|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
27.11.2007 11:06:24   
natasaom
user posted image user posted image  dan!sem bila pridna,ker je bil atek domauser posted image  sva drva naštimovala,da naju s hano nebo zeblo..nelli je še user posted image  popoldan ima pregled.
julči mi imamo pritlikave zajčke.žive damo v trgovino za male živali,drug teden bodo spetuser posted image .kar zaslužimo je pa od hane,ker so zajčki njeni.
ta veliki zajci bodo pa za meso..žal

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.11.2007 11:07:43   
makala
Živjo vsem mamicam po 35. letu. Včeraj sem se prvič prijavila na forum in sem preletela že kar nekaj tem. Mar res je fajn, da se lahko pogovarjaš z mamicami. Imam že sina 17,5 let, hčerko 13,5 let in malo sončico Lano staro 3 mesece. Ma je pravi cukr in jo imamo za igračko. Vsak dan mi daje ful energije in veselja. Spimo že celo noč in je nasploh ful pridna.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.11.2007 11:15:16   
viator
Ja mene tud mal firbec matra, kaj je z Neli - ponavadi se je že oglasila takle čas...jaz bom kar mal pesti držala, za vsak slučaj, sej ne more škodit.user posted image

Naša Lara je tud prehlajena oz. ima zamašen nos, drugih težav zaenkrat ni, pa upam, da bo tako ostalo. Jaz imam tudi pumpico - sicer ne tiste od Rije..ampak Narhinel - mislim pa da je princip nekje isti. Sem zelo zadovoljna - se mi zdi da ker poegne ven vse živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsem malim pikcem in pikicam želim, da bi se čimprej pozdravili.

Že 35, dej no, kakšno jamranje...nekomu se pa človek more potožit. Vedno je tako, da so dobri in slabi trenutki...in kadar je kriza ful pomaga, da te kdo posluša...pa prav ima Hanna, včasih te doma ne rezumejo in hvala bogu za tale forum.

Ej Hanna cik cak - iiii - to pa zbudi spomine. Moram starejšima dvema pokazat....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
27.11.2007 11:17:50   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image  makala dobrodošla!!!!! pa imamo še eno konzervo večuser posted image  tukej ti ne bo dolgčas!!pa čestitam ta user posted image user posted image user posted image  no,dva sta že ven iz puberteteuser posted image
hanna iiiiiiii cik cak,barbapapa,baltazar,čebelica maja...ma pogrešam take risanke,jeat sem hani kupila smrkce pa to sploh ni to-so ful agresivni,jih noče gledat pravi,da jo je strah..
a je kera kupila pika nogavička?to,ki je bla v nedeljcu?

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
27.11.2007 11:29:25   
makala
Ta večja dva sta zdej prava pubertetnika in še ta mala sončica... in pr nas je življenje ful pestro in zabavno. Kljub temu, da jih imam že skor 40 sem postala spet otročja in s počutim dost mlajšo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
27.11.2007 11:36:18   
julci
MAKALA  dobrodašla v klub partizank,konzervic al rožic,..............upam da se boš v naši klepetalni druščini dbro počutla.user posted image user posted image user posted image

Natasaom aveš da meni so pa za moj okus Grimmove risanke in Marcelino.Ti dve risanki sta mi ful všeč.Me pa ujezi,ker se dans vsi sprašujejo zakaj so otroci tako agresvni,nihče se pa ne vpraša zakaj.Pa saj ni čudno,ko jih že v živ žavu posiljujejo z takam agresivnimi  risankamiuser posted image .

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
27.11.2007 11:48:31   
natasaom
ma jest grem v akcijo za še 1user posted image user posted image user posted image user posted image  moram mojga naštimat,da bom mljša zgledalauser posted image

naša hana živžav gleda samo par risank.na pop pa sploh noče.rada bi ji kupila kej takega,da jo bo zanimal.bombažke je oboževala.to je prijazna risanka..ma ne vem.moram še sestrično prašat,če ima kej..sam ne vem,če bo,ker jo je moj napizduuser posted image ...smo imeli ful orehov pa se jim ni dalo pridt pobirat-zase.zdej bi pa rada,da jih prinesem..je bil jezen ko user posted image ..sej ima prav,če rabijo naj pridejo iskat,,

midve pa imava 5.12. psihoteste

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
27.11.2007 12:03:51   
makala
jst bi pa vprašala, kako so vaši sončki prenesli prvo cepljenje, mi ga mamo v četrtek. Ker ne dojim se hranimo z Novolacom. Zdi se mi, da je mala večkrat žejna. A mi priporočate kak čajček? HIP komarčka smo probal, pa jo je ful zvijal.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
27.11.2007 12:14:05   
hanna1
makala en lep pozdravček med nami in dobrodošla
user posted image user posted image

z nami ti nikol ne bo dolgčas...drgač pa lahko greš na 71 str. pogledat,tam nam naša neli rihta seznamček in če si pri volji,lahko tudi ti daš podatke,pa ga bomo dopolnili...pozdravček tudi tvoji mali zvezdici med namiuser posted image user posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 27.11.2007 12:16:16 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.11.2007 12:25:04   
hanna1
Naša Hana je prvo cepljenje dobro prenesla,ni imela vročine,tako da držim fige tudi za tvojo Lanouser posted image user posted image .Naša niti ni bila pretirano žejna,sam sem ugotovila,da ji skor bolj paše,če ji skuham sama malo janeža in kumine,ker ji je bil Hippov premočen-mislim,da je res bolje,če je ful blag - ampak ti bodo še druge povedale svoje izkušnje user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.11.2007 12:26:21   
viator
Oj punce, a novo konzervico imamo..super. Pozdravljena Makala!! user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se nam pridužila. Ha fino, ti imaš tud 3 sončke.
Glede cepljenja, naše 3 niso imele nikoli nobene reakcije. Mislim, da so zdej ta cepiva že tud tolk izboljšali, da je reakcij zelo malo...tako da kar pogumno.

Haha imaš pa prav, otroci na "stara leta" te pomladijo...zgleda da taka hormonska terapija kar koristi. Jaz sem otročja že skoz, tako da na tem področju ni kakih spremembuser posted image user posted image user posted image .

Jao, res tele risanke na popu - katastrofa - neke japonske...sam neki se tepejo, uhhh, jaz kar alergijo fašem, če jih vidim.

Pika Nogavička je pa zakon, še zdej jo rada berem. Doma imam en že hudo zdelan izvod, tele v Nedeljskem pa nismo kupili.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.11.2007 12:27:11   
hanna1
makalase priporočamo za kakšno slikco tvojih sončkov,,,matr sem radovedna..user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.11.2007 12:31:20   
viator
Ja glede čaja, tud kuham tako kot Hanna, blago varianto. Kumina, janež..čeprav za kake krče pa ne nucauser posted image , žal.

Glede krčev, zdej sem pa že od kar nekaj mamic slišala, da so pri njih krči trajali dlje kot 3 mesece..ravno v nedeljo mi je ena rekla, da je bilo pri njih do 6 meseca. Jaoooo, norišnica. 

Jaz sem Lari začela AD3 dajat šele pri 4 mesecih, ker me je bilo strah, da jo bo še bolj zvijalo zaradi kapljic - prej sva bile veliko zunaj, pa sonček lovile, zdej se pa ne upam več čakat. Ampak se mi ne zdi, da bi se krči kaj poslabšali...no vsaj to.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.11.2007 12:32:35   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

makalase priporočamo za kakšno slikco tvojih sončkov,,,matr sem radovedna..user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehehe saj nisi sam ti radovedna...mene tud zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image in bi kako slikico rada videla.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.11.2007 12:32:40   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

itak!ne moreš iz svoje kože user posted image

naša je vsa cepljenja odlično prenesla..za pit sem ji pa kuhala babi čaj.pa ne ga sladkat,da ne bo prehitro pogruntala čar sladkorja-kot moja princeskauser posted image
midve pa imava 5.12.psiho teste....zdej me skrbi,da ne bo tam dohtar znoruuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.11.2007 12:33:37   
viator
Evo zdej moram pa dol, jokamo. Pa še mal greva ven, na sprehod. Lepo se imejte.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.11.2007 12:33:44   
makala
Upam, da bo neli zasledila moje podatke

MAKALA   21.7.1968

Matevž    1990
Kaja        1994
Lana       2007

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.11.2007 12:41:15   
natasaom
jest tud šibam..moram začet kuhat pa mal pospravt.razmišljam,da bi zakurla,ker je ziiiiiimaaaa-zunaj pa sonceuser posted image
ma,nč bom raje popoldan kurla ko se bo sonček skril
lepo se imejta pa nč klepetat brez mene user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
27.11.2007 12:41:52   
makala
Zdele si bom probala nardit album in če mi uspe ( sem začetnica ) vam sporočim, da si boste lahko pogledale moje sončke.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
27.11.2007 14:48:28   
pikica36
hojla!
dobrodošla nova konzervauser posted image
mene na šihtu ta teden tako okupirajo, da vas niti prebrat ne utegnem, kaj šele kaj napisatuser posted image
no, tud mi se učimo zgodovino te popldneve - grke in rimljane
full butasto, že od nekdaj nisem marala zgodovineuser posted image user posted image
neli ti nikar ne obupuj, slej ko prej pride tvoj čas.
svoje probleme pa kar na dan, ne drži jih v sebi, ker to je nekaj najbolj mučnega kar se ti lahko dogaja. jokaj , šrajaj, kriči tuli.....pa bo naenkrat lažje.

mejte se fajn jaz grem počasi domov... kooooončno

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
27.11.2007 16:54:06   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image  jest pa neki vemuser posted image user posted image user posted image ...nelli je na kidričeviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
3cm odprta in gre rodit!nelli držim pesti,da bo hitr!!!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
27.11.2007 16:57:43   
hanna1
neli,zdaj pa res stiskamo pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image - dobro opravita,natasaom,hvala in bodi na veziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
27.11.2007 17:00:21   
pikica36
vauuuu!! ful fajn
neli drži se in naj bo čimhitreje in čim lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa seveda zdravouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
27.11.2007 17:01:39   
natasaom
bom na vezi!jutri grem v kranj.mogoče bom pa spoznala mojo soimenjakinjouser posted image user posted image user posted image ...v petek bo pa že doma!!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
27.11.2007 17:06:30   
natasaom
na,pa sem ocvirkovko zažgalauser posted image user posted image user posted image        nelli dejmo!!!!!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?