|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
23.11.2007 21:07:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

P.S. drugače doma še vedno strogo na sojinem mleku. ne vem, kar ne morem začet mleka pituser posted image

A Živo so ti testirali na sojo?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.11.2007 21:09:44   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

aja, prej sva za hec dala brini dudo user posted image user posted image user posted image reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna user posted image

Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot miuser posted image user posted image user posted image

japajade... pa da jo bom dovajala od zize pa pol se od dude.. ze prvo mi je mišn imposibl

A bi jo rada odvadla?Mi smo Elo odvadli od zize in navadli na dudouser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
23.11.2007 21:11:16   
tinaaja

aja, prej sva za hec dala brini dudo user posted image user posted image user posted image reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna user posted image

Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot miuser posted image user posted image user posted image

japajade... pa da jo bom dovajala od zize pa pol se od dude.. ze prvo mi je mišn imposibl

A bi jo rada odvadla?Mi smo Elo odvadli od zize in navadli na dudouser posted image user posted image

ne se, ampak enkrat bo treba in zaenkrat se mi se ne zdi mozno.. ze sama misel na to,pa zacnem svicat user posted image user posted image

a je B kaj vesel avtosedeza?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
23.11.2007 21:11:31   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: draja

P.S. drugače doma še vedno strogo na sojinem mleku. ne vem, kar ne morem začet mleka pituser posted image

A Živo so ti testirali na sojo?

ne, pa sem že vmes mislila, da ji soja škodi in da bi jo peljala še za to testirat, samo tudi ko sem bila nekaj časa na riževem mleku ni bilo nič kaj bolje. sam zdaj si mi dala pa spet mislit. ker nekaj časa sem se tudi soji izogibala, ker sem bila prepričana, da bolj bruha po njej. no, saj zdaj v bistvu spijem samo kake pol deci s kavo na dan, samo bom pa res zdaj prekinila za nekaj časa pa da vidimo, če sem imela prav. hvala da si me spomnila. se zdaj bolj ukvarjam z njeno hrano pa mal pozabim na to kaj jaz jemuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
23.11.2007 21:18:14   
K_a_t_i
Draja, je bila takoj ideja, ko si napisala - ker moj nečak je alergičen na mleko, jajca,... - pa so ga za nadomestek hranili s sojinim mlekom in je bil revež ves čas flekast. Potem so pa ugotovili, da je daleč najbolj alergičen na sojo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
23.11.2007 21:20:21   
A-N-J-A
a je B kaj vesel avtosedeza?

Ga še ni stestiru,ker sem mogla oblogo za glavo gor našit.Edin mal ga je poslinuuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
23.11.2007 21:20:48   
Pikca
jo, pa sem zamudila Erno, jst bi tud en cheeseburger pa solatko... pa še sfrizirala bi me lahko spotoma, lih se spravljam glavo pratuser posted image

skutke LM - jaz imam tudi 4. 12., sem zdele odprla eno bananino, pa se mi zdi okuser posted image

šit, že prvo bujenje...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.11.2007 21:21:14   
erna14

erna a nisi ti zanč rekla kosem vprašala če sem jaz edina brez faxa da ga maš.A si diplomirana frizerkauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ga ti kej pijes mogoce,ce je odgovor ne,potem lahko zacnesuser posted image kaj se teb dogaja,ti si tole zamesalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa fax ooooooooo neeeeen ee

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.11.2007 21:23:08   
tinaaja
skutke LM - jaz imam tudi 4. 12., sem zdele odprla eno bananino, pa se mi zdi ok

me smo vceraj 3 strokovno ugotavljale, a je OK ali ne.. pa zdj sva z mojim tud se uni dve -ker sva imela 2 6packa... ni fuuul izrazito, ampak ni pa kot ponavadi.. se vceraj tud jaz ene 2 zlicki mali pojedla (poleg brine user posted image ) - no sva obe preziveli user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.11.2007 21:24:40   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

erna a nisi ti zanč rekla kosem vprašala če sem jaz edina brez faxa da ga maš.A si diplomirana frizerkauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ga ti kej pijes mogoce,ce je odgovor ne,potem lahko zacnesuser posted image kaj se teb dogaja,ti si tole zamesalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa fax ooooooooo neeeeen ee
Pol me pa nisi razumelauser posted image ,se vid da nimaš faxauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.11.2007 21:24:44   
Dajadada
skutke obvezno javit!!!! ne bit tiho. obvestiti inšpekcijo in od prodajalcev zahtevati denar nazaj. punce, za take zadeve se je treba zbunit in zase postavit. pa še preprečite lahko, da bi se še naprej prodajale in da bi s ekakšen otroček zastrupil. jooooj, ko bi vsaj imela jaz zdaj kakšno tole skutko doma, bi z mojim že celo štalo naredila

Draja, od koga lahko zahtevamo denar? A gremo v tisto štacuno, kjer smo skutke kupil? Kaj pa če nimaš računa?

Se mi zdi, da večkrat spregledamo takele stvari, ker se nam ne da ukvarjat s tem, ali pa ne vemo kaj naj. Pa je to glih narobe. Še dobro, da ste tudi taki kot sta vidva z možekomuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.11.2007 21:25:45   
tinaaja
Jaz sem jim pisala na email, naj ena spolni se un link od draje.. saj je lahko anonimno.. 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.11.2007 21:27:58   
A-N-J-A
Moj se je tud že enkrat zbudu,zdaj sem pa Baby phone ugasnila user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.11.2007 21:28:55   
A-N-J-A
Zdele sem se pauser posted image  k je Špela svoji hčeri pisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.11.2007 21:30:40   
tinaaja

Zdele sem se pauser posted image  k je Špela svoji hčeri pisalauser posted image user posted image user posted image

???????????' WTF??????????'

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
23.11.2007 21:32:27   
A-N-J-A
kmetija

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.11.2007 21:36:02   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Pol me pa nisi razumelauser posted image ,se vid da nimaš faxauser posted image

a se a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

nocko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.11.2007 21:36:25   
Dajadada

Zdele sem se pa k je Špela svoji hčeri pisala

hehe, točno to sem tud jst pomislila

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 21:41:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.11.2007 21:46:46   
tinaaja
poslano

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.11.2007 22:02:13   
skačica
čer!

Sam na hitrco, ker imam Izo še vedno pokonci. Direktorca se igra na tleh, kot da je ura 3 popoldne.

Kati- seveda me niso klicaliuser posted image , v ponedeljek jih bom pa jaz in jih poslala........., če vreče ne bo, ker se mi zdi tole nategovanje mal tumač. Jaz jo drug let aprila ne bom rabila.

Sicer je pa za mamo en lušten dan, s sodelavkama smo se načvekale, najedle, napile(ne alkoholauser posted image ). Iza je bila en čas prisotna in je bila skoz pridna. Se je pa danes peljala prvič v sedežu in je kar uživala. Lepo nasloni glavo nazaj in uživa. Kok je luštna.

Grem spat, aha pa preverit skutke, če so datum 4.12.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.11.2007 22:04:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Zdele sem se pa k je Špela svoji hčeri pisala

hehe, točno to sem tud jst pomislila

That makes 3 of us....
Anja, lohka nehaš gledat - k nav nobena krvavica iz TVja prletela user posted image .

Nočko!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.11.2007 22:05:19   
tinaaja
kerga si kupila?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
23.11.2007 22:18:00   
thaiss
čer čer
Matia pa je imel danes spalni dan... zjutraj je spal od 8.35 do 10h (sem ga zbudila ker se mi je mudilo na kafe user posted image )
Pol mi je zaspal malo pred 14h in to do 17h... spet sem ga zbudila... si ne upam pomislit kakšna noč nas čakauser posted image

Spet je jedel malo več kot nič
- tri žlice rižolinota
- cca 70ml sadne papice
- kosilo: eno ampak res eno žlico krompirčka+puran
- večerja: malo nič goveje juhe
no dopoldan je maček polnozrnate žemljice z guštom poglodal.

Že dva dni kaka x-krat na dan, ma čist rdečo ritko, sem danes kupla uno kremo od Mustele, upam da bo jutri boljše!

anej - bravo kaj vse znaš!!! Mi imamo v torek P ...še par dni cajta da se vse to naučimo user posted image

erna user posted image user posted image user posted image za razgovor!! Kdaj boš pa mene za model vzelauser posted image ...pa iz MD bi jaz kej papalauser posted image

skute - to je pa že prehuda!!! Jaz jih imam tudi s tem datumom doma, bom jutri poskusla če so zakej

ANJA user posted image Boru za nov sedež... a grejo zasluge bodoči tašči da ste ga hitr dobili??user posted image

meaa jaz bi tut tiste skene, please!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
23.11.2007 22:18:36   
Pikca
zaspal nazaj... danes je oba naša tamala luna trkala... sta kr neki tečnarila... upam, da bosta zdaj spala in da bo jutri boljš.

skutke LM - jaz imam tudi 4. 12., sem zdele odprla eno bananino, pa se mi zdi ok

me smo vceraj 3 strokovno ugotavljale, a je OK ali ne.. pa zdj sva z mojim tud se uni dve -ker sva imela 2 6packa... ni fuuul izrazito, ampak ni pa kot ponavadi.. se vceraj tud jaz ene 2 zlicki mali pojedla (poleg brine ) - no sva obe preziveli

pa res... sem šla zdej še ta drugo skutko probat in res ni čist taprav okus.

nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

zamrznjenčki
bit

Ali vam je uspelo zanositi z zamrznjenčki?

da v prvo (20%)

da v drugo (3%)

sedaj imam dvojčke (3%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 176

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!