![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 15:51:27
|
|
|
|
Žabika
|
Še malo od mene , enkrat sredi dneva. Ja Hana je pridna in se sama igra, pa sem lahko vse prebrala. Midve sva se danes že pošteno nahodili, pa še plavali sva vmes. Super je bilo vse. Tudi ob 9h zjutraj je sprehod v megli in mrazu prav sedu. Kar ne ubije, krepi. No naša včeraj kupljena žirafa je močno fascinirala tudi Lupusa in poskrbel je, da jo je označil in je sedaj njegova. Hana mora pa dobiti novo. Mu je bilo očitno malo dolčas, ko je bil sam doma, žirafa pa sredi sobe. Jah ni kaj, ni da bi se sekiral. draja: Hana že kar nekaj časa spi na trebuhu. Ko jo dam spat jo dam na hrbet, pa se potem sama obrne na trebuh ali včasih na bok in pančka. Je pa bilo par noči na začetku, predno je dojela, da lahko glavico odloži tudi malo bolj zoprnih. Sej veš kako hitro napredujejo, tako da ne bo dolgo trajalo. Glede očkatov! Tudi naš dela veliko, veliko, pa še to doma. Tako da se s Hano vsak dan za kar nekaj ur odpokava od doma, da ima mir. Sej si včeraj vidla kako midve to uštimava. gluten: jaz Hani dajem samo kruh, ker je nora na njega. Zgleda, da bi samo to jedla. Tudi na jogurt ji paše, pa na sadje tudi. Ji ga pa dajem kar po koščih tako da prehranjevanje zgleda tako: ena žlička čežane, pa en košček kruha, pa ponovi vajo. Zaenkrat se mi ne zdi, da bi ji kaj škodil. naomi: super za frej izhod. Jst si še ne predstavljam, kako bi to izvedla. Za pet ur si še upam pomislit, več pa ne. Ampak mislim, da je treba samo probat. Šlo bi! Zdej greva pa papat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 15:53:29
|
|
|
|
Dajadada
|
Anja, oranžen sedež, itak . Kakšen šef zgleda Bor notri . Se mi zdi k da bo glih kar prerastel tole oporo za glavo, mu je čist na knap, a ne. Zdaj vidim, da sem se prav odločila, da sem ta staro verzijo vzela in dokupla oporo, ker bo verjetno čez par mesecev že dol frčala. Mimogrede, mi imamo že skor dva meseca sedež doma, pa ga še nisem not usedla...niti za probo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 16:14:27
|
|
|
|
tinaaja
|
Zabika, kaksna je cena te zirafe? Gluten- od 7,5 m po malo.. jaz sem se cepila proti gripi in me zdaj roka boli svasta... Aja, zgleda, da bomo malo dlje doma, brinini imunogloblulini padli pod 2 , kar je meja za podaljsanje.. vec pa ko dobim pisno, da mi bodo podaljsali staz bom v roku enega meseca vlozila vlogo.. Dajadada, upam, da ti rata z dopustom in polovicnim delavnikom! Kosilooooooooooooo ,,,,,,,,,
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 16:53:34
|
|
|
|
sezam
|
Evo, mi smo nazaj od P. Cepili smo se (končno). Naše mere 72 cm in 8.390. Teste uspešno naredili, se je pa vsem po vrsti smejal
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 17:29:27
|
|
|
|
pocka
|
tinaaja - za Brino, da se zadeva z imunogloblulini poštima.Moj se je tudi včeraj cepil proti gripi in ga je ful roka bolela. A pa se lahko cepiš, glede na to,da dojiš? Nas v službi so lani cepili proti hepatitisu B in klopnemu men. pa mene niso in so rekli naj pokličem šele,ko neham dojit. žabika - vaš Lupus si pa upa dajadada - dobro si ti to splanirala , upam,da ti rata sezam - za uspešen pregled, pa pikapoke,da ne bi bilo reakcije
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 17:44:30
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Čer. Mam 7 minut cajta, pol moj šiba na odbojko . Žiga je fuuul užival na plavanju (no, sej vedno ), po plavanju mi je malo pice pojedel, na eks spil 2 in pol stekleničke vode s sokom (malo več kot 3dl) , potem pa sva še stestirala novo vrečo. Zaspal je v 5ih minutah, brez joka in prvič da sem ga vzela iz vozička in je bil topel. ZELO zadovoljna z nakupom . Medtem, ko je spal sva šibala do tržnice, pogledala sva si (samo od zunaj ) spodnje nadstropje Emporiuma in je . A za ju3 velja al kako? Še eno vprašanje - "novi" Tuš center (namesto Bauhausa) - a je notri kakšna slaščičarna/lokal z igrali primernimi za naše malčke? Lupus ma okus, ni kej! Žabika, moj pohvalil tvojega . Daleč najbolj zanimiv in se vidi, da obvlada . Zdej pa samo še povem kako se teh 7 minut moj IGRA z Žigom - najprej je pojedel banano, pol je šel na wc, zdej si pa še boršo pakira . Pa, pa.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 18:53:59
|
|
|
|
draja
|
Tinaaja Ne skrbi, z Brinči bo vse ok, pa še dlje bosta skupaj doma. Veš kako fajn bo to za vaju. Sezam super, da ste s ekončno cepili, zdaj pa držim pesti, da ne bo reakcije. Glede spanja na trebuščku pa kot si že sama napisala, zdaj res ni več panike. Če se znajo guncati na vseh 4-ih v spanju (moja Živa npr. ), bodo znali pa tudi dvignit glavico če bo primanjkovalo zraka. Žabika ja sem videla včeraj, kako fajn vse zrihtata vidve s Hano! Pa kako Hana uživa ob tem tudi . Jaz pa "pobegnem" z Živo k mami, da ima moj mal miru. Lupus je pa faca . Kati a gladovna stavka še traja? Živa se zna tudi samo enkrat na dan pošteno najesti pol pa bolj malo spravimo vanjo. Bo že. Imata z Žigcem oba čist dovolj zalita lička . Dajadada oooooo verjamem, kako ti paše, ko Nejc spančka tudi doma čez dan. Mi sicer problemov s spanjem čez dan (poudarjam čez dan ) nimamo, pa vseeno komaj čakam, da Živa zaspančka da kaj postorim ali pa si preprosto privoščim počitek . cv105 že skoz pozabim napisat, da držim pesti za dedka, da se vse v redu izteče. Izkušene dojilje na pomoč!!!! Živa se doji samo še zvečer in enkrat proti jutru, s tem da takrat proti jutru zelo malo in včasih tudi samo na eni strani. seveda imam posledično vedno manj mleka. Včasih jo "prisilim" da se vsaj malo doji enkrat čez dan na eni strani, z druge pa si sčrpam mleko za kašico, ampak imam vseeno vedno manj mleka. Sploh nimam več polnih jošk, pa tudi če 15 ur ne dojim ali črpam na eni strani . Zdaj pa ne vem, ali se je ponudba tako zelo prilagodila povpraševanju ali mi zmanjkuje mleka. Koliko časa se da furat samo večerno dojenje? Jaz bi še ful dojila, vsaj kakšen mesec še, samo ne vem ali se da dolgoročno dojit samo ponoči? Drugače pa je moje presenečenje danes uspelo in mami je bila fuuuuul vesela nad izletom na Toško Čelo . No, malo je bilo verjetno tudi žalosti prisotne, ker ne more teči gor kot ponavadi, pa smo se vseeno super imele. Tudi nama z Živo je prav pasalo malo mrzlega, svežega zraka, tako da se sigurno spet kmalu odpravimo gor.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 19:01:33
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Žabika, moj pohvalil tvojega . Daleč najbolj zanimiv in se vidi, da obvlada . Sej dons sem kukr spočita, samo ne vem zakaj se gre! No zato, da se kam pride, ampak ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 19:08:50
|
|
|
|
Žabika
|
tinaaja: upam, da se IgG-ji kmalu obrnejo v pravo stran. Pa očitno res dobro paziš na Brino, da je tako zdrava. Kar čuvaj jo. Sej to, da boš pa malo dalj doma, ti je pa tudi ok. No boljše bi bilo, če za to ne bi bil zdravstveni razlog, ampak vse bo ok. Žirafa: cca. 15 evrov No jaz sem pa ravnokar ugotovila, da imam danes uradno zadnji dan dopusta za nego in varstvo otroka, tako da sem jutri že na dopustu. Moram še mojmu to povedat, ker od jutri ne bo več znanega reka: "Sej si na porodniški!" No če verjamete! Jutri: jaz pridem, če bo še katera tam. A bi mafine????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 19:13:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Žabika, moj pohvalil tvojega . Daleč najbolj zanimiv in se vidi, da obvlada . Sej dons sem kukr spočita, samo ne vem zakaj se gre! No zato, da se kam pride, ampak ... Hotel M. Kaj je blo danes tam?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 19:17:39
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Jutri: jaz pridem, če bo še katera tam. A bi mafine???? NE SPRAŠUJ NEUMNOSTI!!!! HITER PEČT . Draja, še vedno štrajka! Sam se mi zdi, da bolj kot ne samo z mlečnimi kašicami. Ker če mami kuha, mu gre kar lepo dol. Skute pa itak pomlati b.p. Pije pa še skoz kot žolna! Jaz že vsaj 14 dni dojim samo zvečer in 1× ponoči ALI proti jutru. Furamo.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 19:49:24
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi ...CV105...a se pr vas ze kej smucate? ne še ... bi pa radi čim prej ... ... ti bom javila, ko bo otvorila sezona ... sam kašne stare dilce prštimaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:15:21
|
|
|
|
Naomi
|
...mam bloske ze prstimane ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:25:48
|
|
|
|
Dajadada
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Jutri: jaz pridem, če bo še katera tam. A bi mafine???? NE SPRAŠUJ NEUMNOSTI!!!! HITER PEČT . Se prijavim za enega , lohk pa tudi dva, če jih bo viška .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:32:27
|
|
|
|
tinaaja
|
ene 45 minut sem v pojstli cakala, da se lumpa neha dvigovat in stat, da jo dam na zizo in uspavam.. brez uspeha.. zdaj jo fotrcek brez zize uspava Aja, jaz pa naj bi dojila vsaj do konca porodniske, une ta podaljsane - by pediatrinja na PK ufff bo se dolga... Zabika, a pol bos kar zastartala? Joj, jaz si sploh ne predstavljam it delat Ampak imas pa vsaj super varstvo, da te ne bo skrbelo. Danes sem brino najprej tasci pustila za 1,5 ure, pol pa se mojmu za 2 uri.. In priznam, mi je sedlo, brini pa nic manjkalo (smrk, smrk hehehe) Je bila vsakic ful vesela, ko sem prisla. No sem sla mal zapravljat,rabim hlace in sem domov prinesla dvoje ene sportne in ene lepe.. ju3 - ce ne bom babysiterka - zelo verjetno bom se v sevi skocila, ce bo cas... a si zabo v btc kupila al mercator? grem B na zizo vržt
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:40:19
|
|
|
|
A-N-J-A
|
žabika-a ti ne bereš zs ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:43:14
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A žabika-a ti ne bereš zs ? Ups .... pudabu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:43:48
|
|
|
|
cv105
|
... Maks spi ... je kar padel dol ... pa sva se zmenila, da potegne do jutra ... ... ... se na sestanku dogovarja, kdaj gredo s klubom smučat za 4 dni ... komaj čakam, da mi pove ... ... jaz sem čist fertik ... grem spat ... aja, še jedilnik: - frutolino - sadna skutka - juha z govedino, riž in dušeno jabolko (jabolko, ne hvala) - mleko in kosmiči ... namesto, da bi podrl kupčka, je fejst bruhnil ... nočko ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:46:19
|
|
|
|
erna14
|
CER no mi smo ze vse odnesel k babi in dediju da bodo nekak tiste 3 urce cuval v mnozini nase dete,sem pa full zalostna ker ga ne bom vidla po 3 ure na dan joj bi se najrajs premislna,sam k vem da je zame bolj da se ne.mah bo ze draja-od brata zena je dojila po enem letu samo se ponoci skor do 3 leta sibam.....................nocka
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:49:25
|
|
|
|
tinaaja
|
Ta teden je ze druga prijateljica rodila, predvcerajsnjim in danes.. Mene zdaj to tok gane, da sem cist out, kar solzne oci dobim... Juhuhu za otrocke, mamice in ocije
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 20:54:11
|
|
|
|
tinaaja
|
draja-od brata zena je dojila po enem letu samo se ponoci skor do 3 leta no super, ker jaz p bom ukinila dojenje na levo josko, ker je brez veze vzdrzevat... itak je ne mara kaj dost, pa ce se je dojila max 10% iz nje je ze velik.. sicer je ze zdaj razlika v velikost dost ocitna, kaj sele bo,.. ampak ne da se mi nekaj trudit z levo, ce itak ni ucinka.. sam zmatra se nanjo, pa pol se na desni neki pomulji... CV105- upam, da bo ju3 vse OK z dedkom. Cepljenje proti gripi in dojenje je OK, tako otrocek dobi se protitelesa od tebe. Meni je zaradi brine bilo celo svetovano, naj se.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2007 20:59:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:07:20
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 sem pa full zalostna ker ga ne bom vidla po 3 ure na dan Dej no pretiravat! Sori... sem mogla Meaa, men se tud zdi, da mi nobene špegle ne pašejo, zato me pa še nikol niste vidle z njimi . Mam pa srečo, da z -1,25 prepoznavam okolico tudi brez njih . Tinaaja, nek sem spustila en del vaše kriminalke - tazadnjega. Kwa je blo na konc?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:07:35
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja no super, ker jaz p bom ukinila dojenje na levo josko, ker je brez veze vzdrzevat... itak je ne mara kaj dost, pa ce se je dojila max 10% iz nje je ze velik.. sicer je ze zdaj razlika v velikost dost ocitna, kaj sele bo,.. ampak ne da se mi nekaj trudit z levo, ce itak ni ucinka.. sam zmatra se nanjo, pa pol se na desni neki pomulji... CV105- upam, da bo ju3 vse OK z dedkom. ... ti jaz povem, kaj je pri meni ... grooooooooooooooooooooza ... res ... pa sem nehaja dojit ulala časa nazaj ... 14 dni preden sva zaključila, se je dojil izključno na desni strani ... in zdaj je stanje ... ... pa hvala vsem za lepe želje za dedka ... sva danes govorila in se je kar sprijaznil s tem, da gre noga stran ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 28.11.2007 21:10:46
|
|
|
|
Dajadada
|
Meaa, tole pa ne verjamem glih, da se pojavi pri vseh, ki nosijo leče več kot 10 let. Jaz jih nosim že 13, pa zaenkrat še nisem imela problemov in (trkam) upam, da jih tudi ne bo. Sem jih pa tudi nosila cel dan non stop, mogoče zadnje čase malo manj. Poznam pa tudi ljudi, ki jih še dalj časa nosijo b.p. Je pa res, da je tudi kar dosti takih, ki jih zaradi težav z mrežnico ne smejo nosit. Nekaterim se priporoča samo, da za nekaj časa prekinejo z lečami, da se učk "obnovi". Pa men se je tudi dioptrija povečala , imam decembra pregled in me je kar strah na kateri cifri bomo tokrat pristal. Za tolažbo...imam veliko večjo kot ti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.