|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
23.11.2007 20:05:45   
Dajadada
Evo zdele sem odprla jagodo in je kul, tista bananina včer je bila definitivno skisanauser posted image user posted image . Bom probala še ta drugo banano, da vidim kakšna je.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
23.11.2007 20:10:59   
Dajadada
Brrrrr, je že v smeteh, fuj. Tole bi jim bilo treba sporočit...nujno.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
23.11.2007 20:12:06   
K_a_t_i
Tinaaja, ne vem če si si zbrala dober forum. Ali pač? Ker jst na primer mam tega kar pod favourites in drugo lih mal poskeniram.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
23.11.2007 20:14:10   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ja, ampak je bilo govora o Lumpi skutkah user posted image Zdaj pa se LM.. sem napisala..

tinaaja-tole je men za inspekcijo,ne sam lj,tud sparovi jogurti in lumpijeve skute ker men je tole prov zanemarljivo da se jim tok dobesedno j....kaj prodajajo sam da dobijo kessssss.nc ne misljo kaj pa ce bo kaksnega otroka trebuh bolel,mislm kar koli.lej ce ti ne bos napisala mi posl link kam se to lahko pritozi bom jaz.
kati-to pa ker ne beres postovuser posted image user posted image hecam se vem da si vsega ne mors zapomnt,ker jaz si tud ne,ja frizerka sem.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
23.11.2007 20:18:09   
erna14
no prov zdele sem odprla se jaz banano z rokom 4.12 in je tud skisanauser posted image user posted image user posted image ,jagoda je cool

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
23.11.2007 20:24:34   
erna14
kati,tinaaja in ostale-a bi kdo kaj iz mcdonaldsa jaz grem zdele po pazi zdaj-2 ciza,cool pito malita,in sladoled karamelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
23.11.2007 20:34:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati,tinaaja in ostale-a bi kdo kaj iz mcdonaldsa jaz grem zdele po pazi zdaj-2 ciza,cool pito malita,in sladoled karamelauser posted image user posted image user posted image

hvala, pazim na linijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
23.11.2007 20:35:18   
tinaaja
lej ce ti ne bos napisala mi posl link kam se to lahko pritozi bom jaz.
draja mi je takrat poslala

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
23.11.2007 20:37:28   
draja
danes na hitro, ker je za nama z Živo zelo lep a tudi zelo naporen danuser posted image .

skutke obvezno javit!!!! ne bit tiho. obvestiti inšpekcijo in od prodajalcev zahtevati denar nazaj. punce, za take zadeve se je treba zbunit in zase postavit. pa še preprečite lahko, da bi se še naprej prodajale in da bi s ekakšen otroček zastrupil. jooooj, ko bi vsaj imela jaz zdaj kakšno tole skutko doma, bi z mojim že celo štalo naredilauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
23.11.2007 20:39:28   
draja
evo vam:

http://www2.gov.si/mg/tirs/tirs.nsf/f1?OpenFrameSet&Frame=main&Src=/mg/tirs/tirs.nsf/0/838F0883B0BAFDC8C1256CC400393325?OpenDocument

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
23.11.2007 20:41:41   
K_a_t_i

Obvezno!!! 1×chees burger, 1 kachup, srednji pomfri, kraljeva solata in pol litra vode. Lahko pa še jabolčno pito. To jst ponavad jem user posted image

Aja - moje skute so že ene 4 dni v smeteh. Tko da... Žal.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
23.11.2007 20:45:04   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Obvezno!!! 1×chees burger, 1 kachup, srednji pomfri, kraljeva solata in pol litra vode. Lahko pa še jabolčno pito. To jst ponavad jem user posted image

Aja - moje skute so že ene 4 dni v smeteh. Tko da... Žal.

lalalalalalalalalalalala

pismo, na tleh je ze luza slin user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
23.11.2007 20:47:53   
K_a_t_i

Men se zdi, da maš do Rudnika z avtom najhitrej. Čeprov... Čopova je pa na walking distance user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
23.11.2007 20:54:59   
erna14
jaz sem ze nazaj padu ciken,pomfi sladoled,pita gozdni sadezi ni maline.punce j.....linijo k je pa tok dobr jest.njamiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

tinaaja-sej ce si na dieti lohk sam papercke za vohat prnesemuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
23.11.2007 20:57:03   
K_a_t_i

jaz sem ze nazaj padu ciken,pomfi sladoled,pita gozdni sadezi ni maline.punce j.....linijo k je pa tok dobr jest.njamiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

nehterim ni treba mirkat linije user posted image
Tinaaja, ti posodim brisačo v rolci? Paloma, super vpojno? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
23.11.2007 20:57:22   
draja
No, to pa moram še dodati:

danes sem si po zeeelo dolgem času privoščila kavo z mlekom in ravnokar eno milky bar od Nestleja. life is good!!!!!!!!!!!!!

P.S. drugače doma še vedno strogo na sojinem mleku. ne vem, kar ne morem začet mleka pituser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
23.11.2007 20:58:15   
erna14

nehterim ni treba mirkat linije user posted image
Tinaaja, ti posodim brisačo v rolci? Paloma, super vpojno? user posted image

kati-sam navali,blagor teb jaz sem sla v osmih mescih 8 kg gor,kaj csuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
23.11.2007 20:59:43   
tinaaja

Men se zdi, da maš do Rudnika z avtom najhitrej. Čeprov... Čopova je pa na walking distance user posted image

ja rudnik je najblizi pa se mi ne da riti ven spokat.. ker v bistvu bi pol kupila celo goro zadev,ampak nisem nekaj lacna user posted image sam lusta se mi... user posted image bemu erna!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
23.11.2007 21:02:05   
A-N-J-A
A je še kaj zame kraljeve solate ostal???Ostalo se odpovemuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
23.11.2007 21:02:20   
tinaaja
aja, prej sva za hec dala brini dudo user posted image user posted image user posted image reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
23.11.2007 21:03:21   
tinaaja
danes sem si po zeeelo dolgem času privoščila kavo z mlekom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
23.11.2007 21:04:50   
A-N-J-A

aja, prej sva za hec dala brini dudo user posted image user posted image user posted image reva ni vedla za kaj se zadeva uporablja in jo je grizla z vseh koncev.. je bila prav lustna user posted image

Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
23.11.2007 21:06:13   
tinaaja
Poglejte video... scarry...
http://www.soncek.si/si/perfect-petzzz-boxer-i9127.shtml

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
23.11.2007 21:06:38   
A-N-J-A
erna a nisi ti zanč rekla kosem vprašala če sem jaz edina brez faxa da ga maš.A si diplomirana frizerkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
23.11.2007 21:06:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Bogica sam za hec jo dobi,daj ji jo zares pa boš mela mirne noči tko kot miuser posted image user posted image user posted image

japajade... pa da jo bom odvajala od zize pa pol se od dude.. ze prvo mi je mišn imposibl

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!