Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:07:01
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja P.S. drugače doma še vedno strogo na sojinem mleku. ne vem, kar ne morem začet mleka pit A Živo so ti testirali na sojo?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:09:44
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja aja, prej sva za hec dala brini dudo reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot mi japajade... pa da jo bom dovajala od zize pa pol se od dude.. ze prvo mi je mišn imposibl A bi jo rada odvadla?Mi smo Elo odvadli od zize in navadli na dudo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:11:16
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja aja, prej sva za hec dala brini dudo reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot mi japajade... pa da jo bom dovajala od zize pa pol se od dude.. ze prvo mi je mišn imposibl A bi jo rada odvadla?Mi smo Elo odvadli od zize in navadli na dudo ne se, ampak enkrat bo treba in zaenkrat se mi se ne zdi mozno.. ze sama misel na to,pa zacnem svicat a je B kaj vesel avtosedeza?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:11:31
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: draja P.S. drugače doma še vedno strogo na sojinem mleku. ne vem, kar ne morem začet mleka pit A Živo so ti testirali na sojo? ne, pa sem že vmes mislila, da ji soja škodi in da bi jo peljala še za to testirat, samo tudi ko sem bila nekaj časa na riževem mleku ni bilo nič kaj bolje. sam zdaj si mi dala pa spet mislit. ker nekaj časa sem se tudi soji izogibala, ker sem bila prepričana, da bolj bruha po njej. no, saj zdaj v bistvu spijem samo kake pol deci s kavo na dan, samo bom pa res zdaj prekinila za nekaj časa pa da vidimo, če sem imela prav. hvala da si me spomnila. se zdaj bolj ukvarjam z njeno hrano pa mal pozabim na to kaj jaz jem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:18:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Draja, je bila takoj ideja, ko si napisala - ker moj nečak je alergičen na mleko, jajca,... - pa so ga za nadomestek hranili s sojinim mlekom in je bil revež ves čas flekast. Potem so pa ugotovili, da je daleč najbolj alergičen na sojo .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:20:21
|
|
|
|
A-N-J-A
|
a je B kaj vesel avtosedeza? Ga še ni stestiru,ker sem mogla oblogo za glavo gor našit.Edin mal ga je poslinu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:20:48
|
|
|
|
Pikca
|
jo, pa sem zamudila Erno, jst bi tud en cheeseburger pa solatko... pa še sfrizirala bi me lahko spotoma, lih se spravljam glavo prat skutke LM - jaz imam tudi 4. 12., sem zdele odprla eno bananino, pa se mi zdi ok šit, že prvo bujenje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:21:14
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A erna a nisi ti zanč rekla kosem vprašala če sem jaz edina brez faxa da ga maš.A si diplomirana frizerka a ga ti kej pijes mogoce,ce je odgovor ne,potem lahko zacnes kaj se teb dogaja,ti si tole zamesala jaz pa fax ooooooooo neeeeen ee
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:23:08
|
|
|
|
tinaaja
|
skutke LM - jaz imam tudi 4. 12., sem zdele odprla eno bananino, pa se mi zdi ok me smo vceraj 3 strokovno ugotavljale, a je OK ali ne.. pa zdj sva z mojim tud se uni dve -ker sva imela 2 6packa... ni fuuul izrazito, ampak ni pa kot ponavadi.. se vceraj tud jaz ene 2 zlicki mali pojedla (poleg brine ) - no sva obe preziveli
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:24:40
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A erna a nisi ti zanč rekla kosem vprašala če sem jaz edina brez faxa da ga maš.A si diplomirana frizerka a ga ti kej pijes mogoce,ce je odgovor ne,potem lahko zacnes kaj se teb dogaja,ti si tole zamesala jaz pa fax ooooooooo neeeeen ee Pol me pa nisi razumela ,se vid da nimaš faxa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:24:44
|
|
|
|
Dajadada
|
skutke obvezno javit!!!! ne bit tiho. obvestiti inšpekcijo in od prodajalcev zahtevati denar nazaj. punce, za take zadeve se je treba zbunit in zase postavit. pa še preprečite lahko, da bi se še naprej prodajale in da bi s ekakšen otroček zastrupil. jooooj, ko bi vsaj imela jaz zdaj kakšno tole skutko doma, bi z mojim že celo štalo naredila Draja, od koga lahko zahtevamo denar? A gremo v tisto štacuno, kjer smo skutke kupil? Kaj pa če nimaš računa? Se mi zdi, da večkrat spregledamo takele stvari, ker se nam ne da ukvarjat s tem, ali pa ne vemo kaj naj. Pa je to glih narobe. Še dobro, da ste tudi taki kot sta vidva z možekom .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:25:45
|
|
|
|
tinaaja
|
Jaz sem jim pisala na email, naj ena spolni se un link od draje.. saj je lahko anonimno..
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:27:58
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Moj se je tud že enkrat zbudu,zdaj sem pa Baby phone ugasnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:28:55
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Zdele sem se pa k je Špela svoji hčeri pisala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:30:40
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Zdele sem se pa k je Špela svoji hčeri pisala ???????????' WTF??????????'
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:32:27
|
|
|
|
A-N-J-A
|
kmetija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:36:02
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A erna a nisi ti zanč rekla kosem vprašala če sem jaz edina brez faxa da ga maš.A si diplomirana frizerka a ga ti kej pijes mogoce,ce je odgovor ne,potem lahko zacnes kaj se teb dogaja,ti si tole zamesala jaz pa fax ooooooooo neeeeen ee Pol me pa nisi razumela ,se vid da nimaš faxa a se a ne nocko
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:36:25
|
|
|
|
Dajadada
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Zdele sem se pa k je Špela svoji hčeri pisala ???????????' WTF??????????' hehe, točno to sem tud jst pomislila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2007 21:41:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 21:46:46
|
|
|
|
tinaaja
|
poslano
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 22:02:13
|
|
|
|
skačica
|
čer! Sam na hitrco, ker imam Izo še vedno pokonci. Direktorca se igra na tleh, kot da je ura 3 popoldne. Kati- seveda me niso klicali , v ponedeljek jih bom pa jaz in jih poslala........., če vreče ne bo, ker se mi zdi tole nategovanje mal tumač. Jaz jo drug let aprila ne bom rabila. Sicer je pa za mamo en lušten dan, s sodelavkama smo se načvekale, najedle, napile(ne alkohola ). Iza je bila en čas prisotna in je bila skoz pridna. Se je pa danes peljala prvič v sedežu in je kar uživala. Lepo nasloni glavo nazaj in uživa. Kok je luštna. Grem spat, aha pa preverit skutke, če so datum 4.12.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 22:04:57
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Zdele sem se pa k je Špela svoji hčeri pisala ???????????' WTF??????????' hehe, točno to sem tud jst pomislila That makes 3 of us.... Anja, lohka nehaš gledat - k nav nobena krvavica iz TVja prletela . Nočko!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 22:05:19
|
|
|
|
tinaaja
|
kerga si kupila?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 22:18:00
|
|
|
|
thaiss
|
čer čer Matia pa je imel danes spalni dan... zjutraj je spal od 8.35 do 10h (sem ga zbudila ker se mi je mudilo na kafe ) Pol mi je zaspal malo pred 14h in to do 17h... spet sem ga zbudila... si ne upam pomislit kakšna noč nas čaka Spet je jedel malo več kot nič - tri žlice rižolinota - cca 70ml sadne papice - kosilo: eno ampak res eno žlico krompirčka+puran - večerja: malo nič goveje juhe no dopoldan je maček polnozrnate žemljice z guštom poglodal. Že dva dni kaka x-krat na dan, ma čist rdečo ritko, sem danes kupla uno kremo od Mustele, upam da bo jutri boljše! anej - bravo kaj vse znaš!!! Mi imamo v torek P ...še par dni cajta da se vse to naučimo erna za razgovor!! Kdaj boš pa mene za model vzela ...pa iz MD bi jaz kej papala skute - to je pa že prehuda!!! Jaz jih imam tudi s tem datumom doma, bom jutri poskusla če so zakej ANJA Boru za nov sedež... a grejo zasluge bodoči tašči da ste ga hitr dobili?? meaa jaz bi tut tiste skene, please!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 22:18:36
|
|
|
|
Pikca
|
zaspal nazaj... danes je oba naša tamala luna trkala... sta kr neki tečnarila... upam, da bosta zdaj spala in da bo jutri boljš. skutke LM - jaz imam tudi 4. 12., sem zdele odprla eno bananino, pa se mi zdi ok me smo vceraj 3 strokovno ugotavljale, a je OK ali ne.. pa zdj sva z mojim tud se uni dve -ker sva imela 2 6packa... ni fuuul izrazito, ampak ni pa kot ponavadi.. se vceraj tud jaz ene 2 zlicki mali pojedla (poleg brine ) - no sva obe preziveli pa res... sem šla zdej še ta drugo skutko probat in res ni čist taprav okus. nočko
|
|
|
zamrznjenčkibitAli vam je uspelo zanositi z zamrznjenčki?da v prvo (
20%)
da v drugo (
3%)
sedaj imam dvojčke (
3%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 176Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!