|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
25.11.2007 15:22:12   
rumba
Freycha, ja, če bo ful hladno, mislim, da nobena ne bi želela zmrzovati, kaj? Najbolje res, da nagruntamo en plac, kjer je možnost zunaj ali notri. Bom tuhtala. user posted image  Shoping centri znajo biti že ful nagužvani, tako da bi bilo bolje kaj drugega.user posted image  Ob 12-ih je meni super. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
25.11.2007 15:22:26   
kapica
Zvesta, mislim, da ne gre tako hitro to z prebavo. Sicer pa ne bi vedela, ker Dino kaka 1-2 krat na teden.

Jaz pa se sedaj ukvarjam z nasimi racuni. Sem nasla lep program na racunalniku, kako lahko vse vodis, pa sem vpisala, shranla, morem pol se mojga zraven poklicat,da preveri ce je v reduuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
25.11.2007 15:23:34   
kapica
Freycha, Dino se kr spiuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
25.11.2007 15:23:48   
Anonimen
kapica... a poveš link za ta program? meni bi taka evidenca tudi prav prišla...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4879
25.11.2007 15:24:29   
Anonimen
rumba? Julija je zdaj ok?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4880
25.11.2007 15:29:10   
Freycha
a maš Money program?

jah Diti sem že vmes banano dala, pa nafutrala sem jo, pa zbruhala se je tudi (vklučno z banano user posted image ), sem jo pa eno uro vlekla s spancem, kar je super user posted image  a Dino pa kar še spi? thja....... pa kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
25.11.2007 15:29:58   
Freycha
rumba se strinjam s tabo..... ampak kje user posted image ??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
25.11.2007 15:53:46   
Anonimen
freycha.... money program? kje ga dobim?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4883
25.11.2007 15:57:58   
kapica
Program se imenuje Microsoft Works Datenbank, ce vam kaj pomagauser posted image .

Dino se je zdaj zbudil, sprdel in se mi smehlja tu zraven.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
25.11.2007 16:00:04   
Anonimen
hvala Kapica... bom pogledala...

evo, meni se že peče pecivo za požrešne sosede... končno...

zdaj grem pa iskat od kdaj naprej se lahko fliperja za kopanje uporablja...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4885
25.11.2007 16:06:02   
kapica
Zvesta, a lahk pridem na kaksen koscek? user posted image

Se mi tako lusta nekaj sladkega, pa se nisem se zraven spravila. Sem hotla naredit baklavo, pa morem pocakat, da se testo odtali, sicer se pa tako lahko komaj jutri je.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
25.11.2007 16:08:43   
kapica
Pocasi bo mozek prisel, pa morem iz postelje, pa mal v kuhinjo al pa nekaj, da bo zgledalo da sem kaj delalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
25.11.2007 16:17:07   
Anonimen
Kapica, ti samo pridi....prej se poje, bolje je zame user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4888
25.11.2007 18:01:28   
Češnca
Tašonka!!! Končno! Kako ste? user posted image

Midva sva zdej sama, jest mal po netu brskam, pa z Anžejem se pogovarjam, on se pa vrti po puzzlah. Se je že prej kdaj pa kdaj (tud v postli), danes ga pa to prov posebej veseli! Prov kroge nabirauser posted image  Pa cel dan je že tak dobrovoljček (je spal na dveh sprehodih vsega skupaj cca. 3 ure! user posted image ). Me je pa mal strah, kaj bo, ko ga bom dala spat...user posted image  Mogoče bo pa brez joka zaspal?  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
25.11.2007 18:02:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Tašonka kje se skrivaš??? Te že ful pogrešam! Upam, da vsaj bereš, drugače boš mela cel roman za predelat! user posted image  

Ja, glih berem tale roman. V bistvu na hitro preletavam, ker če ne ne bom prišla skoz še nekaj dni.user posted image Nisem imela nič časa. Smo bolj malo doma, poleg tega imam pa še toooliko dela z mularijo, da nisem več čist ziher, če smo res iz najhujšega ven.user posted image
Hvala, ker me pogrešaš.user posted image
Na trebuščku pa Jure spi non stop. No, zdej se že obrne, če mu kako drugače paše, ampak večinoma je na trebuhu in je vse ok.

A_R, tudi naš take zganja. Pomoje da glih zaradi utrujenosti, ne kjub njej.

Baja, smo bli v petek v Ikei in Toysu, nabavili vsa darila za vso mularijo user posted image , robe za nas in nekaj drugih RR-jevk pa toliko, da smo glih za glih v avto spravli.user posted image Aja, in dans sva ugotovila, da bi rabili še eno omaro in neke škatle.user posted image user posted image

GH - jaz sem mu včeraj dala eno žličko jabolčne kašice, pa se je ful skremžil in ven pljunil, probam še enkrat, se mu je obrazek še bolj skisal, je spet vse ven pljunil potem začel pa jokat.user posted image No, očitno mu jabolko ni všeč, ker jedel bi on ziher po žlički, ker skoz tečka in hlasta za hrano, ko nas gleda jest. Imam na lagerju za zdaj še babano, korenček in hruško. Samo bom probala verjetno šele v torek, ker jutri nas spet cel dan ni doma, dans sem že zamudila, v torek bom pa verjetno doma.

Pa čestitke vsem za obmesečnice, katere sem zamudila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4890
25.11.2007 18:04:32   
Anonimen

Tašonka!!! Končno! Kako ste? user posted image

O, helou.user posted image Ma, recimo da uredu. Smo sami, ker je možek v službi, mene trebuh svinjsko boli, ker imam ta rdečo, ampak k sreči vsaj Jure trenutno spi, Špela pa Nodija gleda.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4891
25.11.2007 18:09:29   
Freycha
tašonka razveseli me im mi povj, da ti tut prideš v sredo. Proooosomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
25.11.2007 18:14:32   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
mene trebuh svinjsko boli, ker imam ta rdečo

o, zoprno... Mene vsaj mal manj boli od kar imamo user posted image ! Prej tud na nogah nism mogla bit ta prvi dan... user posted image
Omar je skoraj vedno premalo... So zmeraj polne, vsaj pri nas. user posted image  Fino, da ste igrače nabavli! Naju božično-novoletni nakupi še čakajo. Se jih nič ne veselim, ker nimam idej! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
25.11.2007 18:15:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

tašonka razveseli me im mi povj, da ti tut prideš v sredo. Proooosomuser posted image

Bom prišla.user posted image Samo zaradi tebe.user posted image A mislite, babnce, da se bomo lahko v Čolnarno not zbasale, če bo premrzlo zunaj?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4894
25.11.2007 18:18:12   
Freycha
jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  a da bi bli v čolnarni? men je vseen, lahko tut tam, pa notri je velik plac menda......

češnca, kaj pa ti?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
25.11.2007 18:19:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
mene trebuh svinjsko boli, ker imam ta rdečo

o, zoprno... Mene vsaj mal manj boli od kar imamo user posted image ! Prej tud na nogah nism mogla bit ta prvi dan... user posted image
Omar je skoraj vedno premalo... So zmeraj polne, vsaj pri nas. user posted image  Fino, da ste igrače nabavli! Naju božično-novoletni nakupi še čakajo. Se jih nič ne veselim, ker nimam idej! user posted image

Jaz imam pa glih zdaj po porodih močnejše in bolj boleče user posted image .
V Toysu se pa ideje za darila kar same ponujajo.user posted image Meni pa zdaj za odrasle delajo težave ideje za darila.user posted image
Joj, omaro sva pa dans staknila na Ikeini spletni strani. Itak nujno rabimo omaro za Špelo in sva jo mislila dat delat po meri, ker je en tak smotan kot namenjen za omaro, zdaj sva pa ugotovila, da ena omara iz Ikee genau not paše, pa še draga ni, tako da jo bomo šli iskat in bom kooooončnooooo imela kam dat Špeline cunje, pa tudi Juretove seveda.user posted image Komaj čakam!

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4896
25.11.2007 18:21:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  a da bi bli v čolnarni? men je vseen, lahko tut tam, pa notri je velik plac menda......

češnca, kaj pa ti?user posted image

Kaj pa vem, Čolnarna mi edina pade na pamet, ker nakupovalni centri mi ne sedejo, drugega pa ne poznam. Sej razmišljam, da bi malega kar z lupinco na zappa nataknila in sling vzela s sabo, če ga bo treba nosit, da bo vsaj en voziček čisto malo prostora zavzel.

Ja, Češnca, pridi še ti!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4897
25.11.2007 18:24:39   
Češnca
No, še bolš, če sta jo našla pri Ikei! user posted image  Mizarjem ne zaupam kaj dosti... od previjalne mize naprej ne... Pa se mi ne da zgubljat besed na to temo!

Freycha intenzivno razmišljam, da bi se vam pridružla! user posted image  Pa mislm, da mi bo celo ratal!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
25.11.2007 18:25:53   
Anonimen
Jaz pa pogršam Ullo... da ni kaj narobe?

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4899
25.11.2007 18:27:20   
Freycha
jupiiiiii češnca user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kaka fajn druščina bomo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?