|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
22.11.2007 18:52:07   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA
Sem pa danes spukala v kozarec vode in ocitno sem cist zakisana user posted image

Prevod, prosim user posted image

ce se ne motm a ni jutr polna luna in tist kdor hoce neki kao ocistit telo mora cev dan pit vodo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
22.11.2007 18:55:03   
Anonimen
http://www.viva.si/clanek.asp?id=3034  malo sem po svoje povedala user posted image , moj me namrec zajebava,da sem kisla....

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
22.11.2007 18:57:44   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-jaz sem bla tud dons vesela k sm te vidla,madonca si pa full shujsala pa pomladila

Ja sej, jst je pa sploh spoznala nisem. KOZA KATI!!!! user posted image

kwa si pa ti misnla? to bi pa ful rada zvedla user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
22.11.2007 19:02:56   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

http://www.viva.si/clanek.asp?id=3034  malo sem po svoje povedala user posted image , moj me namrec zajebava,da sem kisla....

OK, katera se NE najde v tem user posted image , vsaj v kaksni stvari

Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, če občasno čutite bolečine v želodcu, če vam ni do spolnosti, če vas popadata nerazložljiva žalost in jok, če imate mrzle roke in noge, če pogosto čutite bolečine v mišicah in če z vašim izločanjem blata ni vse v redu (če imate driske ali zaprtja), je vse to lahko posledica delovanja kandide, ki je kolonizirala telo. Če se vam simptomi poslabšajo ob vlažnem vremenu, je to še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
22.11.2007 19:37:37   
cv105
ojlala ženske ... mogoče bo kakšna nap'aka, pišem z orkavicam .... moram še vse spucat ... fajn  da ste se srečale ... user posted image user posted image

tejčica: user posted image  super mama
erna: a dans pa bosta sprobala jogi ?user posted image user posted image user posted image  je taprava luna

ostale ... bodte fajn in pridne

Svit - vse najboljše za osmico user posted image user posted image user posted image  !!

nas doma čaka zdej ena huda akcija user posted image ... pa trajal bo baje dooooooooolgo v noč ... niti ne bom povedala, kaj ... ker se boste zgražaleuser posted image user posted image al pa režale user posted image user posted image  al pa nevemkwa user posted image user posted image user posted image ... v glavnem fouš mi niste, vem user posted image

nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
22.11.2007 20:02:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-jaz sem bla tud dons vesela k sm te vidla,madonca si pa full shujsala pa pomladila

Ja sej, jst je pa sploh spoznala nisem. KOZA KATI!!!! user posted image

kwa si pa ti misnla? to bi pa ful rada zvedla user posted image user posted image user posted image

Ja v bistvu, da se ne poznamo, a ne user posted image  No, pol smo raztajčale, da smo se že v Arboretumu vidle user posted image .

CV, a greste tarok? user posted image

Jst bom juter tud pljuvala... Sam ne vem zakaj ne sme bit voda izpod pipe user posted image  Kako vezo ma pa tle klor?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
22.11.2007 20:22:20   
erna14
cv-oh kje dons se bom sele orng naspala.user posted image user posted image
draja-ZIVA NI BOLANA,
         ZIVA JE ZASPANA,
         PRISLA BO TEMNA NOC,
         OJ ZIVA LAHKO NOC,
         SE LUNICA SMEJI,
         KO ZIVA ZE SMRCI,
         PRISEL BO BELI DAN,OJ ZIVA DOBR DAN.

THAISS-upam da si uredu prispela domov.

nocka punce lepo spite

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
22.11.2007 20:45:26   
draja
Erna hvala za še eno simpatično uspavanko. Živa še telovadi po postelji tako da ji jo imam še čas zapeti. Lepo spančkaj na novem jogiju!

Hana čestitke za prvi zobek!

cv105 a imate kolineuser posted image ?

Me veseli, da ste se danes uspele srečati v Koloseju. Da je bilo super pa sploh ne dvomim!

No, mi pa smo uspešno oddelali vse opravke - moja mama je postrižena, bila v lekarni in mesnici, Živa pa je postala delničarkauser posted image . se še kaj javim, slišim kako Živa buta z glavo ob posteljicouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
22.11.2007 20:46:36   
cv105
cv105 a imate koline ?

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
22.11.2007 20:49:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

cv105 a imate koline ?

user posted image

user posted image  krvavico zame, prosiiiiim NJAMI user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
22.11.2007 20:50:09   
Dajadada
Vedno več je pesnic na temle forumu...rasturate user posted image user posted image user posted image .

Nam je bilo tudi všeč v koloseju, tako mamici kot nejcu, tud cukanje je preživu, pol se je pa napačnim maščeval...khm, kako jih naučit, da se ne ščipa pa vleče za uhe itd...men ne rata. Tako se tudi jaz v njegovem imenu opravičujem vsem, ki so spustili solzico. Za kazen je šel že ob pol 8 spat brez risankeuser posted image user posted image user posted image , pa še naslednjih par mesecev ima prepoved gledanja TV-ja, da se ne bo še kakšnega fajta naučuuser posted image .

Erna, tvoj Žiga je zame zmagovalec...kako je on sladko pančkal kljub vsemu vriskanjuuser posted image . Nejc je pa zaspal v šparu in spal celih 20 minut, pol pa še kakšnih 10 v avtu. Izkupiček našega spanja je bil torej 11,5 ur (10 ponoči, 1,5 podnevi). Glede na Pantleyevo čisto premalo, sej kakšen dan mu pa celo rata čez dan več kot uro skup spat.

Meaa, super za izvideuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
22.11.2007 21:09:00   
cv105

cv105 a imate koline ?

user posted image

sej se ne delaš norca z mene, a ne user posted image ? a jih čist zares ješ ? ker tega pa še moj mož ne je ... pa drugač VSE mesnato konzumira ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
22.11.2007 21:11:35   
A-N-J-A
Men je blo tud luštn,pa Borčku tud.Ful sem vesela da sem spoznala Thaiss,pa Sezam pa Pika polouser posted image ,btwThaiss a si že doma???Matia je pravi cuker,škoda ker je Bor fantekuser posted image .
Naš Borko je dobu prve bojne rane(eno praskico)user posted image ,ampak je moško prenesu...no skoruser posted image .
Mi smo tud zaspal v avtu in pol spal še doma,tko da sem zadovoljna z dnevnim spanjem.Upam da bom tud z nočnim.

B pozdravlja Buser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
22.11.2007 21:12:55   
A-N-J-A

cv105 a imate koline ?

user posted image

sej se ne delaš norca z mene, a ne user posted image ? a jih čist zares ješ ? ker tega pa še moj mož ne je ... pa drugač VSE mesnato konzumira ...

Jaz mam tud zlooo rada krvavice in se ne zajebavam s tabouser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
22.11.2007 21:17:00   
tinaaja

cv105 a imate koline ?

user posted image

krvavice so zakon! moj jih tud ne je, je pa pecenice user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
22.11.2007 21:18:57   
Anonimen
Tud jst jih imam zeloo rada.Tako fajn zapecene,da skorja hrustauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
22.11.2007 21:22:15   
tinaaja
anja, dojčland te čaka!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
22.11.2007 21:24:15   
cv105
... face ste user posted image  ... prav rada vam mam user posted image  ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
22.11.2007 21:25:26   
tinaaja
hmmm morda nas pa se kaksno povabilo na krvavico preseneti user posted image user posted image user posted image ce ze kostanja za srecanje ni bilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
22.11.2007 21:26:13   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

cv105 a imate koline ?

user posted image

krvavice so zakon! moj jih tud ne je, je pa pecenice user posted image

Moj isto pečenice,ker ne ve kaj je dobruser posted image .

Grem prečekirat dojčlanduser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
22.11.2007 21:27:11   
Naomi
cer,

no zaspal smo dons pou ure prej k ucer, ceprov se je pa za finish vsega razgrajanja mogu mal zjokat user posted image
...kolosej...lustn, kontra nazaj vsem na novo spoznalim user posted image

se kej, dons nisem neki za dolzine pisat...loh pa ksno neumnost user posted image

...krvavice so kul, sam pecenice pa se bl...cv105...lej kokmas odjemalk tle user posted image

...trenja, sam zarad cikov fajtat se, je pa tut mal mem ane user posted image ..joj esmeralda...ta se ni spregledala user posted image ( napiflana literature in to je to )

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
22.11.2007 21:27:36   
Pikca
Kje mate krvavice??, najljubša jed od naše Žive. V bistvu ni jedla nič, dokler ji pri 1 letu nismo dali za probat pasjo radost in krvavicouser posted image  Grem prebrat...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
22.11.2007 21:28:13   
Naomi
joj, sem pozabla Peceta oment...iiiiiiiii ke lepooooooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
22.11.2007 21:30:35   
A-N-J-A
tinaaja kje je moja dojčlanduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
22.11.2007 21:32:52   
cv105
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  neverjetne ste ... mogoče bi pa res lohk en klobasa piknik nardile ...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.