|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
23.11.2007 20:02:01   
san
Glede foruma in kepetanja na njem, reče moj mož, a že spet klepetaš s svojimi namišljenimi prijateljicami.

ja pri nas so tudi podobni komentarjiuser posted image

margeretka dobrodošla med namiuser posted image , zdej boš mogla pa nadoknadit in veliko klepetat še za nazajuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.11.2007 20:55:12   
mergetka
Hvala za dobrodošlice user posted image user posted image .

Za seznam: mam 29 let.

Ja, fajn je videti, da nisi edini, ki se spopada z enimi čist novimi izkušnjami, vprašanji ...
Ful sem brala in se zanimala glede vozičkov (in ga že izbrala user posted image ) in opreme. A ste ve že kaj kupovale, al se vam zdi prehitro?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.11.2007 21:19:11   
Nasy
mergetka, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ti imaš pa rok na moj roj. danuser posted image bova obe praznovaliuser posted image jaz že imam voziček, sicer rabljen pa lupinico, zibko si bom izposodila, posteljico sva kupila prenosno, ker je bila v akciji, ena me pa še čaka doma od sestrice. Zdaj ni več tolk zgodaj za nakup, vsaj meni se ne zdi, ker počasi bo treba stvari na kup dajat. Meni je bolje, da se malo porazdelijo stroški kot pa, da bi morala vse v dveh mesecih nabavit.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
23.11.2007 21:35:42   
san
ja res je lažje kupovati po delih, sploh če moraš nakupiti vse stvari kot so voziček, lupinca, posteljica in ostala oprema... stroški so astronomski, če kupuješ vse sam in je v enem mesecu po moje kar prehud zalogaj. jaz bom voziček dobilauser posted image , kupiti pa moramo eno mini posteljico za začetek, da jo lahko komot peljem iz otroške sobe v najino spalnico (sobi sta čisto skupaj). sicer bi lahko dobila nazaj našo od prvih dveh otrok, samo so mere prevelike in bi sedaj zasedla preveč prostora, ko sta že dve postelji notri, pa hčerina pisalna miza... za kasneje bomo dali najverjetneje narest kar trojno posteljo po meri. pa verjetno bom kupila novo lupinco samo za v avto. oblačilca bom tudi dobila nazaj, pa sigurno tudi dokupila še kaj. že kakšen mesec ali dva user posted image se tudi odpravljam v ikeo, da nabavmo še dodatne regale, pa morda še kaj pametnega za otroško sobo, ker bodo pri nas kar vsi trije skupaj. tko da, verjetno je kar pametno začet nakupovat že prej, samo za vozičke se pozanimaj kdaj bodo akcije za določen model, ker znajo določene modele občutno znižat v zač. prihodnjega leta. baje pa da so akcije že decembra, samo to pa ne vem, to sem tukaj na forumu zdaj en dan prebrala.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.11.2007 22:01:10   
marita
jaz sem tud zdele z metrom v roki skakala po sobi in merila, če bi vseeno lahko stlačili  posteljico v spalnico. Gre, samo res na milimetre, komaj da je prostor za prehod. Moj nekaj godrnja, da bo vseeno premalo, da bova mogla kaj drugega preštudirat. Bova že. Mene že kar prijemlje, da bi začela prestavljat in urejat. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
24.11.2007 8:07:02   
san
jaz z metrom že 2 meseca skačem in če bi bilo odvisno samo od mene, bi bilo že vse nakupljeno, tako me pa moj dragi nazaj bremza - še dobro user posted image user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
24.11.2007 8:16:26   
san
moram kar skoz mal prebrat po dve strani nazaj kaj pišete, ker mi kar uhaja iz spomina kaj vse ste napisale.

glede seksa pa meni trenutno zelo paše. končno sem brez vnetij in sedaj res lahko uživava. tudi nerodno mi ni preveč, sej tudi njegov otroček raste v meni in je čisto logično, da se telo spreminja. no ja, nerodno mi je samo zaradi prs, ker se mi zdijo ogromna, ampak user posted image pa to nič ne motiuser posted image , pa ne vem zakaj se mi čisto v vsaki nosečnosti pojavi celulit po stegnihuser posted image . to mi gre pa res na jetra. a se vam tud dela?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
24.11.2007 8:20:33   
Azzurra
San...

I...
Idris, Ingemar, Ilean, Iks (X) user posted image user posted image user posted image  
jaz sem še vedno pri teh tvojih I-jih, samo pa res mi sama čudna imena prihajajo na pamet. Pa ste sigurni da je fantek? In da bo na I ? user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
24.11.2007 8:34:45   
san
user posted image user posted image user posted image
ja, tako pravijo vpr.1 moja G in vpr.2 moja hčiuser posted image

najboljše je, da je njen kriterij še malo strožji - ime naj bi bilo na IZ ker se tako začneta tudi njuni imeni in tako sta samo 2 imeni, ki nam ostaneta za fantkauser posted image .

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
24.11.2007 8:36:26   
san
v kolikor bi bila punca, bi imela veliko lažjo izbiro in tudi kar nekaj imen je še na črko, ki so mi zelooo všeč, ampak za fantauser posted image ...
sej mogoče si pa še premisli v tem časuuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
24.11.2007 8:36:53   
san
na črko
I

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
24.11.2007 8:51:45   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega?
Ja san, celulit po stegnih tudi mene napada... pa ga drugače sploh nimam... pa glede na to, da se 3x na dan preganjam s psi po 1 uro, pa da še gonim sobno kolo, sem zelo presenečena. Sem pa vesela, da nisem edina! user posted image  A potem zgine? user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
24.11.2007 8:58:22   
san
lucalu prvič in drugič mi jeuser posted image , ampak je kar trajal ene pol leta - res čisto malo ga je bilo na koncu.
upam, da bo tokrat tudi tako.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
24.11.2007 10:06:09   
eva78
Mergetka! čestitke za user posted image . VSe bo OK! Samo čimveč optimizma. Tudi mene vsake toliko preplavi strah, pa ga poskušam odgnati vstran. Je pa prav lepo, da lahko takole klepetamo o osebnih stvareh, pa se sploh ne poznamo.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
24.11.2007 10:41:21   
Nasy
Punce, ma kaj celulit, najlepše smo user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
24.11.2007 11:00:21   
Katy13
Pozdravljene!

Zadnje dni ste bile pa zelo pridne s čvekanjem. user posted image  Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem vse prebrala.

Mergetka - dobrodošla med nami. user posted image

Ravno včeraj sva šla z user posted image  v Celje in sva šla gledat vozičke v Ariela in Baby center. Sicer imava plan iti v decembru v Avstrijo v Toysa, vendar sva malo pogledala pri nas za cene. In sem se zaljubila v ta voziček:

Dopadejo se mi takšni, ki imajo 4 kolesa in sicer ta velika in ne tista, ki so ponavadi na marelah. Me pa še nekaj zaniam, glede na to, da bomo rodile nekje od februarja pa do aprila, ali boste imele vse košare  v vozičkih?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
24.11.2007 11:02:48   
Katy13
Ni mi pokazalo slike od vozička. Ali katera ve kako jo naj prilepim, da jo bo pokazalo?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
24.11.2007 11:33:06   
Dinki
Živjo user posted image ,
ste pa že zlo aktivne danes zjutraj user posted image ...ravnokar sem se malo poigrala in dala v moj album 2 fotki mojega bušija....si nisem mislila, da ga bom kdaj hotela dati na net, ampak se mi zdi da nas daje gor take fotek zmeraj več, pa še tko sem vas sprejela že čist za svoje user posted image
Mi smo drugače OK, sem se danes tolk naspala da joj...sem šla spat včeraj ob 10.30 (sem komaj do konca pogledala Simpsonove - the movie) in nato spala do 9.15 user posted image .

Margetka, dobrodošla med namiuser posted image . Sedaj smo pa že tako daleč, da se nimaš več česa bati, le pogumno stopi skupaj z nami v marec 08 user posted image .  Drugače pa tudi jaz že malo nakupujem in v tem prav uživam. Ravno včeraj sem obiskala po službi Baby center in Pikapolonico in sem kupila en body z dolgimi rokavi na preklop pa broduro - tapeto za otroško sobico, ki sva jo imela z mojim že ogledano, tko da se počasi že začenja. Posteljico z jogijem že imava, prav tako kovterček in vse ostalo kar spada zraven. Naslednji velik nakup je še komoda, ki si jo bova priredila v previjalno mizo in pa voziček s košaro in lupinico. Imava pa že ogledanega in sva že odločena kateri bo.

Katy 13....enkrat sem že popala neke slike gor in sem jih normalno copy-paste iz spletne strani....če ne pa lahko daš tudi link, če je iz spletne strani.

San....celulit??? Kaj je sploh to??? user posted image user posted image  se hecam, sam tega pa zaenkrat še nisem opazila, da bi se bolj pojavljal v user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
24.11.2007 11:44:41   
Katy13
Dinki - saj tako sem naredila copy-paste, pa ni šlo. Bom poskusila direktno iz internetne strani. Sicer mi je uspelo, vendar je bila slika čez celo stran oz. jo je še povečalo. user posted image user posted image  Tako, da tu imate povezavo http://www.hauck-group.de/img/artikel/akt/liz/32/z/z-32-330104a.jpg

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 24.11.2007 11:47:00 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
24.11.2007 12:02:12   
vtitag
Mergetka dobrodošla med namiuser posted image .
En lep pozdravček vsem.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
24.11.2007 12:06:28   
Dinki
Katy13, zelo je lep voziček user posted image . Ti ga pa verjetno ni prilepilo, ker je ful velika slika, verjeno je prevelik file za sem user posted image ...še meni jo je odpiralo kar neki časa....

Jaz bom imela tudi košaro, saj je voziček, ki ga imava ogledanega najcenejši če ga kupiš v kompletu, torej poleg vozička še lupinica in košara, pa tud posteljico, ki sva jo kupila je velikosti 120 in bova na začetku lupinico polagala v posteljico - tko sva prebrala, da je fajn, če nimamo manjše posteljice oz. zibke.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
24.11.2007 12:18:44   
Katy13
Dinki, sicer imam tudi sama v planu košaro, vendar je zelo veliko vozičkov, ki je nimajo zraven. Sam po moje je fajn za an začetku, da jo imamo, ker mareca oz. aprila je lahko še mrzlo. Verjetno bi bilo drugače, če bi rodile bolj v toplih mesecih. Ta košara, ki je zraven tega vozička je zelo topla, je ful podložena (na otip je tako mehka kot kakšna ovčkauser posted image ).

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
24.11.2007 12:46:28   
Katiandi
Ojla!Midva še tudi nimava ogledanega vozička, bova počakala do januarja in šla v avstrijo po nakupih. Upam da bodo imel velik izbire in znižane, drugače bom pa kar preko spleta naročila: na kikiwelt-u. Bova po tudi v ikei kupila posteljico, posteljnine, previjalno, lučko in še kake malenkosti.
Že komaj čakam, da bo januar.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
24.11.2007 13:23:38   
Katy13
Katiandi - ali mogoče veš, če ima kikiwelt tudi kje trgovino ali je to samo preko spleta.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
24.11.2007 13:54:08   
lucalu
Dinki full lep trebušček! user posted image  Se mi zdi, da sva po velikosti tu nekje...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......