|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
25.11.2007 18:29:42   
Freycha
2. zadevi:
ŠTAJERSKE BABIKE! Počasi bom klicala za rezervacije za plavanje z dojenčki. Dam vam še en teden, da se odločite, če boste hodile z malčki na plavanje ali ne. Prosim, če mi čimprej sporočite!!
do sedaj smo prijavljene:
- tini6 (Špela)
- nia (Ian)
-madejka (Maj)
- Freycha (Dita)

LJUBLJANSKE BEJBE! Jaz sem v sredo v LJ in se zagotovo dobim s Šiškomško, da ji predam Antilope. Bi pa vas zelo zelo rada spet videla, in če boste za, bi se dobile nekje na kavi. Kje bi se dobile, pa ve predlagajte, jaz uradno nisem vem ljubljančanka user posted image user posted image user posted image
do sedaj smo prijavljene:
- Šiškamiška (David in Domen)
- rumba (Julija)
-*maja (Mija)
- anja7 (Tilen)
- Tašonka (Jure)
- češnca (Anžej)
- Freycha (Dita)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
25.11.2007 18:33:33   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz pa pogršam Ullo... da ni kaj narobe?

v petek je bla tu. Mogoče je pa kam šla čez vikend....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
25.11.2007 18:40:32   
Anonimen
Uli najbrž Uran in Saturn (ali katera dva je že naštela) nagajata, pa ulla nima časa sem pridet.user posted image

Jaz sem bila pa zdajle pridna, sem pospravila cunje iz sušilca, dala nove cunje prat, se je pa že Jure zbudil, samo zaenkrat še klepeta v pojstlci in ga bom še kar pustila.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4903
25.11.2007 18:42:15   
Freycha
meni je pa celo uspelo dito uspavati in položiti na igralno podlogico in sedaj že kaki dve minuti spi. Če jih bo še kake 10 sem itak zmagala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
25.11.2007 18:51:57   
poldy
No jaz pa sem spet pristala v dnevni sobi, ker Urša noče spati in sem lahko celo noč pri njej. Simon itak nič ne more, ker je bil operiran ramo in ne more roke premaknit in bo še trajalo preden bo lahko kaj delal z roko.... Danes je malo bolje spala ampak sem jo mogla vzet iz posteljice k sebi in jo po dveh urah dala nazaj, ker nisem mogla več spat z njouser posted image . Pa ta hudičeva sedežna, zdaj vem da me zaradi nje boli hrbet, ker je šlo že malo na bolje zdaj pa je spet isti k... Pa ful je dobra sedežna samo za ležat pa ni ravno za dolgo. Gor pa ortopedski jogi....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
25.11.2007 18:54:22   
Freycha
joj poldy vam pa res ni luštno user posted image  bom pa držala pesti in vsem trem user posted image user posted image user posted image  da bo to stanje čimprej minilo

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
25.11.2007 18:56:44   
bojana2
Ku kuc...se še jaz malo javim...na hitro...

Vidim, da se menite za čvek v lj...jaz bi tud uletela pa nisem še nikoli šla z malim sama tko daleč...tko da me je kr mal strah...user posted image ...pa še nobene ne poznam..

Berem, da se nekatere pritožujete glede spanja...nam se je počasi uredil ritem in je prav super....čez dan ne zdrži več kot 2 uri bit pokonc...spi pa od pol ure do dveh...prav paše mal poležat in pogledat tv...ponoči je pa tud ok...ustanemo 1x, se najemo in nazaj spat...tko da bravo moj user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Res pa je, da ga zadnje čase uspavam vedno mal prej preden rata tečen...drgač pa zna bit kriza...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
25.11.2007 18:57:40   
Anonimen
No, tole je omara:
user posted image

Pa še 4 tele škatle bomo nabavili:
user posted image

In en ali dva tale kompleta:
user posted image

Pa bojo vse Špeline obleke in igračke pospravljene. Aja, pa Juretove seveda tudi.user posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4908
25.11.2007 18:58:30   
Anonimen
Meni se je pa glih mali skotalil ven iz igralnega centra.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4909
25.11.2007 18:59:00   
Freycha
spala je 13 minut in sedaj, kakor slišim je 2x že pošteno polila..... toliko o miru pred otrokom user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
25.11.2007 19:04:54   
poldy
patronažna mi je zadnič prinesla BABY BOOK priročnik za bodočpe starše in sem ga šele po enem tednu vzela v roke in skoraj prebrala. Nj vam citiram nekaj zanimivih stavkov:

Prezgodje uvajanje goste hrane ni priporočljivo, saj dojenčkov prebavni sistem še ni dovolj razvit. Počakajte, da vam pediater potrdi, da je otrok pripravljen. Znaki, da je dojenček pripravljen na postopno uvajanje goste hrane so: lakota po obilnem dojenju, slinjenje ali jok ob pogledu na hrano, žvečenje raznih predmetov, krajši razmak med obroki in nemirne noči.

4-6 mesecev(gosto tekoče in gladko zdrobljeno):
-beli riž, pomešan z materinim, prilagojenim mlekom, ali prekuhano vodo
-korenčkova kaša(korenje olupite, skuhajte, pretlačite in razredčite-z vodo v kateri se je kuhal)
-jabolčna ali hruškova kaša(hruške naj bodo zrele in mehke)
-krompirjeva kaša(krompir olupite, skuhajte, pretlačite in razredčite-z mlekom- svojim ali prilagojenim
-zdrobljen ali pretlačen grah, cvetača, stročji fižol

V četrtem mesecu izgublja sesalni refleks

Na sliki spozna svojo mamo

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
25.11.2007 19:12:59   
Freycha
bojana če nobene še ne poznaš, potem je pa res skrajni čas, da pridešuser posted image user posted image . Sicer pa jaz pridem z Dito sama iz MBuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
25.11.2007 19:13:11   
kapica
Poldy, glede GH. Sem prebrala v knjigi Otrok od rojstva do sole, da hrane naj ne mesas z materinim mlekom, al prilagojenim. Zato da mu ne pokvaris okusa in da ima moznost reci ne hrani. Ce je pa oboje zmesano, pa more reci ne tud mlekecu. Nekako na tak nacin je opisano v knjigi.
Zakaj pa ne gre tvoj moz na sedezno in vidve v posteljo?
Tasonka, uu, super za nakupe in da je mirno pri hisiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
25.11.2007 19:21:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Poldy, Zakaj pa ne gre tvoj moz na sedezno in vidve v posteljo?

Ja, zanimivo vprašanje, se strinjam s kapico.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4914
25.11.2007 19:29:17   
poldy
kapica to knjigo imam tudi jaz ja samo to pa je zdaj kao nov "priročnik". Drugače pa itak vsak pove drugače.... Sem hotla povedat s tem, da ne vem več koga naj poslušamuser posted image user posted image Po moje bom kar svojo vest in začela uvajat, ker mi imamo že kar nekaj časa vse te "znake"
Kar se pa tiče postelje, v dnevni je tam okoli 20-21 stopinj ponoči v sobi pa komaj 16 včasih, tako da ne upam z njo gor... Če pa jo ogrevam pa to pomeni da more bit v dnevni nastavljen termostat vsaj na 24 stopinj da bo zgoraj 18-19. ker ni izolirana soba nas vrhu in grem toplota v luft. Sej upam, da bo kmalu nehala se zbujat ponoči oz bo zvečer zaspala, sej je blo včeraj že malenkost bolje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
25.11.2007 19:30:14   
poldy
Po mojem je že malo razvajenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
25.11.2007 19:57:56   
Anonimen
evo...mi smo pravkar pokakali banano v obliki črnih pikic...

zdaj se gremo pa kopat

j  g h                                                                   g                                                                   gbn cb b   g      bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbh                                                     c        n                                                                 X            M MN M                 JNGB  NNJG KPO,,JN  B F G  H     FVJN U -,OIU N BC               B <  X       .p'omim i b, okč.<čllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,jlok  y

tako....tudi Izak vas lepo pozdravlja in pravi, da prevod dobite čez 3 leta user posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4917
25.11.2007 20:05:40   
tini6
Glede GH bom jaz počakala, da bo vsaj 5 mes dopolnila, potem pa bi jo malo privajala na okuse korenčka, jabolka,...
Freycha, ti kar zavidam, da boš v LJ, pa čolnarni, Tivoli... KAr nostalgična postanem, ko pomislim na to.
Moram pa danes user posted image  čestitat, kako se je potrudil. Celi dan je bil ful priden, pospravljal, na sprehod šel z malo in zdaj zvečer jo je sam uspaval. Upam da bo tako čim večkrat!user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
25.11.2007 20:11:08   
Freycha
tini, a greš z mano? user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
25.11.2007 20:17:03   
Češnca
Sem že nazaj! user posted image

So se plavalci vrnili čist prezgodaj, ker je bila v kranjskem bazenu tekma! user posted image  Pol smo se pa kar vsi z Anžejčkom igral in mali je ful užival! Zdej ga pa očka uspava in upam, da bo danes šlo ok... Me kar pri srcu stisne, ko se spomnim na včerajšnji jok. user posted image

V sredo pa 95% pridem!!! Se ful veselim, da vas spoznam, pa da Tašonko spet vidim! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
25.11.2007 20:32:26   
Freycha
  jaz se tut veselim češnca user posted image user posted image

grrrr mala je bila prej zmagovalka v tečnosti, pa skoz je nekaj opletala in bruhala itd.... pride dragi domov, mu jo skoraj v letu podam, da si malo odpočijem, jo da v stolček in je fuuull pridna notri. Pri meni je pa 3x skor samomor naredila, ko sem jo hotela notri dati user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
25.11.2007 20:34:43   
Češnca
mi je znano, ja... Anžej je prej tud mal sitkat začel, pa sta prijatla še mal ostala in se jima je ful smejal! user posted image

Zdej naj bi spal, pa je že mal stokcat začel... Samo, da ne bi blo ta hude sirene!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
25.11.2007 20:43:16   
Freycha
ajaaaa skor bi pozabila: Dita je pa začela svoje nogice prijematiuser posted image  zdej v usta jih še ne da, sam je pa čist vesela, če si jih uspe zagrabiti  in potem jih gleda in se z njimi pogovarja.

Sem jo tudi posnela, ampak preko telefona. Če bom uspela spravit iz telefona na pc vam pokažem user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
25.11.2007 20:44:34   
Češnca
Ugibava, če je še lačen??? Po 210ml Aptamil2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
25.11.2007 20:45:23   
Češnca
Bravoooooo Dita!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.