san
|
no spet sem komaj vse prebrala čakajoča jaz sem imela v prvi nosečnosti ravno take ”težave”. razpoloženje mi je blazno nihalao in sem veliko prejokala. glede prijateljic ne vem, če bi izgubljala besede. jaz sem bila zelo mlada, ko se prvič zanosila, še študentka in moram rečt, da nimam niti z eno od prijateljic, izpred prve nosečnosti, stika. ni jim bila zanimiva moja nosečnost, ko se je malčica rodila, pa sploh ne. sem pa potem spoznala nove prijateljice, pa kolegice s faksa sem imela in je bilo super. tistih starih sploh nisem pogrešala. je bilo veliko dela s hčero, pa sva se veliko potepali, pa izpite in predavanja je bilo treba obiskovat. in ni mi žal, da se je tako zgodilo. boš videla, to so hormoni, ki naredijo svoje. jaz sem imela pri sinu malce krize po rojstvu, ker je bil zelo naporen porod in še obiski so bili prepovedani tisti teden, ko sem bila notri, zaradi viroz. in sem tako pogrešala hči, da se mi je kar trgalo in sem skoz jokala. no, doma pa je bilo potem spet vse super. lucalu, sem si ogledala tudi tvoj trebušček. jah, res smo si različne. ne vem moj je tokrat še najbolj podoben azzurinemu, se mi zdi. trenutno nimam digitalca, ker so nam ga ukradli , novega pa nismo še kupili. tko da mogoče si v prihodnjosti kdaj uspem fotkat trebušček. bo pa verjetno držalo to, da je velikost odvisna od večih dejavnikov, ker sem jaz prva dva otroka nosila zadaj in pri hčeri se je trebuh začel malce poznat šele okoli 7. meseca, pri sinu pa okoli šestega. tokrat pa nosim spredaj in sem res spodobna nosečnica . aha, glede mleka... prsi so se mi občutno povečale zadnji mesec, mleko pa mi še ne teče, pa se tudi ne spomnim, da bi mi v prejšnjih nosečnostih teklo pred porodom. pa še glede tipanja trebuščka, na srečo še nimam teh težav. edine osebe, ki se ga dotikajo, so moji otroci in partner , ostali so se zgleda že naveličal od predhodnjih nosečnosti
|