|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
23.11.2007 12:30:30   
Sulfinija
V drugem postopku sem delala baby chack trakec in mi je pokazal user posted image ,drugi dan pa CB in je bil rezultat isti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
23.11.2007 12:41:03   
ANA_P
anonimna, jaz kadim.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
23.11.2007 13:20:39   
jadrnica
Pozdrav vsem špikarkam, trepetalkam, čakalkam, grelkam in krvavečim :) puncam Danes sem boljeuser posted image in sporočam, da se je moja hiperstimulacija umirila, tako da lahko hodim naokoli in mi tudi ni več slabo, kar je dobro. Me pa še vedno kar nekaj špika tam doli okoli jajčnikov, ampak upam na najbolje. sem pa tudi dosti na Wc- ju, ker imam dobro prebavo, upam, da no preveč slabo ? amapk apetita pa nobenga   Ste pa res čvekarce, komaj sem vas prebralašemalo -    user posted image user posted image   ja tuid jaz ti lahko pridem pomagat z vožički   ana_P – prvakinja med kokoškamiuser posted image user posted image , pa kaj si ti šla na trening v jato ali pivko, hipestimulacija se je pr meni pojavila od obdobja pred punkcijao, med punkcijo pa Et-jem , pa tudi po ET- ju, res velikooo pij tekočine, baje to pomaga, meni caj že cež ušesa ven teče  user posted image

citrončiča– kako je s tabo? si kaj bolje? veliko pij, pa kaj orti bolečinam vzemi 3 jački so pa zagotovo dovolj, držim pestke zateuser posted image   linda25 – dobrodošla med špikarcami, mirno roko user posted image  bilka – ti moja sotrpinka, naju pa same pozitive misli obdajao , sva imeli ET na srečen dan – nedeljo - tako da bo zihr kaj ratalo, jaz se kr že mal veselim. jao meni je pa samo še en nedeček prav, res ne vem , kam to pelje, pa prav težke so te moje joškice, sploh ne gre brez nederča, me kar dol vlečejo.   sayuri – zate res upam, da ti uspe in da te zvija od brcanja tvojih pikic in ne od tete tečke rdečke. Jaz tudi še nobene pošte od zmrznječkov nisem dobla. Sicer je 4 dni od Et? Ali čem kam poklicat? A ti si že?, jaz res mislim, da boš ti ta viken nova potrjena srečka nosečka   arneja – naša špikarka, lepo se prebadaj user posted image   tassi  - lepo število user posted image user posted image - bravo za 6 jajčk , sedaj pa počivaj   stromy – joškice gor dol, važno, da ni tečke rdečke   sonček – tudi tebi bravo za jajčkauser posted image user posted image , tud pr meni je blo tako, da je 10 magična številka rebeca – vesela sem za tvoje srčke, jupii, res si mi polepšala dan.
  martinščica – no lepo , da se je vse lepo izteklo, glede splnih odnosov, bosta pa že kako, držim pesteke za vas vse -  za 4 člansko družinico. Aja, pa vse najboljše za rojstni danuser posted image
grem sedaj mal likat pa se pikat pa se pol kaj beremo

cau

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
23.11.2007 13:33:59   
Sulfinija
Bilka in pa jadrnica sta tri dni pred mano v klubu trepetalk jaz sem Et imela komaj v sredo.

Jadrnica kak se ti kaj počutiš?So kaki znaki mogoče?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
23.11.2007 13:43:48   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

user posted image user posted image  Abra Abrasta  ti si prava, res. Moj je reku, če maš kje kakšno komercialno linijo, bi te malo poklical pa povprašal za spol in tak dalje user posted image  

Komercialne linije še nimam, ma reči mu, da se bova že nekak zmenla user posted image user posted image user posted image user posted image nisem vedla, da sem tko dobra user posted image user posted image za spol moram pa še v svojo kuglo pogledat, se je zdaj mal prah nabral, pa jo moram najprej mal spucat user posted image user posted image pa pozanimat se moram, kake so kej cene, zdej ne bo nč več zatonj user posted image user posted image user posted image user posted image

T1979 tudi zate moram še pogledat, ma mislim, da bo kar user posted image user posted image z _rebeco_ sem bla bolj na tekočem, ker sva skupi trepetali in je od nas vseh v tistih dneh samo ona zanosila. No, ne smem pozabit še Maje, samo ona je uletela že med trepetanjem, tko da nisem bla tko informirana user posted image user posted image ti pa ena kavica po mojem nč ne škodi, jaz si tudi eno na dan privoščim.

P.S. a mi lahko katera pove, kje je un smajli s šlogarco in njeno kuglo, ga glih zdej ne najdem, madona

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
23.11.2007 13:56:06   
jadrnica
joj, sulfinija , tebe sem pa čist pozabla pozdravit :) tolk sem mogla brat, ker 2 dni nisem bla na RR , pa sploh nisem mogla sledit vsem novica.

vesela sem, da si ok, z mano je bolje, nekaj me vsake toliko špikne pr jajčnikih, joške ogrooomne, tebušček je malo upahnel, ampak sem itak v pidžami, drugače pa cool, upam, seveda na najbolje, sem kr miklavžu pisala za dvojčke
samo neki  mi ni jasno, jaz pa nekako ne namerevam prej delat testa ? a je to normalno, ker berem da ga ene delate že po 10 dneh ? men je pa reško reku 14 dni ?

si pa res pravi krnjižni molj, jaz sem začela eno knjigo brat, pa mi ni bla več všeč. tolk o moji vztrajnosti :)

Neposredna povezava do sporočila: 3231
23.11.2007 14:26:45   
sayuri
Uf, kakšno sirarno mam jstv tam spodaj. user posted image Tale Prometrium je tud svojga denarja vreden user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Kako ste kaj petke kofetke? Vikend je pred vrati user posted image user posted image user posted image . Boste kaj lepega počele? Mi se gremo jutri kopat na bazen. Sicer bom jst samo do kolen v vodi, pa s tamponom do grla.user posted image user posted image user posted image   Ne upam reskirat kakega vnetja. Že tako nisem oboževalec bazenov, ampak ta mali je rad v vodi, pa že dolgo nismo bili....user posted image

Pogrešma konino user posted image . Verjetno je user posted image  sedaj, ko ima otročke pod okriljem. user posted image
Abra, kaj ko bi ti še meni malce user posted image  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
23.11.2007 14:37:04   
bilka
punce pozdravljene, jaz pa sem danes po dolgem času šla malo ven na zrak, do sedaj nisem mogla, ko me je vse bolelo od te hiperstimulacije, občasno me še krči tam spodaj, drugače pa je počutje kar uredu, razen tega da bi skozi nekaj jedla, ma to se mi je dogajalo tudi pred m. tak, da zagotovo ne morem reči, pa vseeno imam občutek in se počutim čisto noseča, sedaj ali je res ali je to v moji psihi sploh ni važno, važno da se ob teh občutkih počutim dobro pa bo, kar bo a ne?!

Jadrnica ja sva res na podobnem pa še na isti dan vse, si bova držale pesti,,jaz pa nimam kakšnih večjih težav z prsmi,nevem ali je to dobro ali slabo, ma se ne bom obremenjevala z temi znaki, itak da sem nosečkauser posted image  oziroma sva noseči a ne?

Sulfinija ti pa si pridna pa bereš jaz sem probala pa še učit se zraven, ker bom imela izpit iz prava, pa ne gre nič v glavo, bom mogla mal počakat..

Ker prav vseh ne poznam vam bom zaželela srečno in držala pestke za naprej, mi pa vas je zelo lepo brati ste take fajn dekline, včasih se vam prav nasmejem in mi polepšate dan.

A, joj da ne pozabim Martinščica vse najboljše za rojstni dan

user posted image

no naj povem še to jaz sem tudi kadila pa sem takoj tisti dan ko sem imela punkcijo prenehala in mi čisto nič ne manka, sem prav presenečena nad sabo da mi je zneslo, ma za otročke vseuser posted image

< Sporočilo je popravil bilka -- 23.11.2007 14:38:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3233
23.11.2007 14:46:42   
konina
Hej, jaz pa imam dve user posted image user posted image  pri sebi. Jupi! Dve lepi blastocisti, ki bosta ostali pri meni. 9 se jih je oplodilo, dve so vstavili, štiri bodo pa jutri videli, ali so za zamrznit. Ostale pa niso bile dobre.
No, ampak, saj bosta tidve zmagali!

Sedaj grem pa počivat. Me je možiček peljal na lignje, tako da sem sita, ampak utrujena. Držite pesti za novo trepetalko. Za nazaj bom pa še prebrala kasneje.

Lp, Nina user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
23.11.2007 14:52:10   
sayuri
Iiiiiiiiiii konina user posted image user posted image user posted image  Sem komaj čakala tvojo novičko. user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa kar lepo počivat in razmišljat o tvojih pikicah, kako jima je lepo pri tebi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
23.11.2007 15:24:29   
Anonimen
Sayuri,  nisem user posted image . Danes sem dala kri in je negativno. Tako, da še ne vem kdaj bom ponovno prišla na vrsto.

Punce, uživajte, čim manj se sekirajte, enkrat nas bodo otroci že izbrali. Držim vam pesti, da vam tokrat uspe.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
23.11.2007 15:48:03   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 26.11.
m.rudovic - TEST
ANA_P - ET
citrončica - ET

Torek, 27.11.
tassi1 - ET
barbarela77 - ET
sonček500 - ET
meeryana - ET
user posted image tita13 - pregled

Sreda, 28.11.
sayuri - TEST
arneja - UZ

Četrtek, 29.11.
kajsica - TEST

Petek, 23.11.
konina - ET
dakec - TEST

Sobota, 24.11.

Nedelja, 25.11.
Amelia - UZ
Abra - punkcija

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
Stormy greje user posted image user posted image  - TEST 30.11.
jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 2.12.
bilka greje user posted imageTEST 3.12.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
Sulfinija greje user posted image user posted image  - TEST 6.12
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.
konina greje user posted image user posted image  TEST ????

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image
user posted image šemalo (LJ)user posted image
user posted image dakec (MB)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš) upajmo, da ulovi konec novembra
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,? in Menopur
  • m.rudovic (30let),(1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (29let),(1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija, ET 18.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 21.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11.
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 24.11. začetek špikanja Diphereline, nato Menopur
  • Mišolina (3.IVF;LJ) začetek 28.11.
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Stormy (2.IVF)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , gold fish, M.L.B.K, mandarinca, Pija76, maja24user posted image

user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image
    user posted image maja24 (24let),(PO)user posted image
    user posted image tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3237
    23.11.2007 15:48:47   
    Sulfinija
    Iiiiiiiiiiiiiiiii.konina kako lepo še eni novi user posted image user posted image  na forumu .Tudi jaz sem dan na ET jedla lignje.KOnina a tebi so rekli,da baš blatociste meni noben ni nič rekel le srečno čez 14.dni so mi vsi zaželeli.

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3238
    23.11.2007 15:50:33   
    jadrnica
    dakec user posted image user posted image user posted image vedno upamo na najboljše, ampak ko vse ne gre po naših načrtih nas to zelo prizadene , ne obupat, čas celi rane, zato pa smo tu, da si povemo tudi žalostne novice in se spodbujamo s pozitivnimi mislimi user posted image user posted image en je zate, en zav tojega lupčka

konina,  - no lepo , sedaj si pa tudi ti že naša lepa nosečka user posted image , lepo grej svoji pikici user posted image user posted image
    sayuri - ups, a ti pa kar v bazen plavat user posted image user posted image no lepo, pogumna punca, ampak svetujem ti, da si res malo previdna, ker Pušenjak bazene kr odsvetuje, ampak nočem te nič strašit, saj si rekla, da si boš samo gležne mal zmočla user posted image

jaz bi bila namesto trepetalke, kar raje vesela dvojna grelka, se mi bolj sliši , kaj pravte?  če bi nekoga na ulici vprašali kaj to pomeni, bi najbrž samo čudno gledal :)

cau

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3239
    23.11.2007 15:50:38   
    sayuri
    dakec en velik user posted image  zate. Vidim, da si pogumna punca. Ko boš vedela, kdaj greš spet v nov boj, te bom dala na moder seznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3240
    23.11.2007 15:51:05   
    arneja
    Punce, najprej tole: zjutraj sem se full namatrala, da bi vso tekočino posesala v injekcijo in mi ni in ni uspelo user posted image . Zdaj sem se malo pogovarjala s kolegi, in vsi pravijo, da je morala biti injekcija zanič in da je bil zrak notri. Se je še kateri to zgodilo? Upam, da se mi ne zgodi več. Injekcij pa tudi nimam toliko odvečnih, da bi lahko enostavno drugo vzela. Pomoč, prooosim, spet user posted image .

Sulfinija, meni je zadnjič Karmen rekla, da se odsvetuje sama krvomočnica, ker je v tako velikem odmerku škodljiva. Ok bi bilo, če je dodaš le ščepec. Jaz sigurno ne bom več posegla po njej.

Rebeca, jaz pa mislim, da se precej bolje poznamo kot z marsikatero sodelavko user posted image . Vemo, kaj se dogaja z drugo, kako se druga počuti, delimo občutke, edino vizualizacija nas malo zafrkava user posted image . Rebeca, tudi kot hruška debeluška se lahko poročiš user posted image . Daj povej, kako je biti v devetih nebesih user posted image ?

Martinščica, je res od moškega do moškega odvisno. Mojemu je pač zoprno, in mene to nič ne moti, če se da v domači spalnici zadevo opraviti user posted image . Bi bilo pa tudi meni mimo, priznam. Bodi vesela, da vama ni. Sta imela en problem manj user posted image .

Tita, držimo pesti, da v torek user posted image  zagledaš user posted image .

Abra, daj nam vsem kaj lepega našlogaj user posted image .

T1971, tudi jaz ne morem ostalih smile-jev neposredno uporabljati, moram vedno copy-paste varianto uporabiti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3241
    23.11.2007 15:52:05   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

jaz bi bila namesto trepetalke, kar raje vesela dvojna grelka, se mi bolj sliši , kaj pravte?  če bi nekoga na ulici vprašali kaj to pomeni, bi najbrž samo čudno gledal :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3242
    23.11.2007 16:04:22   
    arneja
    Sulfinija, a zdaj imajo že nosečniške teste v akciji user posted image ?

T1979, valjda, da boš test kupila user posted image .

Jadrnica, ti samo pridno čajčka pij, četudi ti že iz ušes kaplja user posted image . Jaz pa že komaj čakam, da bi bo nedrček malo premajhen postal user posted image . In lahko te kličemo vesela dvojna grelka user posted image !

Sayuri, ti testek in jaz prvi UZ v sredo user posted image ? Bo sreda srečen dan, boš videla user posted image .

Bilka, si kar nosečka, nič samo v psihi, prav user posted image ?

Konina, tvoje besede so naš ukaz: naše pestke so že stisnjene za vas tri user posted image user posted image user posted image .

Dakec, samo pozitivno naprej, in bo tvoj čas prišel user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3243
    23.11.2007 16:05:41   
    Sulfinija
    Abra ne pijem več kvomočnice in sem je tudi zelo mala dajala.Če si ti šlogarica,daj povej mi bo + ali - na mojega miklavža dan he,he.

Sayuri sedajle sem malce gledala naš seznam pa kaj si nor punce kok bo dvojčkov še tole leto ne morem verjeti no,pa še v ponedeljek sem nam zravem  k našemu klubu dvojnih mamic pridruži naša citrončica.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3244
    23.11.2007 16:07:26   
    Sulfinija
    IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sulfinija, a zdaj imajo že nosečniške teste v akciji user posted image ?

Ja arneja točno tkole me je kar smeh popokal no.Mami prinese pošto gor in vidim v DM reklami akcija nosečniski testi he,he sem se zraven nasmejala.

LPuser posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3245
    23.11.2007 16:23:57   
    šemalo
    ojla kofetarce.......sem se nasmejala ob branju vaših postov!

rebeca, user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela za vaju in vajini user posted image user posted image !!!

dakec user posted image , gremo v novi krog, a ne?

m. rudovic, oglasi se kaj, skoz mislim nate....

Tita, Maja24, sayuri and everybody here.......uživajte danes, ker je petek, ker ste ble (ziher) vse pridne......PA KER SEM VAM JAZ TAKO REKLA....ALORA, nč več o pikicah, izcedkih in testih (pa čeprav so v akciji)......UŽIVAT!!!!

no, bejbe, jaz sem danes čist ok, malo me še križ boli....spodaj pa veselo teče....moj pa vsakič z večjim upanjem vpraša, kako sem kaj...že dolgo nisva user posted image  in je čist bogi........ni za "manualno" user posted image user posted image user posted image
    punce, mislim na vas

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

Neposredna povezava do sporočila: 3246
    23.11.2007 16:48:13   
    m.rudovic
    ŠEMALO n ful sem vesela ker misliš name pri meni nič novega danes zopet nek rjav izcedek kar bo pa bo upam da se bova kdaj zmenile za kavico da se spoznava  če želis LP

(odgovor članu šemalo)
    Neposredna povezava do sporočila: 3247
    23.11.2007 17:29:13   
    Sulfinija
    Punce mi lahk poevste ste tudi ve bile tkole napihnjene po ET?Mene je napihnilo da je joj po punkciji mi je trebuh padel in po opravljenem ET sem kot da bi bila v petem mesecu noseča?

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3248
    23.11.2007 17:30:43   
    Anonimen
    Sulfinija pri meni je enako.Nobenih hlač ne morem zapeti, kot bi bila v 5.mesecu.user posted image
    K temu pripomorejo še hormoni.

Neposredna povezava do sporočila: 3249
    23.11.2007 17:44:14   
    Abra
    Sayuri, sej tebi sem že šlogala user posted image nč drgač ne zgleda, bo kar držalo. user posted image Sem zgubila te smajlije, kje si to s kuglo našla?
    Na sirarno se boš pa mogla pa kar navadit, bo še trajalo ... meni je šel tut tko na user posted image če pa pomislim, da bi ga morala jest pa sploh user posted image

Konina super za user posted image user posted image lepo jih grej še nadaljnih 9 mesecev.

dakec, žal mi je, da se ti ni izšlo user posted image user posted image user posted image bo drugič več sreče user posted image user posted image user posted image

jadrnica, dvojna grelka user posted image user posted image najbrž zdaj pozimi še ne bi tko čudno gledali, ma poleti user posted image user posted image le zakaj maš dvojno gretje user posted image user posted image user posted image šteku pa itak ne bi noben

Arneja, ne tko komplicirat. Par kapljic zmeri not ostane, to ni nič takega. Ja sem zadnjič tudi Reša gledala, kako to on dela, pa ni bil tko natančen kot midva. Čisto uredu delaš.

Sulfinija, si naju z Arnejo zamešala user posted image user posted image nisem jaz nč o krvomočnici pisala. user posted image Pijem pa jaz čaj iz malininih listov, pa bolj vsak drug dan, ker se ne spomnim. user posted image Oh, sem se zdaj spomnila, tut piva ne pijem user posted image ma tolko je teh stvari ... sem danes šla na jetrca, pa še polovične porcije nisem mola pojest, mi nč ne paše tole ...

Vsem user posted image user posted image to bo moje zadnje šloganje, pol pa samo še računam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem rekla, da sem kuglo zgubila user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
    Neposredna povezava do sporočila: 3250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
    Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.