|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
23.11.2007 22:20:15   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

skutke obvezno javit!!!! ne bit tiho. obvestiti inšpekcijo in od prodajalcev zahtevati denar nazaj. punce, za take zadeve se je treba zbunit in zase postavit. pa še preprečite lahko, da bi se še naprej prodajale in da bi s ekakšen otroček zastrupil. jooooj, ko bi vsaj imela jaz zdaj kakšno tole skutko doma, bi z mojim že celo štalo naredila

Draja, od koga lahko zahtevamo denar? A gremo v tisto štacuno, kjer smo skutke kupil? Kaj pa če nimaš računa?

za pokvarjene, polomljene,... stvari lahko denar zahtevaš od prodajalca pri katerem si stvar kupila. Moraš pa imeti račun. brez tega ti žal noben ne bo nič vrnil. pa pokvarjeno skutko tudi s sabo.
Jaz sem bila včasih tudi tiho. Zdaj pa ne več - mal me je služba spremenila, kjer delam res veliko z ljudmi in sem odgovorna za naše stranke, mal pa moj mož, ki nikoli ni tiho in vedno izbojuje svoj prav. Ne bi verjela kaj vse je že dosegel s pritožbami (večinoma jih za svoje sorodnike in prijatelje piše)user posted image .
Npr. zadnjič ko je moja mami čakala 1 uro taxi je dosegel, da so ji ponudili zastonj vožnjo v obe smeri, kar je seveda odklonila, ker z njimi ni več želela imeti opravka. ampak to ni bistveno, bistveno je da se ne pustiš izkoriščati. pa tega ni dosegel zlahka - šele po pogovoru z najvišjim v tisti taxi službi, prej je pa doživel katastrofalen odnos od operaterke in vodje taksistov, ampak je šel do konca. jaz si vedno mislim v takih primerih - če mene okrog prinašajo, kaj šele počnejo z bolj nevednimi, ostarelimi, neiznajdljivimi,.... zato se ne pustim.
Je pa vedno tako - delavci na nižjih instancah so nesramni in osorni, če se pritožiš, in te želijo na hitro odpraviti. In tukaj je bistveno, da ne odnehaš, da greš do konca, ker delavcu dol visi za ugled podjetja, direktor, ki je pa garal da ga je ustvaril in v podjetje vložil svoj čas, denar,..., pa praviloma zna s strankami in se zaveda kako škodljiva je lahko negativna reklama.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.11.2007 8:04:38   
tinaaja
jutro zaspanke 

najprej - kje se skriva pocka?

kr_enamami - kako je slo vceraj na razgovorih?

grem malo zabavat, je nujno potrebna pozornosti user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.11.2007 8:10:15   
erna14
morning

o MD nocm slisat pov leta,sem bla tok nabasana zvecer da sem komi dihala,user posted image user posted image user posted image user posted image .ej tinnaja-a si napisala pritozbo,jaz bom zdele.thaiss se dvakrat prids v lj,pa bo matia spal po cele dneveuser posted image user posted image user posted image .ja sej res kje je pocka,dskubinuser posted image .

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.11.2007 8:22:44   
draja
Jutro!

No, našo revico je celo noč zvijalo in napenjalo, kljub temu, da praktično ni jedla GH od 13-ih naprej ko je pojedla en mali sadni frutek. Boga revica, ne vem če je že katero noč tako pokala njena rita. Upam, da to ni od tistih par kapljic mleka v moji kaviuser posted image user posted image .

Drugače pa nič novega, moj spi, Živa se igra, jaz pijem kavico. Ni nam hudega. Kasneje pa šibava z Živo na tržnico in k mami, ker me že dva dni ni bilo pri njej.

Pocko sem pa jaz tudi že pogrešilauser posted image !

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.11.2007 8:26:05   
erna14
poslano

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.11.2007 8:29:17   
erna14
mea-hvala,hvala,hvala

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.11.2007 8:47:35   
cv105
jutro

pritožbe ... tu tudi jaz ne odneham prav kmalu ... moj mož ni take sorte, da bi se za vsako reč bunil ... no, ma parkrat nama je moje bunjenje prišlo prav ... tako da, če si prepričan, da se ti godi krivica ... to povej user posted image
noč ... krasna se mi zdi ... jaz sem vstala 1x za flašo ... mož pa ene 3x za dudo ... kar okuser posted image

današnje dopoldne ... imamo smučarski sejem ... o moji vlogi ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maksa sem dala spat ... mogoče mi pa ne bo treba it na sejem ... user posted image

bodite pridni user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.11.2007 8:49:17   
thaiss
user posted image

Za nami spet noč kot se spodobi user posted image , zdej pa se tle v stajici neki buniuser posted image

dskubin se je javla na južni primorski- je šla s tamalimi domov, pa še neki bolna je.
pockauser posted image user posted image

vse naj naj ŽAN -barči78
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.11.2007 8:51:05   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
današnje dopoldne ... imamo smučarski sejem ... o moji vlogi ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a boš vstopnino pobiralauser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.11.2007 8:57:11   
skačica
jutro!

Naša noč spet solidna, ker jo je Iza polovuico prespala na trebuhu. Če je na boku, se kar naprej zbuja.

tinaaja- kupila sem Romer king plus(model 2007), ki ima tudi opore za glavo, ta stari jih baje nimajo, dala pa zanjga 249 eurov. Je full dober.

Dons mal pospravljamo, popoldne pa gremo končno k moji mamiuser posted image , kjer bo tud najstarejša sestra z malim, ki ga nisem vidla sigurno že kak mesecuser posted image . Pa upam, da pride tud ta srednja domov z malim, ker ga nisem še vidla odkar je bil operiran za kilo. Ta mala sestra bo pa itak po moje doma. To bomo spet čvekale.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.11.2007 9:17:01   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image  ta je dobra ... saj ne vem, kaj je hujše .... me je moj zlati sine rešil ... sva z  user posted image  zamenjala biznis ... sicer pa zdaj po bajti hodi in gledat "kwa mamo še za prodat" user posted image user posted image  sem šla v avto pogledat in vidim ene moje smuči s ceno 100 € ... pred 7 leti sem dala zadnje 90 € user posted image user posted image user posted image  ...  in on se kao spozna na smuče user posted image ... takle mamo user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.11.2007 9:18:48   
erna14

user posted image user posted image user posted image  ta je dobra ... saj ne vem, kaj je hujše .... me je moj zlati sine rešil ... sva z  user posted image  zamenjala biznis ... sicer pa zdaj po bajti hodi in gledat "kwa mamo še za prodat" user posted image user posted image  sem šla v avto pogledat in vidim ene moje smuči s ceno 100 € ... pred 7 leti sem dala zadnje 90 € user posted image user posted image user posted image  ...  in on se kao spozna na smuče user posted image ... takle mamo user posted image

ta je dobrauser posted image user posted image user posted image nic ni za nic,vse je za nekajuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.11.2007 9:38:52   
pocka
jutro,se vam samo na hitro javim, da sem še živa, ker vidim,da me pogrešate user posted image

...mi šibamo zdaj na en sprehod, popoldne si bom pa vzela čas za vas, prebrala za nazaj in pokomentirala...

pa pa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.11.2007 9:39:21   
thaiss

to je pravi biznismen!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 9:45:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 9:47:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.11.2007 11:30:12   
Anonimen
Sem vas sam na hiro preletela. Upam, da bo popoldne moj doma in da bom lahko v miru vse še enkrat prebrala in pokomentirala.

pritožbe in skutke - sem dobila vse 6 Lumpi skutk z leo lepo plesnijo in se pritožila na Mercator, pa mi ni noben niti odgovoril, pa je že en teden al pa še več naokrog. Pol sem pa še s teto mojega moža govorila, ki je poslovodkinja v enem izmed Mercatorju in je rekla,d a Lumpi skutk itak ne bodo več proizvajali.

Jure je bil zadnje dni gozno tečkan, pa spat ni hotu - so bili na pohodu zobki, no sej so še. Pa cele dneve tipam kdaj bodo že enkrat prišle enke skoz, pa sem danes ugotovila, da ima desno dvojkico že čist zuni. Joj, mami! No, tam kjer naj bi biel enke pa ima full zadebeljeno.

Šibam kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.11.2007 11:55:50   
erna14
no mi smo dobil iz pediatricne odgovor bo hospitaliziran in sicer 12.12 se morva zglasit tamuser posted image user posted image user posted image joj zdaj me je pa tok strah da ni kaj narobe,glede na to da bo moral not ostatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.11.2007 12:28:32   
tinaaja
mislim, da si lahko hospitaliziran tudi za 1 dan.. ker gres na preiskave, si pac sprejet na oddelek.. ce gres v ambulanto, nisi hospitaliziran. nekako tko si jaz razlagam.
probaj si ne delat problema v naprej.. vem, da je teko,jaz pogrnem v tem na celi crti, ampak vseeno. moj zmeraj pravi, da se bo s problemov ukvarjal, ce bo do njega prislo, ne pa v naprej in si zelim, da bi tudi jaz bila taka!

pri nas je danes brina tako prisrcno user posted image user posted image user posted image user posted image kr neki...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.11.2007 12:59:45   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mislim, da si lahko hospitaliziran tudi za 1 dan.. ker gres na preiskave, si pac sprejet na oddelek.. ce gres v ambulanto, nisi hospitaliziran. nekako tko si jaz razlagam.
probaj si ne delat problema v naprej.. vem, da je teko,jaz pogrnem v tem na celi crti, ampak vseeno. moj zmeraj pravi, da se bo s problemov ukvarjal, ce bo do njega prislo, ne pa v naprej in si zelim, da bi tudi jaz bila taka!

pri nas je danes brina tako prisrcno user posted image user posted image user posted image user posted image kr neki...

joj hvala,ampak sej ves kako je ,jaz se tud v naprej sekiram.placam pa tvojmu ornk vecerjo ce me tega nauci da se nebi v naprej sekiralauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.11.2007 13:06:31   
K_a_t_i
Naš otrok končno spi. 3 minute tuljenja, ampak men se to zdi celo večnost user posted image . Pred 1 uro se je med uspavanjem pokakal pa smo mu vmes prvoščil previjanje in skuto, da se ne bo zbudil od lakote. Dragi nekje zunaj lavfa, jst pa hop na RR user posted image .
Smo pa že pohajali po Mercatorju, skutkam junior sem se izognila na daaaaleč (itak majo vse 4.12. rok). Mi je pa kr mal žal, ker se mi zdi, da ma to naš otrok najrajš user posted image .

CV105 - jst tud lohk kej za prodat prpelem user posted image . Sam kaj ti nuca taka visoka cena, če ti pol doma ostane user posted image .

Erna, jst sem tud ziher, da je hospitalizacija samo zaradi preiskav. Neč bit žalostna, Žigija bojo samo pogledali, da boš potem ti 100%, da je vse OK! user posted image user posted image user posted image
Pa za model bi jst tud šla - moji lasje so nuuuujno potrebni frizerja pa moja frizerka ma šele drugo soboto čas. Upam, da bom zdržala. Se bom mal bolj not zadrževala user posted image .

Kr_enamami - držim pesti za službo!!!

Naša noč - tamal je neki štrajkal - se je že ob pol 12h zbudu in zahteval hrano pa ob 6:15 še enkrat. No ja, glede na to, da je obakrat lepo zaspal nazaj in tako spal od 20h do 9h, naj mu bo! user posted image

Danes bomo pa mel brzinsko kuhanje - makarončke z rio-mare pa paradižnikovo solato. Se mi je prav zaluštalo user posted image . Tamal bo pa mel špinačno/korenčkove makarončke (Lumpi)  z nečim nevemšečim (verjetno kar bučko in kislo smetanco).

Naomi, a že mate zobke?

Pa, pa.

ps. Žabika, a obožuješ matevža al Matevža? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.11.2007 14:00:52   
pocka
evo mene, smo se napohajali,malo nas je dež ujel,ampak nič hudgauser posted image .

Smo zdaj pojedli kosilo, špinača, pire krompir in jajčka. Je Taja kar z nami jedla (brez jajc), pa je rekla,da je user posted image user posted image . No pol je itak ziza padla, ker se mi ni dalo kuhat kaj novega (sem lumap vem,ampak kdaj pa kdaj je pa treba lenobo past). Včeraj sva prvič probale skutko in ji je kar šlo, reakcije pa ni bilo opazit nobene.user posted image

Čestitke vsem slavljenčkom za nazaj.user posted image user posted image user posted image

Ena o našem zdravstvu user posted image -  par dni nazaj se mi je mastitis ponovil na drugi zizi (kljub temu,da bi moral antibiotik biti še vedno v telesu )oz. nekaj temu podobnega. Moje dr. ni bilo zato so me poslali k G po antibiotik. Tip mi pač predpiše spet neke nove antibiotike. Jaz mu tupim,da sem pred 3 dnevi nehala pit ene druge in so v telesu še 10 dni, in on meni,da če jaz vem kaj govorimuser posted image . No pol,po 5 minutah pregovarjanja on skuži,da imam prav ampak,da ni panike, če bom kar te čez pila. Ga vprašam,če bo mali kaj škodila ta novi antibiotik, on pravi neee ma kaj če škodit. Zvečer preden vzamem tableto,preberem navodila in piše,da NE SMEM dojit,če pijem te tablete. Valda je nisem spila. Kličem zjutraj dr. ki nadomešča mojo in mi tipica reče,da bognedaj spit novega antibiotika,ker imam v telesu še prejšnjega,drugačnega od tega. In pol še doda, kaj ne bi bil že čas,da nehate dojit, saj je otrok star že 8 mesecevuser posted image user posted image , haaalloooo. Me je tako spravla na obrate. Na koncu sem se odločila, da ne bom spila nič, pa makar mi ziza zgnije. In danes je že OK, se je sama spravila k sebi.

A so jedilniki še aktualni???

No naš včerajšnji:
M - kuhano jabolko z vanilijo, pretlačena banana in LM skutka, je bilo za 5*
K  -kremna zelenjavna juha, puran in eno riževo ploščico sem nadrobila not za zgostit
V - žitna kašica z maminim mlekom

Ta veliki smo jedli pa kremno zelenjavno juha s popečenimi koščki kruha, pšenične tortilje z zelenjavo in puranom, zelena solata.

...sem se razpisala za par dni nazaj,ne mi zamerituser posted image ....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.11.2007 14:22:18   
pocka
...spet jaz, nadaljujem...

krvavice - jaz jih tudi obožujem, njammmiiii

izjave tavečjih otročkov - sem se tako nasmejala, ko ste napisale kake izjave imajo. Komaj čakam,da bo Taja imela kake take pripombe.user posted image

draja  -super,da si lahko zdaj v mirno privoščiš kavico z mlekom, sem pa tudi jaz taka,sem se tako navadila,da še zdaj doma pijem kav z riževim mlekomuser posted image

*sonchek* - bravo Anej, mene je tudi kar malo panika, ko si napisala kaj vse že znate. Pri nas je še vedno glavna "beseda" TA, pa ata že znamo, drugače pa je tata,dada, baba, znamo ploskat,da se sliši, pokaže kako je velika, pomaha pa pa, udarja s kocko ob kocko (to že zeeloo dolgo) in to je po tavečjem to, no pa kje je lučka ji gre že kar dobro.

erna - user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Žigcem. Mislim pa,da res ni panike,da gre to samo za preiskave. Probaj se ne sekirat že zdaj,sicer pa sem lahko pametna,ampak jaz bi se tudi sekirala vnaprej. Taki smo.user posted image Aja user posted image user posted image za službo,držim pesti,da te sprejme.

kati - no,samo,da se je ugotovilo, od kod Hemp prihaja, pa lepo prevozno sredstvo bo Žiga dobil za dedka mraza

skutice - kar pritožite se,ker to je pa too much kaj se zadnje čase dogaja.

Gledam,da bi Taji za božička kupili tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170184. Pametnega kuža je že babi rekla,da bo nabavila.user posted image

O kakšnih scanih govorite,ki jih meaa pošilja, če ni skrivnost?user posted image

kr_enamami
- držim pesti,da dobiš službo,ki ti bo všeč

cv105 - srečno pri prodaji smuči user posted image user posted image user posted image

jjasna - user posted image user posted image user posted image da zobeki kmalu pokukajo ven

...grem,dovolj sem smetila, se je mala zbudila in fuuulll joka,ne vem kaj jo matrauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 14:32:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.11.2007 14:37:41   
pocka
meaa - jaaa prosim, pošlji tudi meni te scane, voščilnic pa ni treba, ker jih ne pošiljam. Ti pošljem mail na ZS. Hvalauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!