mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Pozdravljene! Včeraj mi nekaj ni delal internet prav in sem bila kar zgubljena, ker vas nisem nič poškilila, kako ste. Srečka nosečka, posteljnino imajo v neckermannu velikost 100 x 135 menda, kaj odejico imajo tudi take velikosti, nisem zasledila, čeprav imam katalog doma? Janey, glavobol pa je menda že minil in je danes boljše. Lepo za dragega, da si mu kupila adventni koledar, zakaj ga pa odrasli ne bi smeli imeti. Pa čuvaj skrbno čokoladice . Pina, svetovna majica. Lillchy, super za pregled, glavno da je vse dobro. Mlavla, jaz sem tudi danes začela nekaj izpolnjevati papirje in je grozno. Mi lahko natančneje napišeš, kaj vse si izpolnila? Sama imam zaenkrat pripravljeno (za paket in porodniško): OBRAZEC DP-2 -vloga za uveljavitev pravice do pomoči ob rojstvu otroka OBRAZEC S-1/1- vloga za uveljavitev pravice do PRILOGA S-2 - potrdilo delodajalca o zaposlitvi OBRAZEC S 2/1 - vloga za uveljavitev pravice porodniškega dopusta do starševskega nadomestila PRILOGA S-6 - podatki o plači oziroma osnovi. Potem pa še vloga za uveljavitev pravice do otroškega dodatka in za dodatek za veliko družino, če bo treba dati, baje da upoštevajo potem avtomatsko. Imaš ti tudi te papirje ali kako drugače, mislim, da bova s tem vsem pomagali. Je res groza izpolnjevati. En mesec pred iztekom porodniškega dopusta pa bom nesla to za dopust za varstvo in nego: OBRAZEC S -1/3 - vloga za uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka (treba paziti ko označujemo 7. točko-način izrabe; ga lahko zadnjih 75 oz. 52 dni prekinemo dvakrat tudi ali ne) PRILOGA S-5 - izjava matere ali očeta (če uveljavlja pravico do dopusta samo eden od staršev) PRILOGA S-2 - potrdilo delodajalca o zaposlitvi OBRAZEC S-2/1 - vloga za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila PRILOGA S-6 - podatki o plači oziroma osnovi Je treba sploh te zadnje tri obrazce spet dati, če jih pa damo že pri vlogi za porodniško. Za očetovski dopust pa moj ne rabi. Mlavla, pa lep buši . Pina, dobra si, kar se tiče frizurce, jaz pa se kar sklonit ne morem, me tako nenormalno tišči potem, da ne gre, tudi mojega šuntam, da bo poskrbel za mene. Mami, tudi tebi čestitke za uspešen pregled. Katka vse potrebne obrazce sem našla na strani centra za socialno delo šiška: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/prejemki.asp upam, da ti bo kaj v pomoč..pa srečno pri izpolnjevanju...