![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:33:19
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jst se tud ne zajebavam - NJAMI SO!!!! V bistvu ena reeeedkih pujsjih zadev k jih obožujem. Take s tapravo kožo, ne umetno. Danke najboljš. Joj, se mi zdej sline cedijo...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:33:53
|
|
|
|
cv105
|
...trenja, sam zarad cikov fajtat se, je pa tut mal mem ane ..joj esmeralda...ta se ni spregledala ( napiflana literature in to je to ) men se ta bejba že mal smil ... čist na vsako oddajo vsake tv pride ... in zmeri bel napadalna je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:34:44
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A tinaaja kje je moja dojčland maillllll
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:40:00
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Jst se tud ne zajebavam - NJAMI SO!!!! V bistvu ena reeeedkih pujsjih zadev k jih obožujem. Take s tapravo kožo, ne umetno. Danke najboljš. Joj, se mi zdej sline cedijo... ej, zdej pa nehajte, ker se mi bo počas začel še fajn zdet ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:41:23
|
|
|
|
K_a_t_i
|
cv, kaj vi mate računalniško vodene koline, ko še vedno tle visiš?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:48:01
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i cv, kaj vi mate računalniško vodene koline, ko še vedno tle visiš? v bistvu sem kot ljubitelj živali in borec proti mučenju in nenajboljstrogivegetarjanec izključena iz vseh opravil razen kuhanja večerje ... je pa menda najhujše že mim ... krompirjev golaž se kuha ... solatka pripravljena ... jest pa tuki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:54:04
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 krompirjev golaž se kuha ... ta je najboljša! A mesa ne bojo mogel videt, al kaj? Aja čaki.. A se not da tud meso To bo uno k je včeri Maks jedu, a ne
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 22:07:11
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Joj okol 17-h je šla moja mami na Rudnik in je bla ena nesreča so rešilci in gasilci mimo šibal.Pol ko se je mimo peljala je pa vidla en kamijon pa avto spodi,s tega avta so pa enga dojenčka v pajacu vn dajal starga en tok k naši .Upam da je z vsemi udeleženci nesreče ok .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 22:09:22
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: cv105 krompirjev golaž se kuha ... bo uno k je včeri Maks jedu, a ne ja tle glej, kako je šel prej kocko pod posteljco iskat ... sam mal sem bla pozna s fotkičem tako je pa dopoldne spal ... ... me je skor kap, ko sem ga na nogah najdla ... čist tih je bil ... sem bla ziher, da spi ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 7:46:18
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro, včeraj sem vse prebrala pol je pa rr crknu ... naš izlet v prestolnico je bil super,smo se fajn družli pa nove marčke z mamicami spoznali Punce super ste otročki pa ohinsplohtanajtaboljtapridni!!! Naša noč je bla super, pa ne vem razloga: a) ker ga je Brina vzgojno zlasala b) mu je kateri od fantov kej po moško prišepnu c)ker ga je mama na tako fajn izlet peljala d) .....zdej pa vedi HANA čestitke za zobeka!!! vse naj naj ELA, NEJC in ANEJ
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 7:54:03
|
|
|
|
tinaaja
|
matr pozabila sem spuknit v kozarec zdaj imam pa ze umite zobe mislim, da sem sanjala koline no pa dobro jutro, kao ste kaj.. slisim, da je na primorskem dez.. jah pri nas se zaenkrat soncek dela :)
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:07:35
|
|
|
|
thaiss
|
Tinaaja dežeka ni več!!! amy26 vse najboljše ALEKSu 2. rojstni dan!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:16:37
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Kok ste danes zgovorne . Tuki mate neki za lepši dan: http://www.mycoolclips.com/?v=aedf1a8ac6d17d0696b211111e07246b Ps:Jaz Bora ze učim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:21:39
|
|
|
|
tinaaja
|
anja, sem ze spala vceraj, super, da si nasla.. Vse naj naj malim in velikemu slavljencku Pri nas pa ufuravamo zajtrk Zjutraj zdaj dobi mal mlecne kasice.. In vceraj mi cel dan ni spraznila joske do konca razen zjutraj .. Jaz kar nekako ne dojemam, da je GH ukinjanje dojenja - no sploh glede na to, da se mula uspava na zizi
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:33:52
|
|
|
|
erna14
|
ok€ j.- +UTO(Ć ć SPLOH NE MORM PISAAT ker se mi tamal čć0Po tipkobvnoioci vala sj §dYYYYYYYYX ++
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:49:00
|
|
|
|
erna14
|
KRVAVICE-bljak,men je dobra sam koza pa ful mora bit pecena tko da hrusta,njamii draja-upam da se panckate in da je delovala uspavanka tinaaja-ma men tud ne gre,zjutraj ob 5 je na zizizi,pol k se zbudiva mu dam ad3,je tud najbolj da potem mlek cez dobi,pol ni vec lacen in ob 10 k bi mogoce lahko kaj pojedu je zaspan in valda spet ziza in kakooooooooo hudica naj ga pol navadm kaj jest thaiss-ta zasluga za matio pripada zigatu anja-nc ne gre ni prov link,ponovi vajo kje je sonce a ni mal prej sijal,zdaj pa ze oblacno
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:55:44
|
|
|
|
A-N-J-A
|
anja-nc ne gre ni prov link,ponovi vajo Skopiraj si ga
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:55:51
|
|
|
|
sezam
|
erna - o hvala na komplimente Saj sem jaz tud tebe komaj spoznala. In seveda tud zgledaš mlajša Aja, a nisi rekla da imaš en razgovor? Kako je blo? Hana - za prvi zobek. Še en brezzobati marček/marčovka manj Kati - a zato se si mi hotla šeenkrat predstavt Ja bo treba res večkrat pridt. Upam, da me bosta otroka upošteva in sedaj malo več zdrava IZVIRNO SPOROČILO: Pikca najljubša jed od naše Žive. Ne boste verjele. Naša Ana jih tud obužuje. Jo je blo prav zanimivo gledat, ko jih je jedla. Ob vsaki žlici, ko jo je nesla/dobila v vusta je delala "njammmm" Jaz sem skor dol padala. Je jih še sedaj rada (no samo da je "basa" (klobasa). Naš mulo pa še spi. Ga je pa ponoči sračkov - zbujal vsake 2 uri in nato je trajalo vsaj pol ure, da je nazaj zaspal Tko, da rabim dozooooo kave dans Ne vem, al mu je včer kak marček v koloseju zaupal, al ga je dajala luna al pa zobek, ki bo vsak čas ven pokukal Vsenajboljše Aleksu od amy za 2. RD in vse naj naj ELA, NEJC in ANEJ za 8-co
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 8:58:12
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 thaiss-ta zasluga za matio pripada zigatu Pol mormo pa drugič še našga zraven dat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:04:08
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam IZVIRNO SPOROČILO: erna14 thaiss-ta zasluga za matio pripada zigatu Pol mormo pa drugič še našga zraven dat ni problema,sam nas spi sam v koloseju in cp-ju. ej razgovor mam zvecer ob pol 6.drzte pesti anja-anja,anja,anja,anja,anja,anja trenja-zdele je ponovitev,ampak ce mene kdo kaj prasa je tale pece res en lulek kr neki
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:05:32
|
|
|
|
A-N-J-A
|
trenja-zdele je ponovitev,ampak ce mene kdo kaj prasa je tale pece res en lulek kr neki Mešanca med župnikom in mafijcem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:08:53
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A trenja-zdele je ponovitev,ampak ce mene kdo kaj prasa je tale pece res en lulek kr neki Mešanca med župnikom in mafijcem men ga je prov nagravzno gledat,k je kot en sluzavc.jak fuj
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:20:53
|
|
|
|
draja
|
Erna hvaaaalaaaaa za uspavanko! Spali smo (za naše razmere) super in potegnili kar do 8:30. Še evdno se je zbudila ene 6-krat, ampak vmes je bilo skoraj 4 ure spanja v kosu kar je pravi luksuz. Danes pa bom močno držala pesti, da bo razgovor potekal tako kot si želiš. cv105 sva na istem glede mesa - manj ga vidim in jem, raje ga imam, pa glede živali imava tudi enak pogled Pocka ???????? Vse najboljše Ela, Nejc in Anej in seveda moj nečak Maks za 8 mesecev!!!! Aleks vse najboljše za dve leti!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:20:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jutro! Thaiss, kerga Žiga si mela v mislih? No, naš falot se je 5 minut nazaj zbudil in nekaj čeblja v svoji posteljci. Zgleda se s kužkom za spat pogovarja . Smo pa spet super spali (knock, knock) - od 20:30 do 9:10 - vmes pa dojenje ob 5:15h. Danes šibava v Trbovlje mal dedija in babi pogledat pa nov poganjalček prečekirat pa seveda na kosilo . Krvavice žal ne bojo, bo pa ješpren (ričet)kar bo tud njami . Držte se pupe, pridno čvekejte, da mi nav zvečer dolgcajt pa ne nagajat otročkom . Pa, pa. Erna, držim pesti!!!!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.