|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 10:30:10   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ok, jest sem za to da se dobimo enkrat konec decembra, ker prej bom jest težko prišla dopoldan, ker sem seveda v službi. Tako da če se dobimo nekje med 26.12. in 2.1. bi mi zlo prav prišlo, ker sem takrat na dopustu user posted image user posted image

Kaj pa ostale?

meti jaz sem za konec decembra 27. - 28. 12.

Janey a kako sem to izvedla? Bi res rada vedla?user posted image user posted image user posted image   No prov- bereš na lastno odgovornostuser posted image user posted image user posted image : na školko sem nogo dala in z ogledalcem sem si pomagala, da sem zadevo uspela kolko tolko speljat in dobiti soliden rezultatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.11.2007 10:31:20   
katka37
Pozdravljene!

Včeraj mi nekaj ni delal internet prav in sem bila kar zgubljena, ker vas nisem nič poškilila, kako ste.

Srečka nosečka, posteljnino imajo v neckermannu velikost 100 x 135 menda, kaj odejico imajo tudi take velikosti, nisem zasledila, čeprav imam katalog doma?

Janey, glavobol pa je menda že minil in je danes boljše. Lepo  za dragega, da si mu kupila adventni koledar, zakaj ga pa odrasli ne bi smeli imeti. Pa čuvaj skrbno čokoladiceuser posted image .

Pina, svetovna majica.

Lillchy, super za pregled, glavno da je vse dobro.

Mlavla, jaz sem tudi danes začela nekaj izpolnjevati papirje in je grozno. Mi lahko natančneje napišeš, kaj vse si izpolnila? Sama imam zaenkrat pripravljeno (za paket in porodniško):

OBRAZEC DP-2 -vloga za uveljavitev pravice do pomoči ob rojstvu otroka
OBRAZEC S-1/1- vloga za uveljavitev pravice do
PRILOGA S-2 - potrdilo delodajalca o zaposlitvi
OBRAZEC S 2/1 - vloga za uveljavitev pravice  porodniškega dopusta
do starševskega nadomestila
PRILOGA S-6 - podatki o plači oziroma osnovi.

Potem pa še vloga za uveljavitev pravice do otroškega dodatka in za dodatek za veliko družino, če bo treba dati, baje da upoštevajo potem avtomatsko.

Imaš ti tudi te papirje ali kako drugače, mislim, da bova s tem vsem pomagali. Je res groza izpolnjevati.

En mesec pred iztekom porodniškega dopusta pa bom nesla to za dopust za varstvo in nego:

OBRAZEC S -1/3 - vloga za uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka (treba paziti ko označujemo 7. točko-način izrabe; ga lahko zadnjih 75 oz. 52 dni prekinemo dvakrat tudi ali ne)
PRILOGA S-5 - izjava matere ali očeta (če uveljavlja pravico do dopusta samo eden od staršev)
PRILOGA S-2 - potrdilo delodajalca o zaposlitvi
OBRAZEC S-2/1 - vloga za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila
PRILOGA S-6 - podatki o plači oziroma osnovi

Je treba sploh te zadnje tri obrazce spet dati, če jih pa damo že pri vlogi za porodniško.
Za očetovski dopust pa moj ne rabi.

Mlavla, pa lep buši user posted image .

Pina, dobra si, kar se tiče frizurce, jaz pa se kar sklonit ne morem, me tako nenormalno tišči potem, da ne gre, tudi mojega šuntam, da bo poskrbel za mene.
Mami, tudi tebi čestitke za uspešen pregled.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.11.2007 10:31:30   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dej mi naj ena pove, kako tele smajle dodajaš, k niso že tukaj na predlogi user posted image
Iz MSN-ja jih ne morm kopirat user posted image

te ki ti jih RR ponuja daš kar od tu ( klikneš nanj ali pa ga kopiraš) . ostale pa jaz iz spletne strani pobiram dol.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.11.2007 10:31:48   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Ravnokar pa sem dobila izvid po pošti iz pregleda za sladkor...(mogoče bo katero zanimalo npr.Suzi?)
moji izvidi:
0 min  5,3
60 min 8,0
120 min 6,8
180 min 5,8
K izvidu pa je dopisano: Glede na vrednost je mejna patološka vrednost glukoze na tešče. Priporočam prehrano brez sladkorja do poroda.

hm, zanimivo. zgleda da imaš stalno oz. že na tešče povišan sladkor (moj je vedno med 4,3 in 4,5), ker tista vrednost po eni uri je ok, za ostale pa ne vem točno. Pol zgleda da vsako dajo na brezcukrno dieto, da se malo zaščitijo. user posted image user posted image
Buši je pa krasen!!!! Se pa verjetno res ne boš več nič redila, če boš na tej dieti. meni so šle skor 2 kile dol zdej v 2 tednih in sem trenutno na +7 kg.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.11.2007 10:32:27   
katka37
Tako, pa mi je uspelo počasi brati in odgovarjati, zdaj pa vas berem naprej, ampak definitivno prehitro čvekate, komaj dohajamuser posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.11.2007 10:32:32   
ella79
sej se lahko popoldan zmenmo user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.11.2007 10:34:57   
anariya
Mtr ste pridne, a veste kaj me zanima, a kera od tistih ko ste trenutno doma gleda zdele dojenčke na rtl, je full dobr pa še kakšne porode kaže, lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.11.2007 10:37:07   
katka37
Sayuri, sem včeraj zvečer pomislila, da imaš danes dan D in sem presrečna, ko sem prebrala, da si user posted image . Iskrene čestitke, novo leto bo pa zate še posebno srečno.
user posted image

user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.11.2007 10:38:32   
katka37
anariya, hvala, da si me spomnila, večinoma gledam to oddajo, ampak sem zdaj tako visela na rr, da sem kar pozabila.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.11.2007 10:39:05   
bamby
Kaj pa kakšna sobota???
Pa morda lokacija lesnina, ker je vseeno bližje?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.11.2007 10:43:26   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Kaj pa kakšna sobota???

se 1000000000000000000%  strinjam

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.11.2007 10:47:29   
Janey
Suzi  in  katka zelo smo vaju pogrešali. Lepo da sta končno se oglasili.
Pina hvala za podroben opis. Bomo poskusili, če ne pa bo moj mogel prijet za britvicouser posted image  upam samo da nebo ko pri kolinahuser posted image  

A se katera od vas tut tak poti? Jaz švicam ko krava zadnje dni. Mogoče mam tut vročino, ne vem. Ampak res je nenormalno, pa še smrdi tak čudno...ko nikol ni. Glasek mi že počasi prihaja nazaj, ampak je tako hripav, da komaj kaj povem. Sem prej mogla nekaj po tel uredit, pa me je ona reva komaj razumela kaj sem ji povedala.

Grem na čokolado user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.11.2007 10:48:59   
katka37
Vidim, da se dogovarjate za srečanje. Kar zmenite se za lokacijo in termin, mogoče bi pa tudi meni uspelo priti, če ne, pa bom spet čakala na vaše poročilo in slike, pa bo tudi lepo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.11.2007 10:50:37   
katka37
Janey, tudi meni se je zgodilo zdaj to z navalom vročine in švicanjem, se moj kar čudi, ker me ponavadi zebe, sva kar morala gretje zmanjšati (pa je samo na 20). Nimam pa vročine.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.11.2007 10:53:22   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Mtr ste pridne, a veste kaj me zanima, a kera od tistih ko ste trenutno doma gleda zdele dojenčke na rtl, je full dobr pa še kakšne porode kaže, lp

Jest bi gledala, pa nimam RTL-a...user posted image
Zdej se morm pa res mal učit zagovor... Če ne bo kriza.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
28.11.2007 10:54:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Jest bi gledala, pa nimam RTL-a...user posted image
Zdej morm pa res mal zagovor študirat, če ne bo kriza...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
28.11.2007 10:54:57   
Februarka08
Ok, ne vem zakaj je blo 2x user posted image ampak dobro...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.11.2007 10:55:13   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Kaj pa kakšna sobota???

se 1000000000000000000%  strinjam

Tudi lahko user posted image  v Lesnini imajo zdej en super lokalček, pravzaprav je pizerija in špageterija, z dobrotami ne bo šlo, je fajn ambient za čvekat. Če nas bo velik, se mogoče še za kakšno rezervacijo zmenmo, da nam mize prištimajo user posted image user posted image user posted image  je pa kar gužva za parkirat tam zadnje čase user posted image
Men je za Lokacijo vseen. Vse kar ste zdej naštele so men super oz. blizu user posted image

Sem pa že razmišljala, če ne bomo najdle lokacije, lahko tale "piknik" prestavimo na spomlad in se kje z vozeki in našimi user posted image  dobimo?? Seveda pa zdej v decembru srečanje samo ob kavi?- no če verjamete, tud zadnjič nismo samo pri kavi ostale user posted image user posted image

Trenutno smo pofočkane: jaz, Dolenjka, Bamby, Ella, Lillchy, Februarka, Janey, Suzi, Vrtnica, za Lanchy, Polonco, Misar in Katko še ne vem. Dejte mal ažurirat seznam, sploh ne vem če sem taprave naštela oz. kero sem spustila.
Anandrej, kje si??? Rabimo te user posted image user posted image user posted image  za še en seznamček user posted image  A boš ti tud svojo ženko pripeljal?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.11.2007 11:04:39   
katka37
Meti, jaz sem pod velikim vprašajem, ker vprašanje, kakšno bo stanje pri meni, ker imam tudi kar vrtoglavice zaradi nizkega pritiska, poleg ostalih problemov.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.11.2007 11:08:24   
MetiLu
Punce, pejte tole poslušat (iz oddaje Hri-bar):

Jan:
http://uk.youtube.com/watch?v=bbSLsFoAEBs&feature=user

Anžej:
http://uk.youtube.com/watch?v=Dx5kF3QTsqs&feature=user

tomi m.
http://www.youtube.com/watch?v=dW5YhW6Sseo

user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.11.2007 11:13:21   
lillchy123
Sam namig, sobote bojo decembra ludnice!!!! Tako ceste, kot nak. središča in tudi lesnina ni izjema.Bom jst mal mojga vprašala za kakšno lokacijo (po službeni dolžnosti pozna vse gostilne in lokale v lj in okolici), ampak dobrote oddpadejo!Vam jutri javim. 

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
28.11.2007 11:29:58   
nuka
St.Ina čestitke!!!

Sem vas zgubila na 60 strani tako da sem prebrala samo zadnji 2 strani. Nisem mela dostopa do neta. Mi je tamal računalnik na tla zabrisov pol so ga pa do včeraj skupaj pacal. Mulčka sta se pozdravla, čeprav mora Nika še zmeraj jesti antibiotike. Imam pa sama probleme z želodcam. Tako da imamo kar pestro.

Sem zasledila da pripravljate srečanje decembra. Bi jaz tud prišla, tako da me kar zraven štejte.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.11.2007 11:36:07   
Suzi*
Glede srečanja....jaz pridem, ampak če se dobimo enkrat dopoldne (tam do 16, 17 ure imam čas) med tednom, da bom lahko zjutrej kar z možekom šla v LJ, on v službo, jaz pa mal naokrog. user posted image  lokacija mi pa paše katerakoli v LJ in bližnji okolici (kje ob obvoznici). Mogoče bi blo pa res zdaj ko je mrzlo bolje se dobit na kavici (+ pojedina)user posted image , piknik pa prišparamo za spomladi kje v naravi, ko bo bolj toplo....??????

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
28.11.2007 11:42:11   
ella79
predlog za spomladanski piknik - Tivoli, pa obvezno vsaka z košarico in dekico. No pa user posted image tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
28.11.2007 11:45:40   
Janey
Nebi za piknik prišli kaj v štajerski konec pogledat kako lepo je vse zeleno??user posted image user posted image

Njamsi čokoladica je pasa...čvekec tudi...danes se tak bolj počutim tukaj...jih zapuščam za eno leto pa še malo. Ko bom prišla nazaj bom že mami.user posted image user posted image

Punce kaj bo danes za kosilo??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?