|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
25.11.2007 21:14:22   
tita13
Punce pozdravljene.

Sem samo malo na hitro preletela. Maja vidim, da me pogrešaš. Saj veš, še vedno sem polna strahov. V torek imam 1.UZ pri Rešu, da vidimo kaj se dogaja. Se sploh še ne upam prijavit na forum nosečnic. Sem videla da ti tam že veselo sodeluješ. Prejšnji ponedeljek sem bila pri svojem G, sva preverila Bhcg in je kazalo Ok, pa tudi na UZ je že videl gestacijsko vrečko. Zdaj pa trepetam za torek. Večkrat se spomnim nate in na obljubo, da se ne bom sekirala, pa se je ne držim, veš! Očitno nisem karakter. A je tebi kaj slabo? Meni občasno, ko sem živčna mi je bolj. Pe en dan imam ful napete prsi, en dan nič, trebuh enako,... pa kdo to razume.

M.Rudovic - zate stiskam pesti. Če si dočakala 14. dan je po moje vse OK.

Jadrnica - zate mi je žal. Te zelo razumem. Moj drugi postopek, se je končal že 6. dan.

Zdaj moram it. Vas kasneje še malo preberem.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
25.11.2007 21:23:25   
konina
 Jadrnica, žal mi je, da ni uspelo. Ko boš zmogla, hitro v nov boj!user posted image user posted image  user posted image

citrončica, sedaj si verjetno že vsa polepšana za tvoji pikici. Srečno jutri na ET. user posted image

ana_p, tudi tebi vso srečo jutri na ET.  user posted image

mami, upam, da bo punkcija hitro minila, celic pa bo veliko. user posted image

m.rudovič, zate pa sem prepričana, da bo jutri eden najlepših dni zate, ker bo ++++++++. user posted image

sayuri, zate pa tudi mislim, da lahko kar test probaš, bo sigurno +++. user posted image

moje razpoloženje kar niha, upanje ni veliko, znakov ni... Bomo videli. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
25.11.2007 21:34:58   
DaisyE
Ponedeljek, 26.11.
m.rudovic - TEST
ANA_P - ET
citrončica - ET
mami26 - punkcija

Jaz odhajam v deželo sanj. Vsem zgoraj navedenim želim vse naj, naj! Pa hitro poročajte, da me ne bo skrbelo.

Konina, tud nihanje razpoloženja lahko pomeni tisto, kar si najbolj želimo.

Pikovitek, špegaš, javiš se pa nič ne. Jaz sem iz moje user posted image  že celo dizertacijo naredila.user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 25.11.2007 21:35:13 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
25.11.2007 21:37:36   
Abra
Daisy, ni mi aspirina predpisal. Še nikoli mi ga ni. Sem mislila, da je to po et. user posted image Prometrij pa 2x na dan, sem mu rekla, da sem zadnjič imela tri in je reku, da zato ker sem imela zamrznjenčke. user posted image Bom vidla, kaj bo v petek. Dvomim, da bomo poštekale, kdaj predpisuje.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
25.11.2007 21:39:41   
DaisyE
Ja, saj maš prav, po ET to predpisuje. Meni je v prvem postopku prometrium po ET povečal na tri, kljub temu, da ni bilo zmrznjenčkov. Zgleda, da pri njemu res nikoli ne veš.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
25.11.2007 21:46:25   
pikovit
Najprej Blanč škoda da se poslavljaš za nekaj časa.Pa sem imela eno z katero sem se lahko primerjala koliko kg je dol dala.user posted image Nič priorite so v življenju in vsak se odloči tako kot se mora.Pa le javi se nam vse toliko.Te bomo pogrešale.
Dejzi tudi pri meni še ni user posted image .Takrat ko jo čakaš je pa ni user posted image .Jutri pokličem v lekarno za menopur in ga grem nabavit če ga imajo.Za po vrh pa sem imela včeraj tako drisko,da sem bila na WC do 3 zjutraj.

Naslednji teden pa je teden TESTOv.Sama lepa presenečenja.Držim pesti za vse naše bodočeuser posted image .Držte se punce

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
25.11.2007 21:51:39   
DaisyE
Jutri naj bo dan, ko vam gre vse po planu.
Za pomoč pa pošiljam enga user posted image , da bo ja vse ok.

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
25.11.2007 23:43:33   
tita13
Še enkrat se oglašam, da zaželim srečo jutri še Ani_P, Citrončici in mami26.

M.rudovic, ti pa itak prideš na seznam nosečk in boš takoj za mano. Komaj čakam!!!

Lahko noč vsem.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
26.11.2007 6:52:23   
sayuri
Sem se priklopla samo zato, da preberem kaj lepega od m.rudovic user posted image . No, kaj je zdaj? Sta zaspala? Al se tko veselita pluska, da sta kar poplesala v novi dan? user posted image user posted image user posted image
Abra in DaisyE , meni je Reš aspirin100 predpisal od punkcije naprej.

Vsem, ki imate danes kakršnekoli opravke - srečno user posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
26.11.2007 7:11:11   
arneja
Dobro jutro,

moram pred službo na hitro oko sem gor vreči user posted image . M. rudovič, kako močni črtici je testek pokazal user posted image ?

Uživajte, vas popoldan preberem. Komaj čakam user posted image .

Uspešne punkcije in ET-je tistim puncam, ki jih to danes čaka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
26.11.2007 8:05:59   
Abra
Dobro jutro!

Jaz moram tut bolj na hitrco, moram neki nujno narest, pol pa počivanje dalje ...

m.rudovic, kje si? saj smo ti naročile, da moraš takoj na raport user posted image user posted image
ANA_P in citrončica uspešen ET
mami26 nebolečo punkcijo in čimveč lepih jajčk

Arneja, se vidi, da to špikanje že čist obvladaš in to počneš tik pred službo user posted image nam zjutraj precej manj napišeš user posted image user posted image dej jutri vstani malo prej, user posted image user posted image user posted image te je tko luštno brat user posted image

Sayuri, tega z aspirinom pa zgleda res ne bomo nikoli poštekali user posted image jaz sem včeri med punkcijo sicer konkretno krvavela, pa mi mogoče zaradi tega ni user posted image me je na koncu kar z uno zeleno cunjo brisal ....

Lep dan vsem, saj najbrž bom še kaj pošpeglala ... čim pridem do kavča user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
26.11.2007 8:36:55   
šemalo
dobro jutro klepetulje.....kako smo??

jaz sem bila včeraj celo popoldne v naravi in sem danes super......tko mora bit!!

sam je pa tale ponedeljek v službi čist zaspan user posted image

no, kje ste.........v vrsti v DM-u za teste?????user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
26.11.2007 9:01:04   
Sulfinija
Dobro jutro!

No pa je danes že peti dan od ET.Joj že komaj čakam ko bo dan,da naredim test.Pri meni ni nič novega,le da bom sedajle v akcijo za hiško,parcelo,na banke,na agenicijo in se gužvat v DM po teste he,he.

Citrončica in Anap držim velike pesti za vajin ET.

Punce fanj bodite,ko se vrnme se tipkamo in beremo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
26.11.2007 9:10:59   
m.rudovic
user posted image user posted image user posted image Drage moje moram vam sporočiti žalostno novico user posted image test nama je pokazal ----,zelo sem žalostna,reša še nisem klicala kaj mislite gaj ga je najbolj klicati M TUDI NI TAKO DA SEM ŠE V VEČJI DILEMI

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
26.11.2007 9:17:34   
tita13
M.rudovic - žal mi je zate. Veliko nas je tukaj, ki te razumemo. Ti moram povedat, čeprav ti včeraj nisem hotela, da tudi jaz v 1. postopku nisem dobila M do 14. dne. Ti ga pokliči in mu vse povej (tudi to, da še ni M), potem ti bo pa on svetoval naprej. Jaz ga ponavadi kličem okrog 10 ali še malo kasneje, ko konča vse postopke v Postojni.

Srečno!

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
26.11.2007 9:23:55   
barbarela77
m.rudovic user posted image  zate, zelo mi je žal! mogoče pa še ni vse izgubljeno. če ni user posted image  še obstaja možnost da zagledaš + čez nekaj dni. sicer pa še nimama izkušenj s tem, tako da ti svetovati ne morem. pošiljam ti user posted image  za srečo kakorkoli se izteklo. ENKRAT BO VSEM NAM USPELO!!!!!!!!!!!!!!

jaz pa imam jutri transfer user posted image . pa sem malo nervozna, ker ne vem kaj me bo pričakalo. ampak seveda upam na najboljše in upam da pridem jutri domov s user posted image .
meeryana, kako si. še samo 24 ur naju loči od velikega dneva. si že kaj bolj optimistična?
verjet morava v to, da bo jutri za naju vesel dan user posted image . pa še sonček je napovedan. ni vrag, da naju vsaj en ne bo pričakal.
navijam danes za citrončico in ano_p, ki imata danes ET, jutri pa seveda za vse nas, ki nas to čaka.

lep dan

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
26.11.2007 9:24:26   
tassi1
m.rudovic-user posted image user posted image user posted image

izjoči se in pogumno v nove boje!
veš,te zelo razumem,v 3* postopku sem user posted image  dobila na 15 dan zjutraj,ko me je user posted image  že čakal v avtu,da grema na krvni pregled v LJ.
še enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
26.11.2007 9:27:09   
tassi1
tebi jadrnica tudiuser posted image user posted image user posted image
kar pogumno,nekje te čakauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
26.11.2007 9:28:17   
tini6
Kar pogumno Barbarella! Pa dobro jutro vsem!

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
26.11.2007 9:39:30   
barbarela77
o pozdravljena tini6 tudi na naši temi.

hvala in vem, da misliš name. zato mi je tudi bolj toplo pri srcu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
26.11.2007 9:41:14   
meeryana
Hej,
vsem, ki niste zagledali user posted image , ne vem kaj naj vam rečem, ker sem trenutno pred tem in me je tega najbolj strah, tako da samo to, da upam, da boste lahko čim prej šle v nov boj. Jaz sem ravno razmišljala če ne bo, kdaj bom potem spet pripravljena na ponovno razočaranje (ali veselje). Držim pesti za vse, da nam čim prej rata user posted image user posted image
Barbarela77, tudi mene daje nervoza, čeprav sem si rekla, da bo to zame čisto navaden dan, haha. Ampak ne vem zakaj že dve noči bolj slabo spim?? user posted image Upamo na najboljše, če pa ne bo, pa tudi ne bo konec sveta. Imamo svoje drage možeke, ki nas bojo "gor držali"!¨user posted image user posted image

Vsem hvala za spodbudne besede, ki najm jih dajete. Vsak dan se ustavim tukaj in preberem koliko pač imam časa, ker ste reeeees prave klepetulje in včasih tudi ne morem vsega prebrat :) user posted image

LP
Muser posted image (grem si kavico skuhat. Drugo že :))

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 9:45:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
26.11.2007 10:11:57   
konina
m. rudovič, žal mi je, da je test pokazal - . razumem te in vem, da nobena beseda kaj dosti sedaj ne pomaga. Izjoči se, potem pa pogum v roke in v nov boj.  user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
26.11.2007 10:20:44   
m.rudovic
Hvala vam vsem ki mi stojite ob strani klicala sem dr. Reša je rekel ,da žal zdleda ni uspelo ,da prekinem s PROMETRIUMOM in da se bo M prikazala FEBRUARJA pa v nove boje  še vedno bom zvami in navijam za vas.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
26.11.2007 10:23:34   
Amelia
M. Rudovic, nimam pametnih besed zate, skoraj vse punce tukaj vemo kako se počutiš, žal samo čas celi rane, boš videla, čez par dni boš že razmišljala o naslednjem poizkusu, drži se..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.