|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 15:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
24.11.2007 15:22:49   
tinaaja
Pocka - matr sem se se jaz skoraj razburla ob tvojih dogodkih user posted image Ampak una z dojenjem in 8 mesecev je pa za gprjaco vzet v roke in cloveka ornk kresnit po butici user posted image user posted image user posted image

Meaa - hvala sem dobila, bom prestudirala user posted image Joj glede posteljice - mene je se na najnizji jo strah pustit, le zrihtajta :)

No jaz sem pa zgelda 1A govejo juho skuhala, ker je tamala jedla, pa jedla pa jedla - no zelenjavo iz juhe - cvetaco, ohrovt, por, korencek + krompir... Pojedla je ene trojno porcijo pricakovanega user posted image Sem samo gledala :) Ju3 pa bo dobila gris skuhan v juhici in jusno zelenjavo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.11.2007 16:23:07   
pocka
meaa - še dobro,da si ga videla,da je iz posteljice lezel user posted image , kar v nabavo po novo, mi imamo že dolgo na čisto spodnjem nivoju, peveč cvikam,ker ima Taja včasih ponoči žurke, pa sedi, pa vstaja in dokler bi se jaz zbudila bi ona lahko že 3x ven padlauser posted image In user posted image user posted image user posted image za čestitke, res obvladaš, so čudovite.

tinaaja - ja mene je kar sezulo, ko je to izjavila glede dojenja, ma največji šok pa je ta,da je ta dr. drugače pediater. O mojem G pa itak nebi, ker resno razmišlaj,da si najdem drugega, ker se kar bojim kaj bo ko bom spet noseča.user posted image ...aja, pa bravo mami za župco,samo,da mala papca user posted image , je pa tak dober filing,ko nekaj skuhaš in user posted image ful z guštom pojeuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.11.2007 17:02:26   
K_a_t_i
Meaa - čudovito!!!! user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.11.2007 18:36:49   
Žabika
tinaaja: namig za nov nakup!
http://busikids.blogspot.com/2007/11/prihaja-bugaboo-bee.html

meaa: uf, to pa si bila pridna! Super izgleda.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.11.2007 18:55:23   
tinaaja
tinaaja: namig za nov nakup!
http://busikids.blogspot.com/2007/11/prihaja-bugaboo-bee.html

obdelano ze pred dobrim mesecem in sem ze z lastnico govorila takrat, da pridejo decembra user posted image user posted image user posted image Sva ga ze iz US hotla narocit user posted image No, glede na to, da sem ratala zadovoljna z marelo, bomo kar pri teg dveh (zaenrat) ostali user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.11.2007 19:42:01   
tinaaja
tole mi je tud ful vsec
http://www.art-fantasy.info/STRANI/DEKOR.SLIKE-galerija.htm

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.11.2007 19:48:17   
cv105
meaa: user posted image user posted image user posted image  mojster si !! user posted image

današnji dan: bp

nočkouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.11.2007 20:00:57   
tinaaja
No nas dan pa je bil ... sicer lusten, a je bila brina kar nekaj cudna vsake tok.. mal tecka pa fuul se je hotla cartat (nic narobe, ampak sva hotla mal postorit po stanovanju, tko da sva pol v izmenah delala user posted image ).. Kr neki je ihto zganjala, pa se smilila sama sebi, pa sva jo pol tolazila, pa cartala pa tko :) No jo pa tole sibanje zdeluje in je jedla danes 5 GH obrokov + 3x dojenje user posted image user posted image zdaj pa ze spi - itak, je samo dol padla user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.11.2007 20:24:54   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
No jo pa tole sibanje zdeluje in je jedla danes 5 GH obrokov + 3x dojenje user posted image user posted image zdaj pa ze spi - itak, je samo dol padla user posted image

Ravno nekaj takega sem hotla napisat.
Hana je tudi ful pojedla, tako da res upam, da bo prva runda res doooolga.

Včeraj sem bila zvečer zunaj in Hana se je zelo lepo obnašala doma, saj je bilo prvo bujenje šele ob 4:30. Prav nabit zgornji štuk sem imela, tako da je spet črpalka laufala. Pa se nisem nič pritoževala.
Danes sem eno žurko spustila, ker se mi ne da jit, jutri pa grem na Tango. Komaj čakam.

Dopoldne smo nato preživeli v ZOO-ju in Hana je res ful uživala. Pozabila je tudi na dopoldansko spanje in zaspala šele ob 12h, pa še to samo za 20 minut. Se je res bala, da ne bi kaj preveč zamudila.

LM skutke: tudi jaz imam te z rokom 04.12., pa se mi banana ne zdi pokvarjena.user posted image Smo jo že pojedli.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.11.2007 20:29:58   
erna14
punce res hvaaaaaaaalaaaa,hvala vam user posted image user posted image

mea-kapo dol,res hudo lepo.po kok pa prodajas ce ni skrivnostuser posted image .user posted image user posted image user posted image
tinaaja-jaz imam doma okvir takle(model za ulivat)pa se mislm da ma mami puncko,no ne vem mogla bi pogledat na dolenskem,ce se ti da packat ti lahko posodim dela se pa z gipsom pobarvas pa lahko z tempero
pocka-wb
kati-en hitr recept zate za makarone.skuhas makarone,preprazis cebulo na olju,vrzes gor makarone das mal kecapa,potrsilja,kislo smetano,naribas sircek in pustis da se mal zapecejo makaroni.ne vpras prste za polizat je dobr.

jaz sem pa dons kupila lesnikovo kremo z jogurtom ala evrokrem varianta,super vam povem.
novi jogurti za otroke so odzun yoyo junior-yoviland.okus 2xmalina,2x vanilija.

skacica,kati-v bc katalogu 2008 je not naslikana vajina vreca za vozek,full lepa

nocko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.11.2007 20:40:21   
tinaaja
evo family bike...
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.11.2007 21:11:00   
sezam
Evo, da se javim. Otroka že spita, jaz pa zopet sama. Moj je šel spet na en RD. No, sam dans je vsaj par dni prej napovedal user posted image  Grem zdej počas prebrat, kaj ste včeri zvečer in danes naklofale user posted image user posted image , potem pa še kaj pokomentiram user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
24.11.2007 22:02:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
skacica,kati-v bc katalogu 2008 je not naslikana vajina vreca za vozek,full lepa

Pa ja ne misliš tele črne za katero piše zraven, da je v različnih dimenzijah user posted image  Jojmene, kwa bomo dobili.. Me je že mal strah. user posted image

Tinaaja, a tale picikel otroc poganjajo? Ker pol ga grem takoj kupt! user posted image

Pa da se še mal pohvalem user posted image . Ratal nam je dnevno sešravfat user posted image . Evo slikce...
user posted image

Tkole jo je pa pol Žiga stestiral (pa da ne bo pomote - sam je odprl predal in tudi sam zlezel noter) user posted image :
user posted image

Grem neki pojest, sem lačna kt volk! Erna, hvala za recept user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.11.2007 22:03:56 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
24.11.2007 22:23:40   
sezam
tinajaa - sploh ni nujno, da je težko odvaditi od dude. Jaz imam zelo dobro izkušnjo. Ko smo pri 1,5 letu imeli pregled pri zobozdravniku, je le ta začela, da naj odvadimo, da ni to dobro,... bla bla. In sem se ofločila, da zvečer probava, pa če bo prehudo, pač še ne bomo odvadili. Res pa je, da smo jo imeli izključno za zaspat in nič več. Je bla kar skoz v postelji. In kaj je bilo, šok. Prvi večer, sploh ni vprašala kje je dudo user posted image  drug večer jo je pogrešala in sem ji rekla, da je ne rabi več, ker je že velika in smo jo spravili za user posted image  (takrat je že vedela, da bo dobila bratca ali sestrico)

erna - user posted image user posted image  za razgovor Moji lasi tud rabijo frizerko. Upam, da jo dobim drug teden user posted image
Glede hospitalizacije, se pa čist strinjam s tinajoo. Mogoče preiskave trajo malo dlje in ostaneš na oddelku in ne čakaš v ambulanti user posted image  Pa saj veš, da bo še vse OK user posted image user posted image

skute - a sam s tem datumom prodajajo skute user posted image . Jih imam tud jaz doma - dvoje (kupljeno različno) Zaenkrat so bile še vse OK, sem jo pa danes ful pregledala, pa poskusla, predno sem mu jo dala - sem mu pa dala breskev. A ve ste vse imele slabo izkušnjo pri banani user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
danes je oba naša tamala luna trkala... sta kr neki tečnarila...

Našo Ano že 2 dni. Skoz nekaj teži, pa se dere,... user posted image

meaa - user posted image user posted image user posted image  prava umetnica user posted image user posted image

Kati - user posted image  za dnevno. Žigi je pa itak faca. Zdej pa le glej, kaj boš not naložila, da mu bo zanimivo ven zlagat user posted image

Anja -  a bo kaj slikic s koloseja user posted image

Drugače pa pri nas nič novega. Zobka še ni, se pa ful slini. tako,d a sam čakam, kdaj bo ven pokukal - črtica se že par dni fino vidi user posted image  Je pa dan minil v duhu pospravljanja, pranja,... Aja, pa Ani smo nov avtosedež montiral, zdaj bo treba le še, da jih obadva stestirata.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
24.11.2007 22:24:20   
Pikca
meaa, super voščilnice, kdaj ti jih je ratalo toliko narest, dobra si

erna, mislim, da bodo to samo preiskave, verjetno vam ne bo treba noter ostat. user posted image  da dobro opravite, boš vsaj pomirjena potem.

pocka, jst bi tudi zamenjala takega zdravnika... tu mač res.

u tinaaja kok dober kolo!
spomladi se bodo pa že naši marčki lahko na kolesu peljali... evo Jernejček že trenirauser posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
danes je oba naša tamala luna trkala... sta kr neki tečnarila...
Našo Ano že 2 dni. Skoz nekaj teži, pa se dere,...

pol je pa res luna... je tud naša grozn težka... zdej bi moralo počas popustit.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
24.11.2007 22:24:58   
K_a_t_i
Pa še ena med kopanjem... Tamal je res pravi pozer!!! Če se joka, samo HOP fotkič v roke in je takoj smeh user posted image :

user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
24.11.2007 22:25:08   
skačica
user posted image user posted image user posted image user posted image Meaa- krasne voščilnice, res kapo dol. Mislim ras so super no, sem čist navdušena.

Kati- zelo lepa dnevna sobauser posted image user posted image user posted image , ta stil mi je zeloooooooooo všeč, tvoj mali pa že pravi vragec. O kakšnih vrečah je govora? Kje se pa vidijouser posted image  Dejte povedat še men, nimam pojma kje jih najdem pa nisem blonduser posted image

Sicer smo pa mi preživeli en lušten dan, smo bli pri men doma, sem se načvekala s sestrami pa še sestrična, ki ima tud 3 mulčke, eden je en mesec mlajši kot Iza, je prišla tko da je bilo pestro. Iza ni popoldne razen 20 minut nič spalauser posted image , je pa zato zdaj koma.

Sezam- ti si kar privošči večer zase, če otročka že spita in ti je mož ušeluser posted image , sej tud to paše.

naš jedilnik:
dojenje
naribana jabolka
zelenjavna juha s krompirjem, korenjem in cvetačo
sadna skuta LM
vmes je mal glodala kruh, ampak ga je blo več po tleh kot pa v ustih
večerjo smo preskočil, ker je bila preutrujena, zato je samo zizala. To pa vedno lahkouser posted image .

Grem

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
24.11.2007 22:40:03   
Encijan
Jaz vas ne folgam več! Za nazaj sem se pravkar odločila, da vas ne grem prebrat, ker je to mission impossible... Malo sem zadnje strani prečekirala, da vidim, kako vam gre...

Špela je še vedno super živahna in jo komaj folgam, je pa že malo bolj stabilna, zato si upam tudi kaj narest, ko je na tleh (sedi, kobaca itd..), ker v stolčku bi bila ona samo, ko jemo, pa še to ne prav rada, tudi ležalnik je samo še ena izmed naprav za plezanje. Neverjetno pa so ji všeč vsi ti varnostni pasovi - dokler niso pripeti, tako da če ni pripeta, je prav rada povsod... Ene 14 dni nazaj je začela odkimavat, če ji kaj ni bilo prav in me ja prav skrbelo, da je kaj narobe z njo, potem pa sem prokužila, da mi hoče reči NE. In sedaj odkimava, če noče več papice, če noče več vode, pa če je pokakana, skratka, ko ji kaj ni všeč, tako da joka zlepa ne več. No, ja, razen ko je treba ležat, da se previjemo, pa vse večkrat protestira, če je ful ne zamotim s čim novim (prav pridejo razne tubice, kreme, labello...), igračke sploh niso več zanimive.

Drugače pa še vedno čakamo uradne izvide glede alergij z začetka oktobra in ker so se ji ta  teden po vratu in trebuščku spustile pikice in je njen P izjavil, da to je pa ziher alergija (dobili fenistil in elocom), in da bo pač treba malo positnarit in si zrihtat izvide. Sem prej že 14 dni klicarila in nikoli nobenega tapravega dobila, zdaj sem se pa spravila na telefon in klicarila, dokler mi niso našli dotičnega Z, ki se je potem potrudil in v 3 dneh našel izvide, ki jih naslednji teden dobimo domov. Gre pa na žalost po vsej verjetnosti za alergijo na kravje mleko. Jaz sem zdaj en teden že na dieti (brez mlek in jajc) in na srečo sedaj lahko jem večino sadja, ker okoli velike noči, ko je prvič padel sum na to alergijo in sem bila na dieti, sploh nisem vedela, kaj naj jem. Upam, da se bo Špela zdaj malo popravila, saj drugih težav razen počasnega pridobivanja teže zadnje 2 meseca skoraj nismo imeli. Tudi pikce so v glavnem že izginile, zdaj le upam, da bo ta alergija enkrat izzvenela. Se moram še malo pozanimat glede tega, ker bolj malo poznam stvari. Anja, tvoja Ela je hodila na bioresonanco zaradi alergij, a ne? Kje bi se dalo izvedeti, kako to izgleda? Bom šla jutri malo Alergije na RR-u brat...

Zaradi teh sumov seveda bolj počasi uvajamo GH, na srečo pa ima Špela ful rada riž in polento z zelenjavo, če smo že mlečne kašice morali ukiniti. Svežega sadja pa ji trenutno ne smem dajati, pa saj ga tako ni marala, razen minimalno jabolčka. Kuham pa ji tudi večinoma samo jabolko in včasih zraven malo hruške, tako da ji sadje res ne gre. Banane recimo sploh ne mara, kar daviti se začne, pa naj je zmečkana ali zmiksana v nulo, prvič pa jo je tako z veseljem jedla (zmečkano), da mi to sploh ni jasno.

Zdajle šibam spat, ker moja dva že dve uri spita, jaz sem si pa privoščila tuš in eno dozo RR-a, čeprav sem najprej mislila slikce poslat razvijat.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
24.11.2007 23:42:44   
Anonimen
Cer..

noro je bilo te dni. V Koloseju sva z Livijo spoznali veliko marcevk in bilo je fajn. Naslednjic tudi prideva, ce bo mozno.

Kdaj pa bo spet kaksno srecanje?

L je vceraj skoraj pralni stroj ob zivce spravila. prilezla do stroja, se dvignila na noge in zacela pritiskat gumbe ter gledala, kako se vrti boben. Po n-tem pritisku se je stroju utrgalo in je zacel na veliko piskat.  user posted image

Se vedno cakamo na zgornje zobke, ki nam delajo ful preglavic.

Kati - super fotke in dnevna soba user posted image nasa tudi ful pozira pred foticem. Sploh se nimamo nobene nasmejane fotke, ker vsakic, ko opazi fotoaparat, rata resna in pozira.user posted image

Meaa - super voscilnice!

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
25.11.2007 0:54:02   
Pikca
(de)žuram...user posted image
upam, da niso krivi mlečni izdelki, ki sem jih začela jestuser posted image

kati, šele zdaj vidim tvojo dnevno,tudi meni zelo všečuser posted image  pa pozerček s filmskim nasmehom tudiuser posted image

encijan, potem imamo pa podobne probleme, tudi naš ne mara sadja in počasneje napreduje v teži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
25.11.2007 8:23:14   
erna14
jutro

nasa noc je bilauser posted image user posted image ,no tamalmu ne vem kva je blo ampak tocno na pol ure se je zbujal in je hotu josko,men bodo pa odpadle k me vse boli od celonocnega vlecenja.no sej drugo je blo ok,sam kaj ko me pa vse boli.user posted image

kati-sej ena je se bela zraven,drugac bo pa ziga k ena bubica notuser posted image user posted image ma sej ni tok svoh mogoce.user posted image  za luskane slikce,pa super dnevna,pa novi avatar.mogoce je ze neki casa,sam jaz sem ga zdele opazlauser posted image
pikapola34-ko bos hotla na kavico tuki napis 2 dni prej, bo zih se jih dost prjavlouser posted image
pikca-user posted image user posted image user posted image  mors zdaj se tisto prikolico nabavt k se odzad prpne,za ziovo in ocijauser posted image
sezam-dobr ste tole ano odvadl od dude,nas jo je sicer od zacetka tud mel,zdaj se je pa kar sam odvadu jo je zamenjal za moje joske,zdaj pa oci vec zraven ne prid smo pa njemu dal dudouser posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
25.11.2007 8:35:36   
urla
Jutro!

Izkoriščam gužvo, ker moj dragi še spi in je računalnik frej. Katja se ravnokar zbuja, Tian pa gleda Živ žav.

Dons gremo po 10 dneh na en mini sprehod, ker se otrokoma že meša od zaprtja doma. Sicer še oba kašlata, vendar mislim, da je stanje malo bolje. Jest pa se filam z vitamini, da še mene ne zvije.

Kati - Žiga je pravi frajer.

Erna - prit na en orto kufe, mi smo spali od 19 pa do zdele (drugače imamo okoli 4 vsak dan malico, dons jo je pa preskočila).

Meaa - lepe čestitke!!!!!
Tinaaja in Žabika
- bravo za vajini punci in za GHuser posted image .

Tejčica - super, da ste se preselili. Upam, da so vam že vse zmontirali, drugače pa pokliči Kati, ima prakso s sestavljanjem pohištva.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
25.11.2007 9:19:47   
erna14
urla-joj blagor teb,nas noce nc preskocit sam dodaja seuser posted image ,mislm da bo vas sprehod splaval po vodi a si vidla dezek pada pa kaksna megla je kot da si nekje v hribihuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
25.11.2007 9:20:34   
tinaaja
Dajte mi nekaj povedat ... a ima luna res lahko fuul vpliv na razpolozenje otroka? Glede na obnasanje bi rekla, da ji nekaj fali - ampak vrocine nima, apetit ima, flekov nima, itd..  - tko da mislim, da ni bolna. Ampak razpolozenje jo pa dobesedno zajeb... Nekaj casa vse kul, pol kr neki jamrat, pa fuuul se cartat -  v narocju pa glavico na ramo polezi in bi kar tko bila, zraven pa "mantra", pa se razpistolt, ce jo odlozim na tla, ma kar nekaj... Ma saj ce je luna ni panike, itak bomo prezivel user posted image ampak vseeno me mal gloda, kaj pa ce je vseeno bolna pa ... user posted image

Gremo na sprehod. morda ji manjka zraka, ker smo bili vceraj samo na hitro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!