|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
23.11.2007 12:53:48   
lillchy123
Evo sem nazaj. ampak brez dobrih novic..user posted image  G ni bilo nič všeč, da je user posted image  tako majhen, sploh ker na prejšnjih dveh UZ ni noben nič omenil. Tko da mam v ponedeljek spet UZ, da vidimo, kje smo. Še sonček ne sije več...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.11.2007 12:54:33   
vrtnica76
Moj se pa kr nekej pritožuje, da bo nehal kosilo jest doma, ker mu trebuh raste...Sem se odločla,da dobi dons čisto malo porcijo sirovih štrukljev in solato.Mal študiram, če bi sestavine za testo razpolovila, tko da bi mi ratal manj testauser posted image ...sam, polovico jajca pa tut ne morm dat-pa sej nau nič narobe če dam celegauser posted image .Bom vidla kaj bo ratal.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.11.2007 12:57:57   
katka37
Bamby, mi je prav hudo, ko berem, kake težave mata s Timom, je pravi ubožček. Naš starejši je imel pri treh letih neprestana vnetja ušes, potem pa je tri mesece zapored vsak večer moral pojesti po eno žličko Hiconcyla in od takrat imamo z ušesi mir, zdaj pa gremo mogoče na leto enkrat k zdravniku, pa še to ne. Tamlajši pa je nasploh večkrat lulal v posteljo, kar nekaj časa, pa smo potem ugotovili, da trdno spi ali pa pred spanjem ni spraznil mehurja do  konca. Držita se in čimprej naj ozdravi.

Itata, samo da te ne bodo preveč izkoriščali, ko boš doma. Jaz sem tudi mislila, da bom samo malo pomagala od začetka od doma, pa so hitro začeli izkoriščati, je treba postaviti meje.

Še dobro da je petek, čeprav sem doma, je kar pestro, mulca imata nonstop neko ocenjevanje v šoli, pa sem jima  zdaj malo več v pomoč, naj jima bo, lubekoma.

Naj bo vikend lep.

Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.11.2007 12:58:55   
Suzi*
Lilči, nič sekirat. user posted image user posted image  Tudi na moji morfologiji moji G ni blo všeč, ker je bila beba pod spodnjo mejo. Pa mi je čez 3 tedne ponovila UZ, pa je beba napredovala, tako da je malo nad spodnjo mejo. Nič drugega to ne pomeni....edino rok bi ti lahko malo spremenila. No, meni ga ni. user posted image  Vse je ok!!!

vrtnica, predlagam da narediš isto, testa, pol pa če hočeš manj skuhat, daš polovico testa v skrinjo za naslednjič. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.11.2007 12:59:02   
vrtnica76
lillchy,ne nas strašit.Me je res šokirala tale novicauser posted image .Boš vidla, da bo tvoj februarček še čist OK.Držim pesti.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.11.2007 13:01:49   
katka37
lillchy, sem brala na forumu, da je marsikateri user posted image  G rekel, da je otrok premajhen, ko so se pa rodili, pa je bilo vse v redu, so marsikatero prestrašili. Boš videla, da bo vse v redu, probaj se ne sekirati preveč. user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.11.2007 13:03:05   
vrtnica76
Suzi,hvala za nasvet.Sej bo res tako najboljš.

Auč,kaj me zdele neki krči zvijajo v spodnjem deluuser posted image ...Pomoje bo aleluja zdele pela.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.11.2007 13:03:48   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
mene na naslednjem srečanju ziher spoznate... sej ne po bauhiju..bom s sabo kruh prinesla, bo vse okoli dišalo in vas bo vonj do mene pripeljal... Bom za vsko eno žemljico spekla. ok?user posted image user posted image

iz tvoje pečice naravnost v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Kaj pa štrudelj: višnjev, jabolčni in skutni user posted image user posted image user posted image ... mislim, da je bilo včeraj tudi o tem nekaj govora user posted image ?

torej vsaki ena žemljica in en košček štrudla ( em jabolčni, en skutni in en višnjev). drži?????

še dobro da mam velik avto. bo vse noter stalouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.11.2007 13:04:00   
Februarka08
Lillchy, tudi jaz sem s tabo...user posted image Držim pestke, da bo vse ok, pa saj itak bo... Tud men se zdi, da je moj user posted image bolj mali... Bo pa potem pridobil, ko pride na svet. Saj bo, boš videla...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.11.2007 13:05:03   
lillchy123
suzi, ampak pri nas na M je blo še vse ok... Jst upam, da sam nima časa tok hit rastit, če pa oba skoz neki migava. Se bom jst zdej mal umirila, pa mal več počivala... Sej me je G potolažila, da verjetno je sam bolj majhen. Če se pa izkaže, da gre za zastoj rasti, bomo pa tudi ukrepali, da bo vse ok. Ampak jst vseeno komi čakam da bo ponedeljek.

Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.11.2007 13:08:43   
pina-1
lillc, vse bo še ok.. Glej pozitivni..ti bojo več UZ-jev nardilii n boš večkrat vidla svojogauser posted image . Če te pa preveč skrbi, pa pejdi še kam po kako drugo mnenje... Da primerjaš. Ampak jaz vem da bo vse ok.

Še samo pol urce in šibam po mojo zverinico. Doma sem tudi brez PC-ja... upam, da uspem kaj k mami zavit da se vam oglasim.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.11.2007 13:12:53   
Suzi*
o, pinči, user posted image  me je moj glihkar klical in se mi opravičil...mi bo vse razložil čez vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.11.2007 13:16:21   
vrtnica76
lillchy,pri moji prviuser posted image je bil zastoj rast.Punca ni rasla tako kot bi morala in je G kar neki paničarla.Celo PDP mi je za 10 dni prestavila Potem sem malo več počivala in je bilo na koncu vse OK,naša punca pa se je rodila točno na prvotni PDP(9.2.01)majhna49cmuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.11.2007 13:16:31   
Suzi*
lilči, bebice itak rastejo neenakomirno...enkrat mal upočasnijo, pa spet zelo zrastejo. Moja G je celo rekla, da nikol se ne ve, da čeprav je naše dete zdej malo, da lahko da bo še zeloo nadpovprečno veliko, ker gre malo po svoji krivulji zgleda. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.11.2007 13:17:23   
nizy
lillchy,saj bo vse vredu , boš vidla!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.11.2007 13:18:06   
vrtnica76
Bo treba počasi testo zamesit-se beremo kasneje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.11.2007 13:19:43   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

o, pinči, user posted image  me je moj glihkar klical in se mi opravičil...mi bo vse razložil čez vikend.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uhh a je končno možgančke napel pa malo razmislu...
sem res vesela zate. ah sej veš da čakam poročilo neuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.11.2007 13:23:20   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krivi so bli zgleda živčki zarad službe.....poročilo bo pa samo zate ..... user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.11.2007 13:23:20   
MetiLu
OOooo Suzi user posted image user posted image user posted image , pol pa le bo jotica user posted image user posted image user posted image

Drgač pa samo komando držat, punce jest sem na vaši strani!

Lillchy, mi smo s tabo, nič panike, mene je pa en mesec nazaj skrbelo, da je prevelik, no pa še vedno je na zgornji meji, pa me trenutno najbolj skrbi, kako bo tako velikega poba rodit user posted image ... A mogoče veš kakšne mere ima sedaj (obseg glabice, trebuščka, FL, BPD) ? Pomojem je malo bolj šlang, po mamici user posted image user posted image

Sem pa za malco pojedla en ogromen puranji dunajski, prisežem, dimenzije so bile nekje 20x15 cm user posted image  RAZNESL ME BO... user posted image

Tista ki bo štrudelj pekla, jest se odpovem jabolčnemu in višnjevemu, pa bom kakšen košček sirovega več user posted image  pa prosim brez rozin user posted image user posted image user posted image

Zdej pa kavica, pa kmal bo aleluja na vrsti, že čutim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.11.2007 13:24:37   
lillchy123
user posted image Punce hvala!
Sej vem, da bo vse ok. Se javim v ponedeljek. Vsem lep vikend in čim več jote!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.11.2007 13:25:49   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

OOooo Suzi user posted image user posted image user posted image , pol pa le bo jotica user posted image user posted image user posted image

Upam!! user posted image

meti, greš jutri na Gibonnija v Kongo???

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.11.2007 13:26:06   
MetiLu

krivi so bli zgleda živčki zarad službe.....poročilo bo pa samo zate ..... user posted image user posted image

Ej, Suzi, Suzi, kaj pa me ?? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.11.2007 13:26:45   
pina-1

samo da se stvari uštimajo...

ampak da ni sem res coprnica, ko sem rekla da najina skupi sestavljata za jotouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.11.2007 13:27:23   
Suzi*

Ej, Suzi, Suzi, kaj pa me ?? user posted image user posted image user posted image  

tebe pa že eno uro žicam, da prideš v Kongo, pa me na čevelj daješ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.11.2007 13:27:58   
MetiLu

Upam!! user posted image

meti, greš jutri na Gibonnija v Kongo???

Aja, sem pozabila napisat. Sploh nisem vedla, da bo prišel. Kok so pa karte? Mogoče se pa oglasiva, lahko pa vidva prideta k nama na kavo, od kongota imata do mene 1 min peš user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?