Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 8:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro tudi z moje strani... Naša miš že hrka prvo rundo, dragi je šel k njegovim kuhno montirat, jaz mam pa prazen hladilnik in katastrofo v stanovanju... Sem se veselila, da bo dež, da bom doma pucala, zdaj bo pa zgleda treba na sprehod it... Ufff...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 8:12:23
|
|
|
|
lencyyy
|
Dobro jutro čvekice! Vidm da ste še do kar pozno čvekale ,sej ane zdej pa še poležavate k je bla kretka noč ,uglavnem mi že razgrajamo Taja je na ful naspana in pohna energije,jest pa pijem zdej ,pa mal tle gor vižam. Dons sem pa tko komej dočakala frizerja juhuuuuuuuuuuuuuuuuu,končno spet mal nekaj novega hhahaha
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 8:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
siskamiska, hvala.... Meni pa še vedno ni ratalo tega spečt... se enostavno ne spravim zraven...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 8:58:00
|
|
|
|
Freycha
|
jst sem ga že spekla in dala sosedom. Nazaj sta prazen krožnik prinesla. Al sta stran vrgla, al je blo pa res dobro aja pa dobro jutro sonček sije..... bo treba ven na sprehod
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 9:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo...pol posod je pomitih, postle postlane, dete naspano, drugi stroj cunj se že pere....aha, pa seznam za nabavo sm napisala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 9:03:24
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro mi smo spet slabo spali mala je spet 3 se zbujala od 7 je pokonci tak da , nevem kaj se dogaja ko pa je tak pridna bla...Zdaj pa se neki sama z sabo pogovarja v pojstlici, jaz pa pijem kavico in štoram po internetu.Ja tak sem se zdaj smejala vašem včerajšnjem čveku ker sem mal nazaj prebrala dobre ste ni kaj ....Vidim da sam strani rastejeo in da ste kar pridne....Meni zamuja M prejšnji mesec je bila 21, zdaj je še ni, saj je tud pred nosečnostjo vedno bila neredna tak da dans šibam po test ker me mal grize , saj itak mislil da nisem ampak nikol ne vš ....dans je lepo vreme tak da spet šibao ven, darila smo vsa že nakupila sem jih kupila prej , ker zdaj že kaj najdeš pol pa ni tak izbire, tak da smo stem rešeni in mirni....lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 10:03:29
|
|
|
|
kapica
|
Jutro babike . Tukaj pa nic ni soncka, bomo kr noter zaenkrat. Rumba, ubogica, se mi kr smilis. Ce bi bila kje blizje, bi dala najprej Dinota ob devetih spat, pol pa k tebi prisla Julijo uspavat . Glede dodajanja mas prav ja. Ampak me je mal skrbelo, da je skoz lacen, ce zahteva na 2 urci. Pa sem danes zjutraj mozu rekla, da bi mu dala en obrok Aptamila, pa je rekel zakaj pa, ce pa tako dobiva najboljse mleko in lepo raste pa je taki debelko . Tako da bom pustila kot je . Kristina, suheha zraka glih nimamo no, so vedno zjutraj okne mal zarosene(minimalno), tako da mislim da je glih prav. Madejka, a je bil tvoj plisko priden, da si lahko fajn spala ? Moz gre zdaj najprej menjat letne gume za zimske na avtu, tako da sva z malim najprej sama. Pa mislim da gs bm dala v stolcek in v kopalnico, da bi se mal urihtala, pobrila, populila obrvi, lase oprala.... Pac zenske zadeve .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 10:13:32
|
|
|
|
bojana2
|
Dobro jutro... Sem brala kolk ste se natipkale včer...sem se tkoj spomnila, da je blo med nosečnostjo tko skor vsak dan!! Madejka čestitke Maju za 4 mesece....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 10:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla... Da se se malo midva javima.. Patrick je zelo priden decko, raste iz dneva v dan in spoznava nove lastnosti.. Nogico ze prijema in si da v usta, a nogavica mu je bljak... Pridno je GH... Ni nobenih tezav z njim, edino danes je malo ultra tecen... Malo je prehlajen, ampak bomo ze pozdravili to... Madejka in Bojana2, cestitke Maju ter Jasi za 4.mesece Vceraj ste toliko napisale, da se mi res ne da za nazaj brati... Na kratko sem preletela in vidim, da ste uzivale... Se 9 strani pa bomo na julijke - 3.del Neverjetno, kako nasi malci palcki hitro rastejo... Ok, moram iti, je ze tecen... Papa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 10:29:26
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Madejka, a je bil tvoj plisko priden, da si lahko fajn spala ? Kapica pliško že, Maj pa malo manj No, saj je spal do 2.45in potem spet do 8., ili ipak... zdaj bi že lahko spal celo noč, ne? Kak je že tisto... Sanjaj svija... Rumba je bila noč kaj boljša kot dan? Bojana2 in Angel HVALA!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 10:30:55
|
|
|
|
madejka
|
Jaši tud Čestitke!!! Evo zdaj pa zrihtat in v Hoče k Freychi in njenim požrešnim sosedom
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 10:35:30
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, a te je kaj sram danes ? Rumba, sem te vceraj prav pogresala, sem pozabila povedat prej .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 10:58:22
|
|
|
|
Češnca
|
joooooj, kakšne ste mele včeri... mi je kar mal žal, da sem šla spat! Mali je itak pol mirno pančal do 7h. pa tud nisva. Maj in Jaša vse naj naj najboljše! (za živalski vrt bo pa ziher SANEK poskrbela, a ne da boš??? ) A_R lepo, da Patrick tako sprejema GH! Upam, da bo naš tudi. Ga je ravnokar preimenoval v Anžejčka the pastirja (mali pase kravice, seveda; očka pa obvlada angleštino ). rumba, yudit Sem dobila mail o videospotu finske skupine Beats and Styles. Notri so pa naši Strojanovi: http://www.youtube.com/watch?v=2g2pa5nLD7o
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 11:03:35
|
|
|
|
Češnca
|
Tašonka kje se skrivaš??? Te že ful pogrešam! Upam, da vsaj bereš, drugače boš mela cel roman za predelat!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 11:05:53
|
|
|
|
Češnca
|
Vidm, da sem sama... Grem še jest na dokler Anžej zaposluje svojga fotrčka. Pa torto morm sfiniširat...
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 11:06:51
|
|
|
|
SANEK1
|
Češnica, veš da bom Zdaj si mi spet vrnila veselje Torej, Maj in Jaša, vse najboljše za vajino 4 obmesečnico!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 11:14:05
|
|
|
|
bojana2
|
Češnca in Sanek... ...Jaša se zahvaljuje za čestitke in živalski vrt... ..kolk sta me nasmejale...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 11:52:57
|
|
|
|
rumba
|
Pozdravček! Najina noč je bila kar v redu, a kratka. Enkrat ponoči se je dojila, pa potlej nekaj časa še klepetala, ob sedmih pa je bila že naspana. Torej vsega skupaj rabi 6 ur, da se naspi. Jaz bi ziher kupila še kako uro več. kapica, hvala. Maj, Jaša in Neža (z dnevno zamudo ) in seveda mamice vse naj, naj, naj.... za 4 mesece!!! Vsem, ki sem obljubila recepte mojstra Goljata, sedaj so naloženi še recepti za vok: TUKAJ.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 14:33:36
|
|
|
|
yudit
|
Vidim da nobene ni jaz pa sem končno malo dala spat , eno uro se je jokala kot dež nisem vedela kaj je , lačna ni bila zgleda da je bila tak zaspana da je ratala tečna in ni pa ni hotela zaspat, mogla sem jo celo uro sam na rokah nosit in ujčkat da je zaspala .....Ja in naredila sem test da pridem iz dvomov in je negativn kar me zello veseli....upam da tak ostane zunaj je pa tak lepo vreme da smo dve ure bile, pa še na kavico smo skočile z kolegico..no lp pa lepo se imejte čez vikend, pa pustite še men kaj napisat ker tote strani kar letijo...lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 14:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva bila tudi zunaj 3 ure... je Izak ves čas spal. In ko je končno včeraj že spet normalno jedel, danes ne je spet skoraj nič. Zjutraj je pojedel 40 ml, ob pol 11h, 70 in zdaj 80ml. Jaz ne vem od česa živi.... Mene pa s tem v grob spravlja, ker se ful sekiram zakaj ne je....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 15:08:21
|
|
|
|
arijana..
|
Zvesta, ne sekiri se. Če normalno napreduje in pridno raste pač ne rabi toliko. Naša Ana je tudi pojedla količinsko res malo, od enega meseca in pol je bila samo zalivana in spomnem se, da smo bili pri treh in pol mesecih še kar pod 100ml na obrok, pa je kljub temu kar lepo napredovala. Katja se najprej podoji ter dobi še dodatek in količinsko poje več, pa na teži pridobiva minimum. So si pač različni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 15:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj zaradi teže same se ne sekiram preveč, ker se mi zdi lep fante... Le finta je, da pol ne zdrži s to hrano 3 ure, kot bi naj, jaz mu pa pogosteje ne upam dajat. On bi jedel že po 2h urah ali 2h urah in pol. In potem pol ure jokava in se dojiva... Mah, saj nisem dovolj pametna...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 15:53:36
|
|
|
|
kapica
|
Zvesta, zakaj mu ne upas dat takrat ko rabi? Ker Dino ma tud finte, da se vedno je na 2-3 ure. Maj, Jasa, Neza, pa ze je se kdo, vse naj naj . Yudit, lepo za negativni test . Cesnca, res ti je lahk zal da si sla spat vceraj . Midva prisla iz enournega sprehoda, zdaj pa se mizek prinese mcdonaldsa domov, ker je v mestu in ni blo treba kuhat. Pol pa se mogoc gremo v kaksno trgovino al pa se bomo doma cartali. Ker zunaj je orenk mrzlo. Brrr.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 16:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Zvesta, zakaj mu ne upas dat takrat ko rabi? Ker Dino ma tud finte, da se vedno je na 2-3 ure. Zato, ker mi je bilo rečeno, da se adaptiranega mleka naj ne daje bolj pogosto kot na 3 ure, saj se dalj časa prebavlja kot materino mleko. Želodček mora pa vmes tudi malo počivati. No, še sreča, da lahko malo z dojenjem poflikama ali malo prespima. jaz bi tudi kaj iz McDonaldsa. Nisem jedla tega še izpred poroda. Si mi zdaj lušte nardila...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 16:21:44
|
|
|
|
rumba
|
Midve se dojiva celo na 1-2 uri. Se pozna, ko prej več kot en teden ni jedla, so se mlekarne zelooooo polenile, sedaj bi pa celo več kot običajno, mlekca pa ni zadosti. Pa jaz čisto verjamem v ponudbo in povpraševanji, ampak tak preskok pa nekako ne sfolgam. Sedaj kombiniram še z zamrznjenim, še malo ga je, pol pa . Močno upam, da bo kaj več mlekca, sicer bova morali tudi midve na dodatek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?