arneja
|
Sayuri, kaj če bi pa ti res kar danes test naredila ? Je en tak lep dan, pa ti si ga lahko še polepšaš . Sulfinija, ti pa, če si že školjko objemala, si ga tudi sigurno nosečka . Tita, kaj lepega si na pregledu izvedela ? Ana P., se pravi, jim je uspelo prepričati vaju le za enega ? Midva bova pa verjetno kar dva vzela, sem se danes malo s Karmen na to temo pogovarjala. Midva sva pa tudi bila v Egiptu, pa se ni obneslo . Ampak izjeme očitno potrjujejo pravilo . Konina, saj bodo znakci še prišli, ti bodi samo lepo pozitivna . Citrončica, saj tudi v Egiptu ne bo za kopat okoli novega leta. Meni bo pa čisto vseeno, če bova lepo za novo leto kje v Sloveniji pa občudovala . Pikovit, ja, zdaj je pa res nekaj narobe z Rešem . Pa menda te kar ne tika?? Verjetno je ves živčen zaradi predavanja v petek, jaz res ne vem, kaj drugega bi ga lahko tako hudo morilo . Bogve, kako tečen bo jutri zjutraj . Se bom že kar danes pripravila psihično na kakšen nizek udarec . Pikovit, mi je pa žal, da greš šele januarja lahko v postopek, je pa to le 30 dni razlike, glede na december, veš . Joj, Tita, upam, da te driska mine, sicer pa UZ prestavi. Me prav zanima, kakšno bom imela jaz zaradi strahu pred punkcijo . Meni so nazadnje pri tisti egiptovski driski pomagale mamine borovničke, namočene v šnopcu . Če imaš kaj takšnega pri roki, si kar privošči .