Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:47:54
|
|
|
|
Žabika
|
O si kar mislim, kaj si nekatere o meni mislite! Pa še enkrat: vsak dela po svoje in to tako, kot je njemu najbolj prav. Pa ne delat iz muhe slona. Malo doma povprašajte, kako ste ve in vaši starši gor zrasli, kdo vse vas je pazil, koliko časa so vas v vrtec uvajali, ....! Pa da ne bo pomote: meni je bilo zelo luštno! Kako je bilo, se mi pa ne da pisat, ker grem spat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:48:54
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: draja Meni bi se trgal, če bi morala stran od Žive A sem jst edina, k sem ful vesela, če očka za 3 ure ali več popazi Žiga, da grem lahko mal po svoje Nisem misla, da sem čudna.... ma to si tko al tko (mora se en tebe mal z elastiko ) hmmm vceraj sem se na eni temi mal posalila (po moje), pa je bila ena ful uzaljena, tko da morda sem spet kaj narobe napisala ...sploh pr kati mors pazt, k je skrajno resn clovk in ne pozna sale...pomoje bo stala ja saj zato.. ati, kati- se ze tolcem z gorjaco po glavi in delam posteljo iz zebljev.. da se malo kaznim ...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:49:53
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja hmmm vceraj sem se na eni temi mal posalila (po moje), pa je bila ena ful uzaljena, tko da morda sem spet kaj narobe napisala a pri kapljicah ? exactly.. men je bilo res smesno.. ****t ga.. jaz pac nisem taka, da bi folku pomagala, ampak se raje norcujem iz njih.. pa to itak ze veste.. danes spet nekaj laufa debata.. se vid,da je naomi in the game
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:50:08
|
|
|
|
cv105
|
... zgubla nit ... grem spat ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:50:31
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: draja Meni bi se trgal, če bi morala stran od Žive A sem jst edina, k sem ful vesela, če očka za 3 ure ali več popazi Žiga, da grem lahko mal po svoje Nisem misla, da sem čudna.... ma to si tko al tko (mora se en tebe mal z elastiko ) hmmm vceraj sem se na eni temi mal posalila (po moje), pa je bila ena ful uzaljena, tko da morda sem spet kaj narobe napisala ...sploh pr kati mors pazt, k je skrajno resn clovk in ne pozna sale...pomoje bo stala Tinaaja, SEK, SEK, SEK .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:52:13
|
|
|
|
tinaaja
|
zabika, ti pa ne s tok resnim tonom.. pa itak je vseeno kaj kdo misli, ti zase ves najbolje in zakaj si se tako odlocila. In tako je prav
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:52:21
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja hmmm vceraj sem se na eni temi mal posalila (po moje), pa je bila ena ful uzaljena, tko da morda sem spet kaj narobe napisala a pri kapljicah ? exactly.. men je bilo res smesno.. ****t ga.. jaz pac nisem taka, da bi folku pomagala, ampak se raje norcujem iz njih.. pa to itak ze veste.. danes spet nekaj laufa debata.. se vid,da je naomi in the game sem sla brat...joj sam je pa dobr razlozila...ti verjamem da nis mogla bit tih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:53:12
|
|
|
|
tinaaja
|
SEK, SEK, SEK a to je spet kksn trbovlski narecje al kwa?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:53:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ja saj zato.. ati, kati- se ze tolcem z gorjaco po glavi in delam posteljo iz zebljev.. da se malo kaznim ... pa dej sam ene 3 žeblje, ker drugač nav željenega učinka...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:54:30
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja hmmm vceraj sem se na eni temi mal posalila (po moje), pa je bila ena ful uzaljena, tko da morda sem spet kaj narobe napisala a pri kapljicah ? exactly.. men je bilo res smesno.. ****t ga.. jaz pac nisem taka, da bi folku pomagala, ampak se raje norcujem iz njih.. pa to itak ze veste.. danes spet nekaj laufa debata.. se vid,da je naomi in the game sem sla brat...joj sam je pa dobr razlozila...ti verjamem da nis mogla bit tih zdaj mi je vsaj jasna razlika med ad3 in d3 res mi je bilo smesno...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:54:50
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja SEK, SEK, SEK a to je spet kksn trbovlski narecje al kwa? a vi niste to rekel, ko ste se s kom skregal? Ma lublančani nimate pojma!!! Nimate za burek . A lohk zvem ke so te kapljice?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:55:25
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ja saj zato.. ati, kati- se ze tolcem z gorjaco po glavi in delam posteljo iz zebljev.. da se malo kaznim ... pa dej sam ene 3 žeblje, ker drugač nav željenega učinka... aja, sem jo misnala samo narest za kazen, ne gor spat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:56:29
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja SEK, SEK, SEK a to je spet kksn trbovlski narecje al kwa? a vi niste to rekel, ko ste se s kom skregal? Ma lublančani nimate pojma!!! Nimate za burek . A lohk zvem ke so te kapljice? najveckrat u lekarni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:56:56
|
|
|
|
Taya85
|
Dober večer! Spet ste fulll načvekale.... No mi smo se danes po mrazu in na soncu malo sprehajali, zimske vreče tudi mi še nimamo, ker imamo dva različna vozička in ne vem za katerga bi kupila zimsko vrečo, sem pa eno gledala v Rutarju, ful toplo in univerzalno za 60€, samo jo imajo samo v rdeči barvi .... Tako da iščemo naprej...... Jedilnik zajtrk 9.00: mlečna kašica malica 12.00: fruchzwerge marelica (ta velik) kosilo 13.30: puran, korenje, cvetača in riž malica 16.30: frutek jabolko+malina + plasmon piškot večerja 19.00: flaša 210 ml Kdaj imajo vaši večerjo, ali jim date takrat kaj bolj nasitnega od mleka, jaz sem razmišljala da bi uvedli tam okoli 18.00 še en mal bolj ornk mlečni obrok, čeprav ponavadi od večerje pa do zjutraj cca. 12 h nič ne je.... ali se vam zdi da je predolgo brez hrane? tinaaja najprej za vašo kužo, da ji/mu nebo treba več po stopnicah hodit Aja pa te kocke sem jaz videla v Tuš-u, ta veliko pakungo, ne vem, če je glih kmetija, samo od Clemmy pa vem da so meaa za tvoje učke Punce nočko, pa upam da bova juti uspeli pridet v Koloseja ane??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:57:15
|
|
|
|
tinaaja
|
kje pa je hemp? zdaj ena marija pomagaj (to je nick) nekaj nadleguje aprilcice, junijcice in julijke.. pejte mal pogledat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:58:18
|
|
|
|
Žabika
|
tinaaja: sej sem še vedno !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:58:27
|
|
|
|
Naomi
|
[/quote] dnaes spet nekaj laufa debata.. se vid,da je naomi in the game [/quote] zmer u slabo druzbo padem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:58:30
|
|
|
|
tinaaja
|
tinaaja najprej za vašo kužo, da ji/mu nebo treba več po stopnicah hodit Aja pa te kocke sem jaz videla v Tuš-u, ta veliko pakungo, ne vem, če je glih kmetija, samo od Clemmy pa vem da so kuuul sibam ju3 raziskat tus v btcju.. kati - pogledam se za eventualno igralnico
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 22:01:34
|
|
|
|
Taya85
|
Pa sej niste resne, medtem ko sem jaz post pisala ste ve celo stran naklofale, pejte spat.........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 22:02:51
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85 Pa sej niste resne, medtem ko sem jaz post pisala ste ve celo stran naklofale, pejte spat......... jest ne smem...da mi naujo oci zakrnele, k tok fajn vsako noc prespimo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 22:03:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mater, Tinaaja, in ti ne deliš z nami te razlike med kapljicami? Skor sem se dol ulegla od smeha!!!! Super, razišči Tuš - ampak pred 12to, ker pol mi uletimo . NOČKO.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 22:04:20
|
|
|
|
dskubin
|
tinaaja, sem vidla v reklami, da bojo tasrednje vedrce imeli v Eurospinu, se mi zdi da od jutri naprej, traktorček pa se mi zdi da majo tudi v BC, v Tušu majo pr nas v tubah, ne vem, če tut druge. V glavnem, je za dobit tudi pr nas.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 22:05:32
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin tinaaja, sem vidla v reklami, da bojo tasrednje vedrce imeli v Eurospinu, se mi zdi da od jutri naprej, traktorček pa se mi zdi da majo tudi v BC dskubiiiiiiiiiiin WB...pogresana zeloooooooooo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 22:06:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
O, Dskubin!!! HELOOO.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 22:08:31
|
|
|
|
tinaaja
|
Mater, Tinaaja, in ti ne deliš z nami te razlike med kapljicami? Skor sem se dol ulegla od smeha!!!! Super, razišči Tuš - ampak pred 12to, ker pol mi uletimo . in pol sem ful nesramna kolosej ju3 - ja ne kdaj? Dskubin - thx - bom preverila na spletu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.