|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
28.11.2007 21:47:54   
Žabika
O si kar mislim, kaj si nekatere o meni mislite!

Pa še enkrat: vsak dela po svoje in to tako, kot je njemu najbolj prav.
Pa ne delat iz muhe slona. Malo doma povprašajte, kako ste ve in vaši starši gor zrasli, kdo vse vas je pazil, koliko časa so vas v vrtec uvajali, ....! Pa da ne bo pomote: meni je bilo zelo luštno! Kako je bilo, se mi pa ne da pisat, ker grem spat!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
28.11.2007 21:48:54   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Meni bi se trgal, če bi morala stran od Žive

A sem jst edina, k sem ful vesela, če očka za 3 ure ali več popazi Žiga, da grem lahko mal po svoje user posted image  Nisem misla, da sem čudna....

ma to si tko al tko user posted image user posted image user posted image   (
mora se en tebe mal z elastiko user posted image )

hmmm vceraj sem se na eni temi mal posalila (po moje), pa je bila ena ful uzaljena, tko da morda sem spet kaj narobe napisala user posted image user posted image user posted image

...sploh pr kati mors pazt, k je skrajno resn clovk in ne pozna sale...pomoje bo stala user posted image user posted image

ja saj zato.. ati, kati- se ze tolcem z gorjaco po glavi in delam posteljo iz zebljev.. da se malo kaznim ... user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
28.11.2007 21:49:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

hmmm vceraj sem se na eni temi mal posalila (po moje), pa je bila ena ful uzaljena, tko da morda sem spet kaj narobe napisala user posted image user posted image user posted image

a pri kapljicah user posted image user posted image user posted image ?

exactly.. men je bilo res smesno..user posted image user posted image user posted image user posted image ****t ga.. jaz pac nisem taka, da bi folku pomagala, ampak se raje norcujem iz njih.. pa to itak ze veste..

danes spet nekaj laufa debata.. se vid,da je naomi in the game user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
28.11.2007 21:50:08   
cv105
... zgubla nit ... grem spat ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
28.11.2007 21:50:31   
K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Meni bi se trgal, če bi morala stran od Žive

A sem jst edina, k sem ful vesela, če očka za 3 ure ali več popazi Žiga, da grem lahko mal po svoje user posted image  Nisem misla, da sem čudna....

ma to si tko al tko user posted image user posted image user posted image   (
mora se en tebe mal z elastiko user posted image )

...sploh pr kati mors pazt, k je skrajno resn clovk in ne pozna sale...pomoje bo stala user posted image user posted image

Tinaaja, SEK, SEK, SEK user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
28.11.2007 21:52:13   
tinaaja
zabika, ti pa ne s tok resnim tonom.. user posted image user posted image pa itak je vseeno kaj kdo misli, ti zase ves najbolje in zakaj si se tako odlocila. In tako je prav user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
28.11.2007 21:52:21   
Naomi

exactly.. men je bilo res smesno..user posted image user posted image user posted image user posted image ****t ga.. jaz pac nisem taka, da bi folku pomagala, ampak se raje norcujem iz njih.. pa to itak ze veste..

danes spet nekaj laufa debata.. se vid,da je naomi in the game user posted image user posted image

sem sla brat...joj sam je pa dobr razlozila...ti verjamem da nis mogla bit tih user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
28.11.2007 21:53:12   
tinaaja
SEK, SEK, SEK

a to je spet kksn trbovlski narecje al kwa?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
28.11.2007 21:53:43   
K_a_t_i
ja saj zato.. ati, kati- se ze tolcem z gorjaco po glavi in delam posteljo iz zebljev.. da se malo kaznim ... user posted image user posted image

pa dej sam ene 3 žeblje, ker drugač nav željenega učinka...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
28.11.2007 21:54:30   
tinaaja

sem sla brat...joj sam je pa dobr razlozila...ti verjamem da nis mogla bit tih user posted image user posted image

zdaj mi je vsaj jasna razlika med ad3 in d3 user posted image user posted image user posted image   res mi je  bilo smesno... user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
28.11.2007 21:54:50   
K_a_t_i

SEK, SEK, SEK

a vi niste to rekel, ko ste se s kom skregal? Ma lublančani nimate pojma!!! Nimate za burek user posted image .

A lohk zvem ke so te kapljice?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
28.11.2007 21:55:25   
tinaaja

pa dej sam ene 3 žeblje, ker drugač nav željenega učinka...

aja, sem jo misnala samo narest za kazen, ne gor spat user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
28.11.2007 21:56:29   
Naomi

SEK, SEK, SEK

a vi niste to rekel, ko ste se s kom skregal? Ma lublančani nimate pojma!!! Nimate za burek user posted image .

A lohk zvem ke so te kapljice?

najveckrat u lekarni user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
28.11.2007 21:56:56   
Taya85
Dober večer!

Spet ste fulll načvekale....

No mi smo se danes po mrazu in na soncu malo sprehajali, zimske vreče tudi mi še nimamo, ker imamo dva različna vozička in ne vem za katerga bi kupila zimsko vrečo, sem pa eno gledala v Rutarju, ful toplo in univerzalno za 60€, samo jo imajo samo v rdeči barvi user posted image .... Tako da iščemo naprej......

Jedilnik
zajtrk 9.00: mlečna kašica
malica 12.00: fruchzwerge marelica (ta velik)
kosilo 13.30: puran, korenje, cvetača in riž
malica 16.30: frutek jabolko+malina + plasmon piškot
večerja 19.00: flaša 210 ml

Kdaj imajo vaši user posted image  večerjo, ali jim date takrat kaj bolj nasitnega od mleka, jaz sem razmišljala da bi uvedli tam okoli 18.00 še en mal bolj ornk mlečni obrok, čeprav ponavadi od večerje pa do zjutraj cca. 12 h nič ne je.... ali se vam zdi da je predolgo brez hrane?

tinaaja najprej user posted image  za vašo kužo, da ji/mu nebo treba več po stopnicah hodit
Aja pa te kocke sem jaz videla v Tuš-u, ta veliko pakungo, ne vem, če je glih kmetija, samo od Clemmy pa vem da so

meaa user posted image  za tvoje učke

Punce nočko, pa upam da bova juti uspeli pridet v Koloseja ane??

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
28.11.2007 21:57:15   
tinaaja
kje pa je hemp?

zdaj ena marija pomagaj (to je nick) nekaj nadleguje aprilcice, junijcice in julijke.. pejte mal pogledat user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
28.11.2007 21:58:18   
Žabika
tinaaja: sej sem še vedno user posted image !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
28.11.2007 21:58:27   
Naomi

[/quote]
dnaes spet nekaj laufa debata.. se vid,da je naomi in the game user posted image user posted image

[/quote]

zmer u slabo druzbo padem user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
28.11.2007 21:58:30   
tinaaja
tinaaja najprej za vašo kužo, da ji/mu nebo treba več po stopnicah hodit
Aja pa te kocke sem jaz videla v Tuš-u, ta veliko pakungo, ne vem, če je glih kmetija, samo od Clemmy pa vem da so

kuuul sibam ju3 raziskat tus v btcju.. kati - pogledam se za eventualno igralnico

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
28.11.2007 22:01:34   
Taya85
Pa sej niste resne, medtem ko sem jaz post pisala ste ve celo stran naklofale, pejte spat.........

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
28.11.2007 22:02:51   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

Pa sej niste resne, medtem ko sem jaz post pisala ste ve celo stran naklofale, pejte spat.........

jest ne smem...da mi naujo oci zakrnele, k tok fajn vsako noc prespimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
28.11.2007 22:03:22   
K_a_t_i
Mater, Tinaaja, in ti ne deliš z nami te razlike med kapljicami? Skor sem se dol ulegla od smeha!!!!
Super, razišči Tuš - ampak pred 12to, ker pol mi uletimo user posted image .

NOČKO.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
28.11.2007 22:04:20   
dskubin
tinaaja, sem vidla v reklami, da bojo tasrednje vedrce imeli v Eurospinu, se mi zdi da od jutri naprej, traktorček pa se mi zdi da majo tudi v BC, v Tušu majo pr nas v tubah, ne vem, če tut druge. V glavnem, je za dobit tudi pr nas.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
28.11.2007 22:05:32   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

tinaaja, sem vidla v reklami, da bojo tasrednje vedrce imeli v Eurospinu, se mi zdi da od jutri naprej, traktorček pa se mi zdi da majo tudi v BC

dskubiiiiiiiiiiin WB...pogresana zeloooooooooo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
28.11.2007 22:06:12   
K_a_t_i
O, Dskubin!!! HELOOO.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
28.11.2007 22:08:31   
tinaaja
Mater, Tinaaja, in ti ne deliš z nami te razlike med kapljicami? Skor sem se dol ulegla od smeha!!!!
Super, razišči Tuš - ampak pred 12to, ker pol mi uletimo .

in pol sem ful nesramna user posted image

kolosej ju3 - ja ne kdaj?

Dskubin - thx - bom preverila na spletu user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.