|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
28.11.2007 22:09:07   
dskubin

user posted image user posted image user posted image

Ja ja, zdej tko, zjutri si pa neki morebitne bodoče tašče šimfala user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
28.11.2007 22:10:56   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kolosej ju3 - ja ne kdaj?

Sem glih hotla vprašat če se lahko še midve z Lino uštulva (če nama bo ratal imava UZ na pediatrični ob 10.00), bi rada Lino mal civilizirala med ostale sovrstnike, ker drugače doma same neumnosti dela user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
28.11.2007 22:11:54   
draja
Punce pa kaj je z vami, kaj ste tolk napadalneuser posted image ????

Jaz z veseljem Živo prepustim očku za več uric. Že ko je bila 1 mesec stara sem večkrat za kakšni dve urici skočila v shoping. Brez problema. Al jo je čuval možek al pa moja mami. Zdaj ko je mama poškodovana pa jo sploh velikokrat doma pustim, ko grem k mami ali pa ko mamo kam peljem. Tudi za 3, 4 ure. In grem brez problema. Ziher jo večkrat v varstvu pustim kot večina od vas (npr. zdaj ko ima mami FT jo skoraj vsak dan med tednom vozim sem in tja + ji grem v trgovino, lekarno, dam inekcijo,še kaj porihtam in sta sigurno hitro 2 urici okrog).

Veliiiiiika razlika pa je, če bi morala vsak dan it za nekaj ur od doma. No, to mi pa še ne sede. 3 ure dela + vožnja v obe smeri pomeni da zamudiš kar precej časa z miško na dan, sploh če ob 19:30 že zaspančka. Če bi pa morala it v službo, bi pa šla in bi bilo tud ok. Tko kot je bilo pač z mano, ko sem šla s 7 meseci v vrtec.

Mater, sam ene pa res sam napadate. Kr neki no.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.11.2007 22:13:29   
skačica
čer!

Najprej Kati- sem klicala v BC in trdijo, da robe še niso prevzeli in naj pokličem jutri, ko bo roba prevzeta in naj bi vreča prišlauser posted image  Mislim halooooooooo? Kdo je pa tebi rekel, da jih ni? Sem klicala 2x, ker so zjutraj rekli, da še robo prevzemajo pol sem pa še popoldne klicala oz. že bolj proti večeru in so mi rekli, da ena gospa še vedno prevzema robouser posted image  Skratka, jutri zjutraj jih pokličem in če ni vreče, jih bom nekam poslala.user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim, da ni nič narobe, če otroka malo pustimo atiju ali kom drugemu in gremo mal same na luft. Sicer je men najlepše, če jo pustim atiju, ker pol sem res brez skrbi. In pol grem na aerobiko, v šoping, na masažo,.... skratka malo dam možgane na off in priznam, da pašššššššššššeeeeeeeeeeeeee.
Žabika, tvoja varianta je pa prav super, če bi imela možnost bi jo takoj izkoristila, boš pa kasneje doma, takrat ko te bo Hana potrebovala.

Še kaj? Aja, meaa smotano tole z očmi, mogoče se ti pa res učke mal spočijejo in bo pol ok in boš spet lahko nosila lečeuser posted image

Ne spomnim se več kaj ste še klepetale, grem pred TV.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.11.2007 22:15:09   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

user posted image user posted image user posted image

Ja ja, zdej tko, zjutri si pa neki morebitne bodoče tašče šimfala user posted image

ma to sam une, k se neki siljo, da se svit uvaliva...me smo zmenjene user posted image user posted image ...kako snaha?...in njen brat user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.11.2007 22:18:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

čer!
Kdo je pa tebi rekel, da jih ni?

vodja oddelka (tista, ki je prevzemala robo v ponedeljek user posted image )

Draja user posted image

Taya 85 - obvezno!!!
Mi2 prideva, ko končava pri pediatru (sva naročena ob 10:30). Pršparite mi 2 muffina (oba za Žiga user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.11.2007 22:21:18   
skačica
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: skačica

čer!
Kdo je pa tebi rekel, da jih ni?

vodja oddelka (tista, ki je prevzemala robo v ponedeljek user posted image )

Veš kaj, sej jutri jim bom pa povedala svoje. Dost jih imam, kaj delajo iz mene enga kekcauser posted image user posted image Moja mala pa še vedno zmrzujeuser posted image  Jutri jim res napovem

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.11.2007 22:27:43   
A-N-J-A
Joj celo debato sem zamudilauser posted image .Sva pa z mojim pogledala en filmček je blo tud luštnuser posted image .
Jaz bi tud jutr rada prišla smrk,smrkuser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
28.11.2007 22:27:54   
thaiss
tinaaja tle na 3.strani imajo clemmy na akciji. Poglej če ti kej odgovarja, pa se zmenimo user posted image
http://www.iobimbo.it/offerte.pdf

Žabika in Erna noben vas ne obsoja- vsaj jaz ne!!! Po pravici povedano, če bi imela službo kot se spodobi, odnosi, plača itd .. bi tudi jaz šla delat ko je dala sodelavka odpoved....sam ker nič od zgoraj naštetega moj delodajalec ne ponuja sem raje z otrokom doma!!!...poslovalnica pa do nadaljnega zaprta.
Pa itak da ste svojim sončkom tanajtaboljše mame, pa čeprav 3 urednevno manj user posted image

tinaaja sem šla prebrat tvoj post s kapljicami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

dskubin - WB

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
28.11.2007 22:40:49   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
kako snaha?...in njen brat

A zdej si rihtaš že za bodočo princesko ženina al kako user posted image
Pestro je pr nas, pestro, no še bolj pestro, kot to, sam ne vem, kako to napisat.
Evo, tko se princeska gira okoli doma

user posted image

in tako zunaj

user posted image

tko se skrije in si postreže, ko je slabo kosilo

user posted image

tako pa jo bratec uči gledat risanke

user posted image

tko je mulc kaznovan, sam ne vem, komu je tle bolj hudo in kdo bi komu rad pomagal iz zagate

user posted image

tamal skrbi za varnost, tudi, ko je peške

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
28.11.2007 22:42:36   
thaiss
dskubin HUDE FOTKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
28.11.2007 22:45:16   
Naomi
...dskubin, ma ja bomo kr pr eni familiji ostal...k maste oba potencialna kandidata ;)...sem mislna da naus opazla...in ne, nisn noseca user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
28.11.2007 22:50:39   
dskubin
in ne, nisn

še...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 22:50:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 22:55:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
28.11.2007 23:11:19   
Pikca
u dskubin, res super fotke! pa seveda cukra mala dvauser posted image

Maks tud faca, pa lepi zobkiuser posted image

jaz sem bla pri frizerju, mam nove prameneuser posted image . pa zdaj po novem te medtem, ko ti glavo umivajo, zmasira poseben masažni stoluser posted image . otroka sta bila medtem pridna, možek celo skuhal večerjo in ju nahranil, pohvaljeni moji srčki.

nekaj me hoče glava bolet, pa en večji mazolj sem dobila, po mojem se napoveduje ta tečna tetka... no sej mi je dolgo mir dala... grem spat, nočko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
29.11.2007 0:11:49   
dskubin
Aja, zobje - mi nismo po JUSu. No, Draž je, Diti pa čist nič. Taprvo je na točno 7 mescev dobila spodnjo levo enko, pol pa mesc pa pol nič, zdej pa zgoraj levo dvojko user posted image . Sej gor ma celo čeljust belo, pa boli jo, tko da si vse, kar najde, tlači v usta in grize, najbolj pa mi zgleda, da bo zdej prišla zgornja leva enka. Zgleda, da bomo dobili vsak tadrug zob, pol bomo pa prazne luknje filali. V glavnem, prav smešno zgleda, slikat pa - ni šans, še potipat ne pusti. Pa pr mulcu ni blo nobenih problemov z zobmi, ene 3 dni preden so prišli ven, je malo manj jedel in to je blo to. Zdej pa mene glava boli. Tamala sred noči tuli kot nora, za ne jo potolažit, pol se pa umiri s pol žličke Calpola (ko seveda sprobam že čisto vse druge možnosti in ne vem kaj bi več) in v naročju guncat. Kdaj bomo mi prišli do tako lepega nasmeha, kot Maks?

tejčica
- zdej pa jest tebe pogrešam, k se morem tle sama zgovarjat.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.11.2007 0:13:59 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
29.11.2007 7:30:16   
Pikca
jutro,
evo, pa sem enkrat prvauser posted image
user posted image  en kofetek za vse neprespane...

ta mala dva se zdele tko lepo igrata, se bomo morali pa počas oblečt, pa Živo v vrtec peljat...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
29.11.2007 7:37:45   
Dajadada
jutro,
user posted image user posted image celo noč je bil priklopljen, vsako uro...izsesal zadnjo kapljico mlekca in se ves naspan in zadovoljen zbudil ob 6:15.
Kaj pa jst? Khm, zdele si kar želim, da ga en odnese za par urc, da jaz začorim nazaj, ampak žal ni nobenga kandidata. Zato ga prepričujem, naj hitr ta drugo rundo spanja useka...se bojim, da ne bo še kmalu.  

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
29.11.2007 7:47:54   
tinaaja
Dobro jutro user posted image
brina je tok zadovoljna z eno svojo knjigico, da sem ji vceraj narocila se 3 user posted image   naj bi prisle danes user posted image se zdaj igra z eno in je cist not padla.

dskubin - luussstna cukra sta user posted image

erna, dobro oddelaj danes. pa nic bit zalostna, za zigata bo dobro poskrbljeno, zvecer se bosta pa se sladko pocartala in ti bo takoj lazje :) jaz mislim, da si se prav odlocila, saj sluzba je pomembna in tako bos lahko tudi zigcu privoscila kaksno malenkost vec in bos sigurno ful kvalitetno izkoristila cas, ki ga imata skupaj :)bi bilo pa meni enako tezko user posted image

Pikca, super za novo frizurco user posted image  

Maks je pa res pravi zobatec user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
29.11.2007 8:08:31   
dskubin
Dobro jutro in vesel praznik, unim, k praznujete, ki obujate lepe spomine na stare cajte, pa unim, k majo danes eno posebno obletnico ;)

luussstna cukra sta

Hvala vsem za pohvale. Ampak - kolkr luštna, tolk nabrita, pa se mi zdi, da tamala že zdej mulca šiša. Kaj nas še čaka user posted image

Aja, pa še neki - une, k greste že v službo - jaz vas občudujem, pogumne ste! In najboljše mamice svojim princem in princeskam!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.11.2007 8:09:31 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
29.11.2007 8:15:18   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Anja, oranžen sedež, itakuser posted image . Kakšen šef zgleda Bor notriuser posted image . Se mi zdi k da bo glih kar prerastel tole oporo za glavo, mu je čist na knap, a ne. Zdaj vidim, da sem se prav odločila, da sem ta staro verzijo vzela in dokupla oporo, ker bo verjetno čez par mesecev že dol frčala.
Mimogrede, mi imamo že skor dva meseca sedež doma, pa ga še nisem not usedla...niti za probouser posted image .

Ja je kar na knap.Jaz sem jo imela pri Eli do poletja,se pravi je bila stara mal več kot 1 letouser posted image .
Sam je pa glava čist fiksna notuser posted image ,pa jaz oporo prišijem,ker drugače skoz dol padauser posted image .

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 29.11.2007 8:17:46 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
29.11.2007 8:18:04   
A-N-J-A
brina je tok zadovoljna z eno svojo knjigico, da sem ji vceraj narocila se 3 naj bi prisle danes se zdaj igra z eno in je cist not padla.

Kje si naročila???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
29.11.2007 8:19:48   
tinaaja
didakta

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
29.11.2007 8:20:22   
erna14
jutro

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sem pa full zalostna ker ga ne bom vidla po 3 ure na danuser posted image user posted image

Dej no pretiravat! user posted image  Sori... sem mogla user posted image

prvo moram tole.user posted image .no vsak ve svoje in vsak dela po svoje,meni je osebno zelo tezko,ker ga bom full pogresala,pa obcutek imam kot da noben ne bo znal tako dobr zanga poskrbet kot to storim jaz,pa ce prav vem da se motim,vendar moji glavi to ni jasno.zanimivo je pa to da ko grem v trgovino mi ni problema tamalga pustit tud 2-3 ur
e,samo razlika je v temu ker to je obcasno,tole zaradi sluzbe bo vsakodnevno.toleazim se samo z tem da ga prepuscam ociju,babi,dediju.......tako da toliko o tem.te bom vprasala pol cez 2 mescauser posted image ,ja ljudje smo si razlicni

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.