|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 11:53:47   
pina-1
MEtiLu mene si pozabla napisat... user posted image user posted image user posted image  jaz sem na srečanje pirdem...
Kar se hrane tiče, se strinajam za piknik, ampak jaz vam eno žemljico vseglih prinesem. Boste domov nesle ali pa po poti pojedleuser posted image user posted image

Kar se pa spomladanskega piknika tiče, vljudno vabljene 30. aprila na primorsko. Jaz mam r. dan in to kar 30. let tako da bo pri meni dovolj prostora za vse naše malčkeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.11.2007 11:54:02   
Janey
A ve veste, da smo prehitele decemberke že zdavnaj in da smo za novemberkami samo 15 strani?? Kaj je to normalno?? A ktera sploh kaj druga dela?user posted image user posted image

carice marice smouser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.11.2007 11:55:50   
Janey
Samo pina ima prav....
primorska je pa še njaboljša varianta spomladiuser posted image user posted image user posted image  (in to govorim jaz ko mam najdlje..razn če je še ktera z murske tukaj) In še naši pikeci bodo videli morje.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.11.2007 12:09:30   
Suzi*
No, jaz imam tud kar dolgo pot do morja, ampak pinči, na tvoj rd bi pa že zmogla prit. user posted image  jaz sem tudi za piknik kje izven LJ!!

Ampak dejmo se raj najprej za to decembrsko srečanje zmenit....a se dobimo torej enkrat med tednom??? Od kdaj naprej (datumsko) lahko pridete tud tiste ki delate???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.11.2007 12:15:50   
Marusah
Pozdravljene...

Končno mi je uspelo računalnik porihtart - no, sem šla kr v trgovino po novega. Zdej pa dela ko nori user posted image .
Vidim, da se nič ni kaj spremenilo - čvekate pa čvekate,....user posted image

Sej nimam časa vse za nazaj brat, se bom probala kr od tukaj nekako nazaj vključit...pa ko bom imela čas, bom za nazaj pogledala, kaj vse ste načvekale.

Še malo, pa bojo prazniki. Kako hitro gre čas!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.11.2007 12:20:35   
pina-1
Marusah user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si le prilezla na plano... Sem že msilila, da ti ni več do čveka z nami..Nos edaj ko si zopet priklopljena pa le lepo čvekaj ..Boš hitro noter prišla.

Pa NUKa je tudi na plano prilezla... user posted image user posted image user posted image

Suzika moja.. le glej da se res narišeš pri meni tisti dan..

Glede srečanja v decembru, sem jaz tudi za dopoldanski čas... Meni še bolj odgovarja, ker Mio lahko v vrtec spravim in pol sem fraj do 16.

Suzi midve bi se pa zogid lohak skupi dobile in šle malo šnjofat po Ljubljani? Aja pa še kera tudi, če bo frej

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.11.2007 12:26:20   
Marusah
Jap, sem prav pogrešala RR user posted image  Po moje sem že malo odvisna ratala od vas user posted image  Šele sedaj sem spoznala, da če nimaš interneta, si dobesedno odrezan od sveta user posted image

Ja na srečanje pridem, če bo še katera štajerka šla....sami se mi glih ni za vozit v LJ....se kr vleče iz MB do LJ.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.11.2007 12:27:57   
pina-1
Marusah Janey isto jamra... dejta se skupi povezat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.11.2007 12:36:24   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Glede srečanja v decembru, sem jaz tudi za dopoldanski čas... Meni še bolj odgovarja, ker Mio lahko v vrtec spravim in pol sem fraj do 16.

Suzi midve bi se pa zogid lohak skupi dobile in šle malo šnjofat po Ljubljani? Aja pa še kera tudi, če bo frej

Ja, draga. user posted image user posted image user posted image

No tko sem tud jaz skontala...malega v varstvo, midva pa piči miško via LJ. user posted image
pinči, lumpa....."zogid lohak"....user posted image user posted image  user posted image   a si mislila pred srečanjem al katri drug dan????user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.11.2007 12:45:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

pinči, lumpa....."zogid lohak"....user posted image user posted image  user posted image   a si mislila pred srečanjem al katri drug dan????user posted image

Sem se zmotla..hitim delat in pišem vmes,..... sori.

sem mislila pred srečanjem.. PRej nama ne bo ratalo po moje

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.11.2007 12:46:51   
pina-1
punce jaz pa sedaj grem..ČE utegnem se vam javim popoldne da vam poročam, če ne pa jutri..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.11.2007 12:48:31   
Februarka08
Zgleda, da se bomo le utegnile dogovort glede lokacije...user posted image Saj bi dala kakšen predlog, pa ne poznam okolice LJ...user posted image Tako da...

Ne vem od česa me trebuh boli - ali od čaja ali od Dorineuser posted image ? Bolj verjetno od čokolde, kajne?user posted image Ne vem kaj mi je, sam user posted image me je obsedel... Mene in mojo čokolado...

Kaj boste kuhale? Jaz NIČ! Kr ne morm verjet. Greva ven na kosilo - v kitajsko...user posted image Že nisem bila da ne pomnim. Vedno greva za obletnico, letos greva še zadnjič sama (no, če ne štejemo user posted image v bauhiju..), drugo leto pa verjetno odpade...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.11.2007 12:52:57   
Suzi*
Pinči fajn se naglej svoje user posted image  danes!!!!!! pa čimprej poročaj!! pa kakšno fotkico prilimaj za nas firbčne. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.11.2007 12:56:05   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Kaj boste kuhale? Jaz NIČ! Kr ne morm verjet. Greva ven na kosilo - v kitajsko...user posted image Že nisem bila da ne pomnim. Vedno greva za obletnico, letos greva še zadnjič sama (no, če ne štejemo user posted image v bauhiju..), drugo leto pa verjetno odpade...

user posted image user posted image  jaz tudi kitajsko obožujem. moj pa ne glih. Ampak me je zadnjič vseeno peljal tja jest. priden moj možek.
Aja, nikar govorti, da drugo leto odpade!!! Saj z otročkom se isto vse da, samo malo se je treba prilagodit. Morata it, ne opuščat lepih navad!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.11.2007 13:00:33   
itata
Meti mene tud napiši na spisek za srečanje prosim:)
se strinjam, da se najprej decembra kje v ali pri LJ dobimo (dejansko mi je vseeno, ker se mi ni panike zapeljat) IN da se dobimo pol še na primorskem!

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.11.2007 13:00:51   
Februarka08
Suzi, bom prenesla tvoje sporočilo naprej mojemu možku...user posted image
Saj lahko jemo vse v kitajski, a ne? Malo bom gobe stran zbezala, pa bo. Midva obožujeva kitajsko... Od prve obletnice greva vedno tja na večerjo ali kosilo, tako da je zdej res že ritualuser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
28.11.2007 13:01:49   
ella79
suzi, se strinjam s tabo glede navad user posted image user posted image
mi bomo poskušali še naprej te navade vzdrževat, k te malenkosti nama veliko pomenijo

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.11.2007 13:05:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Saj lahko jemo vse v kitajski, a ne? Malo bom gobe stran zbezala, pa bo.

Komot vse ješ. user posted image  Gob pa jaz že tako ne maram najbolj, pa jih mal zbezam stran pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.11.2007 13:06:02   
bamby
pinči, a pol nas ti še zmerom vabiš na šparglje user posted image user posted image user posted image

Po moje lahko spomladanski piknik pustimo še malo ob strani. Zdaj je pomembnejše decembersko srečanje. Bi šlo 7. ali pa 14. decembra? To je petek, obakrat! Zaradi mene lahko tudi dopoldne, če se ostale strinjajo. Zmeniti se je treba še za uro in lokacijo!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
28.11.2007 13:07:39   
Februarka08
user posted image , čist tko neumesno (ne zamert)...
Ali vas tudi kaj popek peče? Sicer me ne skoz, me pa zaboli na otip in peče... Verjetno je to normalno, samo vprašam...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.11.2007 13:11:15   
MetiLu
Pinči sori, ker sem te spustila, ne vem ako mi je to ratal user posted image

Sem bla pa zdele v City-ju na malci v njihovi šparovi restavraciji, naročila sem ene kalamarčke (so dobri), pol me je pa na blagajni skor kap zadela. 6,20€/porcija user posted image user posted image user posted image  halo, ko so bli še tolarji je enaka porcija stala 950 sit...
No, na poti ven sem se ustavila še v slaščičarni Pod vodo in so imeli danes Marcipanovo tortico - jaz jo obožujem (se spomniš Dolenjka, zadnjič je niso mel, ko sva ble user posted image ), seveda je tudi tortica že varno v bušiju user posted image user posted image

Joj no, gre dones počas user posted image ...

Jest sem prec za primorsko user posted image user posted image  spomlad, pa tudi Tivoli varianta je super. A smo že najdle lokacijo za december? Pa termin?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.11.2007 13:11:27   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Bi šlo 7. ali pa 14. decembra? To je petek, obakrat! Zaradi mene lahko tudi dopoldne, če se ostale strinjajo. Zmeniti se je treba še za uro in lokacijo!

7. je že naslednji teden...a ni malo hitro? Kdaj pride že dolenjka v slo??? 14. pa meni ne znese, pa 21. tudi ne.
Sem mislila predlagat četrtek, 20.12. ob cca. 11 uri??

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.11.2007 13:17:41   
bamby
Na dolenjko sem pa res čisto pozabila, da je takrat še na severu (skoraj pri Božičku user posted image ). Mislim, da ona pripelje svojo črno strelco šele 21.dec. user posted image . Potem je pa itak predbožični vikend, tako da kar se mene tiče takrat ne pride vpoštev, razen tistega četrtka, ki si ga ti suzi predlagala. Potem ostanejo edino še 27.-29. dec. in seveda potem še januar user posted image . Takrat bodo pa več ali manj že vse doma, ene na bolniški, druge že po dopustih.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
28.11.2007 13:24:24   
MetiLu
Seznam nosečk za srečanje decembra:
MetuLu
Dolenjka
Ella
Bamby
Lillchy
Pina-1
Vrtnica
Janey
Februarka ?
Nuka
Katka ?
Suzi
Itata
Marusah
Anariya
Lanchy ?
Misar ?
Polonca ?
Sayuri ?
Anandrej ?

Lokacije:
Dobeno - Lillchy sporoči
Lesnina Brdo
Marche Lukovica
Trojane
Polna skleda - Mons
Kongo user posted image
Gostilnica Nona - Dolgi most

Termini:
7.12. - dopoldan
15.12. - dopoldan
26.12. - 30.12. - dopoldan

No, zdej pa dopisujte svoje ideje in predloge user posted image user posted image user posted image
Jaz sem za termin konec decembra user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.11.2007 13:32:28   
nuka
7.12. zame odpade, ker moram it ob 13-ih po mojga na letališče. Ostali datumi mi pa čist odgovarjajo. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?