Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 20:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse naj naj Žan Luka sem mislila
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 21:08:48
|
|
|
|
nky 23
|
naš lumpi že pridno aja no enkrat se je hotu še malo k menii stisnat, upam da bo ta noč kaj boljša in kaj manj jokava! bomo videli kako bo. Moj je na šihtu in sma seveda spet sama. No ja saj sva že navajena .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 21:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
melaverde - glede spola. Jaz bi pa punčko. Menjaš če bo fantek Sicer pa je tudi meni pomembno to, da bo zdrav pa karkoli že bo. Mam pa filing da bo fantek, pa ne vem zakaj je tako, čeprav si želim punčko . No tole sem jaz lansko leto takle čas napisala. pa se mi je želja uresničila . Kolk lepo. Kako lepo je brat kaj smo lani počele takle čas. Pa na Ronjo sem se spomnila. Kje pa je mimogrede. RONJA !!!!!!!!!!!! No Tara mi je zaspala, zdaj pa grem pod tuš. A bo danes kaj čvek tle gor?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 21:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
naš lumpi že pridno aja no enkrat se je hotu še malo k menii stisnat, upam da bo ta noč kaj boljša in kaj manj jokava! bomo videli kako bo nky tudi jaz upam da bo tako. Tudi Tara se mi veliko zbuja, pa kar joka ko ji dam pa dudo neha, pa čez pet minut spet. Jaz res ne vem kaj je to. Upamo na bolje, a ne.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 21:25:38
|
|
|
|
nky 23
|
ja glede zbujanja upam da bo šlo na bolje verjetno so tudi kakšni zobki na vidiku, no vsaj jaz se s tem tolažim že 3 mesece pa še ni nič no ja saj pol ga pa kar k seb v posteljo vzamem ko se mi ne da več stotič ustat
< Sporočilo je popravil nky 23 -- 27.11.2007 21:33:19 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 21:47:00
|
|
|
|
nky 23
|
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 21:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč nky. Jaz sm pa še tle.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 22:35:50
|
|
|
|
Kati81
|
N&B poročaj kakšne so plenice, k isi jih včeraj kupila, so ok al ne? Grem spat k me nekaj trebušček boli. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 22:51:22
|
|
|
|
Drnula
|
Neca tudi bolje spi in lažje zaspi odkar zvečer dobi kaško. Prej smo imeli en teden težave zaspat, čeprav sem mleka še imela in tudi zbudila se je kar hitro za prvo hranjenje. Za zajtrk je dobila pol banane - z veseljem zmazala, zvečer dobi kaško. Popoldan nisva utegnile nič drugega ker sva bile skoz na terenu. A imate reden urnik za obroke, vsak dan ob isti uri? Jaz ne vem kako bi to uspela pri tem ritmu Ko sem samo dojila je bilo super, kjerkoli kadarkoli. Ma en red pa tud mora bit. joj joj - kolk imam enih opravkov glede hiše .. ni in ni konca, nasprotno - vedno več Ma ne bom tu jamrala preveč, ker je jasno, da vas to prav nič ne zanima ... ma sem sita in žalostna ker vem da tud če si vzamem frej kak dan se ne bom počutila kot tiste ki so sam doma s svojim in razmišljajo kaj bi skuhale za kosilo in če se jim da na sprehod ... jok - to zame odpade. Moja porodniška je nekaj popolnoma drugega. Ne boste verjele, bi si zaželela it v službo kak dan, sam ko bi lahko Neco zraven vzela Mah - sem glih take volje da moram mal težit. Se morem že mal skašljat, ko sem že začela. Sem res ratala take volje ... se z mojim pogovarjava kaj je vse treba pa mam na trenutke občutek kot da samo modruje in mi govori kaj je treba naredit on sam pa nič ne naredi, vse pričakuje od mene ... pravzapra se mi zazdi, da se mu to zdi že samoumnevno Pride domov in začne: A to je? A to si se zmenla? A si ga tud to in to kaj vprašala? No, saj sem sama vzela to ker imam cajt... mamo pa zgleda že čist obrnene vloge kot so običajno ... jaz hišo gradim on pa pere in pegla ... že kake tri tedne nisem peglala Morda je zato zadnje čase nekam malo cunj v pranju, se zgleda špara na peglanju
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 23:31:42
|
|
|
|
ŠpelaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula No, saj sem sama vzela to ker imam cajt... mamo pa zgleda že čist obrnene vloge kot so običajno ... jaz hišo gradim on pa pere in pegla ... že kake tri tedne nisem peglala Morda je zato zadnje čase nekam malo cunj v pranju, se zgleda špara na peglanju Ravno to sem jaz razmišljala pred nekaj dnevi, ko sem klečala sredi kuhinje in vijačila dno enega predala, ki je razpadel. Medtem pa je mož kuhal kosilo. Sem pa to bolj na tiho razmišljala, ker če bi na glas, bi že dobila kake pripombe iz moževih ust.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 23:37:28
|
|
|
|
Drnula
|
SpelaP - Ma moj itak ni preveč za taka dela, zna dobro uporabljat možgančke - to ni kaj, za 'ročna' dela je pa bolj levak. Sam da jaz pa o tem bolj potiho premišljujem
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 23:57:14
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Pri nama je pa tako, da sva oba bolj tehnična tipa (tudi po profesiji - BTW spoznala sva se na srečanju študentov proizvodno-tehnične vzgoje na pedagoškem faksu). Samo včasih vem, da bo marsikaj prej narejeno, če bom kar sama naredila kot čakala nanj. Je pa ena stvar, ki jo pa absolutno delam samo jaz - menjam plinsko jeklenko pri štedilniku. Tisto mi pa on samo prinese v kuhinjo, potem se pa gre dobesedno "skrit" v klet. Prav boji se je, kot hudič križa. Zahvala za to pa gre njegovemu očetu, ki mu je vse življenje tumbal, da so plinske jeklenke bavbav.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 0:04:37
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Zdaj pa grem, moram še Saro previti. Odkar ima vneto ritko, jo zdaj tak čas še enkrat previjem. ...od nočne ptice
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 0:12:06
|
|
|
|
Drnula
|
men so tud te jeklenke antipatične, se zmeri bojim da bo kaj razneslo ma moj je druače glavca , ti naštudira kar češ, ko je treba naredit z rokami pa je to tko tko ... raje naj kdo drug. Nima potrpljenja pa že tako ni najbolj natančen ... naj raje kdo drug ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 0:50:48
|
|
|
|
Drnula
|
no, pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 7:34:54
|
|
|
|
Drnula
|
no - zdaj pa že dobro jutro ni še nobene ? Midve se že počasi odpravljava novemu dnevu naproti. lpp
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 8:12:28
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Še vse spančkate? Grem skuhat , če pride katera.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 8:13:33
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 N&B poročaj kakšne so plenice, k isi jih včeraj kupila, so ok al ne? Še nisem sprobala.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 8:39:43
|
|
|
|
nky 23
|
jutro midva sva pa imela zanimivo noč, saj je ob štirih ustal in šele ob šestih nazaj zaspal
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 8:51:45
|
|
|
|
Kati81
|
Dobro jutro, no mi smo pa po nekaj dnevih spet končno dobro spali. Drnula, men bi se zmešalo. Pri nas za hiško skrbi možek, jaz sem sam tista tečka, ki mora klicat če koga ni takrat ko se zmenimo, ker to sem pa tečna in huda, moj pa nima srca za težit. Jaz grem sam pogledat papovem če mi je všeč, drugače zberem drugo, ampak večinoma mi je vse všeč, ker imava dost podoben okus, no po tokih letih že mora bit. Evo naša lumpa se igra tuki na tleh, sedaj se že ponoči če se zbudi napol v spanju vsede v poteljico in me potem začne čukast gledat: Kao kaj si misliš, me ne boš ven vzela! in z rokcami išče dudico po postelci. No dans grem pa Miklavžke kupvat za nečake, sam se mi čist nič ne da.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 9:13:45
|
|
|
|
nky 23
|
kati kako dolgo po tem ko je znala sedet se je pa sama vsedla?
< Sporočilo je popravil nky 23 -- 28.11.2007 9:14:44 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 9:59:48
|
|
|
|
Padme
|
Evo, jst sem šele zdajle prišla do svoje . Smo bili zjutraj tako na brzino narejeni: spali do 6.45 (prva noč po dolgem času brez bujenja od 20.30 ), je Jaka pojedel in padel nazaj v komo. Jaz sem se šla hitro stuširat in pripravit stvari, mal čez 7 zbudila Jaka in že sva letela na cepljenje. Pri P je bilo vse OK - ful ima dobro kri in vodo, opravil je Denverski test in dali so mu tretjo pikico. Skratka tako zdrav, da bi bilo težko še bolje, je rekla P. Me je pa vprašala za kaplice D3, pa sem rekla, da nam jih je zmanjkalo že pri 4 mesecu, no pa mi je napisala nov recep, češ da mora to jemati 1,5 leta . Pa sem mislila, da smo se jih rešili, zato smo jih tako pospešeno jemali, da bi jih čim prej zmanjkalo. Še domača naloga: 6. mesecev - teža - 8300g, višina - 67 cm (tle so mogle nekaj zašuštrat, ker skoraj ne verjamem, da je Jaka v enem mesec zrastel samo 0,5 cm, mi pa konfekcijo 68 bodije komaj še zapnemo, hlače so mu pa itak vse prekratke... ).
< Sporočilo je popravil Padme -- 28.11.2007 10:05:23 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 10:41:27
|
|
|
|
*ANA*
|
Dober dan Mi smo tako tako- danes sva bila s Svitom žže pri P- ker full hrope, saturacije kisika ima 96%, dobili pa smo inhalacije Dexamethasona in ventolin za doma vpihovat na 8 ur, jutri pa spet na inhalacije . Se žže oglašša- pridem kasneje
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 10:48:04
|
|
|
|
nky 23
|
Padme za uspešno prestano pikico, ja cm so verjetno zmotni moj je v 1.5mes, zrasel za 4cm, poskusi ga doma zmerit pa boš videla. ANA ogromno , da se čim hitreje spet pozdravite, komaj ste bili dobro pa vas je spet ujelo to je res smola pa en za Svita.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 28.11.2007 10:57:29
|
|
|
|
Kati81
|
Kaja se je v enem dnevu naučila sedeti sama, in tudi sama usesti brez pleničke na ritki, potem pa drugi dan pa še s pleničko. Tko da vse v roku 2 dni. Sedaj pa se zbudi in že sedi. Evo grem malico pripravit. Kaj so vam patronažne rekle glede jogurtov in skute? Moji kolegici je rekla da do 1 leta nič, naša jih pa že sedaj je!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?