MARTINŠČICA
|
Dobro jutro, pupe! Kaj ste že spile jutranjo kavico/čaj/zelenjavni sok ...? Midva sva se danes zbudila v čudovito sončno jutro. Res je bila huda svetloba. Še vsi razjarjeni oblaki na nebu, spodaj pa sonce. No, sedaj je že popolnoma oblačno . Hvala za vsa voščila in lepe želje. Hvala tudi za vse pesti, ki ste jih držale zame. Res je bil včeraj en tak zanimiv rojstni dan, ki si ga bom zapomnila za vse življenje. Cel kup enih up-ov in down-ov. Končalo se je pa pravljično. IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Aja pa martinščica pravi nič hopsasa pri dvojčkih, pa nežno povej dragemu, da ga nebo spet vrglo . Saj je bil zraven, ko je ginekolog prepovedal. In še vprašal naju je: "Ali vam tega v LJ niso povedali?" Jaz sem zadnjič klicala v Lj in je sestra rekla, da če se dobro počutim, da naj kar slončkam. Tako da so napotki res zelo različni ... Kar se tiče moških in oddajanja sperme, pa res ne vem, zakaj tolikšna fama okrog tega. Saj se itak ve, zakaj smo tam. Kolk bi moralo biti potem šele nam ženskam zoprno, ko stalno nekaj šarijo po nas . Moški in ženske smo skupaj v tem problemu neplodnosti in res ne vem, zakaj je tak problem si ga na roke vržt, saj to itak vsi počnejo in še me jim rade pomagamo, a ne. Če je pa v zdravstvene namene, pa še toliko bolje. Moški ego le ni tako krhek, zlomljiv, da bi moralo biti komurkoli zaradi tega tako zelooooo hudo ... Še vedno ženske pri tem pokasiramo najtežji del postopka, tako da bi verjetno vsaka kdaj raje zamenjala z moškim, ga enkrat na roke vrgla in šla skozi postopek brez injekcij, slabosti takšnih in drugačnih, punkcije, vnovičnih slabosti, porodnih bolečin ... Sicer pa v LJ na GK sploh ni tako čudno. Na hodniku so pač neka vrata, pred katerimi navadno čaka več moških. Nobeden nima nobene posodice s seboj. Vsaj jaz je še nisem videla. Ko prvi konča in zapusti prostor, gre drugi not in potem gre kar po tekočem traku. Nič takega. Pač naši so narejeni "manualno". No, to je zgolj moje skromno mnenje. IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Je reku Reš mojemu: Kaj ste ji pa obljubili, d aje tak pridna bla? Jaaaoooo, je moj reku (BUKSL) poroko Joj, kolk sta me nasmejala. Tvoj res hude strelja ... LP Martinščica