![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 10:26:48
|
|
|
|
Linda25
|
Pozdravljene punce, s špikanjem (Gonal 225) sem začela v četrtek, danes je četrti dan. V sredo imam prvi UZ. Kdaj predvidoma bi imela punkcijo in kdaj po punkciji transfer. približno. Sprašujem zaradi službe. Kako ste ve imele? Včeraj me je čisto zvilo, verjetno zaradi injekcij. Lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 10:27:08
|
|
|
|
maja24
|
M.Radovič žal mi e zate
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 10:30:19
|
|
|
|
Abra
|
m.rudovic saj ne morem verjet, no. Jaz sem imela v postopku z zamrznjenčki isto situacijo, samo sem vedla, da mi estrofem zavira M, da te pa tko heca no. Prav žalostna sem. Res misliš, če do testa ni bi se moralo kaj prijet. Kaj pa, če bi šla še na krvni test? Mah, saj si mislim, da je tam še huje gledat neg. rezultat. Fajn, da nisi obupala in misliš že za naprej. Februar bo tvoj, čez leto boš pa že zibala
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 10:30:46
|
|
|
|
maja24
|
Lhko jo maš že čez 14 dni al pa kasnej odvisn kolk bojo veliki.Transfer maš pa loh po punkciji čez 3 al pa 5 dni kokr je. Pa dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 11:02:54
|
|
|
|
kikaa
|
m.rudovic - pa enega za vnaprej!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 11:08:34
|
|
|
|
Abra
|
kikaa, kako si? Se mi samo zdi, ali se res bolj malo oglašaš?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 11:14:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz pa nimam več tako napetega trebuha zato mislim,da,..............pa ne kregati no. Tkole pozneje pa grema spet dalje nagledovat novo opremo za novo kuhinjo in jedilnico jupi. Punce mene pa skri za našo citrončico upam,da je vse ok,kljub temu da se mi ni nič javila. Rudovič,zelo mi je žal za vaju da tokrat ni ralao,bo pa pač drugič. Sedaj pa letim nazaj na delo mi je pa nekam čudno slabo danes. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 11:34:24
|
|
|
|
kikaa
|
Abra - ja res se bolj malo oglašam, ker se pri meni ne dogaja nič posebnega, čakam na nov postopek v januarju oz. februarju. Ampak berem pa vas redno vse, ker me zanima, kaj se dogaja z vami in navijam za vse. Brati pa moram kar vsak dan sproti, ker potem se tega toliko nabere, da se komaj skozi prebijem... , sem kar že malo odvisna postala od tega RR-ja... Drugače pa sem dobro, b.p. bi rekli... Hvala, ker si se spomnila name, tebi pa vso srečo v petek!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 11:50:29
|
|
|
|
Abra
|
Kikaa, veš kako bomo januarja navijale zate!!!! Zelo upam, da bom takrat navijačica in ne soborka. Hvala za pikapolonico. Čveke smo pa res saj nobena ne folga brat ... te dva dni ni, pa rabiš že cel dan
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 12:08:14
|
|
|
|
bilka
|
m.rudovič mi je zelo žal, vem kako ti je srečno vsem ostalim trepetalkam pri nas pa je žalosten dan punce zgleda da je upanja konec, pravkar sem opazila sluzasto krvav izcedek, tak da je zgleda konec, samo še čakam da se prikaže v vsem svojem rdečem obličju kaj pa sedaj, a si tiste kroglice še dajam ali ne??
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 12:10:32
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, Citrončica, sedaj pa že greješ svoje otroke! Želim ti,da ostanejo pri tebi,da zagledaš magične črtice v magičnem mesecu! Sayuri, sreda je tudi zame velik dan! Imam kontrolo, in lahko se zgodi,da me pošlje kar rodit! Ker se pa M pri tebi še ni pojavila, te bom prekvalificirala v novo ! Daisica, kako pa ti? Lepo te pozdravljam!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 12:17:50
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla Sonček D. vidim, da ste še vsi trije skupaj. Super, super...upam, da res še malo počakaš predno greš rodit. Pa novičko nam sporoči, veš da smo firbčne!! A kej veš kaj imaš? Vsem trepetalkam, špikaricam in pripravljenim na boj želim, da zagledate + čimprej!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 12:20:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bilka,pa ne no tole novico rečt no.Joj upam,da to je le lažen alarm in da bo vse ok.Močno držim pesti. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 12:26:56
|
|
|
|
taraji
|
m.rudovič - vem, da so besede odveč, zato samo (drži se) bilka - zate pa še vedno močno stiskam pestke, da tale izcedek ne napoveduje kaj hujšega
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 12:45:43
|
|
|
|
cukica
|
m.rudovič,jadrnica žal mi je za vaju.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 13:05:15
|
|
|
|
Amelia
|
Pa kakšne novice so danes to na forumu, a lahko katera kaj lepega napiše? Sayuri ti si naše upanje , držimo pesti za sredo!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 13:06:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 13:09:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 13:13:26
|
|
|
|
bilka
|
jaz imam ta utrogeston ali kaj je že, sedaj nevem več sem čisto zmedena, sem se že zjokala sedaj sem malo bolje, ja si bom za vsak slučaj dala naprej, sam nevem res, zaenkrat je samo ko se obrišem zelo malo krvi, bomo videli čez kakšen dan, uradni test pa imam komaj 3.12. danes sem 8 dan po et..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 13:14:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce kaj pa jaz vam ne dejam upanja ko je vsak dan zame nova pridobitev. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 13:23:52
|
|
|
|
Abra
|
bilka ne še obupat. Ti si še kar vstavljaj progesteron. Prenehaš, če se res ulije. Držim pesti, da se ne bo. s.d. držim pesti, da ti v sredo še ne bo treba rodit. Se spomnim, da bi raje na december počakala Sicer pa, važno da bosta strelčka, kajne? Mesec niti ni tko pomemben. Boš pa za silvestrovo že seksi mama. Tudi tebi za čimmanj boleč porod.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 13:24:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 13:28:23
|
|
|
|
Abra
|
Sulfinija, kaj ga spet biksaš to, da se ti trebuh vrača v normalno stanje pomeni samo to, da se ti hiperstimulacija umirja. Tvoja sta še tko mejhna, da ne rabta tolk prostora. Ti bo mal kasneje začel spet rast
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 13:28:45
|
|
|
|
bilka
|
hvala punce za tolažbo, ja saj upam še vedno, ma sem jezna daš vso to sranje da se moram tako izrazit, to pikanje, pa težave pri punkciji in et pa hiperstimulacijo z bolečinami in vse in pol tako razočaranje, mi je prav grozno, že prvič je bilo tako, sam prvič se mi je koj ulila, sedaj še vedno upam, dokler se pošteno ne ulije, ma jaz se tako počutim nosečo, ma zakaj??
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 13:33:46
|
|
|
|
cati
|
OJOJ Par dni me ni pa sj ne sfolgam vsega prebrat ste pridne čveke No m.rudovič, jadrnica Sulfinija ne bit črnogleda, kar se pa trebuha tiče saj še bo napet pa še kak bo bilka uapm da je lažni alarm, še ena zate Jaz sem pa danes dobila , tako da še počakam nasledno in pa grem po pingvinčke sem se odločila da nebom čakala 3 cikle saj bi potem zamrznjenčke dobila šele februarja Punce držite se sem videla da je ta teden dosti ET-jev deržim pesti za vse
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.