Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.11.2007 21:46:55
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: skačica Ko sem z Izo zunaj sploh ne vem ali je v nogice dovolj obuta Daj jo v vrečo . Mater, si mi živc potegenla!!! Men je prodajalka OBLJUBILA, da me bojo v torek 100% poklicali. Če me tokrat ne bojo, jim bom pa res povedala kakšno na temo obnašanja do strank. Tukaj ni več point v dobavni izdelka, gre za njihov odnos, ki je na nuli! Jaz mu lahko dam n-parov nogavičk + žametne čeveljčke pa ima tudi vedno ledene noge. Prav tako v zimskem pajacu. Nisem dost pametna. Anja, sam mene pa blazno zanima, kaj ste danes jedli .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.11.2007 22:13:26
|
|
|
|
Pikca
|
čer, Draja in Erna, fino, da si pišeta uspavanke, tele mi vse prepevamo. Sicer Živa me je skenslala, je enkrat rekla, mami, kar rajš tih bod , tko, da zdaj pojem samo Jernejčku... ene par stvari sem mislila že parkrat vprašat, pa zmeraj pozabim... 1. a vaši se zdaj vsi radi v vozičku peljejo? Naš je pa ravno zdaj začel štrajkat in kaj mi nuca vreča za nogice, če je pa mulc v naročju 2. lulček - a gre vašim fantkom že vsem lepo kožica dol? Našemu ne gre in baje bi morala to vsak dan dol vlečt, pa mi ne gre oz. se mi smili... bom morala nehat, mislim, da se tamal zbuja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.11.2007 22:18:39
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca 1. a vaši se zdaj vsi radi v vozičku peljejo? Če je sit in naspan, če ga ne zebe in če ga ne napenja pa če se okrog njega dogaja, je prav vesel! Skoz neki čeblja . Danes sva bla v centru in je bil pravi cuker mali. IZVIRNO SPOROČILO: Pikca 2. lulček - a gre vašim fantkom že vsem lepo kožica dol? Primi z obema rokama in svalkaj navzdol s kazalcema in palcema. Po kopanju in nikakor na silo. Nam gre.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.11.2007 22:21:10
|
|
|
|
skačica
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: skačica Ko sem z Izo zunaj sploh ne vem ali je v nogice dovolj obuta Daj jo v vrečo . Mater, si mi živc potegenla!!! Men je prodajalka OBLJUBILA, da me bojo v torek 100% poklicali. Če me tokrat ne bojo, jim bom pa res povedala kakšno na temo obnašanja do strank. Tukaj ni več point v dobavni izdelka, gre za njihov odnos, ki je na nuli! Jaz mu lahko dam n-parov nogavičk + žametne čeveljčke pa ima tudi vedno ledene noge. Prav tako v zimskem pajacu. Nisem dost pametna. Anja, sam mene pa blazno zanima, kaj ste danes jedli . Ja, sem bla jaz tud čist penasta, ko so mi rekli, da jih še ni. Mater, res ne vem . Na konc jih bom nekam poslala in je sploh vzela ne bom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.11.2007 23:06:06
|
|
|
|
tejčica
|
Spet čist sam na hitrco. Vid je ful prehlajen in je danes dobil kapljice za v nosek (antibiotik). Seveda pa s polnim nosom ne more spat, tako da ne spi ne podnevi ne ponoči. No, to ni samo sedaj ko je nos poln, ampak je že kar standard ratal. Če mu ponoči uspe spat uro v kosu je to že luksuz, čez dan pa oddrema 1x ali 2x po pol urce in to je to. Jaz imam včasih filing da me bo konec od utrujenosti in imam počasi že vsega poln kufer. Najbolj se sprašujem kva za hudiča sem se pri vsem tem šmornu še v študij vrgla. Me vleče spat, pa moram še predstavitev za seminarsko do srede naredit, tako da... Taja uživa na Gorenjskem, meni pa ful manjka, iskat jo grem pa šele v četrtek. Prebirat vas pa itak sploh ne uspem več. Bo bolje po desetem decembru, ko bo malo zatišja z izpiti. Pa pa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 23:40:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 7:30:14
|
|
|
|
thaiss
|
Moj sonček Matia za 9 mini svečkic ti mama pošilja en velik velik poljubček!!! O naši noči nebi groza, za se zjokat..... Matia in možek še pančkata, počasi ju grem zbudit, ker imamo P Tejčica - da se Vid čimprej pozdravi Tebi pa voziček: na srečo nismo imeli nikoli večjih problemov, zdej ki je večji pa mu je še bolj všeč! lulček: nam P nikoli ni rekla da moramo kožico dol povleč, ponavadi pa mu jo po kopanju, ampak gre čisto malo dol Bom danes vprašala. Žiga in Matia
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 7:48:01
|
|
|
|
blanči
|
Dobro jutro! V soboto sva bile pri dežurnem, ker je Anja začela ful kašljat in kar z noseka ji je teklo. Samo viroza je rekla, ker so pljučka ok. Tako, da samo nosek čistiva in veliko mora pit in danes je že bolje. Zobekov še nimamo in sploh ne vemo kdaj bodo. Včeraj sva bile v posvetovalnici, cepljena tako ni bila zaradi viroze in je zdravnica rekla, da zobekov še ne bo tako kmalu. Joj groza, se pa tako slini in vse daje v usta, včasih se začne kar tako jokat za par sekund, da je groza. Mala mi sploh noče več piti mleka ne vem kaj (Aptamil2)? Pa sem včeraj vprašala kaj lahko naredim. Pa mi je P rekla, da saj dobi mleko s skuto in raznimi mlečnimi kašicami. Zvečer mi namreč spije samo 70-100 ml. Upam, da bo danes lep dan, da grema lahko malo ven, ker drugače bom notri znorela, ker je mali vse že tečno. Za miklavža boma midva naši kupila pametnega kužka. Ga je videla pri kolegici, ki ga ima njen sinček in je bila ful navdušena. Samo, da nekaj igra, govori ali miga. Pa tudi knjigice so ji zelo všeč. Imate idelo za kakšno lepo knjigico in kje se jo da nabavit? Sva šli zadnjič v Merkur center v Celju in imajo postavljeno nekaj živali (ovčke, krave, konja, pujske, psa, kokoši, petelina...) in vse nekaj migajo zraven je glasba ali kakšna pravljica in je bila tako navdušena, da sem jo komaj sparvila stran. Pa kako gleda okrašene smrečke, lučke in skaratka vse ji je zelo zanimivo. Bomo videli kako bo doma, ko bomo krasili smrečko. Kakšne barve okraskov imate na smrečkah? Ali imate vsako leto isto kombinacijo? Ali si s kakšno prijateljico zamenjate okraske in tako spremenite barvo, da ni potrebno vako leto kupovati novih okraskov? Toliko za zdaj. LP iz mrzlega Celja,
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 7:49:16
|
|
|
|
blanči
|
Matia čestitke za 9 mini svečk.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 8:03:04
|
|
|
|
tinaaja
|
Dobro jutro medtem, ko si brina umiva zobe, naj napisem o danasnji noci... Sem se odlocila, da bom vstajala in je ne vzela k sebi, ko se prvic zbudi.. Do polnoci se je 3x zbudila, od 2x ko sem ze spala, od tega prvic uspavanje, drugic dojenje. Pol je bila budnica spet okoli 2, pa ob pol 4, ko sem jo vzela k sebi.. Malo je bilo mucno ponoci, ampak morda pa je kaj na tem. brina je potegnila (ja potegnila!!) do 6:35 in zaenkrat je dobre volje, jaz pa hmmm ok... Ker obstaja opcija, da se tudi ona ne naspi dovolj dobro, ce mora revica skoz zizat Bomo testirali tole opcijo Blanci, pri nsa imamo kar tradicionalne okraske - zlato, rdece .. Upam, da se Anja kmalu pocajta Od mleka lahko probas Hipp mleko z okusom vanilije,ga imajo otrocki radi, ker je mal sladek in z okusom. Knjigice imam jaz o zivalih, bi imela pa kaksno, kjer lahko brina tipa zadeve, ker te knjigoice ful boza, danes se je lubckala s kuzkom v knjigici thaiss - za nocko, ampak cestitke za 9 mesecev. dobro opravite na pregledu Ziga (kati) vse naj naj tudi tebi za 3/4 leta
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 8:07:07
|
|
|
|
erna14
|
matia,ziga vse naj naj mea-jaz sem v btc-ju v hali a vzela,sam je rekla da ma tud tavec bc akcijo tejcica- bogi nosek mali,upam da se cim prej pozdravi kati,thaiss in ostale ki dajete pudinge-katerga to dajete jaz sem vceri kupila vanilija enga cist navadenga od vindija mislm da je remen pakiran mali loncek,ene sem pa vzela od alete pise od 10 meseca dalje.a mate tud kaj podobnga pikca-nas se full hitr navelica v vozicku,tako da .pr lulcku nam nc ne gre kozica dol,jaz ne morm lulcka drzat pa se kozco dol vlect mi gre sam lulcek nekam kozica pa nikamor draja,hvaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi smo spaliiiiii superrrrrrrrrr
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 8:25:24
|
|
|
|
draja
|
Jutro! No, Erna, danes obvezno ti poješ uspavanko Živi, po možnosti kakšno, ki vsebuje besedilo, da se ponoči ne kaka, ker smo zaradi kakanja bedeli od 4-ih do 5:15 + se spet zaradi kakanja zbudili že malo čez 7. No, pa seveda smo se preostali del noči zbudili še 3-krat! Tinaaja upam, da vam uspe ta metoda. Sigurno bosta obe bolj spočiti, če bo spala v svoji posteljici, pa še boljše je, če ni tako navlečena nate. Ja, ja, ja saj vem - teorija je eno, praksa pa drugo . Skačica, Kati upam, da dočakata te vreče. Mi jo imamo že od oktobra na vozičku in je super. noge ji zavijem notri ne glede na temperature zunaj, ker mislim da ji med mirovanjem v vozičku ne more biti vroče v noge. In res ima prej mrzle kot pa tople, ko jo ven vzamem. Je pa ta smola, da imamo mi voziček spodaj v enem zeeeelo hladnem prostoru, tko da jo vedno dam v mrzlo vrečo in pol se valjda ne more segreti. Ko bo res hudo mraz bomo prakticirali z mini termoforčkom pri nogicah. Voziček naša se že od začetka rada vozi. Se je rada vozila v košari (celo do 4 mesecev in 1 tedna ), nato dobra dva meseca v lupinici, zdaj pa v športnem delu. Ji je vse ful zanimivo, najraje pa z vreščanjem nadleguje nič hudega sluteče pse . Vse najboljše Matia in Žiga!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 8:25:36
|
|
|
|
Žabika
|
Najprej malo razvedrila! Sem se odločila, da pa res ne bom več likala Haninih oblačilc ali bomo pa morali kupiti varovala za predala. Samo v kopalnico sem skočila, pa je tole ratalo: No noč je bila pa super. Se je očitno poznalo včerajšnje šimfanje. No zbudila se je sicer že ob 11h, pa potem ob 5h in vlekla še do 7h. pikca: o lulčkih ne morem , vozi se pa Hana že od nekdaj zelo rada. blanci: knjigic je pa ful. Hani so trenutno zelo všeč tiste, v katerih lahko kaj potipa, ali pa kaj odkrije in se pod zavihkom kaj prikaže. Nekaj imaš tudi na www.didakta.si. Pa veliko zdravja Anji. Čestitke fanta Žiga in Matia!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 8:29:22
|
|
|
|
draja
|
Hmmm Tinaaja težka bo - jaz bi verjetno ta srednjo . Mi gremo pa danes v Merkur zamenjat smrečico, ker sem včeraj videla, da je moj vzel črno namesto zelene . Ok, saj mu ne zamerim napake, ker tudi jaz ne bi pomislila, da ob samih zelenih razstavljenih smrečicah prodajajo v škatlah tudi črne . Potem sledi BC in nakup igrač za dvakrat 40 eurov za službe (aja unih Duplo kock iz Ikee nismo dočakali) in nato še Mercator center . Težka meni danes ne .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 8:43:08
|
|
|
|
tinaaja
|
Hmmm Tinaaja težka bo - jaz bi verjetno ta srednjo . jaz se tud najbolj k tej nagibam Uzivajte v shopingu Hana - raziskovalka le tako naprej Vozickanje - prve 4,5 mesece mi je pot lil ze samo ob misli na vozickanje, zdaj pa sibava okol.. sling se vedno sabo furam, ceprav ga ze kar dolgo nisva uporabili,,ampak je pretezka za nosit in porivat vozicek
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 8:58:26
|
|
|
|
draja
|
Žabika ja ja, ti se kar na Hano zgovarjaja, se lepo vidi s slikic, da v resnici Hana pospravlja svoje oblekice v predal, ker se tebi ni dalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 9:21:34
|
|
|
|
sezam
|
Pikca - naš je zaenkrat BP v vozičku (no saj je že skoz) IZVIRNO SPOROČILO: meaa Mi je pa ful zoprno to počet, ker se Lan hihita in reži zraven Naš isto. Pa še brca (od veselja ) tejčica - za Vida. Pa zate Verjamem, da ti da si ful utrujena. Te prav občudujem, kako vse to zmoreš. Pa še Vid vam ga je ponoč tako začel sračkat (ti ti lumpek). Ne vem, zgleda ima eno tako obdobje. Držim pesti, da ga čimprej mine in te bo pustil malo naspat. Žabika - a Hana pa že takole pregleduje svojo garderobo . Mami ne bit huda Gremo pa tudi mi jutri k P. Glede na to, da smo kar zdravi, sem včeraj klicala, če ga lahko pripeljem cepit (manjka nam še 3. cepljenje), pa bomo zraven še sistematskega za 9. mesec naredil (da ne bomo hodili šeenkrat drug teden) Žiga (kati) in Matia - čestitke za 9. mini svečko
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 10:21:28
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ohoj, preberem in pokomentiram ko (ČE) bo šel Žiga kaj spat. Smo uradno na shujševalni al pa smo ratali zbirčna Metka in nam mlečne kašice ne grejo več dol. Včeraj je preskočil zajtrk in večerjo, predvčerajšnjim večerjo. Danes spet zajtrk - sem mu dala zdaj en piškot in nekaj gloda, samo to je bolj tako, tako. Spali smo od 20:30 do 23:30, ko je blo nujno dojenje, potem pa je brez zbujanja spal do 8:30!!! Skor nisem mogla verjet. Tamle sem nekaj preskenirala pa da samo to zaenkrat odgovorim - puding - ja, ta od Vindije, Erna. Od Alete pomojem od 10. meseca dalje zato, ker ma notri koščke. Ga še nismo dali. Piškot je padu na tla... moment
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 10:32:20
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Erni sem dolžna recept za liker: -1l terana -1kg sladkorja najprej prevereš nato odstaviš -2dcl ruma -10 vanilijevih vrečk s. dodaš -stoji naj 24 ur vmes večkrat premešaš Za ostale nimam časa,ker je imela Ela zvečer spet vročino in je doma.Klanjam se unim mamam,ki imajo več otrok doma in še kaj naredijo . Aja danes mam zobarja v BIVŠI službi,držte pesti da ne srečam bivše šefice . Če me kera nujno rabi pa kar zs
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 10:33:16
|
|
|
|
cv105
|
jutro noč srednja žalost ... ob pol enih sem ga prinesla v taveliko posteljo ... ampak ga mora nekaj matrat, ker kar v spanju ful zajoka in potem spi dalje je pa očitna prednost spanja v veliki postelji ta, da ni lakote aja, pa luč mora bit na hodniku prižgana, da vidi spat al kaj no, zdaj čakam, da zaspi drugi krog ... jaz pa likat ... sam mora prej Maks zaspat ... ker imam likalnico ob njegovi sobi in je preveč firbčne sorte ... potem greva k mojemu dedku ... ga odpeljejo danes v bolnico ... grozi mu, da mu bodo odrezali nogo, ker se mu rana ne pozdravi že vrsto let ... včeraj sva bila dol in sem Maksa v avtu pustila, ker je bil na temu, da zaspi ... pa dedek 100x vpraša, kje je Maks in če ne bo nič v hišo prišel ... no, potem sem ga šla iskat in mislim, da dedku večjega veselja ne bi mogla naredit ... zate, dedek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 10:34:33
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nadaljujem... Kok časa je lahko sesalec užgan? joooooooj, prebrihtenga otroka mam... kasneje
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 10:37:40
|
|
|
|
cv105
|
Erna, teranov liker z borovnicami ... noooooooooooooooooooro dober : 2l terana 1,5kg sladkorja 50 dag borovnic (lahko zmrznjenih, lahko tudi maline, lahko pol/pol) 4 dcl ruma teran in sladkor zavreš .... dodaš borovnice ... vreš še 5 minut ... dodaš rum ... pustiš dva dni ... precediš ... naliješ v steklenice ... na zdravje (precedit ni nujno)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 10:38:35
|
|
|
|
cv105
|
Žiga in Vid vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 10:48:10
|
|
|
|
Pikca
|
Jutro, kati, hvala za navodila za lulčka , bom probala... a smejejo se nekateri pri tem, mogoče pa nisem dost nežna sezam, dobro opravite na cepljenju, nam tudi še manjka 3. pikica, pa ga še ne bom peljala, je spet smrkat začel... sva bila najbrž predolgo zunaj ali kaj. voziček - mogoče mu pa to ni všeč, da je proti meni obrnjen , ampak se mi zdi bolje tako zaradi učka Hipp mleko z okusom vanilije - kje imajo to? Mu bom probala dat z rižolinotom, imam že dost črpanja... no krvne izvide še počakam. tinaaja, jaz bi pa 3. knjigico izbrala, ker se mi zdi najbolj podobna knjigi. blanči - knjigice ima naš rad take, kjer lahko kakšno dlakico poboža ali brke pocuka... ali pa take, kjer se kakšne slikice odkrivajo, npr. o Pikiju tejčica, pikepoke za Vida, tebi pa čimveč energije... alarm...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.