|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
27.11.2007 17:13:19   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
na,pa sem ocvirkovko zažgalauser posted image user posted image user posted image        nelli dejmo!!!!!!!  ...ne vem če nisi ti še bolj na trnih,ko neli.. user posted image user posted image user posted image ..a te je poklicala prej ali kako.....zdaj bomo pa vse visele tu gor,ti pa pri telefonuuser posted image user posted image user posted image ,,,

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.11.2007 17:35:41   
viator
Uhhhh evo že pesti stiskam,  da bo vse v redu, da bo čimprej konc in da ne bo preveč bolelo. Pa bom še eno princesko bomo dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Nelli DRŽI SE!!!!!!

Pišuka pa danes ima rok! Noro!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.11.2007 18:40:11   
.muki.
Kot da bi vedla da se moram malo primigat do računalnika.
Neli držimo ti pesti in nervozno čakamo na lepe novice. Da ti bo porod hitro minil in da boš čimprej stisnila v objem svoj mali zakladek, in da ti bo njen prvi jok pobrisal spomin na bolečine.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.11.2007 18:46:57   
Vilma
Sem ravnokar govorila z Neli. Me je prosila, da vam sporočim, da so jo zadržali v porodnišnici, vendar ji poroda ne bodo sprožili, čeprav je njena ginekologija rekla, da je to že za rodit. Odprta je 3 cm, imela je visok pritisk in tudi drugi izvidi so bili slabi. No skratka zgleda da imajo v Kranju drugačno prakso. Jutri ji bodo testirali plodovnico,kakšne barve je. Potem pa od tega odvisno naprej. Vsekakro se v Kranju nagibajo k temu, da bi imela svoje popadke in da ji poroda ne bi sprožili.
Tako da jutri zjutraj sledijo nove novice, zaenkrat pa toliko.
Držimo pesti naši Neli, da bi čim prej pestvala svojo princesko! user posted image

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.11.2007 18:49:00   
natasaom
me je vilma prehitela user posted image .ja,v kranju znajo mal zavlečt.men so 14 dni.pol so pa sprožli.ne vem zakaj to delajo,sej drugač sem jest bla zadovolna v kranju

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
27.11.2007 18:59:26   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,zdej sem pa kar začela jokat,ko preberme,da je neli not...user posted image user posted image user posted image ...spomini kar takoj privrejo na danuser posted image ...in kako naj človeka ne bi primli guštiuser posted image
makala....dobrodošla med nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
27.11.2007 19:01:17   
majrim
od kod pa si makala??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
27.11.2007 19:03:24   
majrim
ocirkova????..mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...diši do semuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
27.11.2007 19:04:17   
Laubica
NELIIIIII-DRŽIM PESTI DA BOŠ ČIM HITREJE REŠENA IN CARTALA SVOJO PUPIKOuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem cel dan mislila na njo zdaj pa pridem na rr in vidim novico dneva-res ji želim da bo čim prejuser posted image user posted image user posted image ti pošiljam za srečo
Mi smo bili v posvetovalnici-4.725g in 57 cm-je lepo napredoval porodna teža je bila 3640 in 52.5 cm
Pa hvala punce za tolažilne besedeuser posted image
Pa -ta-nova-dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
27.11.2007 19:07:49   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ocirkova????..mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...diši do semuser posted image

mi je že moj povedal,da to ni isto,ker sem jest scvrla čebulo in ocvirke-ker njegova mami dela to drugačuser posted image user posted image user posted image user posted image    no,pustmo malenkosti,da je pojedel cel hleb!!!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
27.11.2007 19:11:48   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
mi je že moj povedal,da to ni isto,ker sem jest scvrla čebulo in ocvirke-ker njegova mami dela to drugačuser posted image user posted image user posted image user posted image    no,pustmo malenkosti,da je pojedel cel hleb!!!!!!  ....saj mame to delajo vedno drugače..v mojem primeru je bila sicer bica,ampak.......pustimo malenkosti....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
27.11.2007 19:16:14   
majrim
heheeeeee....moj pa mene pohvali pred taščo (njegovo mamo),da jaz to naredim drugače (kakšno stvar) ,kar pomeni da naredim boljše...če bi mi kej njuru,sigurno ne bi več dobil na krožnikuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
27.11.2007 19:24:48   
natasaom
sej mene tud hvali-kadar se vidimo.do sedaj 3x.ampak zmeri reče naše babe so to tko pa tko delaleuser posted image  ko pa rečem,da jo bom poklicala in vprašala kako naredi naprimer flancate pa čust popizdi..1x mu jih je prinesla ene 30 kom.sploh ni komentiral.ko je šla je pa napaduuser posted image  nimajo dobrih odnosov

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
27.11.2007 19:47:56   
natasaom
jest grem spat! jutri pridem malo kasno,ker dragega peljem v kranj.pa mogoče sprot še nelli obiščem..tako,da veste da ne smete bit preveč firbčne user posted image ..

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
27.11.2007 19:50:02   
majrim
lepo , lepo jo pozdravi...user posted image user posted image ...grem še kej  skuhat za jutriuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
27.11.2007 19:54:19   
Laubica
Ja res lepo jo pozdraviuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
27.11.2007 19:55:48   
natasaom
bom jo pozdravla-mogoče bo šla pa koj rodit user posted image user posted image user posted image  se pišemo jutri
nočko

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
27.11.2007 19:58:38   
hanna1
Čao,natasaom pozdravček inuser posted image za njo tudi od naju z julci in veliko user posted image user posted image user posted image ,da bo vse dobro.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
27.11.2007 20:20:47   
majrim
kje pa je julci hanna1???...je vse ok??user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
27.11.2007 20:29:05   
hanna1
Mislim,da je malo bolana,pa na obisk je šla k očetu-verjetno se bo zdaj zvečer kaj oglasila,če je prehlad ne bo položil-upam da ne...julci,ne daj se..user posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
27.11.2007 20:40:10   
stephany
Joj, koliko je bilo za prebrat ... Pridne ste bile, pridne!

neli - tudi jaz držim pesti, da bi kmalu spoznala svojo princesko in da bi porod hitro minil in s čim manj bolečin. user posted image user posted image user posted image

Vsem sončkom, ki so bolni želim, da hitro ozdravijo!!!

Makala - dobrodošla v KSK! user posted image user posted image user posted image

Da se malo pohvalim - danes sem bila po dooolgem času (nazadnje lani julija) na bazenu. Sva se zmenili s prijateljico in bilo je zelo prijetno, malo sva plavali, malo pa klepetali. user posted image  Je zelo, zelo pasalo, oboje.
Ati je bil varuška in je bil Klemen še kar priden, le proti koncu je malo jokal, je bil že zaspan.
Če bo vse posreči, greva drugi teden spet za urco in pol user posted image user posted image user posted image .

Jutri bi morala s Klemnom v posvetovalnico. Pa mu hoče spet malo nosek nagajat,  pa včasih malo zakašlja, sedaj pa ne vem, ali naj grem ali ne. Če naju bodo vzeli. Cepljen verjetno ne bo, pregledali bi ga pa po mojem lahko.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
27.11.2007 20:57:33   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Mislim,da je malo bolana,pa na obisk je šla k očetu-verjetno se bo zdaj zvečer kaj oglasila,če je prehlad ne bo položil-upam da ne...julci,ne daj se..user posted image user posted image user posted image ..Hvala da si predala pozdrave Neli še v mojem imenu.Oj mene v postlo sam ena stvar položi......hmuser posted image user posted image user posted image Tk veš da korenina ne pozebe tk hitro.Sam ne me vprašat kk se počutim.Tk ko bi krdelo bizonov čez mene letelo.Pa hvala da ste me pogrešale.....saj jaz sem tud vas.user posted image

NELI GO,GO ,GO in PUSHuser posted image user posted image user posted image .dRŽIM PESTI DA DA ČIMPREJ POCARTAŠ SVOJO PRINCESKO.
Sem tk vedla da ko me ni par ur tule se začne neki dogajat.

Ma jaz sem mela dans skoz gužvo.Sem mela eno predstavitev za kozmetiko,.....pol smo še malo počvekali.Pa še moja krščenka,ki jedve leti stara me je po telefonu poklicalain rekla tako:Maja plidi dov k meni na bisk.Bla je namreč pri svoji babici na obisku,k istanuje pod mano.Sem čisto solzena postala.Pol sem jo šla pa  malo pocartat.Je taka lubika.

Hana kk je pa kaj Hanika,a je že kaj boljš.

Jaz pa hvala bogu nimam problemov s tem;moja mama je pa to tk naredva,ker še tisto kar je skuhava,če ni zažgava je bla pa repa in krompir.user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa njegov ata skuho tak golaž,da mu jaz še blizu ne pridem.To pa priznam.Sem pa zadnjič prvič kuhala vampepo tržaško.Ker jih jaz videt ne morem jih tud nikol  nisem kuhala.Ker pa se zarečenga kruha največ poje,sem se tud njih lotla.Sam probat jih je mogla pa soseda prit,ker je meni šlo zravn kr na kozlanje.user posted image user posted image user posted image Saj če bi me mama vidla bi poknala od smeha.Ampak jih nista mogla pohvalit so bli menda tk dobri.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
27.11.2007 21:05:18   
makala
Sploh ne vem, kaj naj še probam, da bom nardila album. Ko mi prenese sliko, mi javlja, da stran trenutno ni na voljo. Res bi vam rada pokazala moje 2 sončici in enga sončka.
Majrim sporočam, da sem iz NM.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
27.11.2007 21:27:26   
julci
Makala upam da ti čimprej naloži slikce.Zakaj te tako zajebava pa nimam pojma.user posted image

Stephany jaz se tud ne spomnem kdaj sem nazadnje bla sama kje na kavi,da o čem drugem rečem da so le pobožne sanje,ki bodo izvedljive bog vedi kdajuser posted image

Ka je zdaj čvekice a se vse izobražujete pri Hausuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
27.11.2007 21:35:49   
hanna1

Tako lepo na dolgo in široko sem napisala navodila za slikce zdaj me je pa ven fu user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We are sorry user posted image mi je dalo drugič bom prej shranla,zdaj me pa res že vsak zvečer je user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?