|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
23.11.2007 7:28:36   
tassi1
martinščica-vse naj...user posted image user posted image user posted image
user posted image si pa si sama dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

bodite pridne,če pa katera želi sem glih user posted image skuhala,zraven pa sem speklauser posted image -je ful dobra,ker sem slaščičarkauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.11.2007 7:35:18   
tassi1
sonckek ,hvala za odgovor.JE blo včeraj bl na hirtco,ko sem šla domov,ker mi je sestra pozabla dat ven kanilo,pa sem jes tud pol bla smotana,da nisem še enkrat vprašala.

a te še kej boli?mene nič več,tako da grem zdajle v šoping,pol pa na kavč eno dobro knjico prebrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
23.11.2007 7:40:09   
arneja
Uf, punce, sem se zdajle namatrala. Je trajalo cele pol ure, da sem si obe špikici dala user posted image . Pa šele ob 7-h sem vstala. Tako, da sem injekciji kakšnih 20 minutk kasneje dobila kot včeraj - saj ne more biti prehudo narobe, kaj?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.11.2007 7:48:43   
Sulfinija
Martinščica,vse naj,naj ob praznovanju rojstnega dneva.user posted image user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.11.2007 7:57:01   
arneja
Amelia, mene ta nediskretnost res zelo moti, kaj šele mojega user posted image . No, mogoče si še premisli glede lončka v Postojni, ko mu povem, kaj si napisala user posted image .

Abra, je bilo kar nekaj parčkov včeraj tam, tako da verjetno smo se videli, ja, eden izmed parov sta že morala biti user posted image . Tole mešanje Menopurja mi ni šlo prav nič izpod rok, sem se prav namučila prejle user posted image . Bom upoštevala nasvet, pa se do 6.15 tam namalala, da ne slišim kakšnih litanij user posted image .

Martinščica, vse najboljše za VAS - vas je zdaj toliko, da ne morem več v ednini voščiti user posted image .

Konina, si se spredenala za svoje pikice user posted image ?

Joj, Sayuri, potem bom pa raje kar do 6-h tam. Si res ne upam tvegati njegove jeze user posted image . Mešanje mi pa ni šlo najbolje od rok, upam, da bo jutri bolje, no, vsaj hitreje user posted image . Ti pa kar s pozitivnimi občutki lepo 14 dan počakaj user posted image .

Sulfinija, imaš vse znakce nosečnosti, tako da veselo v nov dan user posted image . Julij bo tvoj mesec user posted image . Ti srečnica, da lahko toliko bereš user posted image . Komaj čakam, da bom tudi jaz kakšen dan doma. In kar pridno pazi na user posted image user posted image .

Tassi, ti pa kar slaščičarka user posted image ? Ampak se skušam vzdržati sladkarije, kavica mi pa vedno paše. Ampak samo Jacobsova bela kava, s kofeinom se nič ne nalivam. No, skoraj nič user posted image . Dobro shopingiranje in branje knjige. Jaz grem pa danes tudi malo zapravljati.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
23.11.2007 8:22:24   
Sulfinija
Arneja,ma kaki znake za nosečnost je za znake mnogo kot prezgodaj.

Jaz kave ne pijem že preko enega meseca in mi sploh nič ne manjka.sploh ne vem če jo bom kdaj več pila?

Punce sedaj se več ne priporoča pitje krvomočmnice in malinovega čaja?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
23.11.2007 9:05:38   
citrončica
O,sulfinija,si pokukala na plano,
mislim da krvomočnice po et-ju res ne smeš več pit, za malinove liste pa ne vem, ne poznam,
pridno grej svojauser posted image user posted image ,pa ne jima kriminalk brat!!user posted image

Martinščica, vse najboljše!!!!
res imaš letos najlepše darilo, čuvaj ga!!!

o, tassi, upam, da je še kaj torte ostalo....user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 9:19:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3208
23.11.2007 9:36:27   
MARTINŠČICA
Dobro jutro, pupe!

Kaj ste že spile jutranjo kavico/čaj/zelenjavni sok ...?
Midva sva se danes zbudila v čudovito sončno jutro. Res je bila huda svetloba. Še vsi razjarjeni oblaki na nebu, spodaj pa sonce. No, sedaj je že popolnoma oblačno user posted image .

Hvala za vsa voščila in lepe želje. Hvala tudi za vse pesti, ki ste jih držale zame. Res je bil včeraj en tak zanimiv rojstni dan, ki si ga bom zapomnila za vse življenje. Cel kup enih up-ov in down-ov. Končalo se je pa pravljično.

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Aja pa martinščica pravi nič hopsasa pri dvojčkih, pa nežno povej dragemu, da ga nebo spet vrglouser posted image .

Saj je bil zraven, ko je ginekolog prepovedal. In še vprašal naju je: "Ali vam tega v LJ niso povedali?" Jaz sem zadnjič klicala v Lj in je sestra rekla, da če se dobro počutim, da naj kar slončkam. Tako da so napotki res zelo različni ...

Kar se tiče moških in oddajanja sperme, pa res ne vem, zakaj tolikšna fama okrog tega. Saj se itak ve, zakaj smo tam. Kolk bi moralo biti potem šele nam ženskam zoprno, ko stalno nekaj šarijo po nas user posted image . Moški in ženske smo skupaj v tem problemu neplodnosti in res ne vem, zakaj je tak problem si ga na roke vržt, saj to itak vsi počnejo in še me jim rade pomagamo, a ne. Če je pa v zdravstvene namene, pa še toliko bolje. Moški ego le ni tako krhek, zlomljiv, da bi moralo biti komurkoli zaradi tega tako zelooooo hudo ... Še vedno ženske pri tem pokasiramo najtežji del postopka, tako da bi verjetno vsaka kdaj raje zamenjala z moškim, ga enkrat na roke vrgla in šla skozi postopek brez injekcij, slabosti takšnih in drugačnih, punkcije, vnovičnih slabosti, porodnih bolečin ...
Sicer pa v LJ na GK sploh ni tako čudno. Na hodniku so pač neka vrata, pred katerimi navadno čaka več moških. Nobeden nima nobene posodice s seboj. Vsaj jaz je še nisem videla. Ko prvi konča in zapusti prostor, gre drugi not in potem gre kar po tekočem traku. Nič takega. Pač naši user posted image user posted image  so narejeni "manualno".user posted image  
No, to je zgolj moje skromno mnenje.

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
Je reku Reš mojemu: Kaj ste ji pa obljubili, d aje tak pridna bla? Jaaaoooo, je moj reku (BUKSL) poroko user posted image user posted image

Joj, kolk sta me nasmejala. Tvoj res hude strelja ...

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
23.11.2007 9:44:05   
lars09
Pozdravljene punce!

Najprej naj vam zaželim, da bi vse zagledaleuser posted image ...

Sem nova uporabnica tega foruma, zato se še ne znajdem najbolje...

Vprašala bi vas, če je mogoče katera šla na IVF ali pa ICSI v Avstrijo? Zanima me še, če je pri Rešu vedno tako, da 1. postopek plačaš 2. pa je preko zavarovalnice?

Se opravičujem, da se tako vsiljujem v to temo...

Lepo bodite...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
23.11.2007 9:50:31   
citrončica
lars09, dobrodošla!!!

žal ne vem nič o A, ti bo pa katera druga napisala!!user posted image

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
23.11.2007 9:54:34   
maja24
Martinščica vse naj naj,pa da bo vse OK,stvojima user posted image user posted image .Pa nikar se ne obremenuj z izcedkom.
Pa naj se ti izpolnijo vse skrite in neskrite željeuser posted image user posted image

Rebeca čestitam ti za user posted image user posted image  pa lepo ju grej še naprej,pa uživej!!user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
23.11.2007 9:57:15   
Anonimen
MARTINČICA vse najboljše user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
23.11.2007 9:59:46   
Anonimen
Rebeca bravo za dva user posted image user posted image
Zdaj pa bo otročkov user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa nestrpno čakam na Sayuri, da oznani veselo novico.Pa Sulfinijo in vse ostale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
23.11.2007 10:00:20   
Abra
_rebeca_ ti si mi tko polepšala dan! Kako lepo je brat take novice. Sem že prav razmišljala, kaj je zdaj na tej temi, tolko žalostnih zgodb ... na srečo pride spet taka, kot tvoja, ki nam da novo energijo. user posted image Res, tko sem vesela zate, skor kot da bi bla jaz user posted image maksimalno uživaj v user posted image
No, pa še ena dobra novica zame, če se bom naveličala počet, kar počnem, bom še zmeri lahko šlogarca user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
23.11.2007 10:00:32   
tita13
Rebeka - kok sem vesela zate. Sem včeraj cel popoldne mislila nate. Pa še ta drug ti je zrastel, pa si zadnjič rekla, da ti je tvoja osebna G rekla, da se ne razvija. Pa ti si faca! Res sem vesela. Vidite punce, ki ste v postopku, kaj vas čaka. Kok si bila ti včeraj noseča - od prvega dne zadnje menstruacije? Verjetno 6 tednov in nekaj dni. Jaz bom v torek ko imam pregled 6 tednov in dva dni. Srčno upam, da se bo kaj videlo.

Martinščica - malo me je zaskrbelo. Samo da si uredila. Očitno so tej izcedki kar praksa samo verjetno se me bolj ustrašimo, kot ''naravne'' nosečke, ker vemo kaj nas čaka v primeru, da gre kaj narobe.

Vse ostale - evo tukaj imamo dve sveži zgodbi, ki nas morajo gor držat, pa še Majina seveda, da je ne pozabim.

Lep dan vsem.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
23.11.2007 10:03:54   
Abra
Lars09, o A nič ne vem, tudi nisem zasledila, da bi se katera punca tam zdravila. Pri Rešu pa smo zadnje pol leta vsi na koncesijo (razen tistih, ki so že porabili 4 postopke in jim sedaj ZZZS ne plačuje več), ker je dobil kar nekaj dodatnih postopkov. Kako bo drugo leto, pa ne vem. Če bo zavarovalnica spet tko "radodarna".

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
23.11.2007 10:08:24   
GoYa
Martinščica, vse najboljše user posted image user posted image . Najlepše user posted image  si že dobila.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
23.11.2007 10:23:30   
T1979
Abra, daj še meni kaj dobrega našlogaj. user posted image

Martinščica vse najlepše za tvoj praznik. Letos pa imaš izredno lepo darilo.

Dečve, zakaj jaz ne morem drugih smeškotov uporabljat, razen teh, ki so na levi strani. Ko kliknem na več smeškotov, ga pa potem ne morem vstaviti user posted image

Lp vsem na tej temi.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
23.11.2007 11:00:52   
maja24
No kje ste zej moje male čvekice.Ani dones prou čudn dan no ja pa tut noč sm mela prou glupo.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 11:46:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
23.11.2007 12:15:10   
Anonimen
Mene pa zanima koliko je takih, ki med postopkom kadite? Sama sem namreč kadilka.

Neposredna povezava do sporočila: 3222
23.11.2007 12:16:46   
Anonimen
Jaz na žalost. Bom raje anonimna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
23.11.2007 12:18:27   
Sulfinija
Anonimna,jaz sploh ne kadim in v temle tretjem postopku sem se tudi kavi odpovedala,je že nisem pila en dober meec in je niti ne pogrešam.

Punce,trepetalke kako ste mi kaj?Ali sem edina v klubu trepetalk?Videla sem danes v v reklami,da imajo v DM znižanje nosečniških testov kot nalašč za nas trepetalke,....

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
23.11.2007 12:21:44   
T1979
Jaz kadim ne, kavi se pa še nisem odpovedala user posted image , k je pa tko dobra jutranja kavica.
Super za teste, sam jaz bom po mojem kar CB kupila, se mi zdi najbolj zanesljiv. No vsaj upam, da ga bom kupila, da me ne bo slučajno kaj prej presenetilo. Ne, ne valda da ga bom, moramo pozitivno razmišljati user posted image .
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.