|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.11.2007 9:25:18   
Stigmata
Šopingiramo pa še čisto nič... Nekako sva se zmenila, da bova šla januarja, ko se malo konča ta decemberska šoping mrzlica....  Ene stvari še nimava doma.... če me kaj preseneti, se bo mogu sam zanjdet.

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
26.11.2007 9:36:09   
Dinki
Stigmata, jaz na srečo nimam podobnih težav, vsaj zaenkrat še ne. Piješ dovolj magnezija, kalcija, ki naj bi pomagal proti krčem? Poskusi tudi, da preden vstaneš iz postelje zaokrožiš z nogami v gležnjih, da malo "prebudiš" prekrvavitev. Tko so nam na user posted image  telovadbi rekli, da zmeraj če smo dalj časa v enem položaju, naj to naredimo.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.11.2007 9:40:10   
Dinki
Ene stvari še nimava doma.... če me kaj preseneti, se bo mogu sam zanjdet.

user posted image user posted image user posted image

Ti pa si faca....jaz sicer imam že nakaj par stvari, samo še zmeri orng premalo, tko da bi se mogu tud moj kr sam znajdt user posted image ....sej na konc koncev user posted image  potrebuje ob rojstvu le nas mamice user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
26.11.2007 10:22:05   
Dinki
Joj, še neki sem pozabila....

Katy13, velik sreče pri morfologiji ti želim. Si jo pa res dolg čakala in jo dočakala user posted image . Javi kako je bilo....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
26.11.2007 10:39:18   
Azzurra
Kaj so vam kaj "stehtali" otročičke?
Jaz sem imela v petek UZ in je vnesel vse podatke o velikosti in obsegih in "stehtal" to naše dete - ima že cca 940 gramov!!! In spet je ena velika  buča in dolge noge user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
26.11.2007 10:51:23   
marita
dober dan čveke,
js bolj pozno vstajam, k tud ponoč bolj tko tko spim, pol pa zjutraj potegnem. Zdaj grem pa na sprehod. Lep dan!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
26.11.2007 11:01:17   
mergetka
Ojla, souser posted image !

Čakajoča, sele zdaj sem opazila tvojo "slikico" bebice v trebuščku, ker mi je na mojemu
računalniku ne pokaže user posted image . Kak je fajn, da si lažje predstavljaš, kolk ma placa user posted image in kolk je sorazmerno velik!! In sem si sla dat dol za svoje podatkeuser posted image .

Glede vozičkov pa: midva ne mislima met kosare, ker se da vozicek (gt3) cist dol spustit in
ima še zimsko vreco poleg. Tko da bomo user posted image zavili v dekico, pa pajacek in ga pokrili z zimsko vrečo.
Če bi rodila decembra, bi najbrz razmišljala drugače. Za lupinico pa še ne vem, katero vzeti, kar njihovo ali rajši katero drugo,
ki se je pač ne da namontirati na vozek. Sem slišala par mnenj, da če imaš voziček, ki se čist spusti, jo v bistvu rabiš samo za v avto. Že izkušene, kaj pravite o tem? A res naj ne bi bil user posted image na dolgih sprehodih kar v lupinici?

Voziček sem že naročila in sicer lansko barvo (ki mi je bolj všeč kot letošnje oz. 2008), pa še dost ceneje je bil.
Tko da sem zdaj čist nestrpna, kdaj bo prišel. Pol bom pa za en čas v user posted image in bo lažje čakat user posted image , vsaj upam....

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.11.2007 12:10:31   
perp
Živjo,
A potem res mislite, da ne potrebujemo košare? Ampak a ne bo spodaj v vozičku (seveda če se popolnoma uleže) preveč trdo?
Čakajoča, tudi jaz imam podoben trebušček (sem v 24. tednu), edino popek imam izbočen.
Jaz sem se ta vikend spet malo prestrašila. V soboto sem si kupila nov izvod revije Nosečnica in prebrala članek katere hrane naj bi se izogibali. No in so notri na veliko pisali o listeriozi (do takrat sem o tem prebrala ene trikrat), ki jo lahko dobiš (morski sadeži, svinina, tudi sadje in zelenjava, nepasterizirani izdelki ...). Pa sej vem, da halo zakaj bi pa lih jaz lahko to fasala, ampak sem vseeno bila zaradi tega članka ti vikend kar tečna, pa živčna. Kumi čakam dones teden, ko mi bodo spet vzeli urin in kri in me pomirili, da je vse ok.
Uživajte user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.11.2007 12:19:11   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Sem slišala par mnenj, da če imaš voziček, ki se čist spusti, jo v bistvu rabiš samo za v avto. Že izkušene, kaj pravite o tem? A res naj ne bi bil user posted image na dolgih sprehodih kar v lupinici?

Pri nas smo lupinico uporabljali za prevažanje v avtu in res za krajše sprehode. Sicer pa lupinice ni preveč maral. Zelo zelo hitro je ta naš fant rastel in ko je bilo hladno in je bil oblečen, smo ga komaj strpali notri in se je prav videlo, da ga vse tišči in da mu ni udobno. Ko je končno šel v večji sedežek (kaj je že, od 9 do 18 kg?), je bilo čisto nekaj drugega. Imamo pa lupinico od Peg Perego, namenjena je še za naslednjega otroka, saj je še čisto ok, no, ma bomo še videli....
Prijateljica je pa imela punčko v Maxi Cosi lupinici in je bila mala kar dosti notri, zdi se, da je ta Maxi cosi malo bolj široka in udobna, je pa res punčka taka "mušja kategorija", tako da placa je imela kar dovolj.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.11.2007 12:40:40   
lucalu
perp meni je ginekologinja rekla, da naj nič ne berem teh revij... naj si rajši kupim kako knjigo, ki jo je napisal ginekolog... te revije baje pišejo kar novinarji... in res, odkar jih ne prebiram več, sploh nič več ne paničarim!
Azzurra meni mojega malčka nazadnje niso nič stehtali, ker UZ sploh naj ne bi imela... naredila mi ga je samo zato, ker ji dopler ni delal, da je vidla srčka in res zelo na brzino. Imam pa jutri 3D in sem prepričana, da mi bodo opravli vse meritve, pa poročam potem! user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
26.11.2007 13:04:27   
oktoberka
Če katero zanima voziček Jane slalom pro formula rebel s košaro, lupinco in športnim delom, ter torbo, pokrivalom za dež in pumpo za kolesa, letnik 2007, vožen 1krat, ko smo ga sprobali, kupljen pa avgusta, naj se mi javi na zs. Aja je pa oranžno/svetlo modre barve!

Lep pozdrav in lepo nosečnost!

Oktoberka

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
26.11.2007 13:12:30   
Azzurra
lucalu kam pa greš na 3D?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
26.11.2007 13:32:12   
Katy13
Dinki - hvala za lepe želje. Res je, da sem dolgo čakala in dočakala.  Na morfologiji je bilo vse o.k., vendar imam zopet beljakovine v urinu in sva se sedaj zmenila, da naj se izogibam soli. Je pa res, da sem imela z urinom probleme že kot otrok. Drugače pa je user posted image  težek 580 g.

Sama bom imela lupinico samo za v avto, ker se mi zdi, da je otrok v njej v zelo butastem položaju. Kupila bom pa takšen voziček, ki ima tisto bolj mehko košaro, ki je podobna zimski vreči.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
26.11.2007 13:36:03   
lucalu
Azzurra v Velenje, k dr. Levakovi.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
26.11.2007 13:37:04   
marita
jaz za ta nove vozičke sploh nč ne vem, sem podedovala enga starga Peg Peregota in mi je bil klasa. Ima globoki del, v njem se je naša punca vozila do 4 meseca, pol sem jo pa šele prestavila v športni del. Lupinico sem jaz uporabljala izključno samo za avto, pa včasih za v trgovino, k jo lahko daš gor na nakupovalni voziček. Za sprehode pa nikoli. Smo jo pa uporabljali do 9 meseca, pol pa šele avtosedež. Naša je bolj lažje kategorije.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
26.11.2007 13:37:28   
lucalu
Katy13 user posted image user posted image user posted image  čestitke za (končno) uspešno opravljeno morfologijo!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
26.11.2007 13:49:04   
Dinki
Katy13 čestitke tudi iz moje strani user posted image , važn da je s user posted image  vse OK.

Lucalu, tudi jaz se bom naročila na 3D UZ, sem se kar odločila. Javi jutri kakšne slikice so prišle. Ali prejmeš tudi filmček oz. CD in koliko to stane pri vas v Velenju.
Hvala za info.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
26.11.2007 13:49:23   
san
katy čestitke za morfologijouser posted image

glede novoletnih popustov... gotovo bodo, samo drugače bodo pa verjetno cunjce bolj znižane po novem letu, ko se začnejo znižanja. takrat je verjetno kar uredu it v akcijo.

glede lupince pa pojma nimam. ko sem rodila sina so jih ful propagirali. no mi smo imeli kar košaro, ker nam oblečen v lupinco ni šel že pri mesecu dni, je pa januarski in je bil košara za ven kar potrebna. pa se ni preveč maral notri vozit. ma kaj pa vem, v trebuhu so čist speštani in zviti skupaj, tako da jaz sem ju prve tri mesece največ v štorklji prenosila - zdej bom tut mela sling. v košari se ni niti en počutil dobrouser posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
26.11.2007 13:55:45   
lucalu
Dinki, ja dobiš filmček in slikice - traja približno 40 minut in ti še enkrat celega dobro pregledajo. Pa v bistvu grem zaradi tega, ker mi je to full dober spomin. Stane pa 60 eurov.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
26.11.2007 14:00:08   
Dinki
Lucalu, hvala. Potem isto stane kot v Lj. Toliko, da vem. Ti kar zavidam, ker boš jutri spet videla svojega user posted image .....jaz imam naslednji pregled šele 18. decembra, pa še takrat mi verjetno ne bo delala UZ. Mogoče bom pa imela srečo kot ti, glede na to, da bo to en dan pred mojim RD in ga bo naredila tudi meni user posted image ......
je pa fajn, da za 3D počakam še kakšen teden, ne?  

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
26.11.2007 14:04:28   
lucalu
Ja, pravijo, da je 3D najbolje delat med 25. in 30. tednom, ker se baje takrat najbolje vidi. Drugače mam pa jaz naslednji pregled pri svoji G šele 27. 12. Zato sem pa tud prav vesela, da grem jutri. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
26.11.2007 14:06:18   
mergetka
Katy13 čestitam! user posted image

Glede (ne)spanja se pa tud meni zgodi, da včasih ne morm zaspati, sam pol si dam mal muzike in
čakam na brcike, pol pa mislim lepe misli in me počasi zmanjka...

mislm, da je glavno, da se ne zasekiraš, če ne morš zaspat.

Čau vsem user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
26.11.2007 14:16:01   
san
zgleda da je bila danes taka noč, ker sem jaz tudi obupno spala - skoraj nič. več ali manj sem se samo premetavala, še dobro da je dragi tako potrpežljiv, ker jaz tudi njega uporabljam za povšter in imam obvezno eno nogo čez njega.

jst bi tudi šla na 3d uz, da bi dobila flmček in slikice, samo še ne vem, se še odločam

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
26.11.2007 14:25:51   
perp
Ja mene tudi ta 3D prav mika, ker lahko dobro vidijo vse organe, če je vse ok, poleg tega pa bi v najinem primeru lahko (če ne bi spet skrival-a) izvedela spol. Pa še moj bi lahko šel zraven ,ker od NS še ni videl najinega malčka (ga je pa čutil). Ob tem sem se spomnila naše NS v 13. tednu, ko je G na 3D pregledala tamaučka in rekla, da zgleda kot en vesoljček, ha ha. Zdej pa mora zgledati že kot pravi korenjak.
Kje v Lj pa to delajo? Ve morda katera telefonsko št?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
26.11.2007 14:32:25   
Dinki
Perp, v Ljubljani ti naredijo 3D UZ v Dravljah (ul. Bratov Babnik 10), tam kjer ima ordinacijo tudi dr. Pušenjak. Poleg njega sta še mislim, da 2. Ena je dr. Babnik, ki je meni naredila NS in bi šla tudi zdaj k njej. Je zelo prijazna. Njihov telefon pa je 01/560 6800.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......