gospodična?) Pa kako lepega trebuščka imaš že. No, zdaj pa je prišel čas, ko lahko hodimo okoli in se držimo za trebuščka, zraven pa blaženo gledamo... Srečnice smo!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
30.11.2007 9:02:17   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
No, zdaj pa je prišel čas, ko lahko hodimo okoli in se držimo za trebuščka, zraven pa blaženo gledamo... Srečnice smo!

neeeee user posted image  meni se se nic ne pozna! vsaj ne v taki meri, da bi bilo opazno (kot recimo pri auroriuser posted image ) pocakajte se kak mesec, plis, da se bo tud men poznal.. user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
30.11.2007 9:05:17   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: narava

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
No, zdaj pa je prišel čas, ko lahko hodimo okoli in se držimo za trebuščka, zraven pa blaženo gledamo... Srečnice smo!

neeeee user posted image  meni se se nic ne pozna! vsaj ne v taki meri, da bi bilo opazno (kot recimo pri auroriuser posted image ) pocakajte se kak mesec, plis, da se bo tud men poznal.. user posted image

Se podpišem pod ta post user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.11.2007 9:12:04   
aurora28
Narava in Skye saj se bo tudi vama kmalu zelo poznalo user posted image , vse je odvisno kje ga nosiš, jaz ga očitno nosim bolj spredaj in visoko, kot mi je moj G potrdil in se mi zaradi tega pozna. Je pa res tudi to, da sem jaz danes dopolnila 18. teden user posted image user posted image user posted image in se zaradi tega bolj pozna. 

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
30.11.2007 9:14:47   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: narava

OK, OK...user posted image user posted image . Obljubimo! Boš videla, da bo prej kot si misliš tvoj trebušček več kot opažen. Meni se je prvič poznalo bistveno kasneje. Tako, da ni panike. Te počakamo!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
30.11.2007 9:16:50   
aurora28
Potem sem naredila ulitke dedkov mrazov, ovčk in luuuštnih medvedkov-angelčkov (res so luštni).

TamaraJ kakšne ulitke in kje ste jih nabavili in kaj ste dali noter, vosek ali mavec?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
30.11.2007 9:17:04   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Je pa res tudi to, da sem jaz danes dopolnila 18. teden user posted image user posted image user posted image in se zaradi tega bolj pozna. 

Čestitke za dopolnjeni 18 teden user posted image user posted image
Pol pa ni čudno, da se meni še nič ne pozna, sem skoraj 4 tedne za teboj...no v 18 tednu bo pa tud moj buši že kipniluser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
30.11.2007 9:28:31   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

TamaraJ kakšne ulitke in kje ste jih nabavili in kaj ste dali noter, vosek ali mavec?

Kupila sem te plastične kalupe (Npr. v Prometeju ali podobnih trgovinicah, poglej si na strani: http://www.prometej-arthobby.si/trgovina/index.php?str=kat&id_kat=7&id_podkat=45), zmešala maso za ulivanje (gips varianta, samo bolj fina, da ne pride groba struktura). Potem sem barvala z barvami za keramiko (jih ni potrebno spečt potem), ker se te barve lepše svetijo. Pa neke akril barve (metalik, zlata, srebrna) sem še ponucala... Barvaš pač po domišljiji. Za primer sem našla ene lepe primerke. Poglej slbume na strani http://www.moj-album.com/album/1432096/?os=1432166.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
30.11.2007 9:30:26   
Naty*
kodrana nimam pojma kolk je od Logatca do tebe. Bom preverila...pa res upam, da nam bo uspelo se enkrat dobituser posted image .

teodoral mogoče moja kužka zgleda velika, ker sm js ful mejhna user posted image . Ma ne, sej je kr velika, sam ma eno normalno plečno višino za psičke. Sam kilc ma še malo preveč baje. Pa kaj me briga....js jo mam rada, tud če bi se kotalila okrog user posted image .

taula in čmrlika spet dve luštne bejbe user posted image ....a ni fajn, da si lahko zdej predstavljamo, kako kera zgleda?

Katina ja men se zdi najbolj fer do vseh, da je nekje na sredi. Sicer pa men ni problem....če sm se vsak dan v Celje vozila, bom tud na tisto kofico pršla kamor bote rekle user posted image . Za danes pa veliko sreče, upam, da bo vse potekalo tko kot je treba, pa lepo, da gre lahko user posted image  s tabo. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28 kazga lepga bušija že maš. Vidm da se pa s tvojo kužko razvajate tko kot midve z mojo user posted image . Zdele sva ležale na kavču, js pokrita z dekico, ona je bla pa pod dekico pa zvita pri mojih kolenih. Joj kake razvajenčke mamo user posted image !

Ej punce, a mi kera razloži razlike v prebavi??? Baje je zaprtje normalno med nosečnostjo, kar sem izkusila na svoji koži, ker brez Donata ni blo nič. Zdej pa že več kot en teden vsako jutro kr letim na wc, kljub temu, da mam isto prehrano. Najprej sm pomislila na virus, ampak po tolkem času bi že minil. A se še kateri to dogaja?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.11.2007 9:34:12   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ej punce, a mi kera razloži razlike v prebavi??? Baje je zaprtje normalno med nosečnostjo, kar sem izkusila na svoji koži, ker brez Donata ni blo nič. Zdej pa že več kot en teden vsako jutro kr letim na wc, kljub temu, da mam isto prehrano. Najprej sm pomislila na virus, ampak po tolkem času bi že minil. A se še kateri to dogaja?

Enako je pri meni...prej sem bila na WC-ju na vsake tri dni, zdaj vsako jutro. Zgleda da se prebava z časom porihta, oz. se telo navadi na nove hormone in temu prilagodiuser posted image
Sem pa opazila, da hodim dosti več lulat, kot prej....predvsem ponočiuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.11.2007 9:35:45   
TamaraJ
Hmmmmm, jaz nimam teh težav in sem zdaj nekaj gledala po netu in večinoma piše o zaprtju...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
30.11.2007 9:41:09   
natasa34
Čao, čao,

Jaz imam probleme z zaprtjem, nobena stvar mi ne pomaga. Sem poskusila tudi z Donatom pa mi je bilo samo slabo. user posted image
Se mi je pa trenutno lulanje umirilo in spim neprekinjeno celo noč, sem čisto blažena user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
30.11.2007 9:42:50   
kodrana
jutro punce-lepotice.

aurora user posted image za doponjeni 18T.. vau.. zdaj si že v 19T. važičkauser posted image .
jaz sem tudi važnauser posted image , saj sem dans dopolnila 14Tuser posted image .

Naty
in Skye jaz nimam problemov z zaprtostjo. že od začetka ne. jaz sme imela prej obraten problem. še vedno je dopoldan bolj kašastouser posted image . pa sme tudi mislila, da je virus..pa očitno ni. bom pa stopila še do zdarvnika enkrat, ker mi je res nenavadno..
Naty mormo se videt, obvezno!

zdajle grem pozajtrkovat.

a mi zna katera povedat, če lahko jem jetrca? namreč jutri imemo koline in bi jih z veseljem jedla!? vsaj malo?user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.11.2007 9:49:52   
natasa34
Mislim, da malo ti ne bo škodilo.
Drugače pa jetrca vsebujejo vitamin A, prevelika količina tega vitamina lahko povzroči okvare ploda - kritično obdobje  prvo trimesečje.
Porcija jeter pa vsebuje 12-krat večjo količino vitamina A, kot je največja dovoljena zgornja meja za nosečnico.
Prebrala v reviji Mama in preverila pri ginekologinji.

Jaz se borim z željo po jetrcah že več kot 1 mesec user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?