|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
25.11.2007 9:38:51   
julci
user posted image user posted image DOBRO JUTROuser posted image user posted image

No zaspanke vstat je treba.
Natasa lepo pozdravljena.Saj veš kako je na naših sodiščih,da lumpi fajn skoz pridejo.Rajš nebom komentirala.Se brat že 10 let vlači po sodišču,ko ga je en zbil z avtom,pa še alkija je mel v riti,pa so ga oprostili.To je lahko samo pri nas možno.

Pikica žal da se je user posted image pojavla,sem mela dobro upanje.Bo pa možek spet pljunil v roke in veselo na delo.

Muki lepe novičke,naj bo tk še naprej.Zanimivi so naši malčki,kaj se ne spomnejo.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.11.2007 9:44:40   
julci
,                JPM, J                                                                                                        FF 4S
Je hotla še Zala pozdravituser posted image                                                    q
AHUJJNHVBGBCBKJ č111¸   fgth
Žćčpojhq23uil šh9n k ,u 5 +0č ,
   m

Prevod čez 3 letauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.11.2007 9:54:05   
Laubica
Nataša-držim pesti da ne bo kaj ušpičil zdaj ko je zunajuser posted image mene bi bilo kar strah-no vsaj odvetnika ti bo plačal

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.11.2007 9:54:54   
Laubica
Je hotla še Zala pozdravit q
AHUJJNHVBGBCBKJ č111¸ fgth
Žćčpojhq23uil šh9n k ,u 5 +0č ,
m

Prevod čez 3 leta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.11.2007 10:36:09   
natasaom
hvalauser posted image ..sej me ni tolk hudo strah,njega je bolj-zapora!ve pa da bo takoj šel sedet,če mi samo reče besedo.midve bova pa zaenkrat bolj v hiši ali na dvorišču.sproščale se bova pa v kranjuuser posted image .
muki a mleko pije?moja hana ga noče več.pravi da je zanič..me je pa naštimala,da ji narišem hano-pol je pa rekla mami,sam tale hana je pa mal grdauser posted image user posted image user posted image
no,tolk o mojih risalnih sposobnostih.
sem pa mal študirala pletilni stroj.......joj kolk je to zakompliciran za mojo pamet user posted image
si bom mogla vzet čas ene 2 tedna,da zalaufam to čudo tehnike..
al bom šla pa kar v c&a,ampak to ni isto...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.11.2007 11:16:13   
neli99
dan ...user posted image

evo me, čila, naspana, naspidirana ... sam popadkov ni nikjer user posted image . mam pa danes spet nek napad pospravljanja: sem preoblekla vso posteljnino, pa zavese dala prat, pa zlikala bom (sam to pa po obrokih, da ne bo koj zjutraj user posted image  v hrbtenici ...)...

če to kej šteje, sem si pa zdej ja že prislužila tisto vstopnico za vatikan ...user posted image  . sam zdej je pa pikica odpovedala primopredajo ... user posted image  ... pikica upam da ti ne bo treba več dolgo čakat, sploh če si ga tako želita ... bo pa za novo leto vesela novica user posted image .

trixi jst tut vem, da tale forum bere ena moja soseda (user posted image  soseda!) ... pa pač ne govorim o osebah ki jih obe poznava, pa se mi zdi, da sploh ne rabim tok cenzurirat ...

natasaom ... kok lepo da si spet med nami. te ni dva dni, pa smo te pogrešale ko da te ni blo cel teden ...user posted image  ... pa vidim da si že bolj pogumna kot si bla takoj v četrtek ... prav je tako. kot pravi trixi - nekje se jim gotovo povrne, itak pa taki niso nikol srečni ... men se zdi to še največja kazen ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.11.2007 11:31:38   
julci
Ja jaz tud pravim da ma šiba dva konca.Če z enmo udariš jih pa z drugmo nazaj dobiš dvojno.
Jaz se pa ne obremenjujem.če kdo poznan bere RR.Saj zato pa je.user posted image se še kaj pametnega ven nauči.

Neli zdaj je pa že zadnji cajt da greš.Jaz sem bla tk delovna dva dni prejden sem v bolnici pristala.user posted image user posted image

Natasaom ti se ne pusti strašit,če bo videl da se ga ne bojiš,ga bo pa mogoče malo pameti srečalo,če ne se bo pa hladil na hladnem.user posted image
Kaj pa Hanča dons.A še ajaš,ko si bla snoči tk dolgo pokonci,al pa te je preveč zmasiraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.11.2007 11:35:51   
natasaom
hej!user posted image  mi pofruštkal,zdej pa kosilo kuhat,kruh pa štrudl pečt....ma sem prava gospodinja,če je gospodar domauser posted image ..
nelli -sem rabla mal,da sem k seb prišla po izredno nizki kazni..glavobol je popustu pa v kvalandijo sem šla user posted image user posted image ...

palca raste za vsakega-dalj časa raste-bolj debela je.in vem,da ga bo usekal po betici.že tko je zgubu mene in sestro.nima nobenga več!drugi brat ima svojo družino pa tud ne da se mu ukvarjat z njim..ker ima po vsakem pogovoru psihične težave in je na tabletih,,hvalabogu ima tako ženo,da mu stoji ob strani!

jest se bom pa odpovedala sorodstvu z njim,ker me je zares sram,da imam takega brata,ko sem poslušala zakaj je že bil vse obsojen mi je postalo slabo.mi več kot pol stvari sploh ne vemo.in prav je tako...moram uredit to,ker če se mu kaj naredi-ne bo ležal zraven mame-tega si ne zaluži!

sem huda,ane!sej znam oprostit ampak tega mu ne bom nikoli in nikdar!

se opravičijem,ampak sem mogla mal iz sebe dat..
grem kuhat user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.11.2007 11:44:20   
natasaom
pa še en nasvet potrebujem...ati hoče porovo juho,ampak ne zmiksano,,jest sem pa pozabla kako naj to nardim,ker zadnij ji še kure niso hotle jest ..lepo prosim,da mi pomagate user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.11.2007 13:42:02   
julci
Natasaom verjetno sem že prepozna za recept.Drugač pa jih najdeš na kulinarična slovenija.Tu je en recept,meni je všeč
ZAHTEVNOST   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RECEPT PRISPEVAL  
Uporabnika ni več v bazi
ŠTEVILKA RECEPTA   1683 ČAS PRIPRAVE + KUHANJA   user posted image DATUM VNOSA   11.2.2002 PRIKAZANO   5599-krat OCENA
user posted image

user posted image Ocenite recept
user posted image Napišite mnenje
user posted image Mnenja
user posted image Shrani v beležko

user posted image
50 dag pora
1/2 kokošje jušne kocke
1/2 l mleka
2 krompirja
2 paradižnika
1 dcl smetane
2 žl. moke
sol, poper, muškatni orešek

user posted image Krompir narežemo na kockice, por pa na tanka kolesca. Mleko pristavimo, dodamo krompir in nadrobljeno kocko. Zavremo, dodamo por in zalijemo z 2dcl vroče vode. Kuhamo 5-8 min.(zmerna tem., da nam ne gre čez rob), nato solimo, popramo in nastrgamo muškatni orešček. Moko gladko vmešamo v smetano in dodamo juhi. Dodamo narezan paradižnik in kuhamo še 10 min.
Dober tek!
Zelo okusna juha, lahko ji dodamo še sojine koščke (enolončnica).

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.11.2007 14:52:37   
hanna1
Zdaj sem pa rabla nekaj časa,da sem se prebila skozi-ste pridno user posted image dopoldne user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem se spravila k malo bolj konkretnemu kosilu,pa moj user posted image je šel popoldne v službo,tk da kr ni blo časa sest za rač. - sem ga šele sedaj prižgala.
Sem ugotovila,da je trixi še bolj nočna ptica kot jes..da o julci sploh ne govorim - zjutraj smo pa take user posted image
majrim sem pozabla včeraj pozdravit-mam kr slabo vest user posted image

trixi,nič se ne obremenjuj preveč zaradi firbcev,taki osebi lahko hitro stopiš na prste,ker točno veš od kje informacije in točno veš od koga user posted image

neli tebe se pa polna luna zgleda ne  prime user posted image ....a te je masaža vrgla na 99 obratov,da si tolk pridna...mogoče pa puža zato noče ven,ker vidi kolk je mamica pridna in se boji,da bo prehitro uvedena v takšna opravila user posted image ...je že bolj luštno noter na mehkem uživat - saj bo,ti vse držimo fige za čim boljše počutje do krajauser posted image user posted image

natasaom jaz sem si pa kr malo oddahnila,ko si se oglasila - ....user posted image user posted image user posted image user posted image za vas,da ste vsaj nekaj dosegli,sam je pa res pi user posted image ,da lahko maltretira druge,sam pa cvika pred pravico..sploh ni fajn živet s tako osebo v bližini...še posebej,če je tako nepredvidljiv.Sicer drži tisti rek,da pes,ki veliko laja,malo grize,  sam vseeno bodi previdna

Zdaj pa jaz rabim nujno pomoč,ko smo ravno pri bratih..je malo s tem v zvezi,pa zakomplicirano...Včeraj sva se ravno z bratom,ki je doma prevzel kmetijo malo bolj grdo pogledla...da o svakinji ne govorim....,ker nočejo podpisat obrazca za varstveni dodatek,ki bi ga mi radi uveljavljali za mamo pri pokojnini.Gre se za to,da se na kmetiji te stvari in podatki drugače preverjajo,ker bi naj bili kao v skupnem gospodinjstvu in sedaj bi,tako trdi brat,puncam vzeli štipendijo,če on podpiše za ta dodatek in da je mami čist brez veze vlagat za tistih par evrov vlogo noter..mislim user posted image user posted image user posted image bljak za tako izjavo-pa smo se pozanimali na občini,matičnem,CSD,SPIZ-u,ampak on (najbrž ona,ker ona hodi take stvari urejat)  je rekel,da so tako rekli na Borzi dela..in men to sploh ni več jasno,kaj ima tu Borza vmes..ampak bom vprašala...mogoče je od vas katera bolj domača v tem..že za tujo pomoč sta ji rekla ,da je itak ne bo dobla in da ji ni vredno hodit,ko pa sem jo jaz peljala na komisijo,je takoj dobla ta nižjo..ma kolker je..ko je ves tisti denar dala puncam in bratu,da bi ji drva nanosli in počistili,pa je na koncu morala vse sama,ker punce niso imele časa.Zdaj je pa svakinja ji v obraz povedala,kaj bi še sploh rada več...sploh se več ne pogovarjajo z mano in ko pridem gor domov,grejo kar v hišo in hudo mi je  - zelo - ker se na svojem domu počutim tako tuje...ma zdaj sem pa jaz spet čist drugam zavila-sej mi  nič ne fali,sam pogrešam svojega brata takšnega,kot je bil včasih-se bojim,da bo ratal malce copata zraven svojih 4 žensk.Aja,moram razložit,da imam 3 starejše brate in se sedaj najbolje razumeva z srednjim-pravijo,da sva si najbolj podobna po karakterju...uf,moram končat,dost je...

Imejte se še fajn dons..kljub ali pa ravno zaradi dežja...user posted image ...

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.11.2007 16:43:02   
hanna1
Ojla,  user posted image   ,a imate popoldansko siesto al pa obiskeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.11.2007 18:21:52   
julci
Hana  in ostale pozdravček

Ne vem če sem prav razumela.Če je brat prevzel kmetijo a je slučajno vdarilni pogodbi kaka alineja,da mora skrbet za mamo.Drugače lahko vi ali ti greste z mamo na občino in ji naredite ločeno gospodinjstvo,ker bo potem pri kakšnem dodatku upoštevana samo njena penzija in ne dohodek vseh članov.Sicer če je brat prevzel kmetijo,je vsaj pri nas stric dal zapisat,da mu more sin vsak mesec nakazat preko pošte določen znesek za priužitek,pa do smrti  morata skrbeti za  oba,.....pač nekaj alinej so dali zapisat,ker sta tako postavla pogoje.
Tale tvoj brat in njegova sta pa dobra.Dobila kmetijo zdaj pa še mami nebi privošla kaj več.Pa še to ne vidim kake veze ma tvoja mama s štipendijo.kolkor jaz poznam te zadeve.Drugač pa se lahko pozanimam,ker je od svakinje bratranec na socialni,kako stojijo te stvari.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
25.11.2007 18:30:31   
.muki.
Hanna, mi smo pa že doma. Sva bila z mulčkom malo na terenu.

Se peljeva skozi vas in vidim dva otroka ki sta čepela oz visela na ograji in rečem nejcu poglej kje sta ta dva . mali pogleda in me vpraša ja mami zakaj sta pa tam gor. Ja Nejc ne vem zakaj sta tam gor na ograji. Pa mi mali odgovori: ja mami zato ker sta gor splezala.  Sem najprej tole naredilauser posted image potem pa me je popadel takšen smehuser posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.11.2007 18:46:03   
hanna1
Spet mi noče odpirat polja,pa bom videla,če bo stvar sploh potegnilo...ja,julci,oni so v bistvu v skupnem gospodinjstvu,ker mora brat podarilni pogodbi skrbet za starše-sedaj samo za mamo,pa drva,pa pol prašička,sicer nisem z vsem seznanjena in bi najrajši šla na občino,da preverim.Pa tudi ostali otroci dobimo doto v lesu in sicer 75 kubikov-če nisem spet falila,ker je sam jaz še nisem vzela.Včasih je mama malo pritiskala,da se ponekod odpovejo doti,sam jaz se zdaj ravno zaradi tega ne bom -saj bom dala na stran za otroka,ker jaz tega nočem,ampak toliko zdravja sem pustila gor,ko sem morala v vsakem vremenu biti zunaj z živino,sedaj pa mi bo neko mestno dete vihalo nos nad mano!!!!!!me tok raz user posted image .Sicer je sedaj ta brat,ki jo je vzel k sebi v svoje stanovanje,takoj porihtal začasno bivališče zanjo,ampak ne velja-mora biti stalno prebivališče..tak,da julci,če imaš kako možnost zvedet kaj o tem - pa ji moram črno na belem to pokazat,žal,ker bo skoz trdila svoje - ti bom do konc življenja hvaležna.zdaj bom pa rajši potrdila,če bo hotlo entrat

pa-pa  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
25.11.2007 20:55:45   
majrim
da vas samo pozdravim,ker bom da nes verjetno šla bolj zgodaj v pojstlo...sem imela dolevno noč,tako da upam,da bo danes kej bolj mirno...od 2 do 4 smo jokali,se smejali,pa še kaj bi se našlo...ne vem, al je to vpliv lune al spet novih zobkov...verjetno to drugo,ker je blo isto pri spodnjihuser posted image ...sem pa prej odspalaeno kitico,ko je šla tudi ona ob 16...je prav pasalo..
hanna1...user posted image user posted image user posted image ...nisem jezna dej...
...punce...moram it,...učke mi kar padajao dol...mirno noč vsem....nosečka...user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...pazi nase!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.11.2007 21:00:43   
neli99
čer ...user posted image

danes se pa ful režim unimadvema na pop tv ... danes sta pa ful smešna, al se pa men smeje ...

hanna ... jst sem se pa spomnila, da je blo včasih s štipendijami tko, da več ko je blo ljudi v gospodinjstvu, na veš glav se je delil ves skupni dohodek in glede na to so se določale une socialne štipendije ... mislim pa da je problem drugje: v tem kako je poskrbljeno za tvojo mamo ... par evrov gor al dol ... če ne skrbijo zanjo (ker nimajo časauser posted image ) je to grdo ... in lepo, da nekomu ni vseeno ... se mi zdi prav, da se pozanimaš kako in kaj ... pa predvsem da poskrbite da je zanjo poskrbljeno.

muki ... sem ravno razmišljala, da pogrešam kake fore o tokle starih kot je nejc ... pa kake najstniške ... zadnjič sem brala na RR kako 3-letniku razložiš od kje pride dojenček .... sem se ful smejala.

enemu malčku so razložili, da pride dojenček iz mamine lulike, pa je ful resno rekel, da to pa že ne, da tam je pa premalo placa ... drugi je pa zgrožen izjavil, da to pa smrdi ... so lušni ...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
25.11.2007 21:03:28   
neli99
majrim ... če bo naša ponočnjakinja pridem k tebi po voljo, spodbudo in energijo ... ti si neuničljiva ... jst bi že jokala obupovala al pa kaj jst vem ... ti pa to tko na izi ... carica med mamicami malih ponočnjakinjuser posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
25.11.2007 21:33:50   
julci
ČERuser posted image
EVO pa je konc nedelje,obiskov,malika pridno aja,upam da bo ponoči tud tk pridna ko dans,ko je mela star ritem.Je pa zaradi zobkov ful nemirna.Me je pa dans presenetla,ko sva se z Mihom učila,pa je rekelata da me je nekaj časa gledala,ko pa je videla da je ne gledam,pa pokliče moja lubica mam in me gleda s svojimi velikimiočkami.Mi je kr toplo ratalo.

HANA  midve se pa jutr čujeva po telefonu,da mi to malo bolj obrazložiš.Kar se pa dote tiče maš prav,saj ni mama mela samo enga otroka.Pri teh stvareh je pač treba met vse napisano,pa še papir včasih ne zadostuje.Se pa bom pozanimala,ša v atanovem bloku je doma odvetnica,ki smo skupaj hodle v šolo,pa jo bom malo potipala,kako je s tem,če se ne drži dedič,kar je napisano.Upam da jo bom videla ta teden.

Ja ti otroci.sam je pa dobro da se zdaj že v 1 ali 2 razredu učijo kako nastane otrok in da ga ne prinese štorklauser posted image tk ko so nas farbali.Meni je blo ful smešno,ko mi je Miha rekel,če mi lahko pove kako se naredi otrok.Vem da sem ga taj ful debelo pogledala kako to misli.Pa mi moj sine  lepo obrazloži,da sezdružita moško semenčece in žensko jajčeceuser posted image user posted image Midva sva mu potem ko sva hodila v MB na postopke tud sproti vse povedala,vedno ga je zanimalokolkosojajčeca zrasla,...ful je bil posrečen.Sploh lani,ko  sva mu povedala da če bo vse posreči,dabomo dobli dojenčka.Jebil čisto v luftuod navdušenja.Knjigo nega matere in otroka pa je že nekaj cajta mel preštudirano,se vidi da si je ful želel dojenčka.saj je prav tako.Mala je pa itak čisto nora nanj.user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
25.11.2007 21:40:00   
majrim
kaj pa čem neli???...sej me prime v takih urah kriza,ampak pol ko jo pogledam pa se kar zjočem od sreče...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
25.11.2007 21:41:29   
julci
JAZ MAM PA SOLO,user posted image user posted image ku-ku kje pa ste.Pa ne da  že pančate.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
25.11.2007 21:44:02   
julci
O Majrim prisotnauser posted image user posted image ,bogica da si mogla ponoči bedeti.Meni je pa dans ponoči pančala do 4 zjutraj,pol pa do pol devetih.Sem ji pa mogla uro zamaknt,tk da gre spat ob 9 zvečer in ne prej,ker se frajla naspi do dveh,pol je pa stanje podobno tvojmu.Ajde dve noči še zdržišpol si pa pravi zombi zjutr.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
25.11.2007 22:10:48   
julci
Pa saj to ni res,a vam je baterij zmankalo.KUKUuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
25.11.2007 22:13:02   
.muki.
Čer julci,

tud jaz sem prisotna, samo ne bom dolgo ker že prav fino smrkam. Ne vem točno kaj sem staknila, ampak mi kaplja in curlja pa grlobol se že najavlja.

Neli, naš je babici že tudi strokovno pokazal tisto knjigo Nega matere in otroka in vse razložil kako dojenček raste. Ampak zadnjič je na kosilu pri babici ustrelil kozla. So ga vprašali kdaj pride dojenček  in je odgovoril ko se bo mamici trebuh razpočil.

Julci pri nas torej vsa znanost iz knjige ne pomaga da nebi on kar po svoje povedal.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
25.11.2007 22:13:43   
hanna1
Sem hotla prej to še komentirat,pa me je čist ven vrglo,pol pa nekaj časa sploh na internet nisem mogla,kaj šele na RR
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.
Se peljeva skozi vas in vidim dva otroka ki sta čepela oz visela na ograji in rečem nejcu poglej kje sta ta dva . mali pogleda in me vpraša ja mami zakaj sta pa tam gor. Ja Nejc ne vem zakaj sta tam gor na ograji. Pa mi mali odgovori: ja mami zato ker sta gor splezala.  Sem najprej tole naredilauser posted image potem pa me je popadel takšen smehuser posted image ...zdaj pa sploh ne vem,kaj sem hotla rečt...mi preostane sam še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za tako domiselne fantiče

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?