Barči78
|
Hvala punce za vaše besede, res nimam pojma kaj naj. Pri eni punci sem naročila to olje iz am. slamnika, mazala ji bom ušeska, pa še bronhomunal poskusim, pol pa zmrznem, ne vem več, sam eno je, nočem je več antibiotikirat. Meso - naš Žan ga je pomojem okoli 5x na teden (govejega, piščanca (kuro), purana. Mu ga na drobno v juhico narežem. draja - ne se bat RA, verjetno ti bo pokazala samo kakšne vaje, čeprav bi bilo bolše, če bi kar parkrat šli na terapijo, sigurno koristi vsakemu otročku. Pa dobro opravite meaa - tole si pa res lepo zrihtala, pridna tinaaja - pri nas luna sigurno vpliva na otroka, vsaj ta velko gon. Pa še vzgojiteljice v vrtcu pravijo, kolk so bolj sitni ob luni, je pa res vsak izgovor dober. Super za ornk papico, Žan tud najrajš je govejo juhico. Žan je drugače zelo priden, čez dan spi malo (2x po urco, pa mogoče še 1x dobre pol ure), se zelo rad sam igra, najrajš ma sesalec, cel dan pleza na njega, dons ga je celo vklopil. Me je pa fl nasmejal danes, se je z Nejo igral in to takole, ponudil i je plišasto rožo, (na Neja), ko jo je pa hotla vzet, jo je pa pobrisal stran z rožo vred, zraven se je pa ful smejal. Vajo je ponavljal non stop, na Neja, pol pa gas stran, titi nagajivček. Smo pa zelo trmasti, ko mu kaj ni všeč, se kar nazaj vrže, jo je parkrat že ornk pokasiral zato. Če ga hočem vzet v naročje, on pa noče, res moram bit hitra, da se ne nalima z glavo v parket.