![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 21:14:22
|
|
|
|
tita13
|
Punce pozdravljene. Sem samo malo na hitro preletela. Maja vidim, da me pogrešaš. Saj veš, še vedno sem polna strahov. V torek imam 1.UZ pri Rešu, da vidimo kaj se dogaja. Se sploh še ne upam prijavit na forum nosečnic. Sem videla da ti tam že veselo sodeluješ. Prejšnji ponedeljek sem bila pri svojem G, sva preverila Bhcg in je kazalo Ok, pa tudi na UZ je že videl gestacijsko vrečko. Zdaj pa trepetam za torek. Večkrat se spomnim nate in na obljubo, da se ne bom sekirala, pa se je ne držim, veš! Očitno nisem karakter. A je tebi kaj slabo? Meni občasno, ko sem živčna mi je bolj. Pe en dan imam ful napete prsi, en dan nič, trebuh enako,... pa kdo to razume. M.Rudovic - zate stiskam pesti. Če si dočakala 14. dan je po moje vse OK. Jadrnica - zate mi je žal. Te zelo razumem. Moj drugi postopek, se je končal že 6. dan. Zdaj moram it. Vas kasneje še malo preberem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 21:23:25
|
|
|
|
konina
|
Jadrnica, žal mi je, da ni uspelo. Ko boš zmogla, hitro v nov boj! citrončica, sedaj si verjetno že vsa polepšana za tvoji pikici. Srečno jutri na ET. ana_p, tudi tebi vso srečo jutri na ET. mami, upam, da bo punkcija hitro minila, celic pa bo veliko. m.rudovič, zate pa sem prepričana, da bo jutri eden najlepših dni zate, ker bo ++++++++. sayuri, zate pa tudi mislim, da lahko kar test probaš, bo sigurno +++. moje razpoloženje kar niha, upanje ni veliko, znakov ni... Bomo videli. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 21:34:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Ponedeljek, 26.11. m.rudovic - TEST ANA_P - ET citrončica - ET mami26 - punkcija Jaz odhajam v deželo sanj. Vsem zgoraj navedenim želim vse naj, naj! Pa hitro poročajte, da me ne bo skrbelo. Konina, tud nihanje razpoloženja lahko pomeni tisto, kar si najbolj želimo. Pikovitek, špegaš, javiš se pa nič ne. Jaz sem iz moje že celo dizertacijo naredila.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 25.11.2007 21:35:13 >
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 21:37:36
|
|
|
|
Abra
|
Daisy, ni mi aspirina predpisal. Še nikoli mi ga ni. Sem mislila, da je to po et. Prometrij pa 2x na dan, sem mu rekla, da sem zadnjič imela tri in je reku, da zato ker sem imela zamrznjenčke. Bom vidla, kaj bo v petek. Dvomim, da bomo poštekale, kdaj predpisuje.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 21:39:41
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja, saj maš prav, po ET to predpisuje. Meni je v prvem postopku prometrium po ET povečal na tri, kljub temu, da ni bilo zmrznjenčkov. Zgleda, da pri njemu res nikoli ne veš.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 21:46:25
|
|
|
|
pikovit
|
Najprej Blanč škoda da se poslavljaš za nekaj časa.Pa sem imela eno z katero sem se lahko primerjala koliko kg je dol dala. Nič priorite so v življenju in vsak se odloči tako kot se mora.Pa le javi se nam vse toliko.Te bomo pogrešale. Dejzi tudi pri meni še ni .Takrat ko jo čakaš je pa ni .Jutri pokličem v lekarno za menopur in ga grem nabavit če ga imajo.Za po vrh pa sem imela včeraj tako drisko,da sem bila na WC do 3 zjutraj. Naslednji teden pa je teden TESTOv.Sama lepa presenečenja.Držim pesti za vse naše bodoče .Držte se punce
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 21:51:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Jutri naj bo dan, ko vam gre vse po planu. Za pomoč pa pošiljam enga , da bo ja vse ok. Lahko noč.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.11.2007 23:43:33
|
|
|
|
tita13
|
Še enkrat se oglašam, da zaželim srečo jutri še Ani_P, Citrončici in mami26. M.rudovic, ti pa itak prideš na seznam nosečk in boš takoj za mano. Komaj čakam!!! Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 6:52:23
|
|
|
|
sayuri
|
Sem se priklopla samo zato, da preberem kaj lepega od m.rudovic . No, kaj je zdaj? Sta zaspala? Al se tko veselita pluska, da sta kar poplesala v novi dan? Abra in DaisyE , meni je Reš aspirin100 predpisal od punkcije naprej. Vsem, ki imate danes kakršnekoli opravke - srečno
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 7:11:11
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro, moram pred službo na hitro oko sem gor vreči . M. rudovič, kako močni črtici je testek pokazal ? Uživajte, vas popoldan preberem. Komaj čakam . Uspešne punkcije in ET-je tistim puncam, ki jih to danes čaka .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 8:05:59
|
|
|
|
Abra
|
Dobro jutro! Jaz moram tut bolj na hitrco, moram neki nujno narest, pol pa počivanje dalje ... m.rudovic, kje si? saj smo ti naročile, da moraš takoj na raport ANA_P in citrončica uspešen ET mami26 nebolečo punkcijo in čimveč lepih jajčk Arneja, se vidi, da to špikanje že čist obvladaš in to počneš tik pred službo nam zjutraj precej manj napišeš dej jutri vstani malo prej, te je tko luštno brat Sayuri, tega z aspirinom pa zgleda res ne bomo nikoli poštekali jaz sem včeri med punkcijo sicer konkretno krvavela, pa mi mogoče zaradi tega ni me je na koncu kar z uno zeleno cunjo brisal .... Lep dan vsem, saj najbrž bom še kaj pošpeglala ... čim pridem do kavča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 8:36:55
|
|
|
|
šemalo
|
dobro jutro klepetulje.....kako smo?? jaz sem bila včeraj celo popoldne v naravi in sem danes super......tko mora bit!! sam je pa tale ponedeljek v službi čist zaspan no, kje ste.........v vrsti v DM-u za teste?????
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:01:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! No pa je danes že peti dan od ET.Joj že komaj čakam ko bo dan,da naredim test.Pri meni ni nič novega,le da bom sedajle v akcijo za hiško,parcelo,na banke,na agenicijo in se gužvat v DM po teste he,he. Citrončica in Anap držim velike pesti za vajin ET. Punce fanj bodite,ko se vrnme se tipkamo in beremo. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:10:59
|
|
|
|
m.rudovic
|
Drage moje moram vam sporočiti žalostno novico test nama je pokazal ----,zelo sem žalostna,reša še nisem klicala kaj mislite gaj ga je najbolj klicati M TUDI NI TAKO DA SEM ŠE V VEČJI DILEMI
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:17:34
|
|
|
|
tita13
|
M.rudovic - žal mi je zate. Veliko nas je tukaj, ki te razumemo. Ti moram povedat, čeprav ti včeraj nisem hotela, da tudi jaz v 1. postopku nisem dobila M do 14. dne. Ti ga pokliči in mu vse povej (tudi to, da še ni M), potem ti bo pa on svetoval naprej. Jaz ga ponavadi kličem okrog 10 ali še malo kasneje, ko konča vse postopke v Postojni. Srečno!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:23:55
|
|
|
|
barbarela77
|
m.rudovic zate, zelo mi je žal! mogoče pa še ni vse izgubljeno. če ni še obstaja možnost da zagledaš + čez nekaj dni. sicer pa še nimama izkušenj s tem, tako da ti svetovati ne morem. pošiljam ti za srečo kakorkoli se izteklo. ENKRAT BO VSEM NAM USPELO!!!!!!!!!!!!!! jaz pa imam jutri transfer . pa sem malo nervozna, ker ne vem kaj me bo pričakalo. ampak seveda upam na najboljše in upam da pridem jutri domov s . meeryana, kako si. še samo 24 ur naju loči od velikega dneva. si že kaj bolj optimistična? verjet morava v to, da bo jutri za naju vesel dan . pa še sonček je napovedan. ni vrag, da naju vsaj en ne bo pričakal. navijam danes za citrončico in ano_p, ki imata danes ET, jutri pa seveda za vse nas, ki nas to čaka. lep dan
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:24:26
|
|
|
|
tassi1
|
m.rudovic- izjoči se in pogumno v nove boje! veš,te zelo razumem,v 3* postopku sem dobila na 15 dan zjutraj,ko me je že čakal v avtu,da grema na krvni pregled v LJ. še enkrat
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:27:09
|
|
|
|
tassi1
|
tebi jadrnica tudi kar pogumno,nekje te čaka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:28:17
|
|
|
|
tini6
|
Kar pogumno Barbarella! Pa dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:39:30
|
|
|
|
barbarela77
|
o pozdravljena tini6 tudi na naši temi. hvala in vem, da misliš name. zato mi je tudi bolj toplo pri srcu
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 9:41:14
|
|
|
|
meeryana
|
Hej, vsem, ki niste zagledali , ne vem kaj naj vam rečem, ker sem trenutno pred tem in me je tega najbolj strah, tako da samo to, da upam, da boste lahko čim prej šle v nov boj. Jaz sem ravno razmišljala če ne bo, kdaj bom potem spet pripravljena na ponovno razočaranje (ali veselje). Držim pesti za vse, da nam čim prej rata Barbarela77, tudi mene daje nervoza, čeprav sem si rekla, da bo to zame čisto navaden dan, haha. Ampak ne vem zakaj že dve noči bolj slabo spim?? Upamo na najboljše, če pa ne bo, pa tudi ne bo konec sveta. Imamo svoje drage možeke, ki nas bojo "gor držali"!¨ Vsem hvala za spodbudne besede, ki najm jih dajete. Vsak dan se ustavim tukaj in preberem koliko pač imam časa, ker ste reeeees prave klepetulje in včasih tudi ne morem vsega prebrat :) LP M (grem si kavico skuhat. Drugo že :))
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 9:45:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 10:11:57
|
|
|
|
konina
|
m. rudovič, žal mi je, da je test pokazal - . razumem te in vem, da nobena beseda kaj dosti sedaj ne pomaga. Izjoči se, potem pa pogum v roke in v nov boj. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 10:20:44
|
|
|
|
m.rudovic
|
Hvala vam vsem ki mi stojite ob strani klicala sem dr. Reša je rekel ,da žal zdleda ni uspelo ,da prekinem s PROMETRIUMOM in da se bo M prikazala FEBRUARJA pa v nove boje še vedno bom zvami in navijam za vas.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 26.11.2007 10:23:34
|
|
|
|
Amelia
|
M. Rudovic, nimam pametnih besed zate, skoraj vse punce tukaj vemo kako se počutiš, žal samo čas celi rane, boš videla, čez par dni boš že razmišljala o naslednjem poizkusu, drži se..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.