![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 16:15:30
|
|
|
|
amy26
|
sonchek, Anej pa obvlada naš besedni zaklad je še vedno na samo da, ada, dada, zna pomahati, ploskati pa vriskati na ves glas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 16:19:29
|
|
|
|
sezam
|
erna - držim pesti urla - , da se čimprej pozdravite Pikca - ja tile naši taveliki. To ne moreš verjet, kako jim klikerji delajo. Anja - si ga le dočakala sonchek - za tako velikega fanta, pa kaj že znamo
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 16:20:14
|
|
|
|
tinaaja
|
wow anej, bravo Erna, ves kaj sem jedla.. pecene banane iz kitajca No brina naceloma ne mara riza.. danes pa gleda in ji recem, da ji dam, ce bo jedla.. in mala je jedla cel riz tud po ene 7 rizkov na enkrat sem ji dala v usta in je pojedla brez kakrsnega koli problema sem samo gledala.. ce sem ga skuhala jaz, sploh jest ni hotla.. morda ji pasiran ni pasal
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 16:30:31
|
|
|
|
erna14
|
tinaaja-bos ti vidla bos ti se na vzgojno prsla.ves kako pravjo "ko se zadni smije,najslađe se smije".ne bom pozabla
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 16:43:32
|
|
|
|
tinaaja
|
ko se zadni smije,najslađe se smij
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 16:43:51
|
|
|
|
tinaaja
|
aja erna...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 16:57:24
|
|
|
|
*sonchek*
|
Ja, takole nekako izgledajo testi pri 9-ih mesecih - no, nekaj malega smo se naučili tudi sami Je pa res, da je začel ful hitro napredovati - v zadnjem tednu se je naučil večino teh stvari... Je pa ful lepo, ko se zbudi in se dere "mama" No, zadnjič je to naredil sredi noči, tako da ga moram naučit, da najprej pokliče "ata"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 17:18:09
|
|
|
|
Dajadada
|
*Sonchek*, dobr nas šiša Anej z besedami, pri nas je vriskanje na polno, pa kakšna baba, amam. Vaju pogrešamo, sta nas čist zapostavila .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 17:37:24
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Bravo, Anej!!! CV105 - ob nedeljah je odprt samo CP (do 5h), ostale trgovine v BTCju so zaprte. Urla, prov nič ti ne zavidam . Mal razmišljam, če je Hemp pr nas doma - k smo dons vseen mel krvavice . Skačica - danes sem klicala BC - komi sem se zadržala, da jih nisem nekam poslala - ne zato, ker vreč še ni, ampak zaradi njihovega odnosa - namreč me NISO poklicali, čeprav so mi obljubili!!! A tebe so? Pa da te še razveselim - vodja oddelka gre v ponedeljek (o datumu niso govorili ) prevzet Mutsijevo robo. In v torek me bojo poklicali. Una baba tam mi je šla sila na jetra, ker me je skoz spraševala, če mam naročilnico pri njih Kojo naročilnico bre?! Sem ji povedala, da sem jst vrečo naročila njeni šefic, da kaj je pa ona pol pisala me pa ne zanima... Ma me je minilo vse! ps. zdej se mastim z jabolčno pito Tole bo pa dedek Mraz zapeljal pod jelko pri dediju in babi (brez dojenčka )
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.11.2007 17:40:29 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 17:41:25
|
|
|
|
cv105
|
Bravo Anej Kati, hvala pa dober tek ... a misliš, da boš dobila to vrečo do spomladi ? Verjamem, da te jezi. drgač pa ... nič novega ... aja, kosilo sem spustila ... pa sem zdaj laaaaaaaaaačna ... ampak krvavic pa vseen ne bi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2007 17:50:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 18:03:21
|
|
|
|
*sonchek*
|
dajadada - žal imam res (pre)malo časa za forum. Pa še prepozno sem videla, da ste se včeraj dobile - škoda, bi se vam res kdaj pridružila na kaki kavici Glede besed pa ni panike - naš je v parih dneh začel govorit ko nor! KATI - waaaaa, kakšen frajer je Žiga! No, pa hvala za idejo za darilo meaa - dati indijančka pomeni roko na usta pa zraven tulit wawawawawa (tako kot delajo indijanci)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 18:15:34
|
|
|
|
K_a_t_i
|
sonchek, naš očka zdej že 15 minut intenzivno uči Žiga vse našteto . Sem mu prebrala tvoj post in povedala, da imamo v četrtek pediatra
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 18:28:03
|
|
|
|
*sonchek*
|
KATI - No, držim pesti, da bo Žigec hitro pokapiral vse tole - naš je kar nekaj dni rabil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 18:30:10
|
|
|
|
Žabika
|
Samo na hitro: IZVIRNO SPOROČILO: skačica sem pa čisto nora na matevža Tudi jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:03:56
|
|
|
|
erna14
|
evo mene nazaj iz razgovora:salon superrrrrrr,placa hudo dobra,zaposlitev za nedolocen cas,sefica faca uglavnem .tezava-rada bi da bi ji decembra hodila pomagat,jaz pa ne vem kako naj to izvedem 1.nimam kje tamalga za pustit 2.joske bi mela sabo,kaj bo tamal jedu tinaja-
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:13:06
|
|
|
|
tinaaja
|
Erna, a to bi dopoldne hodila pomagat? Probaj si spedenat, da bi delala cim manj, a vseeno nekaj... Da pokazes dobro voljo aja OPOZORILO .. vceraj smo ugotovile, da je skutica, ki sem jo hotla brini dat, od banane od LM (6pack) pokvarjena.. rok trajanja 4.12.!!!!!!!!! no moj mi ni verjel in probal danes ta drugo banano, ki je bila tudi pokvarjena Jaz teh z datumom 4.12. ne kupim vec...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:29:49
|
|
|
|
erna14
|
no ona je mislna poln delavnik se pravi normalno,ampak sem ji povedala da ne morm,sem se pa z petrom pogovarjala bi lahko od 16-19 pa soboto kaksno.najbl se ji gre za decembra potem januar ji ni tko hudo.no bom vidla,v nedeljo sva zmenjeni da prpelem model da vid kako mi gre pol se pa zmeniva. sam zate
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:30:24
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja OPOZORILO .. vceraj smo ugotovile, da je skutica, ki sem jo hotla brini dat, od banane od LM (6pack) pokvarjena.. rok trajanja 4.12.!!!!!!!!! no moj mi ni verjel in probal danes ta drugo banano, ki je bila tudi pokvarjena Jaz teh z datumom 4.12. ne kupim vec... Ej, to sem pa tudi jaz opazila!!!! Banana je bila skisana. Sam se pa mislila, da zato, ker sem jih jst mela ene 3 urce v avtu, preden so prišle do hladilnika. Marelica in jagoda sta pa bili ok.. Erna, kak salon? Sem zgleda nekje preskočila . A si frizerka, maserka, manekerka,...?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:45:26
|
|
|
|
cv105
|
Erna: super za službo ... držim pesti, da boš uspela zrihtat varstvo za Žigca ... pa na lep način mu dopovej, da bo prej al slej šla joška papa ... in pride nazaj, ko s5 zadost star ... Kati: kolk luštno ... a ste v dveh delih naročil ? mislem ... letos avtoček drugo leto pa še enga dojenčka sonchek: jaz sem tudi tvoj post prebrala in ga moram fejst nazaj držat, da ni navalil na Maksa in ga začel trenirat ... sicer dan OK, smo šli na sprehod po dežju, popoldne šli družno spat ... zdej pa Maks goljufa in že spi (upam vsaj) ... mi2 mu bova sledila kmalu (upam) nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:54:17
|
|
|
|
tinaaja
|
A cmo tole javit LM ali inspekciji... ??? Ker to ni OK, sploh ker je to ortoska hrana fak no, men so bile te skutke zakon ... morda vsaj tu gor na RR javimo?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:58:48
|
|
|
|
cv105
|
A cmo tole javit LM ali inspekciji... ??? Ker to ni OK, sploh ker je to ortoska hrana fak no, men so bile te skutke zakon ... morda vsaj tu gor na RR javimo? tinaaja: o tem je blo na RR zihr že govora, sam ta moment ne najdem kje ... sicer pa odurno ostudno nemarno in za povrh še nevarno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 19:59:47
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja A cmo tole javit LM ali inspekciji... ??? Ker to ni OK, sploh ker je to ortoska hrana fak no, men so bile te skutke zakon ... morda vsaj tu gor na RR javimo? A so ble tud tvoje skisane? Al plesnive al kaj? Sam mal je problem, ker nisem ziher, če so ble vse k sem jih jst s tem datumom mela. Namreč 2 je Žiga pojedel, jih nisem probala prej . Vpraši, če je še kera mela to "lepo" izkušnjo. Sej bomo hiter videl kaj je na tem...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 20:00:16
|
|
|
|
tinaaja
|
Ja, ampak je bilo govora o Lumpi skutkah Zdaj pa se LM.. sem napisala..
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 20:03:13
|
|
|
|
Dajadada
|
Jaz sem dala eno včeraj nejcu, pa je bila zanič. Nisem bila ziher a je skisana, al pač te skutke nama niso dobre. Nejc je pojedu dve žlici, jaz pa ostalo . Sem imela zmešano z banano pa ni bilo tako grozno . Ostalih 5 imam še doma in so seveda z rokom 4.12.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?Itkicado 3. meseca (
63%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
v 4. mesecu (
22%)
![](/slike/poll/poll.gif)
kasneje (
15%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!