|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.11.2007 13:59:10   
lucalu
Katy13 dober voziček! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
24.11.2007 18:05:22   
Čakajoča
Katy13 jaz ne bom imela košare, ker moj moziček je nima. Ima pa zraven torbo za nošenje dojenčka in če ga daš tam noter, mu ne more mrzlo do njega. Ta torba (skupaj z dojenčkom) pa gre v voziček. Zraven je pa še zimska vreča.  Tukaj je:

user posted image  

Te košare so ful drage. Če pa pogledaš, kako izgleda, da daš torbo, ki je trdna v voziček, je zelo podobna košari. Sicer pa ima vsaka svoj okus. Meni pač niso všeč vozički z mini kolesi. Ta voziček stane v Baby centru 312,00€. Midva sva ga kupila septembra v akciji za 199,00€. Bil pa je pred kratkim v akciji na spletni strai od Baby centra. Najin voziček je svetlo zelene barve, ker še takrat nismo vedeli, da dobimo NIKA.

Sedaj čakam, da se mi vpije barva v lase - mi je možek barval lase. Nik pa pridno brca in vzpodbuja mamico, naj neha pisat.

Lep večer!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
24.11.2007 19:02:36   
Katiandi
Čakajoča, lep voziček boste imeli!
Jaz pa še malo oklevam glede koles, bi imela velike, sam ko potem zasede ves prtlažnik, ko se sestavi pa tud teža je večja.
Drugače pa nebi vedla za trgovino od Kikiwelta, mislim da je samo spletna.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
24.11.2007 19:15:02   
eva78
Dinki! Zelo lep trebušček .Jutri pa se še jaz slikam, pa probam gor objavit. Tudi jaz sem tu nekje po velikosti trebuščka.

Sami lepi vozički, jaz bom probala najti kakega v oranžni, zeleni barvi..

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.11.2007 8:12:36   
jagoga
Dobro jutro, sem videla da ste včeraj klepetale o vozičkih, bom pa še jaz svoj pisker pristavila. Jaz imam voziček še od prvega in ga ne bomo menjali, ker je še dober le gumjasta kolesa so precej znucana, ker sva toliko kilometrov z njim naredila. Je pa od ABC Disign in zgleda nekako tako kot od Čakajoče. Pri teh vozičkih z velikimi kolesi, je res problem, ker zavzame zelo veliko prostora, ko se ga zloži. Jaz sem ga mogla večkrat na dan vedno pospravljati v prtljaznik od avtomobila, ker živimo v bloku, in ni bilo bolj primernega in varnega mesta za shranjevanje (pred vandali, mularijo in živalmi - mačke, psi,...). Pa kar težki so tudi in ga ne moreš pospraviti samo z eno roko, ampak moraš otroka odložiti in uporabiti obe roki. Jaz dodatne košare nisem imela, saj se naslon od vozička čisto poleže, res da sem rodila v začetku maja in tudi zdaj ko bom marca, jo ne bom nabavila. Pri nas na primorskem zna biti marca, že zelo toplo, ampak kljub temu jo boste rabile le kakšen dober mesec in potem ne več. Bolj praktično in varčno je da se v voziček poleže ena dodatna odeja za spodaj. Otroku oblečeš še kakšno spalno vrečo oz. ga pokriješ še z eno dodatno odejo. Odločitev je pač od vsake posameznice, jaz sem povedala samo mnenje, kako se lahko kakšen evro prišpara, ker vse krame, ki nam jo ponujajo proizvajalci res ne potrebujemo, samo malo se je potrebno iznajti. Tudi jaz sem v prvo želela imeti vse, ampak potem pa vidiš, da vsega pa res ne potrebuješ.
Pri posteljah pa je podobna pesem, Nič nimam proti zibkam - sploh če jo dobiš od nekoga. Če jo pa nameravate kupiti in potem kupiti še posteljo jo je skoraj nesmiselno. Ko sem jaz v prvo gledala tisto veliko posteljo in tistega majhnega otroka v njej, sem mi je zdelo zelo prevelika ampak tudi to se da rešiti. Posteljici daš okrog tisto lepo potiskano oblogo, katero lahko iz zunanje strani obložiš še s kakšno blazino (ali spužvo), tako da je notranja površina manjša. Jaz sem tako zunanjo blazino privezala in pričvrstila na posteljico, tako da ni imela možnosti, da bi odpadla oz. se zvrnila na otroka. Pri takšnih poiskusih, moraš res paziti, da nima kakšnih opletajočih delov oz. da je vse trdno na svojem mestu, da otroci /dojenčki tega ne morejo tikati in trgati.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.11.2007 8:20:16   
san
dinki, lepega buškota imašuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.11.2007 8:29:05   
san
Če jo pa nameravate kupiti in potem kupiti še posteljo jo je skoraj nesmiselno.

tukaj se popolnoma strinjam

pa glede vozička z velikimi kolesi in njegove teže ter shranjevanja se tudi strinjam. ampak meni je vseeno vedno prevagalo to, da lahko z vozičkom lezem tudi po pesku, gozdnih poteh..., ker smo veliko zunaj. zato sem se odločila vedno za tistega z velikimi kolesi. doma sem imela tudi marelo, ki smo jo pa kasneje, ko je bil malce večji, uporabljali samo za po mestu ali za na pot (pa imamo ogroomen prtljažnik), ampak je vseeno bolj komot.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.11.2007 8:33:31   
jagoga
Saj, če bi jaz še enkrat kupila voziček, bi še vedno kupila takega z velikimi in napihljivimi kolesi. Z mojim sva se tako smejala, ko sva voziček vkup sestavila in sva ugotovila, da ga morava peljati na črpalko napumpat, ker potrebuje 2 bara v kolesih (tako kot avto).

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.11.2007 9:06:09   
Nasy
Jutro punce! Meni se tudi zdi butasto, da bi čist vse nakupila, dej nehej. Seveda, po besedah trgovcev rabiš vse, drugače dojenček ne bo preživeluser posted image zibelko mi bo posodila bivša sošolka, kupovala je ne bom. Prenosno postlco sva kupila, ker če bova šla k njegovim kdaj za kak dan, nimava bejbija kam dat spat, pa bova to pelala s sabo, bla je v akciji na pol ceneuser posted image Splača se malo gledat te akcije. Moj ponavad vse prečekira. Sej pa tudi ni mus, da je vse tipitiop novo, ker ne znucaš tolk. Je pa odvisno, kaj. Ene so ful občutljive na to, da more vse bit novo, jaz pa ne. Cunjce imam na srečo veliko od moje sestrice, jih je mama tko lepo zapakirala, če bo kdaj nonauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.11.2007 11:09:29   
Katy13
Čakajoča, ta moj voziček, ki sem ga gledala je ful podoben tvojemu. Verjetno košara in torba za nošenja dojenčka ni istouser posted image  Jaz sem imela v mislih takšno košaro, ki je zraven mojega vozička. Če pogledaš na Baby centrovi strani piše, da ima tvoj voziček zraven prenosno košaro. Vidva sta ful prišparala, ker pride takšen voziček sedaj 354 evrov.   

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.11.2007 11:15:04   
max81
ojla, en lep pozdravček pa čeprav deževen...no da se vam zopet po dolgem času mal oglasim, sicer vas vsak dan berem, ampak pisat se mi pa ne dauser posted image ...vidim, da se pogovarjate od vozičkov, mi bomo ponucali kr tastarega od naše pupe, jane slalom pro, itak je star šele letouser posted image , za pupo bomo pa kupili quinija zappa, k se fino zloži in zavzame res malo prostora........zibelko smo pri nas uporabljali ful malo časa, ker sem opazila, da je naša pupa ful slabo not spala, tako, da smo jo kmalu vrnili nazaj kolegu, tako, da če si jo lahko od koga sposodite si jo dajte, ker se je ne splača kupovat, pa še kmalu jo prerastejo

Nasy sem vidla, da si preživela obiske s taščouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja nč zdej grem pa počas kuhat, bomo mel danes kr rižoto in pa rdečo peso zraven....moja2 sončka pa itak spita, tavelk je iz nočne, tamala pa na dopoldanskem počitkuuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.11.2007 11:20:37   
max81
pa ravno včeraj sem si merla obseg trebuha in sem prilezla do 90 cm, lani  mislim, da ko sem šla rodit sem imela tam okoli 100cm, se mi zdi da se mi bolj pozna trebuh sedaj kot pa v prvi nosečnosti...joj kaj šele bouser posted image

in je kera za čvek????? a se vse stiskate k svojim boljšim polovicamuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.11.2007 16:04:00   
Nasy
max81, ja, je bila napeta sobotauser posted image ampak je šlo vse lepo mirno skozi, brez ognjauser posted image

Ej, kako lep dan je bil danes, sonček in lepo toplo. Zdej grem pa na kavč

user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.11.2007 16:20:14   
Dinki
Lucalu, San in Eva78 hvala za lepega bušija user posted image

Ravno sva imela na obisku en par, ki prav tako pričakujeta v maju 1.user posted image  in smo se pogovarjali tudi o vozičkih. res zanimivo koliko je različnih okusov in prav je tako. Se pa stinjam z Jagogo in San, da je zelo pomembno, da ne gledaš na voziček, da ti je samo všeč, ampak predvsem (vsaj jaz tako mislim) na težo! Punce, ko se bomo same spravile kam s svojim user posted image  in ko bomo morale voziček pospraviti in dvigniti ter ga položiti v prtljažnik po večkrat na dan, je to še kako zelo pomembno. Prav tako je pomembno koliko prostora zavzame ko je zložen. Velikokrat pa nam pretehta tudi cena, ker vozički so danes res draga stvar, ubistvu najdražja. Čakajoča, ti si ga dobila zares zelo ugodno. Bravo.

Zibke pa tudi mi ne bomo imeli, ker se mi zdi brez veze jo kupovati. Če bi jo dobila sposojeno bi jo imela, tako jo pa ne bomo kupovali.

Nasy, res je lepa nedelja za nami, je kazalo, da bo slabše pa je izpadla zelo lepa.

Nič, gremo še mal počivat in se pripraviti na nov teden.....oh, kolk gredo prehitro te vikendi mimo nas....user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.11.2007 16:53:47   
perp
Jaz tudi že par mesecev spremljam cene in ponudbo vozičkov. Ker nameravam biti non stop vzunaj s tamaučkom, sploh hodim rada po gozdu in po makedamu, tudi hočva voziček z velikimi kolesi. Pa so mi še najbolj všeč 3. kolesniki, npr. Quinny Freestyle http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160438 ali Hartan Skater: http://comfortbaby.com/images/hartan/skater_s.jpg. A sta kateri tudi všeč ta modela? Zdej čakam, kakšne barve bodo prišle ven za Quinny kolekcijo 2008, pa seveda na kakšno ugodno akcijo.
Čakajoča - katera znamka vozička je to? HOCO?
Sicer sta oba vozička še kar težka (okoli 12 kg), vendar jaz ne nameravam veliko hodit okoli z avtom, smo doma v hiši in bomo voziček po sprehodu enostavno dali v garažo in nam ni toliko pomembna teža vozička.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.11.2007 17:08:33   
Dinki
Perp, meni se dopadeta oba vozička. Ne vem kako je z vozičkom Skater, vem pa da Quinny Freestile zavzame kar veliko prostora ko se složi, vendar kot si napisala ti to ni pomembno. Če si raje na terenu po makedamu, ti osebno svetujem raje Qunnija, saj ima napihljiva kolesa in zaradi tega omogoča "mehkejšo" vožnjo po makedamu. Tudi sama živim v vasi, v hiši in imamo lepe sprehajalne poti, vendar neasfaltirane in bom tudi zelo pozorna na to user posted image .
Koliko pa stane Skater? 

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.11.2007 18:31:32   
perp
ja, Skater je zelo drag in sicer 459 EUR + prbl. 120 torba + kakšna prevleka + seveda lupinca, pa vse skupaj ful drago pride. Sicer sva se zadnjič s fantom zapeljala v Mozirje, kjer je to podjetje in je zelo zelo luškan voziček (še prov super barve imajo v kolekciji 2008 - nama najbolj odgovoraj črno-rdeča kombinacija), ampak kaj ko je tko drag. Pa nanj čakaš 6. tednov.??? Ne vem????

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.11.2007 21:23:15   
Katy13
MI imamo pa danes bolj deževno nedeljo. user posted image

Tudi jaz ne bom imela zibelke, si bom pa izposodila košaro (pleteno na kolesih), da jo bom imela v dnevni sobi, da lahko user posted image  čez dan spi v njej (na začetku).

Jutri imam končno morfologijo in že komaj čakam. user posted image

Glede vozička pa je pri meni tako, da verjetno ne bom veliko hodila z avtom naokoli sama, sva pa tudi v hiši tako, da ne bo problema s pospravljanjem vozička. Vsekakor bo voziček z velikimi kolesi in to s štirjimi.user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.11.2007 22:21:50   
Čakajoča
perp naš voziček je znamke Babywelt. Ima tudi napihljiva kolesa in je občutno cenejši od vseh, ki jih ponujajo v Baby centru. Imajo jih pa res samo v Baby centrih. Sem gledala vozičke tudi v Toysu v Avstriji, pa nimajo te znamk. Sicer pa znamka mi sploh ni pomembna. Jaz sem imela 2 zahtevani lastnosti za voziček in sicer, da ima velika 4 kolesa (ker mi na tri pač ni všeč), pa da ima ročaj, ki se da premikat v obe smeri. SEm pa vedela, da je voziček težki in da se na veliko zloži, ampak nimamo teh problemov, ker imamo karavana. SEm tudi doma v hiši in nimam namena veliko potovat z avtom!

Lepo spite in božajte svoje bušije!

Lahko noč!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.11.2007 8:08:25   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako ste kaj?
Mi smo danes spet bolj slabo spali... celo noč smo se premetavali, pa na WC smo šli najmanj 5x... groza! Drugače je vse pod kontrolo... razen vreme nam ni preveč všeč!
Uživajte in javljajte se! user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.11.2007 8:14:26   
Špela100
O dobro jutro klepetulje, sploh vas ne utegnem vse prebrati.

Dinki res maš lepega bušija, jaz imam večjega, jaz sem bolj tam nekje kot Čakajoča po velikosti. Kaj bo še...zdaj imam tah trebuh, kot sem ga imela prvič v 7. mesecu. Do konca me bo čisto razneslo.

Vozičiki...mmmm.....mi bomo vzeli baby comfort, letno varianto, sestra mi bo posodila pa košarico in jajček, ki ga ima, ker smo lani njej kupili baby comforta z vsem skupaj. Tako, da nisem dosti razmišljala. Bomo malo prišparali, pa še prostora nimam, da bi to kramo lahko kam spravila. Posteljica bo sigurno od Lip Poljčane.

Komaj čakam december, ko grem v šoping in upam,da bo kakšna akcija.

Ženske uživajte.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.11.2007 8:16:54   
Azzurra
še ena tle, ki je slabo spala user posted image
ma, čudno mi je, zaspim recimo ob 23. uri in ob 1.30 se zbudim, prepričana, da je jutro...pa ne samo to, zbudim se celo "spočita" (občutek, kot da bi spala več, kot v resnici sem), lačna in s polnim mehurjem. in potem ugotovim da sem spala piši riši dobri 2 uri, grem na wc in potem se samo premetavam.

pred kratkim sem dobila tisto "banano" za nosečnice, veste, tisti dolg povšter za se podložit in moram rečt, da je super za med noge, prav odpočijejo si kolki, samo kaj ko ta reč tako greje in potem spim še slabše!

vikend pa je bil za pozabit, tako da sem še kuhala mulo včeraj cel večer. mah...bo boljše.

zdaj pa veselo na delo.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.11.2007 8:35:17   
lucalu
Azzurra super, da si omenla to "banano". Sem razmišljala, da bi si jo nabavla, pa nisem bila sigurna, če je vredu. Imam pa jaz isti problem kot ti... se zbudim ob 2h, prepričana, da je jutro in nikakor ne morem zaspati nazaj!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.11.2007 9:07:48   
Dinki
Dobro jutro punce!

Se vidi, da je ponedeljek. Tiste, ki delajo so na polno zaposlene, tiste, ki so pa doma, pa še skoraj vse sladko spijo....pametno user posted image ....

Špela100 hvala user posted image

Azzura, tudi jaz sem že slišala pohvale za to banano oz. kačo, ki pride baje zelo prav za spanje. Moja banana je zaenkrat še zmeri moj user posted image ....je prav potrpežljiv, ampak jaz se tko lepo razkomotim čez njega (noga+roka) user posted image . Pa zaenkrat še dobr spimo....
Tiste, ki niste 1.user posted image ...a imajo v trgovinah na te otroške zadeve kot so vozički, oblekice, dodatki...kakšne novoletne popuste? Kako je ponavadi?

Pridne bodite pa pozdravite svoje user posted image ....pa počvekite še kaj user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.11.2007 9:22:25   
Stigmata
Jutro..... Povejte mi a še katero gnjavijo krči? Jaz imam muke vsako noč, tok mi noge zategne, da zjutri komi hodim. Sem pa v 23 tednu... Sem na bolniški, ker sem imela še slabosti. Zdaj se mi pa vrti, pa zgaga me peč, pa vse me šika okol trebuha... Sedet sploh ne morem dolgo..  A  groza me je na šiht, ker 8 ur sedim. Pa čist sem ratala cmerava.. res kriza.

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......