|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
24.11.2007 8:10:26   
Anonimen
Dobro jutro tudi z moje strani...

Naša miš že hrka prvo rundo, dragi je šel k njegovim kuhno montirat, jaz mam pa prazen hladilnik in katastrofo v stanovanju... Sem se veselila, da bo dež, da bom doma pucala, zdaj bo pa zgleda treba na sprehod it...

Ufff...

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
24.11.2007 8:12:23   
lencyyy
Dobro jutro čvekice!
Vidm da ste še do kar pozno čvekaleuser posted image user posted image ,sej ane zdej pa še poležavate k je bla kretka nočuser posted image user posted image ,uglavnem mi že razgrajamo Taja je na ful naspana in pohna energije,jest pa pijem zdejuser posted image ,pa mal tle gor vižam.
Dons sem pa tko komej dočakala frizerja juhuuuuuuuuuuuuuuuuu,končno spet mal nekaj novega hhahahauser posted image

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

Neposredna povezava do sporočila: 4752
24.11.2007 8:13:57   
Anonimen
siskamiska, hvala....

Meni pa še vedno ni ratalo tega spečt... se enostavno ne spravim zraven... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4753
24.11.2007 8:58:00   
Freycha
jst sem ga že spekla in dala sosedom. Nazaj sta prazen krožnik prinesla. Al sta stran vrgla, al je blo pa res dobrouser posted image

aja pa dobro jutro user posted image

sonček sije..... bo treba ven na sprehod user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
24.11.2007 9:00:39   
Anonimen
Evo...pol posod je pomitih, postle postlane, dete naspano, drugi stroj cunj se že pere....aha, pa seznam za nabavo sm napisala...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4755
24.11.2007 9:03:24   
yudit
Dobro jutro mi smo spet slabo spali mala je spet 3 se zbujala od 7 je pokonci tak dauser posted image , nevem kaj se dogaja ko pa je tak pridna bla...Zdaj pa se neki sama z sabo pogovarja v pojstlici, jaz pa pijem kavico in štoram po internetu.Ja tak sem se zdaj smejala  vašem včerajšnjem čvekuuser posted image ker sem mal nazaj prebrala dobre ste ni kajuser posted image ....Vidim da sam strani rastejeo in da ste  kar pridne....Meni zamuja Muser posted image prejšnji mesec je bila 21, zdaj je še ni, saj je tud pred nosečnostjo vedno bila neredna tak da dans šibam po test ker me mal grize user posted image , saj itak mislil da nisem  ampak  nikol ne všuser posted image ....dans je lepo vreme tak da spet šibao ven, darila smo vsa že nakupila sem jih kupila prej , ker zdaj že kaj najdeš pol pa ni tak izbire, tak da smo stem rešeni in mirni....lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
24.11.2007 10:03:29   
kapica
Jutro babikeuser posted image .
Tukaj pa nic ni soncka, bomo kr noter zaenkrat.
Rumba, ubogica, se mi kr smilis. Ce bi bila kje blizje, bi dala najprej Dinota ob devetih spat, pol pa k tebi prisla Julijo uspavatuser posted image . Glede dodajanja mas prav ja. Ampak me je mal skrbelo, da je skoz lacen, ce zahteva na 2 urci. Pa sem danes zjutraj mozu rekla, da bi mu dala en obrok Aptamila, pa je rekel zakaj pa, ce pa tako dobiva najboljse mleko in lepo raste pa je taki debelkouser posted image . Tako da bom pustila kot jeuser posted image .
Kristina, suheha zraka glih nimamo no, so vedno zjutraj okne mal zarosene(minimalno), tako da mislim da je glih prav.
Madejka, a je bil tvoj plisko priden, da si lahko fajn spalauser posted image ?

Moz gre zdaj najprej menjat letne gume za zimske na avtu, tako da sva z malim najprej sama. Pa mislim da gs bm dala  v stolcek in v kopalnico, da bi se mal urihtala, pobrila, populila obrvi, lase oprala.... Pac zenske zadeveuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
24.11.2007 10:13:32   
bojana2
Dobro jutro...
Sem brala kolk ste se natipkale včer...sem se tkoj spomnila, da je blo med nosečnostjo tko skor vsak dan!! user posted image  
Madejka čestitke Maju za 4 mesece....user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
24.11.2007 10:23:36   
Anonimen
Ojla...

Da se se malo midva javima.. Patrick je zelo priden decko, raste iz dneva v dan in spoznava nove lastnosti.. Nogico ze prijema in si da v usta, a nogavica mu je bljak... Pridno je GH... Ni nobenih tezav z njim, edino danes je malo ultra tecen... Malo je prehlajen, ampak bomo ze pozdravili to...

Madejka in Bojana2, cestitke Maju ter Jasi za 4.mesece user posted image

Vceraj ste toliko napisale, da se mi res ne da za nazaj brati... Na kratko sem preletela in vidim, da ste uzivale... Se 9 strani pa bomo na julijke - 3.del user posted image

Neverjetno, kako nasi malci palcki hitro rastejo...

Ok, moram iti, je ze tecen... Papa

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
24.11.2007 10:29:26   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Madejka, a je bil tvoj plisko priden, da si lahko fajn spalauser posted image ?

Kapica pliško že, Maj pa malo manjuser posted image No, saj je spal do 2.45in potem spet do 8., ili ipak... zdaj bi že lahko spal celo noč, ne?user posted image Kak je že tisto... Sanjaj svija...user posted image user posted image user posted image

Rumba je bila noč kaj boljša kot dan?

Bojana2 in Angel HVALA!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
24.11.2007 10:30:55   
madejka
Jaši tud Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa zrihtat in v Hoče k Freychi in njenim požrešnim sosedomuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
24.11.2007 10:35:30   
kapica
Freycha, a te je kaj sram danesuser posted image ?
Rumba, sem te vceraj prav pogresala, sem pozabila povedat prejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
24.11.2007 10:58:22   
Češnca
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  joooooj, kakšne ste mele včeri... mi je kar mal žal, da sem šla spat! user posted image  Mali je itak pol mirno pančal do 7h. user posted image pa tud nisva. user posted image

Maj in Jaša vse naj naj najboljše! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image (za živalski vrt bo pa ziher SANEK poskrbela, a ne da boš??? user posted image )

A_R lepo, da Patrick tako sprejema GH! Upam, da bo naš tudi. Ga je user posted image  ravnokar preimenoval v Anžejčka the pastirja user posted image  (mali pase kravice, seveda; očka pa obvlada angleštino user posted image ).

rumba, yudit user posted image  user posted image  user posted image

Sem dobila mail o videospotu finske skupine Beats and Styles. Notri so pa naši Strojanovi: http://www.youtube.com/watch?v=2g2pa5nLD7o

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
24.11.2007 11:03:35   
Češnca
Tašonka kje se skrivaš??? Te že ful pogrešam! Upam, da vsaj bereš, drugače boš mela cel roman za predelat! user posted image  

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
24.11.2007 11:05:53   
Češnca
Vidm, da sem sama... Grem še jest na user posted image  dokler Anžej zaposluje svojga fotrčka. Pa torto morm sfiniširat...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
24.11.2007 11:06:51   
SANEK1
Češnica, veš da bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si mi spet vrnila veselje user posted image user posted image user posted image
Torej, Maj in Jaša, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše za vajino 4 obmesečnico!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
24.11.2007 11:14:05   
bojana2
Češnca in Sanek...user posted image ...Jaša se zahvaljuje za čestitke in živalski vrt...user posted image  user posted image ..kolk sta me nasmejale...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
24.11.2007 11:52:57   
rumba
Pozdravček!

Najina noč je bila kar v redu, a kratka. Enkrat ponoči se je dojila, pa potlej nekaj časa še klepetala, ob sedmih pa je bila že naspana. Torej vsega skupaj rabi 6 ur, da se naspi.user posted image  Jaz bi ziher kupila še kako uro več.user posted image
kapica, hvala.user posted image
Maj, Jaša in Neža (z dnevno zamudo user posted image ) in seveda mamice vse naj, naj, naj.... za 4 mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki sem obljubila recepte mojstra Goljata, sedaj so naloženi še recepti za vok: TUKAJ

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
24.11.2007 14:33:36   
yudit
Vidim da nobene ni jaz pa sem končno malo dala spatuser posted image , eno uro se je jokala kot dež nisem vedela kaj je , lačna ni bila zgleda da je bila tak zaspana da  je ratala tečna in ni pa ni hotela zaspat, mogla sem jo celo uro sam na rokah nosit in ujčkat da je zaspalauser posted image .....Ja in naredila sem test da pridem iz dvomov in je negativnuser posted image user posted image kar me zello veseli....upam da tak ostane zunaj je pa tak lepo vreme da smo dve ure bile, pa še na kavico smo skočile z kolegico..no lp pa lepo se imejte  čez vikend, pa pustite še men kaj napisatuser posted image ker tote strani kar letijo...lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
24.11.2007 14:36:38   
Anonimen
Midva sva bila tudi zunaj 3 ure... je Izak ves čas spal. In ko je končno včeraj že spet normalno jedel, danes ne je spet skoraj nič. Zjutraj je pojedel 40 ml, ob pol 11h, 70 in zdaj 80ml. Jaz ne vem od česa živi.... Mene pa s tem v grob spravlja, ker se ful sekiram zakaj ne je.... user posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
24.11.2007 15:08:21   
arijana..
Zvesta, ne sekiri se. Če normalno napreduje in pridno raste pač ne rabi toliko. Naša Ana je tudi pojedla količinsko res malo, od enega meseca in pol je bila samo zalivana in spomnem se, da smo bili pri treh in pol mesecih še kar pod 100ml na obrok, pa je kljub temu kar lepo napredovala. Katja se najprej podoji ter dobi še dodatek in količinsko poje več, pa na teži pridobiva minimum.
So si pač različni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
24.11.2007 15:25:10   
Anonimen
Pa saj zaradi teže same se ne sekiram preveč, ker se mi zdi lep fante... Le finta je, da pol ne zdrži s to hrano 3 ure, kot bi naj, jaz mu pa pogosteje ne upam dajat. On bi jedel že po 2h urah ali 2h urah in pol. In potem pol ure jokava in se dojiva... user posted image

Mah, saj nisem dovolj pametna...

(odgovor članu arijana..)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
24.11.2007 15:53:36   
kapica
Zvesta, zakaj mu ne upas dat takrat ko rabi? Ker Dino ma tud finte, da se vedno je na 2-3 ure.
Maj, Jasa, Neza, pa ze je se kdo, vse naj najuser posted image user posted image user posted image .
Yudit, lepo za negativni testuser posted image .
Cesnca, res ti je lahk zal da si sla spat vcerajuser posted image .

Midva prisla iz enournega sprehoda, zdaj pa se mizek prinese mcdonaldsa domov, ker je v mestu in ni blo treba kuhat. Pol pa se mogoc gremo v kaksno trgovino al pa se bomo doma cartali. Ker zunaj je orenk mrzlo. Brrr.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
24.11.2007 16:10:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, zakaj mu ne upas dat takrat ko rabi? Ker Dino ma tud finte, da se vedno je na 2-3 ure.

Zato, ker mi je bilo rečeno, da se adaptiranega mleka naj ne daje bolj pogosto kot na 3 ure, saj se dalj časa prebavlja kot materino mleko. Želodček mora pa vmes tudi malo počivati. No, še sreča, da lahko malo z dojenjem poflikama ali malo prespima.

jaz bi tudi kaj iz McDonaldsa. Nisem jedla tega še izpred poroda. Si mi zdaj lušte nardila...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
24.11.2007 16:21:44   
rumba
Midve se dojiva celo na 1-2 uri.user posted image  Se pozna, ko prej več kot en teden ni jedla, so se mlekarne zelooooo polenile, sedaj bi pa celo več kot običajno, mlekca pa ni zadosti. Pa jaz čisto verjamem v ponudbo in povpraševanji, ampak tak preskok pa nekako ne sfolgam. Sedaj kombiniram še z zamrznjenim, še malo ga je, pol pa user posted image . Močno upam, da bo kaj več mlekca, sicer bova morali tudi midve na dodatek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?