|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
25.11.2007 9:29:08   
tinaaja
Gremo na sprehod. morda ji manjka zraka, ker smo bili vceraj samo na hitro

ne gremo na sprehod, je zaspala mukoma user posted image jaz pa grem se eno kavo spit 

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 25.11.2007 9:33:34 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
25.11.2007 9:37:48   
draja
Jutro!
Po večerni žurki med 23:30 in 1:15 smo super spali do 8:30 s samo trikratnim bujenjem vmesuser posted image ! Najbolj sem pa vesela, da ni bilo napenjanja, kar pomeni, da moj prehod na mlečne izdelke ne povzroča težavuser posted image user posted image . Zdaj ji poskusno dajem kakšno žličko mlečne kašice z adaptiranim mlekom na dan, potem pa upam, da bomo lahko kmalu kakšno žličko jogurta poskusili. Mi ful manjka takih že pripravljenih zadev za papcanje, saj sem do zdaj morala samo kuhati ali pa črpati mleko za vsak obrokuser posted image .

Tinaaja luna definitivno lahko vpliva na razpoloženje, pa vreme tudi.Daj malo opazuj, če je vsakič ob luni sprememba. tako boš potem vedela, da je malo občutljiva. Vidiš, Živa pa še nikoli ni naslonila glavice name, da bi se pocartalauser posted image . Ona enostavno ne prenese stiskanja in lubčkanja, tako da jo lahko samo od daleč cartamouser posted image .

Kati lepa dnevna, Žiga je pa res pravi pozer! Tako lepo svoje zobke kažeuser posted image .

Erna bom jaz zvečer Žigcu uspavanko zapela. Velja?

Urla jooooj, da bi se vam vsaj že enkrat končale te bolezniuser posted image . Sprehod pa sigurno ne bo škodil. Pa še stanovanje med tem fajn prezračite, ko vas ne bo, pa bo sploh super.

Vse naboljše Iza in Sanja!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
25.11.2007 10:04:13   
thaiss
Jutro,

naša noč tako kot pri erni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..zdej pa fant spi, midva pa na nizkem štartu za na kafe..

Urla jaz bi eno tako noč kot je bila danes vaša, kje se to kupi??????? Pa en košek user posted image  da se otreste bolezni!
Pocka ta tvoj doktor je user posted image user posted image

Najbolj sem pa vesela, da ni bilo napenjanja, kar pomeni, da moj prehod na mlečne izdelke ne povzroča težav

super drajauser posted image  user posted image  
meaa super pridna da izdeluješ tako lepe čestitkeuser posted image

PikaP a tvoja lepotička ima že zdej opravke s pralnim strojem?user posted image

Tinaaja upam da ima Brina samo veliko željo po cartanju, Matia ima to že kr neki cajta, sam cartal bi se...čist nič fantovskouser posted image

kati lepa dnevna, pozer Žiga pa super paše v predalnikeuser posted image

vse najboljše SANJA in IZA!
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
25.11.2007 11:01:06   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
zdaj se je pa kar sam odvadu jo je zamenjal za moje joske,zdaj pa oci vec zraven ne prid smo pa njemu dal dudouser posted image user posted image

user posted image user posted image  sam, da je duda za nekaj koristna user posted image user posted image user posted image user posted image

urla - user posted image  da se vam stanje izboljšuje in super za tako noč. Se vidi, ad je Katja že velika punca user posted image

tinajaa - jaz mislim, da je z vašo Brino vse OK in je samo vpliv lune, vremena,.... Če bi bila kaj bolna, bi ji ziher padel apetit, bi se pokazala vročina, .... oz. bi bla skoz bolj zaspana, tečka,....

Naša noč je še kar bla. Prvo bujenje ob 23.30 (to je že klasično - že par dni se tu nekje zbudi z jokom). Mislim, da ga res matrajo zobki, ker sem mu namazala s Calgelom, pa se je potem kmalu umiril in zaspal, drugo je bilo 2.30 (pojedel in zaspal) in še tretje malo pred 6 (pojedel in zasal, pa še dlesni sem mu namazala) in je spal do 9h. Ana pa že nekaj časa vstaja malo čez 7 in pride k nama in potem se premetava po postelji, da sploh ne moreš spat user posted image  Jo je pol user posted image  odnesu v dnevno gledat risanke user posted image

Čestitke Iza in Sanja
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
25.11.2007 11:32:44   
Anonimen
Hoj ho cveke,mi spet na vikendu pri dedku in abbici od vecraj

Spali smo tako tako...Ocitno zdaj ko smo spet zdravi spanje nazaj po starem,jokcanje v spanju..To mi res ne gre v glavo.Najlepse smo spali,ko sva bila z malim oba bolana,njemu pa se potem zobek ven prilezel...Pa glede GH, toliko kot je vceraj tu-na podezelju user posted image pojedel ni cel teden v MB.Ocitno ta zrak dobro na tek vplivauser posted image

Meaa super pridna si bilauser posted image user posted image user posted image

LM skutke mi imam tud te pa moram se probat banano...Javim kaksna bo.

Bravo Žiga user posted image user posted image user posted image

cestitke danasnjim slavljenkama user posted image user posted image user posted image

pa se scan,ki upam,da mu ne manjka prevec crk ob strani user posted image Mi je bil clanek zelo vsec in ga pac pripopam,ce katera zeli prebrat...

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image ZA vse bolanckane

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
25.11.2007 12:44:26   
pocka
Jutro še od nas, spali smo super, ob 22.30 je bilo bujenje, je padla ziza in smo spali do 6.45.user posted image

tinaaja - verjetno je res samo vreme, opazuj jo, če bi bil kak drug znak, da bi jo lahko kaj matralo. Mogoče ji pa še kak zobek kje ven leze, pa slabo vreme, pa luna in pol vse na kupu da tak rezultat, da je tečka, pa da bi se samo cartala....

draja - kako te jaz razumem user posted image , ker tudi močno pogrešam kake že pripravljene zadeve. Naši dnevi so tudi taki,da ali si pumpam mleko ali pa kuhamuser posted image . No zdaj sva začele s skuticami, prej je prvič dobila en Plasmon keks (upam,da ne bo kake reakcije), čez kak teden pa bom kupila kako kašico,ki se meša z vodo in ima že mleko notri. Držim pesti,da se bo mlečna kašica pri Živi dobro obnesla in ne bo nobene reakcije.user posted image

meaa - hvala za scane, ampak jih ne morem odpret, pa ne vem zakaj

urla - uživajte na sprehodu,zdaj si ga pa res že zaslužite user posted image

vprašanje - saj je mogoče malo neumno, ampak vseeno, fluornatril tabletke je treba dati v razmaku par ur od zaužitja mlečnega obroka,...(kalcija), zanima me a ima to kako zvezo tudi z zizo ali adaptiranim mlekom? Piše,da jih je treba dati zvečer, zdaj pa ne vem, ali lahko pade ziza takoj po tem ali ne???

kati
- meni je tudi ful všeč tako pohištvo kot je v vaši dnevni. Žiga je pa prava faca, ko je tako v omaro zlezu. Je že našel plac kam se skriti,ko bo mami huda nanj.user posted image user posted image

sezam - imamo pa podobne urnike ponoči, samo naša noč se konča eno rundo prejuser posted image , a imaš kak recept, kako odspati do 9?user posted image Držim pesti,da zobki hitro pogledajo ven in nehajo matrat malega Žigca.

Moj je pa v službi cel dan,zvečer bomo pa s kolegi eno partijo taroka udarliuser posted image ....

Šibam na kosilo...moja mami kuha danes eno zanimivo zadevo iz buče (nekakšen zavitek)....njammmiii

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
25.11.2007 16:18:09   
erna14
ojla

no njaz sem dons peljala model do tiste frizerke,sicer je dons zaprto sam je bla ravn tam in je rekla da pridm dons,da se bl umiru pogovorimo.no bila je full zadovoljna in sva se zmenile da bi z cetrtkom lahko ze prsla delat od 16-19,sam bi full sla pa ne bi.ubistvu na eni strani je
-vzela bi me za stalno potem
-izkusnje bi si full pridobila

proti razlogi
-za te 3 ure na dan nebi dobila kaj dost kesa,ne vem mi nekak bolj pretehta tist cas k bi bla lahko z tamalmu kt pa tistih par evrov,pa se december je.........user posted image
-rekla je da nikoli nebi zaposlila porocene zenske,da sem izjemauser posted image user posted image user posted image

kaj mi svetujete

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
25.11.2007 17:56:51   
tinaaja
A si ziher, da bi te pol res vzela? Imas pismeno?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
25.11.2007 18:28:10   
erna14
ne nimam,sam njeno besedo,ma res tok ne vem kaj najuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
25.11.2007 18:41:45   
Barči78
Sej bom čist kratka, sem tolk slabe volje, sem glih iz dežurne, Neja ima ponovno vnetje ušes in grla. Najrajš bi jokala, dost mam, to bo zgleda res čas za izpis iz vrtca, pa glih zdej, ko gre končno rada tja. user posted image

Samo tolk, Žani moj in Neja draga, vse najboljše ob vajini obmesečnici, rada vaju imam, pa hvala ker mi vsak dan polepšata s čim novim. user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
25.11.2007 18:48:19   
K_a_t_i
-rekla je da nikoli nebi zaposlila porocene zenske,da sem izjemauser posted image user posted image user posted image

WTF?!
No, na razgovoru si sicer bila ti, ampak men se bolj zdi, da rabi samske zato, da jih lažje "izkorišča" - mogoče malo groba beseda, ampak ponavadi si zaželiš človeka brez obveznosti kadar veš, da delo zahteva ne samo klasičnih 8 ur, ampak če je treba, tudi 2,3,...10 ur podaljška dnevno. Kar pa je verjetno ob novem letu še bolj res.
Najpomembnejše vprašanje tukaj je - ali je kot frizer težko dobiti delo? No, dobro delo? Jaz se na to ne spoznam. Sem pa slišala prejšnji teden, da v WTCju odpirajo nov salon in mislim, da iščejo kar nekaj frizerjev. Pozanimaj se malo še tam. Pomojem se boš najlažje odločila, če vprašaš kakega zaposlenega, kako je delati za to gospo. Boš najhitreje izvedela vse njene muhe.
Žiga je dovolj star, da lahko 3 ure dnevno preživi z očkom ali babico, tebi pa bi tudi verjetno pasalo malo med "ljudi". Je pa res vprašanje, koliko ur bi na koncu bile te "3 ure"... Ti želim, da se odločiš pravilno in tebi v veselje!

Pocka, glede teh tablet ti bo svetovala Tinaaja (ma vse v nulo preštudirano user posted image ), ti samo povem kaj je nam rekla zobozdravnica - da če otrok je vse kar je njegovi starosti primerno, če ima torej pestro prehrano, potem tablete niso potrebne. Seveda pa po želji.
Drgač pa bi se danes Žiga že lahko skril - mulc mi je namreč 2krat potegnil kabel iz vtičnice, ko sem sesala. user posted image

Drugače pa sem čist zrastla, ko ste tok hvalile Žiga in dnevno user posted image  (namig - vse to za celih 350€ user posted image ). Sej bom kasneje tud jst kej pokomentirala, sam da mal zadiham. Se me nekaj loteva in se (zaenkrat uspešno) filam z lekadoli in spanjem (dober, da je nedelja in da se očiju paše igrat).

Barči78, pikapoke za Nejo pa še ene par zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Urla, upam, da ste za sprehod izbrali tisti del dneva, ko je sijalo sonce!!!!

Tinaaja, nimam pojma, če luna res vpliva al ne, je pa fajn izgovor za vse muhe! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.11.2007 18:59:20 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
25.11.2007 18:51:31   
tinaaja

ne nimam,sam njeno besedo,ma res tok ne vem kaj najuser posted image

v kolikor si po porodniski brez sluzbe, nimas kaj dost za zgubit, kvecemu za dobit. sama najbokje ves, kok lahko/tezko v svojem fohu dobis sluzbo. ce ni tezko, pol bi razmislila. ce je tezko, pol ne bi prevec razmisljala o negativah in se pac vrgla v to.. dodaten denar pa daj na Zigcov racun, da bo vedu, da je mami tud zanj delala user posted image   Mislim, da moras v takih primerih gledat dolgorocno, ker v koncni fazi imas samo se kratek cas na porodniski, otroci so pa ze tok veliki, da lahko par ur na dan prezivijo z drugimi.. Bolj se nam mamica trga srce ob tej misli...

Barci, user posted image user posted image user posted image kaj pa privat varstvo? Je kaksna opcija? Drzi se!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
25.11.2007 19:10:04   
erna14
tinaaja,kati-kot frizer tezko dobis sluzbo,sploh ce si frizer,ki je brez izkusenj,ki se ni nikoli delal v salonu,razen na praksi.tko da to me edin vlece,ker ve da nimam iskusenj,razen teh mojih bliznjih,prijateljice....ki jih strizem,in me je pripravljena izuciti,ubistvu mi je rekla da,ker moska strizenja mi ne delajo preglavic,tud k sm petrovga brata dons strigla,mi je rekla da imam res roko za ta poklic da sem hitra in natancna,res in je rekla da ce mam voljo glede na to da imam smisel za to,bi me lahko v 2 mesecih tako izucila da bi lahko delala ze samostojno,do takrat bi bila pa njena pomocnica....sam ne vem pa kaj jo motijo poroceneuser posted image tle pa nisem dost pametna.
barciuser posted image user posted image user posted image user posted image  za nejo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
25.11.2007 19:25:53   
tinaaja
hehehe kati, a sva se mi2 zmenili glede odgovora user posted image

Erna, po drugi strani pa kaj imas za zgubit? 3 ure na dan ne bodo pustile na zigi nobenih posledic, tebi pa dajo eno vrstico vec v zivljenjepisu, sploh ce nimas izkusenj.. ce te nategne, pac sprejmes to,ampak ostane ti ta vrstica v zivljenjepisu, torej lazje dobis sluzbo... v kolikor je ne bos ze imela pri tej v zepu user posted image kje si jo pa nasla - a jo kdo pozna? jaz bi se tudi probala mal pozanimat o njej..

fluronatril  - moja mami je rekla, da bi jih dajala in sem rekla P. In sem ji dajala dopoldne s sadno malico, dost neredno.. Naceloma sem gledala, da ni skupaj z AD3 ali mlekom (ziza, skuta,...).. Pol sem pa prebrala tole: http://med.over.net/forum5/read.php?30,4407330

Torej, morda ji bom vsake tok dala kaksno tabletko, z dnevnim dajanjem pa bom pocakala do pregleda pri zobozdravniku.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
25.11.2007 19:34:18   
tinaaja
Pocka- http://med.over.net/forum5/read.php?30,1350195

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
25.11.2007 19:42:24   
erna14
tinaaja-moja prjatlca dela nad njenim salonom v pisarni in jo pozna in hod k njej podaljsevat lase.skratka ona je tej moji frendici rekla da isce in ce pozna koga in ona jio je takoj rekla zame ......tako je prslo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
25.11.2007 19:42:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

hehehe kati, a sva se mi2 zmenili glede odgovora user posted image

Ne, ti si preplonkala mojga user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
25.11.2007 19:43:27   
erna14
kati,tinaaja-hvala user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
25.11.2007 19:43:42   
K_a_t_i

tinaaja-moja prjatlca dela nad njenim salonom v pisarni in jo pozna in hod k njej podaljsevat lase.skratka ona je tej moji frendici rekla da isce in ce pozna koga in ona jio je takoj rekla zame ......tako je prslo

Vzemi!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
25.11.2007 19:52:58   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Vzemi!

ja sefeuser posted image user posted image ,bom sla

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
25.11.2007 20:34:27   
Sibil_
Čer!

Erna-jaz bi šla zaradi izkušenj, teh ni ponavadi nikoli preveč.KAko ti bo pa plačevala sedaj, ko si še uradno na porodniški?user posted image

Prej sem napisala dolg post in me je ven vrglo-grrr.user posted image

KAkšno meso dajete malim marčkom in koliko mesa?Koščke ali spasirano?Lukas ima hemoglobina 103 pa imam slabo vest, ker sem mu meso dala do sedaj samo parkrat, se moram poboljšat.

Barči-poznano, ja.Samo ena stvar je-zavedaj se, da kadarkoli bo šla v vrtec bo verjetno podobno, tako da če jo izpišeš se te bolezni dejansko samo prestavijo.Je pa po drugi strani vseeno že tolk stara, da počasi rabi družbo.In točno vem kako je, verjemi.Ampak jaz tokrat vstrajam in upam na izboljšanje-slej ko prej.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
25.11.2007 20:38:54   
draja
Večer!

Erna verjamem, da si pred težko odločitvijo. Pred porodniško bi ti takoj rekla, da vzemi službo, zdaj pa veem, da je odločitev težja, kot se zdi nekomu, ki nima malčka doma. Če te rabi res samo za pomoč v decembru in res samo za 3 ure in če te je res pripravljena potem vzeti, potem mislim, da se ti splača malo potrpeti. Žigi ne bo nič hudega in mogoče bo potem prehod v redno službo in vrtec toliko lažji za vaju.
Vendar pazi, da zaradi zaslužka ne boš ob porodniško. Namreč ne smeš biti zaposlena v tem času - nekako se zmeni s šefico drugače glede plačila (ni problem npr. avtorska pogodba, verjetno tudi podjemna pogodba ne bi smela biti problem).

Pocka midve sva res na istem glede prehrane najinih pup. Hvala za lepe želje - vse kaže, da Živa ne bo imela težav s kašicami z adaptiranim mlekomuser posted image . No, res smo šele pri parih žličkah na dan. Pa tudi jaz upam, da bo Taja dobro sprejela skutice in vs eostale mlečne izdelke in pa gluten seveda. Mi tudi glutena še nismo, mapak smo tudi malo mlajši kot Taja.

Barči joj, držim pesti, da se Neja hitro pozdravi in potem vsaj nekaj časa ne zboli več, d abo lahko uživala v veselem decembru.

Kati drži se sablja stara, da mi ne zboliš še tiuser posted image .

Dedek Mraz no v obeh službah nas bo obiskal, in sicer v vsaki za 40 evrčkovuser posted image .pa fajn je ker smo dobili denar oz. bone za BC in smai izberemo darila. Moj je za svojo službo naročil duplo kocke iz Ikee za 40 evrovuser posted image , za v moji službi pa bomo verjetno tisti volan kmetijo za v vato, ki je zdaj v akciji + še nekaj za cca. 20 evrov. Kakšna idejauser posted image ????

Punce jutri pa imamo ob 7-ih razvojno in me kar malo stiska. Sigurno ni glih fajn, da pri skoraj 8-ih mesecih še ne sedi povsem samostojno, ampak jo kar precej zanašauser posted image . Držite pesti za naju, pa čeprav boste še sladko spančkale takratuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
25.11.2007 20:39:37   
erna14
sibil-o nacinu placila se nisva govorileuser posted image o samem placilu sva o nacinu pa neuser posted image user posted image
thaiss,draja,naomi,user posted image user posted image user posted image user posted image

nocko

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
25.11.2007 21:31:09   
Barči78
Hvala punce za vaše besede, res nimam pojma kaj naj. Pri eni punci sem naročila to olje iz am. slamnika, mazala ji bom ušeska, pa še bronhomunal poskusim, pol pa zmrznem, ne vem več, sam eno je, nočem je več antibiotikirat.

Meso - naš Žan ga je pomojem okoli 5x na teden (govejega, piščanca (kuro), purana. Mu ga na drobno v juhico narežem.

draja - ne se bat RA, verjetno ti bo pokazala samo kakšne vaje, čeprav bi bilo bolše, če bi kar parkrat šli na terapijo, sigurno koristi vsakemu otročku. Pa dobro opravite user posted image user posted image

meaa - tole si pa res lepo zrihtala, pridna user posted image

tinaaja - pri nas luna sigurno vpliva na otroka, vsaj ta velko gon. Pa še vzgojiteljice v vrtcu pravijo, kolk so bolj sitni ob luni, je pa res vsak izgovor dober. user posted image  Super za ornk papico, Žan tud najrajš je govejo juhico.

Žan je drugače zelo priden, čez dan spi malo (2x po urco, pa mogoče še 1x dobre pol ure), se zelo rad sam igra, najrajš ma sesalec, cel dan pleza na njega, dons ga je celo vklopil. 
Me je pa fl nasmejal danes, se je z Nejo igral in to takole, ponudil i je plišasto rožo, (na Neja), ko jo je pa hotla vzet, jo je pa pobrisal stran z rožo vred, zraven se je pa ful smejal. Vajo je ponavljal non stop, na Neja, pol pa gas stran, titi nagajivček.

Smo pa zelo trmasti, ko mu kaj ni všeč, se kar nazaj vrže, jo je parkrat že ornk pokasiral zato.user posted image  Če ga hočem vzet v naročje, on pa noče, res moram bit hitra, da se ne nalima z glavo v parket.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.11.2007 21:36:07   
thaiss
Čer, mi smo pa danes cel dan pohajali. Ob 11h smo šli od doma in komaj ob zh nazaj. Smo bli pri mojmu očetu na kosiluuser posted image

Barci eno pikopoko za Nejo, da bo čimprej zdrava!

[quote Žiga je dovolj star, da lahko 3 ure dnevno preživi z očkom ali babico, tebi pa bi tudi verjetno pasalo malo med "ljudi". ... Ti želim, da se odločiš pravilno in tebi v veselje!

erna - se strinjam z zgoraj napisanim. Vsekakor kar se boš odločla bo vredu!!!

fluronatril - nam je P svetovala naj mu dam 1tbl na dan kar v sadje...jaz sem pa bolj pozabljiva pa jih bolj poredko dobi...

draja mi držimo pestke da jutri najbolje odpravite v RA

meso- Matia ga dobi ene 2x tedensko, mi ga dam v zelenjavo

thaiss,draja,naomi,

ma si pridna da se na zgubljene ovčke spomnišuser posted image

jedilnik:
- čokolino
- 120 ml mleka
- g. juha s kruhom in korenčkom + skutica
- gres

taveliki:
- g. juha, njoki s srnjakom, zakisana cvetača in še neko pecivo z malo preveč rumauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!