Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 8:13:00
|
|
|
|
Freycha
|
Nia nisem pozabila nate, samo nisem bila sigurna, da si se za 100% odločila, da greš. Te bom dala na seznam!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 9:19:49
|
|
|
|
madejka
|
Dobro jutro! Mali mi že od sedmih razgraja... Peekola podočnjake mam take, da si jih moram gor popravljat, drugač bi si hodla po njih Ko da že ni zadost, da sem včeraj dobla na oko (od Maja). Mali pa celi vesel tu miga zravn mene Ponoči smo se 3x zbudili, 2x jedli, v glavnem obupna noč. Ampak saj se bo našla kakšna, ki bo imela še bolj obupno Takoj ko se možek zbudi grem jaz nazaj spat Freycha jaz tud bi šla z malim na plavanje , ampak še ne vem ure, ker ne vem kak bo moj delal takrat. A to morm tud zdaj povedat? Kaj zdaj ste pojedli ono lazanjo včeraj?
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 9:29:39
|
|
|
|
rumba
|
Dobro jutri vsem! Moji so že na kavču in počasi se živžav končuje. Pol bo pa razgrajanje. Če bo po moje, je pa na vrsti pospravljanje otroške. Freycha, se prijavljam za sredo! Jupi, komaj čakam, da se spet vidimo! Napovedan je sonček, a kar hladno. Lokacijo pa naj katera druga predlaga.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 9:48:17
|
|
|
|
baja*
|
dobro jutro še od nas... mali že tolče dopoldansko spanje, danes je bil malo bolj zgodnji, ob sedmih se je že zbudil in je blo konc lušnega , sem si ga vzela k sebi v pojstlo pa žal ni palilo Mi gremo pa danes k moji mami v ormož . Jaz pa rene pa sestra. Dragi ima pa danes fraj . Naj si malo oddahne revež , jaz pa imam v dobrem ne bom pozabla yudit ja škoda da mi nisi rekla za antilopa, nič me ne bi obremenjevala lej jo, placa smo pa tud še meli malo... Glede igrač pa če sem odkrita ne vem, če so kaj dosti bolj poceni kot tu. Sem bla že tak zmatrana, da sem kr nekaj poknla v vozek pa črta . V Toysu sem kupla ene vodne špilike, full lepe, je bla neka akcija, te je že menda blo poceni , se pa ne spomnim kolk so prišle . Tašonka vi ste bli tut v petek v AUT, ne? Ste dobro nakupili? zdaj si pa grem stvari za malega pripravljat - mater, kot da gremo na dopust in ne na obisk mejte se
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 9:52:44
|
|
|
|
Freycha
|
madejka sej pomoje mi ne bo treba ža ure povedat..... bolj je pomoje pomembno, da se res odločite, če boste šle al ne. Te dam na seznam je potem Ico prinesel košček in pol in ko sem prišla iz telovadbe sem planila po njej čeprav je bila mišljena za mojega rumba super te že dajem na seznam jaz se že tudi veselim baja fuuulll lep dan vam želim pa tvojemu tudi, da si malo spočije Rene bo pa med samimi babami itak užival
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 9:53:48
|
|
|
|
Freycha
|
2. zadevi: ŠTAJERSKE BABIKE! Počasi bom klicala za rezervacije za plavanje z dojenčki. Dam vam še en teden, da se odločite, če boste hodile z malčki na plavanje ali ne. Prosim, če mi čimprej sporočite!! do sedaj smo prijavljene: - tini6 - nia -madejka - Freycha LJUBLJANSKE BEJBE! Jaz sem v sredo v LJ in se zagotovo dobim s Šiškomško, da ji predam Antilope. Bi pa vas zelo zelo rada spet videla, in če boste za, bi se dobile nekje na kavi. Kje bi se dobile, pa ve predlagajte, jaz uradno nisem vem ljubljančanka do sedaj smo prijavljene: - Šiškamiška - rumba - Freycha
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 9:58:24
|
|
|
|
Freycha
|
Moram pa malo priznati, da me je malenkost strah, ker sama še nikoli nisem šla z Dito tako daleč.... v sredo pa kar v LJ.... Ampak saj bo šlo..... bo moglo it
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 10:08:28
|
|
|
|
baja*
|
bo šlo freycha vidve z Dito sta itak ful leteče in navajene bit na poti Pa še za vsak slučaj zdaj pa res šibam pa,pa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 10:56:24
|
|
|
|
tini6
|
Dobro jutro! Naša mala tud še spi dopoldanca. Je včeraj ultra malo spala, 2x po pol ure. Bo treba danes spet na stari ritem. Moj je prišel ob 2-h domov, ampak je danes še dokaj normalen. Je pa včerja rekle da se bo fajn poboljšal, da vidi da tako ne gre. No, bomo vidli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 11:20:19
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro, babike! Mi smo super. Tudi mi smo bli včeraj v Avt. Sma se tak na hitro odloćla, da gremo po novo posteljo za atija in mamico. Do zdaj sma imela 140x200 in, ker naš škrat raste in raste, že dlje časa ugotavljama, da ko smo vsi 3 gor in če slučajno zaspimo, to ni ničemu podobno. Pa še škripa tak, da če se samo obrneš, te je strah da boš Živo zbudil. Zdaj pa sma kupla železno, ki baje ne škripa. Ker ni šlo drugače, sma jo morala transportirati kar na strehi. Punce kaka neprijetna vožnja domov. Vsakih 5 min. sma se ustavljala in preverjela in vedno so se gurtne zrahljale. Na koncu sem bla že tak živčna, da sem si morala it kupit čokolado in jo seveda celo zmazat, dragemu pa čike, ker jih je doma pozabil. Me je kar glava bolelea, kak so v A. dragi-3,70 ojrov. Zdaj pa že dragi sestavlja posteljo, taka da če bo bog dal, boma danes že spala na novi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 11:30:04
|
|
|
|
*maja
|
Dobro jutro oz. že kar dober dan. Tale dež danes me ubija, pa se je že tako lepo kazal sonček sem bila že optimist, da bo pa mogoče vendarle lep dan. No in kaj je ratalo iz mojega optimizma???? dež, dež in še enkrat dež . Freycha za sredo se prijavljava tudi midve z Mijo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 11:33:24
|
|
|
|
SANEK1
|
Aja, če se bo še slučajno keri dalo brat, glede nato da sem že celi roman prej napisala. Danes pa moram jaz pohvalit mojega dragega. Včeraj je praznovala moja pfrijateljica 30 let. Prvotni plan je bil, da prideta dedi in babi za varuško, mi2 pa na čago. In seveda temu ni blo tako, bla sma zmatrana od A. in vožnje, dragi je imel hude prebavne motnje, varuška je zamujala... Pol se je dragi odločil da sploh ne gre in je vse skenslal. Dogovorila sma se da grem jaz za 1 uro, da vsaj nazdravim in da se slišima na 15 min, ker doli ni blo signala. Iz moje 1 ure so nastale 4, tak da sem prišla malo pred eno domov. Joj kak je pasalo. Sem se nasmejala, naplesala, kaki babmbus je tudi padel. Bolj kot vse to pa sem vesela, da je dragi končno zgubil strah pred tem, da sta dlje časa sama in še to ponoči. Uspaval jo je tak super, da je spala do 6 zjutraj v eno ( pri meni se to že dolgo ne dogaja). Sam je priznal, da sta se imela fenomenalno in da sta nenormalno uživala in da bosta to še sigurno ponovila. Bravo dragi in Živa.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 11:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako.... Ste me nakurle, da sem kupla banano in tukaj je naša prva žlička GH: Malo smo se tak držali: Ampak je bilo tak dobro, da bi požrl celo banano pa še mojo roko do komolca. Lepo zna žmulit po ustih in nič ne potiska z jezičkom ven, tako da po tej plati kaže, da je pripravljen na GH. Smo pa pojedli eno žličko banane. No, banana mu je dala energije za smeh: Tak smo pa čakali na naslednjo porcijo: Pol smo pa od vse banane ratali glasbeno nadarjeni: Zdaj pa je popapal še 140 ml mlekca in spi zunaj na terasi. Jaz gre pa cote ramat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 11:56:20
|
|
|
|
tini6
|
Bravo Izak! Očitno mu je bla ful dobra, se tako lepo smeji!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:07:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ful mu je bilo všeč.... Če mu bo le vse ostalo tako šlo dol po grlu....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:15:37
|
|
|
|
Češnca
|
Dober dan! Moja fanta sta zunaj z dežno prevleko. Jest pa drgnem, perem, pospravljam, vas berem, se vam oglasim, pa šibam skuhat! Anžej se je po tistem čist umiril, se zbudu ob 7h, z nasmehom na ustih (sulc mali ), se najedu in zaspal še za dobro urco. Mami pa tudi in sploh nism slišala, da ga je oči odnesu iz spalnice. Ob 10h se mi pa ni dal več ležat in ga grem pogledat - posteljica prazna Sem se pa zares spočila! Sanek lepo, da ste vsi 3 uživali zvesta za Izaka in banano! Šibam zdej, ker gremo pol k mojim na tortico, zvečer gre pa plavat. Bi šla lahko jest, pa mi še ni za kopalke!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:16:28
|
|
|
|
Češnca
|
aja, zvesta, ful si lepo foto zgodbico nardila!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:21:46
|
|
|
|
tini6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Jest pa drgnem, perem, pospravljam, vas berem, se vam oglasim, pa šibam skuhat!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:23:28
|
|
|
|
tini6
|
Ups! Sem pozabla dopisat. Pri nas enako. Sem jih ven poslala na sprehod, jaz pa ne vem kje naj začnem pospravljat al kuhat. Bomo danes nekaj bolj lahkega jedli, smo bli včeraj pri tašči na roj. dnevu. Danes pa krompir v pečici in solato.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:28:18
|
|
|
|
madejka
|
Joj Češnca si me spomnila da morm cote obesit Freycha ah saj vama bo šlo. Saj sta kar samostojni Mej v glavi kak vam bo fajn v LJ pa bo šlo. Tak sem si jaz včeraj rekla Zvesta lušne slikce!!! Sanek BRAVO za vašega atija! Kdaj bom jaz kaj takega doživela Saj mi vedno pravi, da naj grem, naj se zmenim, samo pol njega nikol ni tak doma, da bi jaz kam šla. Po drugi strani pa... s kom pa naj grem ven? Kolegice, ki nimajo otrok bi rade čist kako drugačno zabavo kot jaz. Tiste z otroci pa ne hodijo glih pogosto ven, če sploh... In težko najdemo kak skupen termin
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:29:44
|
|
|
|
tini6
|
Pol se moramo pa me kaj zmenit. Pa magari za 2 urci!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:30:55
|
|
|
|
madejka
|
A mislis, da bi se lahko uskladile
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:36:49
|
|
|
|
tini6
|
Naredimo interval, da se dobimo od - do. Ene bodo prišle npr. že ob 20-ih, druge pa ob 22-ih. Važno da odklopimo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 12:51:33
|
|
|
|
Freycha
|
SANEK uaauuuu čestitke!!! paše, ne? Tini in Madejka res bi se mogle enkrat dobit, pa jit brez otorčkov zvečer ven. No, jaz sicer s tem nimam problemov, ker itak hodim 2x na teden na telovadbo, pa vseeno bi pasalo tudi kaj drugega. Pa spet se ne smem pritoževati, ker grem v petek zvečer ven brez male seveda super maja, te dam na seznam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 13:00:04
|
|
|
|
tini6
|
Če ste za stvar, povejte predloge kje bi se dobile. Pa imamo novoletno "zabavo"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?