|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
23.11.2007 9:25:23   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

http://www.mycoolclips.com/?v=aedf1a8ac6d17d0696b211111e07246b

o hudo,se jaz tega ne zmormuser posted image

faaaakkkkkkkkkk..... dobr, najprej sem misnla, da ji mama kaze.. ampak tok pa spet ne bi mogla user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.11.2007 9:38:06   
Pikca
Aleks, vse naj naj za 2. rojstni dan!
user posted image

Vse naj naj tudi mini slavljenčkom

Ps:Jaz Bora ze učim
vau, ko je prve 3 države pokazala, sem misla, ma nič posebnega, to je naša tud znala, pol se pa kr ni nehalo... še jst ne znam tok dobr...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
23.11.2007 9:38:19   
amy26
Vse najboljše Aleks od mamice, očija in Ele, da bi bil še naprej tako vesel, zadovoljen, srečen in nagajiv fantek
 user posted image
z mojim sva ga že navsezgodaj stokrat poljubčkala pa zapela vse najboljše, mu je blo kar malo nerodno ker tega ni vajen že navsezgodajuser posted image

čestitke tudi ostalim malčkom ki še danes praznujejo 8.mesecev
Nejc, Anej in Maksuser posted image user posted image user posted image  in pa seveda naši Eli

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.11.2007 9:44:13   
A-N-J-A
Aleks vse najboljše za  roj.dan in dobrodošel med dvoletnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mami,oči vidva se pa pazta zdele šele prihaja ta naj hujšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.11.2007 9:47:46   
amy26
Mami,oči vidva se pa pazta zdele šele prihaja ta naj hujše

a resuser posted image  kaj pa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.11.2007 9:48:02   
A-N-J-A
Sem pozabla povedat kva je naša včer prijavla.Hotla je gledat Nodija,ker pa ma moj neki dva računalnika skup zvezana ni delal in ji rečem da ne more gledat,ker oči neki rihta.Pa me gleda in reče:oči je pa res en hud bebecuser posted image .Jaz sem skor dol padla.Pol je šla pa še neki v sobo in jo slišem:picku matel.Sem jo kr preslišala in se ni več ponoviluser posted image .

Moj Bor spet spi,k bi vsaj ponoč.Ko se zbudi grem pa v Hoferja po doooolgem cajtuuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
23.11.2007 9:48:43   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Mami,oči vidva se pa pazta zdele šele prihaja ta naj hujše

a resuser posted image  kaj pa

Boš že vidla in se spomnila mojih beseduser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
23.11.2007 9:54:41   
A-N-J-A
Probite tole narest

Kako pametna je tvoja desna noga?
>
> Tole je tako zabavno, da boste neverjetno preseneceni in boste zadevo
> poskusili se nickolikokrat, pa vam ne bo uspelo prelisiciti desne noge
> :-))
>
> 1. Ko sedis za mizo, dvigni desno stopalo od tal in z njim zacni
> kroziti v smeri urinega kazalca.
>
> 2. Sedaj pa, medtem ko to pocnes, poskusi z desno roko po zraku
> narisati stevilko 6.
>
>
> In noga bo spremenila smer krozenja! 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
23.11.2007 10:08:36   
erna14
anja-sem ze probala dolg tega nazaj,mi je tok zivc dviglno da sm nehalauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
23.11.2007 10:25:14   
Pikca
Pa me gleda in reče:oči je pa res en hud bebec
user posted image  joj teli naši taveliki... Živa je včer ful neki trmarla, pa ne sirupa vzet, pa po tleh metala stvari, pa ne pobrat... sem rekla, da ji Miklavž ne bo prinesel tiste igrače, če se bo tko obnašala, ker on nosi samo pridnim... in kaj mula odgovori - nč hudga, bomo pa v Baby centru kupiluser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
23.11.2007 10:31:40   
urla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No toliko o branju za nazaj. Enostavno ne gre.

Mi smo kopletni doma. Tamalga kuha vročina, diha na škrge, pljuča bo pa glihkar izkašljal. No za nameček, je pa Katja spet na kapljicah, ker imamo SPET gnojne učke. No o nosu ne bom govorila, ker še vedno lije. Men se bo zmešal, otrokom pa tut, ker smo non stop doma. Pa moj je tut doma, ker se mu je avtobus zaletu u rit. Cel božji dan sem za štedilnikom inkuham, pospravljam, brišem mokre noske in umazane riti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav potrebna sem enega odklopa. Hvala bogu imam čez en teden zabavo v službi (trkam na les, da še mene kaj ne zvije). Sicer sem pa prejšni teden fasala angino, dobila suma med in nato še eno krasno alergijo na antibiotik. Sem bila po telesu taka, kot da bi me opeklo sonce.

Sem zasledila, da ste se pogovarjali o službi. Jest štartam takoj po novem letu in sicer grem za 2 meseca delat namesto moje mami v njeno službo, ker gre na eno operacijo. Boj moj uvaju Katjo v vrtec. Z mojo službo pa štartam 1.3. Rabimo dinarčke, ker bo plača bistveno manjša od porodniške, pa še avto imamo namen zamenjat.

Zdej pa letim kuhat. Upam, da se kmalu vidimo in da pridemo ven iz te zone sumraka.

Čestitke vsem praznovalcem za nazaj in naprej, vsem zobkom, plezalčkom, hodalčkom, pikapoke bubanim, itd......

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
23.11.2007 10:39:29   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

o hudo,se jaz tega ne zmorm

faaaakkkkkkkkkk..... dobr, najprej sem misnla, da ji mama kaze.. ampak tok pa spet ne bi mogla

uauuu, jah, če imajo tole pr pojstli verjetno dobi vsak dan za zajtrk in večerjo dozo geografije.

Moj sinko pobalinko ima danes 8. mini rd in bo dobil še več poljubčkov kot jih je vajen...iz tega fanta bo tak mamin sinko rataluser posted image user posted image . Za darilo bo pa dobil prvič kaki za sadno malicouser posted image , upam, da mu bo všeč. Včer ga je ob bananini skutki skor zviluser posted image .
Čestitke tudi veeeeelikemu Aleksu za drugega in Eli, Aneju in Maksu za mini osmegauser posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.11.2007 10:43:20   
Dajadada
bo plača bistveno manjša od porodniške

tole je že ena druga tud omenila, pa mi ni čist jasn. A ni porodniška tok k plača, al so vam plačo vmes znižal, al drugo delovno mesto al kajuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.11.2007 10:59:39   
erna14
u pozabla

cestitke slavljenckiuser posted image user posted image user posted image
urla-ojoj,user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse pr vasi hisi,ti pa zacni snopc pit da se do druzga tedna ne nalezesuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.11.2007 11:20:25   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

tole je že ena druga tud omenila, pa mi ni čist jasn. A ni porodniška tok k plača, al so vam plačo vmes znižal, al drugo delovno mesto al kajuser posted image

Pri obračunu za porodniško ti vzamejo povprečje za 12 mesecev nazaj. V to spada tudi božičnica in pri naši firmi dobivamo 2x na leto tudi dodatno stimulacijo. Vse skupaj mi je tako posledično dalo višjo osnovo za porodniško, tako, da sedaj dobim porodniško več, kot če bi delala in dobila malico, prevoz in stimulacijo.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.11.2007 11:32:36   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

tole je že ena druga tud omenila, pa mi ni čist jasn. A ni porodniška tok k plača, al so vam plačo vmes znižal, al drugo delovno mesto al kaj

Pri obračunu za porodniško ti vzamejo povprečje za 12 mesecev nazaj. V to spada tudi božičnica in pri naši firmi dobivamo 2x na leto tudi dodatno stimulacijo. Vse skupaj mi je tako posledično dalo višjo osnovo za porodniško, tako, da sedaj dobim porodniško več, kot če bi delala in dobila malico, prevoz in stimulacijo.

Ahaaa, vse jasno, stimulacija user posted image , jaz bi pa lahko rekla "kaj je že touser posted image ".

Naša RD malica s kakijem se je končala z bruhanjemuser posted image . Ne vem čemu naj to pripisujem: samemu kakiju, polnemu želodčku, al temu, da se mu je zataknilo v grlu (čeprav je bilo v nulo zmiksano) in je posledično bruhnil. Najprej sem mu dala samo kaki za probo, pa ni bil ravno navdušen nad okusom, pol sem mu ga pa zmiksala skupaj z banano in jabčkom, pa je tko bolj po sili jedel. Itak bi naš samo kuhano jedeluser posted image . To se še ni zgodil, da bi kar med hranjenjem bruhnil, ponavadi kakauser posted image .

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.11.2007 11:52:21   
A-N-J-A
Mi mamo pa nov stol la la la la lauser posted image user posted image user posted image .

Tinaaja še enkrat hvala za tvojo pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.11.2007 12:05:52   
erna14
no mal za spocit oci na tehle cunah
http://www.otto.si/default.asp?katalog=1

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.11.2007 12:08:11   
skačica
hej!

Včer zvečer nisem mogla na RR, zato sem pa mogla zdele tok več prebrat.

Iza je ravno zaspala, se je danes vstala že ob sedmih zjutraj, ko sem se jaz odpravljala k zobarju, mož pa v službo. Je prišla tašča gor in jo pazila 3 ure, tok časa sem jaz namreč sedela na stoluuser posted image . Sem ga rešena za pol leta, ko imam kontrolouser posted image .

Kok fajn, da ste uživale v Koloseju, tud midve se vam bova v kratkem pridružile. Kati- upam, da tud mene ne boš spoznala, k bom tko pomlajena videtuser posted image .

Sicer pa vsem slavljenčkom vse najboljše, tudi Aleksu za 2. rojstni danuser posted image

krvavice- ne, meni pa ne sedejo, sem pa čisto nora na matevža, kislo zelje in pečenico. Tle nimam meja, dokler me ne razneseuser posted image . Sem pa jaz včasih, ko sem še živela doma bit zraven pri kolinah, ma mi ni najbolj fajn to opravilo, meso imam pa zeellllllllloooooooooo rada.

draja- a vaša je pa že kar delničakarka? Ja, bravo bogatašica Živa.user posted image
Kako pa ostale varčujete za svoje otročke? Midva imava za Izo odprt varčevalni račun in vsak mesec gor položiva 50 eurov, ampak to ni najboljša varianta, ker nimamo veliko  od tega. Na sklade se ne spoznamo(ne jaz, ne mož), na banki nam predlagajo modro ali pa rentno varčevanje. Res ne vem kaj bi izbrala.

Danes se pa dobim z dvema sodelavkama. Superca, se bomo fino načvekale. Ena izmed njih je pred kratkim praznovala RD- 30 let in sem se odločila, da ji dam Bon za tradicionalno tajsko masažo v Atlantisu. Katera pozna? Je fajn? Jaz hodim namreč na klasične, v Atlantisu pa še bla nisem. Ampak moram tam nekje v LJ, da je nje blizu.

Grem.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.11.2007 12:15:29   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Mi mamo pa nov stol la la la la lauser posted image user posted image user posted image .

vazickauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.11.2007 13:32:25   
cv105

ojlala punce

čestitke slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image

a mogoče katera ve, če so ob nedeljah odprte bolj al manj vse štacune v CP in BTC ? jaz res nimam drgač cajta .... user posted image user posted image user posted image  ... bi pa kupla čevlje in kaj za obleč

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.11.2007 15:19:20   
*sonchek*
Ne morem verjet, da ste čveke padle na drugo stran user posted image

Mi smo imeli danes sistematski pregled pri 9. mesecih - imamo 9500g in 75cm, znamo pa:
- reči "mama" in "ata"
- reči "dada" ko nekaj hočemo in "nene" ko nekaj ne maramo
- reči "ajs"ko nekaj ne smemo
- pomahati
- dati indijančka
- plaziti, kobacati, stati
- kocke držimo v obeh rokah hkrati
- ropotuljico tresemo, da slišimo zvoke
- plešemo, ko slišimo glasbo (tu je bil najbolj smešen, ko je migal z ritko user posted image  )
- pokažemo kje je lučka, prepoznamo kužata in muco
...
Skratka smo super fajn in super hitro napredujemo - mami jasno skače do stropa od ponosa user posted image user posted image

Naslednje srečanje z zdravnico - tik preden gremo v vrtec, da se cepimo.

Žal ne morem nič koemntirat, ker sem v zaostanku...mislim da kakih 117 strani user posted image

Čestitke slavljenčkom user posted image  in lupčke bolančkanim user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.11.2007 15:20:45   
*sonchek*
Aja, pozabila povedat, da so nas danes prišli snemat na plavanje z RTV SLO - naš mulo je bil glavna zvezda, vriskal je in poziral, tako da komaj čakam, da ga vidim na TV-ju user posted image  Bo pa v oddaji Dobro jutro user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.11.2007 15:51:22   
Pikca
bravo Anej&sonchek za vse dosežkeuser posted image
sporoč, kdaj bo na TV, da si ogledamo vašga plavalcauser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.11.2007 15:56:45   
Pikca
aja, naš še ne zna rečt mama pa ata, je pa začel klicat Živo, in sicer ji pravi Wawauser posted image . Ga vztrajno popravlja in uči, da se bo naučil rečt Živauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!