pocka
|
evo mene, smo se napohajali,malo nas je dež ujel,ampak nič hudga . Smo zdaj pojedli kosilo, špinača, pire krompir in jajčka. Je Taja kar z nami jedla (brez jajc), pa je rekla,da je . No pol je itak ziza padla, ker se mi ni dalo kuhat kaj novega (sem lumap vem,ampak kdaj pa kdaj je pa treba lenobo past). Včeraj sva prvič probale skutko in ji je kar šlo, reakcije pa ni bilo opazit nobene. Čestitke vsem slavljenčkom za nazaj. Ena o našem zdravstvu - par dni nazaj se mi je mastitis ponovil na drugi zizi (kljub temu,da bi moral antibiotik biti še vedno v telesu )oz. nekaj temu podobnega. Moje dr. ni bilo zato so me poslali k G po antibiotik. Tip mi pač predpiše spet neke nove antibiotike. Jaz mu tupim,da sem pred 3 dnevi nehala pit ene druge in so v telesu še 10 dni, in on meni,da če jaz vem kaj govorim . No pol,po 5 minutah pregovarjanja on skuži,da imam prav ampak,da ni panike, če bom kar te čez pila. Ga vprašam,če bo mali kaj škodila ta novi antibiotik, on pravi neee ma kaj če škodit. Zvečer preden vzamem tableto,preberem navodila in piše,da NE SMEM dojit,če pijem te tablete. Valda je nisem spila. Kličem zjutraj dr. ki nadomešča mojo in mi tipica reče,da bognedaj spit novega antibiotika,ker imam v telesu še prejšnjega,drugačnega od tega. In pol še doda, kaj ne bi bil že čas,da nehate dojit, saj je otrok star že 8 mesecev , haaalloooo. Me je tako spravla na obrate. Na koncu sem se odločila, da ne bom spila nič, pa makar mi ziza zgnije. In danes je že OK, se je sama spravila k sebi. A so jedilniki še aktualni??? No naš včerajšnji: M - kuhano jabolko z vanilijo, pretlačena banana in LM skutka, je bilo za 5* K -kremna zelenjavna juha, puran in eno riževo ploščico sem nadrobila not za zgostit V - žitna kašica z maminim mlekom Ta veliki smo jedli pa kremno zelenjavno juha s popečenimi koščki kruha, pšenične tortilje z zelenjavo in puranom, zelena solata. ...sem se razpisala za par dni nazaj,ne mi zamerit ....