cv105
|
živa&draja ... pa hvala za koristne napotke ... jih skušamo upoštevat sezam, kolk sta fina tinaaja, mi smo Maksovo zbujanje 3x-tno hranjenje skenslali tako, da, je šel k njemu v sobo mož, mu dal dudo, ga nosil, vrtiljak, plenico ... karkoli je pač palilo ... jaz se mu niti nisem kazala ... ene tri noči je bila rahla kriza, ker Maksu kar ni bilo jasno, za kaj gre ... no, kmalu je prvo bujenje spustil ... je pa res, da če ga prineseva k nama v posteljo, moram obvezno bit jaz poleg njega in se z njim ukvarjat ... če pa se zbudi v svoji postelji/sobi, ga lahko porihta tudi mož sam ... tako, da če sem poleg in to on seveda čuti, izkoristi do daske matia&thaiss: za spanje ... a vas pa nič luna ne matra? erna, tudi jaz menim, da je prav, da poskusiš z delom ... ampak izkoriščat se pa ne pustit, prav ? barči; fluonatril, jaz mu ga nisem dajala, dokler ni dobil prvega zobka ... zdaj pa se potrudim, da dobi tabletko (skoraj) vsak dan ... meso: je piščanca in to zelo rad ... govedino smo probali 1x, pa mu ni odgovarjala ... rumenjaka še nismo probali ... moram ta teden kaj novega uvest ... zaradi hemoglobina ... šoping včeraj: v CP dobila en fin hlačni kostim ... hlače ok, zgornji del premajhen ... pravi prodajalka, da imajo mojo številko v šparu na viču ... grem tja ... valjda ni bilo številke tam, ker jo imajo v mestu na nazorjevi ... so se mi 1000x opravičili ampak jaz moram danes ali jutri ponovno v lj v center po ta rekelc .. močno upam, da mi bo ok ... kr neki ... pa zdaj bom do petka samo vodo pila in une žabe, ki fejst stisnejo rit si moram kupit, ker me tam čez mal (al pa velik) napne ... mah, v končni fazi mi ni več tolk všeč ... pa ful sem si želela kiklco ... v vseh sem bla ko kmečka nevesta ...
|