|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
23.11.2007 16:15:30   
amy26
sonchek, Anej pa obvladauser posted image user posted image
naš besedni zaklad je še vedno na samo da, ada, dada, zna pomahati, ploskati
pa vriskati na ves glasuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.11.2007 16:19:29   
sezam
erna - držim pesti

urla - user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite

Pikca - user posted image user posted image  ja tile naši taveliki. To ne moreš verjet, kako jim klikerji delajo.

Anja - user posted image user posted image  si ga le dočakala

sonchek - user posted image  za tako velikega fanta, pa kaj že znamo user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.11.2007 16:20:14   
tinaaja
wow anej, bravo user posted image

Erna, ves kaj sem jedla.. pecene banane iz kitajca user posted image user posted image user posted image

No brina naceloma ne mara riza.. danes pa gleda in ji recem, da ji dam, ce bo jedla.. in mala je jedla cel riz user posted image tud po ene 7 rizkov na enkrat sem ji dala v usta in je pojedla brez kakrsnega koli problema user posted image user posted image user posted image user posted image sem samo gledala.. ce sem ga skuhala jaz, sploh jest ni hotla.. morda ji pasiran ni pasal

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.11.2007 16:30:31   
erna14
tinaaja-bos ti vidla bos ti se na vzgojno prsla.ves kako pravjo "ko se zadni smije,najslađe se smije".ne bom pozablauser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.11.2007 16:43:32   
tinaaja
ko se zadni smije,najslađe se smij

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.11.2007 16:43:51   
tinaaja
aja erna...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.11.2007 16:57:24   
*sonchek*
Ja, takole nekako izgledajo testi pri 9-ih mesecih - no, nekaj malega smo se naučili tudi sami user posted image  Je pa res, da je začel ful hitro napredovati - v zadnjem tednu se je naučil večino teh stvari...

Je pa ful lepo, ko se zbudi in se dere "mama" user posted image  No, zadnjič je to naredil sredi noči, tako da ga moram naučit, da najprej pokliče "ata" user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
23.11.2007 17:18:09   
Dajadada
*Sonchek*, dobr nas šiša Anej z besedami, pri nas je vriskanje na polno, pa kakšna baba, amam. Vaju pogrešamo, sta nas čist zapostavilauser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
23.11.2007 17:37:24   
K_a_t_i
Bravo, Anej!!!

CV105 - ob nedeljah je odprt samo CP (do 5h), ostale trgovine v BTCju so zaprte.

Urla, prov nič ti ne zavidam user posted image .

Mal razmišljam, če je Hemp pr nas doma - k smo dons vseen mel krvavice user posted image .

Skačica - danes sem klicala BC - komi sem se zadržala, da jih nisem nekam poslala - ne zato, ker vreč še ni, ampak zaradi njihovega odnosa - namreč me NISO poklicali, čeprav so mi obljubili!!! A tebe so? Pa da te še razveselim - vodja oddelka gre v ponedeljek (o datumu niso govorili user posted image ) prevzet Mutsijevo robo. In v torek me bojo poklicali. Una baba tam mi je šla sila na jetra, ker me je skoz spraševala, če mam naročilnico pri njih user posted image  Kojo naročilnico bre?! Sem ji povedala, da sem jst vrečo naročila njeni šefic, da kaj je pa ona pol pisala me pa ne zanima... Ma me je minilo vse!

ps. zdej se mastim z jabolčno pito user posted image

Tole bo pa dedek Mraz zapeljal pod jelko pri dediju in babi (brez dojenčka user posted image ) user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.11.2007 17:40:29 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
23.11.2007 17:41:25   
cv105
Bravo Anej user posted image user posted image user posted image

Kati, hvala user posted image  pa dober tek ... a misliš, da boš dobila to vrečo do spomladi ? Verjamem, da te jezi.

drgač pa ... nič novega ... aja, kosilo sem spustila ... pa sem zdaj laaaaaaaaaačna ... ampak krvavic pa vseen ne bi user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 17:50:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
23.11.2007 18:03:21   
*sonchek*
dajadada - žal imam res (pre)malo časa za forum. Pa še prepozno sem videla, da ste se včeraj dobile - škoda, bi se vam res kdaj pridružila na kaki kavici user posted image  Glede besed pa ni panike - naš je v parih dneh začel govorit ko nor!

KATI - waaaaa, kakšen frajer je Žiga! No, pa hvala za idejo za darilo user posted image

meaa - dati indijančka pomeni roko na usta pa zraven tulit wawawawawa (tako kot delajo indijanci) user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
23.11.2007 18:15:34   
K_a_t_i
sonchek, naš očka zdej že 15 minut intenzivno uči Žiga vse našteto user posted image . Sem mu prebrala tvoj post in povedala, da imamo v četrtek pediatra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
23.11.2007 18:28:03   
*sonchek*
KATI - user posted image user posted image user posted image  No, držim pesti, da bo Žigec hitro pokapiral vse tole - naš je kar nekaj dni rabil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
23.11.2007 18:30:10   
Žabika
Samo na hitro:

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
sem pa čisto nora na matevža

Tudi jaz! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
23.11.2007 19:03:56   
erna14
evo mene nazaj iz razgovora:salon superrrrrrr,placa hudo dobra,zaposlitev za nedolocen cas,sefica faca uglavnem user posted image user posted image user posted image .tezava-rada bi da bi ji decembra hodila pomagat,jaz pa ne vem kako naj to izvedem
1.nimam kje tamalga za pustit
2.joske bi mela sabo,kaj bo tamal jedu

tinaja-
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
23.11.2007 19:13:06   
tinaaja
Erna, a to bi dopoldne hodila pomagat? Probaj si spedenat, da bi delala cim manj, a vseeno nekaj... Da pokazes dobro voljo user posted image aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OPOZORILO ..  vceraj smo ugotovile, da je skutica, ki sem jo hotla brini dat, od banane od LM (6pack) pokvarjena.. rok trajanja 4.12.!!!!!!!!! no moj mi ni verjel in probal danes ta drugo banano, ki je bila tudi pokvarjena user posted image user posted image user posted image   Jaz teh z datumom 4.12. ne kupim vec...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
23.11.2007 19:29:49   
erna14
no ona je mislna poln delavnik se pravi normalno,ampak sem ji povedala da ne morm,sem se pa z petrom pogovarjala bi lahko od 16-19 pa soboto kaksno.najbl se ji gre za decembra potem januar ji ni tko hudo.no bom vidla,v nedeljo sva zmenjeni da prpelem model da vid kako mi gre pol se pa zmeniva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zate

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
23.11.2007 19:30:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
OPOZORILO ..  vceraj smo ugotovile, da je skutica, ki sem jo hotla brini dat, od banane od LM (6pack) pokvarjena.. rok trajanja 4.12.!!!!!!!!! no moj mi ni verjel in probal danes ta drugo banano, ki je bila tudi pokvarjena user posted image user posted image user posted image   Jaz teh z datumom 4.12. ne kupim vec...

Ej, to sem pa tudi jaz opazila!!!! Banana je bila skisana. Sam se pa mislila, da zato, ker sem jih jst mela ene 3 urce v avtu, preden so prišle do hladilnika. Marelica in jagoda sta pa bili ok..

Erna, kak salon? Sem zgleda nekje preskočila user posted image . A si frizerka, maserka, manekerka,...?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
23.11.2007 19:45:26   
cv105
Erna: super za službo user posted image  ... držim pesti, da boš uspela zrihtat varstvo za Žigca ... pa na lep način mu dopovej, da bo prej al slej šla joška papa ... in pride nazaj, ko s5 zadost star ... user posted image

Kati: kolk luštno user posted image ... a ste v dveh delih naročil ? mislem ... letos avtoček drugo leto pa še enga dojenčka user posted image

sonchek: jaz sem tudi user posted image  tvoj post prebrala in ga moram fejst nazaj držat, da ni navalil na Maksa in ga začel trenirat ...

sicer dan OK, smo šli na sprehod po dežju, popoldne šli družno spat ... zdej pa Maks goljufa in že spi (upam vsaj) ... mi2 mu bova sledila kmalu (upam)

nočko user posted image  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
23.11.2007 19:54:17   
tinaaja
A cmo tole javit LM ali inspekciji... ??? Ker to ni OK, sploh ker je to ortoska hrana user posted image user posted image fak no, men so bile te skutke zakon ... morda vsaj tu gor na RR javimo?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
23.11.2007 19:58:48   
cv105
A cmo tole javit LM ali inspekciji... ??? Ker to ni OK, sploh ker je to ortoska hrana fak no, men so bile te skutke zakon ... morda vsaj tu gor na RR javimo?

tinaaja: o tem je blo na RR zihr že govora, sam ta moment ne najdem kje ... sicer pa odurno ostudno nemarno in za povrh še nevarno user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
23.11.2007 19:59:47   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A cmo tole javit LM ali inspekciji... ??? Ker to ni OK, sploh ker je to ortoska hrana user posted image user posted image fak no, men so bile te skutke zakon ... morda vsaj tu gor na RR javimo?

A so ble tud tvoje skisane? Al plesnive al kaj?
Sam mal je problem, ker nisem ziher, če so ble vse k sem jih jst s tem datumom mela.  Namreč 2 je Žiga pojedel, jih nisem probala prej user posted image .
Vpraši, če je še kera mela to "lepo" izkušnjo. Sej bomo hiter videl kaj je na tem...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
23.11.2007 20:00:16   
tinaaja
Ja, ampak je bilo govora o Lumpi skutkah user posted image Zdaj pa se LM.. sem napisala..

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
23.11.2007 20:03:13   
Dajadada
Jaz sem dala eno včeraj nejcu, pa je bila zanič. Nisem bila ziher a je skisana, al pač te skutke nama niso dobre. Nejc je pojedu dve žlici, jaz pa ostalouser posted image . Sem imela zmešano z banano pa ni bilo tako groznouser posted image . Ostalih 5 imam še doma in so seveda z rokom 4.12.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za oba spola
MorjeMorje

Zanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?

Meta (10%)

Julija (31%)

Mija (20%)

Marko (9%)

Filip (19%)

Vasja (11%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!