|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
23.11.2007 12:48:11   
eva78
Čakajoča, to je pa že res velik trebušček.user posted image user posted image   Moj je manjši. Lucalu, po velikosti je bližje tvojemu. Se moram slikat, pa objavit fotko v album. Je zanimivo primerjati.

Glede prijateljic pri meni je pa tako, da imam 2 dobri( še brez otrok) iz srednje šole. Vendar smo vse tri v svojem svetu. Ena je na frišno zaljubljena, druga je čisto padla v službo in še selitev v novo hišo jo čaka, no, jaz pa vidim še samo dojenčke. Na kavo gremo še samo 1x na mesec, včasih se še pokličemo. Jima pa nič kaj ne zamerim, ker vidim,da sem tudi sama kriva, da se vidimo tako poredko. Upam, ko bomo vse tri  imele otroke,da se bomo zopet zbližale.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
23.11.2007 13:09:45   
Dinki
Lucalu, tudi jaz sem šla pogledat tvoj albumček....res je lep tvoj buši user posted image ....tud jaz sem tam nekje z velikostjo....ma res ste me zdej prepričale, da dam tudi jaz nekaj svojih fotk gor. Je prav lušno pogledat, sam ne vem če bom znala. Kako se jih pa da gor?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
23.11.2007 13:22:00   
lucalu
Dinki, gor, kjer imaš MOJA RINGARAJA, imaš prvo rubriko MOJI ALBUMI, pa tam klikni, potem boš pa itak videla naprej...
Kar se pa tiče trebuščkov... jaz sem brala kake mere imate nekatere in me je kar malo zaskrbelo... pa sem vprašala zadnjič mojo G, če imam slučajno premajhnega, pa je rekla, da imam takšnega kot mora bit... da pa je vsaka nosečnost drugačna in da se vsaka nosečnica razlikuje od druge... user posted image  Tako, da je velikost trebuščkov odvisna od več dejavnikov... od lege posteljice, količine plodovnice... in še od marsičesa. Tako, da, če nam G rečejo, da je vse vredu, se nimamo kaj sekirat! user posted image
Je pa res zanimivo primerjat, tako, da punce... v akcijo! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
23.11.2007 13:49:46   
san
no spet sem komaj vse prebrala

čakajoča jaz sem imela v prvi nosečnosti ravno take ”težave”. razpoloženje mi je blazno nihalao in sem veliko prejokala. glede prijateljic ne vem, če bi izgubljala besede. jaz sem bila zelo mlada, ko se prvič zanosila, še študentka in moram rečt, da nimam niti z eno od prijateljic, izpred prve nosečnosti, stika. ni jim bila zanimiva moja nosečnost, ko se je malčica rodila, pa sploh ne. sem pa potem spoznala nove prijateljice, pa kolegice s faksa sem imela in je bilo super. tistih starih sploh nisem pogrešala. je bilo veliko dela s hčero, pa sva se veliko potepali, pa izpite in predavanja je bilo treba obiskovat. in ni mi žal, da se je tako zgodilo. boš videla, to so hormoni, ki naredijo svoje.

jaz sem imela pri sinu malce krize po rojstvu, ker je bil zelo naporen porod in še obiski so bili prepovedani tisti teden, ko sem bila notri, zaradi viroz. in sem tako pogrešala hči, da se mi je kar trgalo in sem skoz jokala. no, doma pa je bilo potem spet vse super.

lucalu, sem si ogledala tudi tvoj trebušček. jah, res smo si različne. ne vem moj je tokrat še najbolj podoben azzurinemu, se mi zdi. trenutno nimam digitalca, ker so nam ga ukradliuser posted image , novega pa nismo še kupili. tko da mogoče si v prihodnjosti kdaj uspem fotkat trebušček.

bo pa verjetno držalo to, da je velikost odvisna od večih dejavnikov, ker sem jaz prva dva otroka nosila zadaj in pri hčeri se je trebuh začel malce poznat šele okoli 7. meseca, pri sinu pa okoli šestega. tokrat pa nosim spredaj in sem res spodobna nosečnicauser posted image .

aha, glede mleka... prsi so se mi občutno povečale zadnji mesec, mleko pa mi še ne teče, pa se tudi ne spomnim, da bi mi v prejšnjih nosečnostih teklo pred porodom.

pa še glede tipanja trebuščka, na srečo še nimam teh težav. edine osebe, ki se ga dotikajo, so moji otroci in partneruser posted image , ostali so se zgleda že naveličal od predhodnjih nosečnostiuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
23.11.2007 13:51:25   
marita
lucalu: kolk si lepa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.11.2007 13:56:29   
jagoga
Marita, lep da si opisala tudi malo drugačne občutke od rojstvu, kot pa srečo in solze, ki jih večina tako rada omenja.
Nekakšno takšno izkušnjo lahko povem tudi sama, tako kot sem včeraj pisala, sem si predstavljala da bom imela dojenčka kar za vedno v trebuhu. Sam porod je potekal zelo hitro in brez komplikacij, ob 18 uri sem bila v porodnišnici, pa me je babica skoraj poslala nazaj domov, dokler ni porodničar pogledal koliko sem odprta (6 cm), preden so me spedenali za v porodno je trajalo še eno uro ob točno 21:00 pa sem rodila že sina. Vedno sem si predstavljala, kako poteka porod v hudih večurnih bolečinah, pri meni je pa tako ekspresno šlo in ko je bil sin rojen nisem čutila nikakršnega posebnega veselja, saj je bilo lepo, da je bilo vsega že konec, ampak nobene solze, nobenega vriskanja. Ta hitrost me je presenetila in zaradi neprestajanja hudih muk, tudi olajšanja ni bilo. Saj potem ko sem bila že v sobi je prišlo tudi veselje, ampak tisti prvi trenutki, ki jih radi vsi opisujejo kot nekaj nepozabnega, da vse hudo pozabiš, ko otroka primeš v naročje, pa ni bilo. Če komu to povem, me včasih tudi čudno gledajo in me sprašujejo, kaj je z menoj narobe. Moram pa reči, da nisem pretirano čustven človek (tudi zdaj n nosečnosti, nimam jokavih izpadov) oz. na življenje gledam zelo realno. Me je pa potem psihično zlomilo dojenje, o tem pa bom povedala kaj več takrat, ko bo tema dojenja.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.11.2007 14:00:11   
Nasy
lucalu, ti pa maš tatu..jst bi se te ustrašlauser posted image
drgač maš pa lepga bušija

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.11.2007 14:01:49   
marita
aja prijateljice: tko kot je rekla san. Večino jih izgubiš, ker nimaš cajta, pa drugačni interesi, kakšne pa ostanejo. Pri meni je blo tko, da sem v svojem krogu prijateljic prva zanosila. Ostale to takrat še ni zanimalo (stara sem bila 26), tako da se sploh nisem mogla z njimi nič pogovarjat. Sploh niso vedele kaj bi z mano. Tako, da smo se počasi nehale družit. V 8. mesecu nosečnosti smo se zmenile v lj v kafiču na pijači. Bilo je obupno. Jaz vsa okrogla in (za njih debela) v nosečniških cunjah. Sploh nismo doble kontakta. Jaz sem se pa tud glupo počutla v zakajenem kafiču s preglasno glasbo. Takrat sem videla, da se nam bodo poti razšle, saj enostavno ni šlo več skupaj, pa počutila sem se kot okoren slon v trgovini s porcelanom.

Ko je bila pa moja mala stara leto ali dve, so pa tud te kolegice bile noseče, smo pa spet malo kontakta doble, pa sem bila ful vesela.

Takrat sem si pač dobila drugo družbo, meni primerno in sicer kar tukaj na rr. Ja rr ruls!!! Dobivale smo se nosečke iz mojega mesta, imenovale smo se Slončice. Bilo nas je okrog 10. Skupaj smo čvekale in se dobivale v mestu na torticah in sladoledih. Skupaj smo dale skozi nosečnost, porode in prve težavice z novorojenčki. Brez njih bi bila izgubljena. Potem so se stiki z nekaterimi porazgubili, 6 pa se nas druži še danes, vsak dan čvekamo na mailih in se videvamo na pijačah, same ali sedaj že z našimi mulčki. (viv, LARA, Pajaca...) Punce so res carice in se super razumemo.
RR je zakon!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.11.2007 14:06:20   
Svet
Lucalu, hudo lep buši!!!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.11.2007 14:07:52   
marita
jagoga: tudi sama sem hitro rodila 1,5h, bilo je zelo hitro in intenzivno. Na splošno mi je blo ok, da je s punčko ok, več me pa sploh ni zanimalo, sploh v porodni ne. Nobenega veselja, jokanja, samo olajšanje da je konec in skrb kaj me čaka. To je milnilo v parih dneh, danes pa bi dala za mojo princesko 100 življenj, če bi jih imela. user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.11.2007 14:14:52   
san
lucalu, ti pa maš tatu..jst bi se te ustrašla

user posted image

men je pa to ful všečuser posted image , sama se pa nikoli nisem upala tatuirat, ker ne vem kaj bi potem naredila, če bi se ga naveličala. a se ti kaj rateguje in spreminja obliko? no, zdej verjetno še ne toliko, ker nimaš še velikega bušija.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.11.2007 14:18:53   
Dinki
lucalu, ti pa maš tatu..jst bi se te ustrašla

men je pa to ful všeč , sama se pa nikoli nisem upala tatuirat, ker ne vem kaj bi potem naredila, če bi se ga naveličala. a se ti kaj rateguje in spreminja obliko? no, zdej verjetno še ne toliko, ker nimaš še velikega bušija.

Lucalu, sigurn si vodnar po horoskopu, a ne? user posted image user posted image user posted image

Tudi men je lep tatoo, sicer zelo pogumno velik, a to spoštujem...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.11.2007 14:24:37   
Nasy
No, glede prjatlc-jst mam v bistvu samo eno pravo kolegico, poznava se od prvega večera v dijaškem domu, ko sva postali cimri in ostali cimri preko študentskih dni. Pa še pol smo živeli eno leto skupaj (in moj zraven) v najetem stanovanju oz.hiški.
Zdaj je pa tako, da je ona postala malo bolj gosposka, če lahko tako rečem, ima službo, ki jo zaposluje precej časa, menjala je avto..skratka, malo bolj se je začela držat in se morda vidiva 1x na teden, pa živimo 4 km narazen. Je sicer vesela za naju ampak nje take stvari ne zanimajo, njej pomeni več kariera kot karkoli. Zdaj se odaljujeva, pa še midva se bova selila tako da..
Ampak ve ste pa zakonuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.11.2007 14:35:54   
san
Ampak ve ste pa zakon

se podpišemuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.11.2007 14:42:09   
jagoga
Jaz bi zdaj tudi dala 100 živlenj za sina, verjetno sem moramo vsake nove stvari na nek način privaditi, ko pa jih sprejmemo za svoje, so pa naše. Čez 20 let bomo pa imele probleme, ker jih ne bome hotele spustiti, da odletijo.
Glede prijateljic, pa je tako, jaz imam nekaj malo boljših ene pa malo manj. Z nekaterimi se slišimo zelo redko pa takrat zelo intenzivno. Malo moramo pa tudi mi razumet one druge, ki še nimajo otrok, da ko se z njimi družimo, da ne govorimo samo o otrocih in problemih, ki jih srečujemo v družinskem krogu. Takšne smo rade mlade mamice. Imam kolegico, ki ji prav zavidam samski stan, ker je tako polna osebnost s tako raznoličnimi interesi, pri njej moram vedno pazit, da jo vedno izprašam vse o njenih popoldanskih interesnih dejavnostih na temo fantje in otroci v njenem življenju, pa se izogibam, ker vem kako je če niso vse želje izpolnjene. Imam tudi dobro prijateljico, ki se že več let trudi, da bi zanosila, jo leta tudi že lovijo in iz ene umetne oploditve hodi na drugo, pri njej si sploh nisem upala povedat, da sem v drugo noseča, ker sem vedela, da jo bo zelo prizadelo. Ampak ker sva dobri prijateljici, je vesela za mene, se o tem veliko pogovarjava, vem pa da jo vedno znova in znova to zelo boli. So pa potem še prijateljice iz šolskih dni, ki smo se že kar razšle, predvsem zaradi km, in smo se zopet našle, ko smo postale mame.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.11.2007 15:22:19   
lucalu
Hvala za pohvale punce... kar se tiče pa tattooja... sem si ga od nekdaj želela in, ko sem napolnila 18 let, sem si ga tudi sama kupila... no, čez nekaj let sem hotela večjega in ker mali in velik baje ne bi pasala skupaj, mi je tattooator iz malega naredil velikega. san kar se tiče raztezanja... vsak tattoo ma svojo razeteznost - odvisno od velikosti... no in, če ne bom imela strij, potem bi z mojim moralo biti vse vredu. Mi je pa tattooator rekel, da če bo kje popokal, mi ga bo popravil.
Ja, Dinki, vsekakor sem vodnar po horoskopu! user posted image
Kar se pa tiče prijateljic pa takole: v življenjnu sem imela res neskončno veliko izkušenj z takšnim ali drugačnimi "prijateljicami" in zato vem, da se ni vredno obremenjevati s tistimi, ki ti obrnejo hrbet. Vedno sem trdila, da je bolje imet enega PRAVEGA prijatelja, kot pa sto ZLAGANIH...
In še o temle forumu: nikoli si nisem predstavljala, da bi se jaz lahko tako povezala in toliko delila z ljudmi, ki jih sploh ne poznam... No ja, zdaj že imam občutek, da vas kar poznam... in to že nekja časa. Vsekakor pa vsem hvala za potrpežljiva "ušesa" in za prijazne in koristne odgovore... user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.11.2007 16:07:05   
jagoga
Glede foruma in kepetanja na njem, reče moj mož, a že spet klepetaš s svojimi namišljenimi prijateljicami.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.11.2007 18:02:17   
san
Lucalu, hudo lep buši!!!

pa tvoj je tudi lepuser posted image (sem slučajno neki gledala in naletela na tvojo slikco in mi je padla v oči, ker imava isto majčkouser posted image )

vse imate lepe buškoteuser posted image

ste me zdej tolk s temi fotkami nahecale, da bi jaz tudi svojga fotkala. si morm kje fotkič digitalni sposodit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.11.2007 18:47:01   
marita
mi smo se takrat res spozale preko rr, potem smo ble vse istočasno na porodniški in smo se vsak dan dobivale z vozički na sprehodih po mestu. Danes ostajamo v tesnih stikih.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.11.2007 18:59:59   
lucalu
svet lepo, lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.11.2007 19:01:20   
mergetka
foruma in kepetanja na njem, reče moj mož, a že spet klepetaš s svojimi namišljenimi prijateljicami.
Lep pozdrav še od ene user posted image -srečke, da bo ena namišljena prijateljca več user posted image ...

sem kar odlašala s prijavo, ker sem imela lani eno slabo izkušnjo user posted image , zdaj pa bo zgleda vse ok!!!!
Rok imam 30. marca in bo user posted image user posted image .

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
23.11.2007 19:19:47   
lucalu
mergetka user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.11.2007 19:22:35   
marita
mergetka: kje si se pa skrivala tolk časa?! Dobrodošla.user posted image

Svet: lep buhi. Sej smo res ta prave nosečkice že. Kr ne morem verjet kolk smo že daleč.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.11.2007 19:36:54   
jagoga
mergetka, pozdravljena in dobrodošla, tokrat se bo pa tudi tvoja nosečnost srečno končala z enim zdravim fantkom.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
23.11.2007 20:01:44   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2 mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted image ; user posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 32 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
10.3.: sonček08 user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ;user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ;user posted image

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
14.3: roda17 user posted image ; user posted image
15.3:
PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; user posted image
16.3: meryy user posted image user posted image
16.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ; user posted image +user posted image
19.3.: nye user posted image ; user posted image
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje ; user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image ; user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana ; user posted image
29.3: tejca14 user posted image
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
30.3: mergetka user posted image ; user posted image

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

65 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image  
(
Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Spol:

* user posted image : 19
* user posted image : 16

V vodstvu so FANTKI !!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......