Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Tašonka kje se skrivaš??? Te že ful pogrešam! Upam, da vsaj bereš, drugače boš mela cel roman za predelat! Ja, glih berem tale roman. V bistvu na hitro preletavam, ker če ne ne bom prišla skoz še nekaj dni. Nisem imela nič časa. Smo bolj malo doma, poleg tega imam pa še toooliko dela z mularijo, da nisem več čist ziher, če smo res iz najhujšega ven. Hvala, ker me pogrešaš. Na trebuščku pa Jure spi non stop. No, zdej se že obrne, če mu kako drugače paše, ampak večinoma je na trebuhu in je vse ok. A_R, tudi naš take zganja. Pomoje da glih zaradi utrujenosti, ne kjub njej. Baja, smo bli v petek v Ikei in Toysu, nabavili vsa darila za vso mularijo , robe za nas in nekaj drugih RR-jevk pa toliko, da smo glih za glih v avto spravli. Aja, in dans sva ugotovila, da bi rabili še eno omaro in neke škatle. GH - jaz sem mu včeraj dala eno žličko jabolčne kašice, pa se je ful skremžil in ven pljunil, probam še enkrat, se mu je obrazek še bolj skisal, je spet vse ven pljunil potem začel pa jokat. No, očitno mu jabolko ni všeč, ker jedel bi on ziher po žlički, ker skoz tečka in hlasta za hrano, ko nas gleda jest. Imam na lagerju za zdaj še babano, korenček in hruško. Samo bom probala verjetno šele v torek, ker jutri nas spet cel dan ni doma, dans sem že zamudila, v torek bom pa verjetno doma. Pa čestitke vsem za obmesečnice, katere sem zamudila!
|