![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 18:52:07
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: LeINA Sem pa danes spukala v kozarec vode in ocitno sem cist zakisana Prevod, prosim ce se ne motm a ni jutr polna luna in tist kdor hoce neki kao ocistit telo mora cev dan pit vodo
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 18:57:44
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: erna14 sezam-jaz sem bla tud dons vesela k sm te vidla,madonca si pa full shujsala pa pomladila Ja sej, jst je pa sploh spoznala nisem. KOZA KATI!!!! kwa si pa ti misnla? to bi pa ful rada zvedla
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 19:02:56
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA http://www.viva.si/clanek.asp?id=3034 malo sem po svoje povedala , moj me namrec zajebava,da sem kisla.... OK, katera se NE najde v tem , vsaj v kaksni stvari Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, če občasno čutite bolečine v želodcu, če vam ni do spolnosti, če vas popadata nerazložljiva žalost in jok, če imate mrzle roke in noge, če pogosto čutite bolečine v mišicah in če z vašim izločanjem blata ni vse v redu (če imate driske ali zaprtja), je vse to lahko posledica delovanja kandide, ki je kolonizirala telo. Če se vam simptomi poslabšajo ob vlažnem vremenu, je to še en dokaz, da gre za nadležno kandido.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 19:37:37
|
|
|
|
cv105
|
ojlala ženske ... mogoče bo kakšna nap'aka, pišem z orkavicam .... moram še vse spucat ... fajn da ste se srečale ... tejčica: super mama erna: a dans pa bosta sprobala jogi ? je taprava luna ostale ... bodte fajn in pridne Svit - vse najboljše za osmico !! nas doma čaka zdej ena huda akcija ... pa trajal bo baje dooooooooolgo v noč ... niti ne bom povedala, kaj ... ker se boste zgražale al pa režale al pa nevemkwa ... v glavnem fouš mi niste, vem nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 20:02:44
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: erna14 sezam-jaz sem bla tud dons vesela k sm te vidla,madonca si pa full shujsala pa pomladila Ja sej, jst je pa sploh spoznala nisem. KOZA KATI!!!! kwa si pa ti misnla? to bi pa ful rada zvedla Ja v bistvu, da se ne poznamo, a ne No, pol smo raztajčale, da smo se že v Arboretumu vidle . CV, a greste tarok? Jst bom juter tud pljuvala... Sam ne vem zakaj ne sme bit voda izpod pipe Kako vezo ma pa tle klor?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 20:22:20
|
|
|
|
erna14
|
cv-oh kje dons se bom sele orng naspala. draja-ZIVA NI BOLANA, ZIVA JE ZASPANA, PRISLA BO TEMNA NOC, OJ ZIVA LAHKO NOC, SE LUNICA SMEJI, KO ZIVA ZE SMRCI, PRISEL BO BELI DAN,OJ ZIVA DOBR DAN. THAISS-upam da si uredu prispela domov. nocka punce lepo spite
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 20:45:26
|
|
|
|
draja
|
Erna hvala za še eno simpatično uspavanko. Živa še telovadi po postelji tako da ji jo imam še čas zapeti. Lepo spančkaj na novem jogiju! Hana čestitke za prvi zobek! cv105 a imate koline ? Me veseli, da ste se danes uspele srečati v Koloseju. Da je bilo super pa sploh ne dvomim! No, mi pa smo uspešno oddelali vse opravke - moja mama je postrižena, bila v lekarni in mesnici, Živa pa je postala delničarka . se še kaj javim, slišim kako Živa buta z glavo ob posteljico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 20:46:36
|
|
|
|
cv105
|
cv105 a imate koline ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 20:49:17
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 cv105 a imate koline ? krvavico zame, prosiiiiim NJAMI
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 20:50:09
|
|
|
|
Dajadada
|
Vedno več je pesnic na temle forumu...rasturate . Nam je bilo tudi všeč v koloseju, tako mamici kot nejcu, tud cukanje je preživu, pol se je pa napačnim maščeval...khm, kako jih naučit, da se ne ščipa pa vleče za uhe itd...men ne rata. Tako se tudi jaz v njegovem imenu opravičujem vsem, ki so spustili solzico. Za kazen je šel že ob pol 8 spat brez risanke , pa še naslednjih par mesecev ima prepoved gledanja TV-ja, da se ne bo še kakšnega fajta nauču . Erna, tvoj Žiga je zame zmagovalec...kako je on sladko pančkal kljub vsemu vriskanju . Nejc je pa zaspal v šparu in spal celih 20 minut, pol pa še kakšnih 10 v avtu. Izkupiček našega spanja je bil torej 11,5 ur (10 ponoči, 1,5 podnevi). Glede na Pantleyevo čisto premalo, sej kakšen dan mu pa celo rata čez dan več kot uro skup spat. Meaa, super za izvide .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:09:00
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: cv105 cv105 a imate koline ? krvavico zame, prosiiiiim NJAMI sej se ne delaš norca z mene, a ne ? a jih čist zares ješ ? ker tega pa še moj mož ne je ... pa drugač VSE mesnato konzumira ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:11:35
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Men je blo tud luštn,pa Borčku tud.Ful sem vesela da sem spoznala Thaiss,pa Sezam pa Pika polo ,btwThaiss a si že doma???Matia je pravi cuker,škoda ker je Bor fantek . Naš Borko je dobu prve bojne rane(eno praskico) ,ampak je moško prenesu...no skor . Mi smo tud zaspal v avtu in pol spal še doma,tko da sem zadovoljna z dnevnim spanjem.Upam da bom tud z nočnim. B pozdravlja B
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:12:55
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: cv105 cv105 a imate koline ? krvavico zame, prosiiiiim NJAMI sej se ne delaš norca z mene, a ne ? a jih čist zares ješ ? ker tega pa še moj mož ne je ... pa drugač VSE mesnato konzumira ... Jaz mam tud zlooo rada krvavice in se ne zajebavam s tabo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:17:00
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: cv105 cv105 a imate koline ? krvavico zame, prosiiiiim NJAMI sej se ne delaš norca z mene, a ne ? a jih čist zares ješ ? ker tega pa še moj mož ne je ... pa drugač VSE mesnato konzumira ... krvavice so zakon! moj jih tud ne je, je pa pecenice
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jst jih imam zeloo rada.Tako fajn zapecene,da skorja hrusta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:22:15
|
|
|
|
tinaaja
|
anja, dojčland te čaka!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:24:15
|
|
|
|
cv105
|
... face ste ... prav rada vam mam ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:25:26
|
|
|
|
tinaaja
|
hmmm morda nas pa se kaksno povabilo na krvavico preseneti ce ze kostanja za srecanje ni bilo
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:26:13
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: cv105 cv105 a imate koline ? krvavico zame, prosiiiiim NJAMI sej se ne delaš norca z mene, a ne ? a jih čist zares ješ ? ker tega pa še moj mož ne je ... pa drugač VSE mesnato konzumira ... krvavice so zakon! moj jih tud ne je, je pa pecenice Moj isto pečenice,ker ne ve kaj je dobr . Grem prečekirat dojčland
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:27:11
|
|
|
|
Naomi
|
cer, no zaspal smo dons pou ure prej k ucer, ceprov se je pa za finish vsega razgrajanja mogu mal zjokat ...kolosej...lustn, kontra nazaj vsem na novo spoznalim se kej, dons nisem neki za dolzine pisat...loh pa ksno neumnost ...krvavice so kul, sam pecenice pa se bl...cv105...lej kokmas odjemalk tle ...trenja, sam zarad cikov fajtat se, je pa tut mal mem ane ..joj esmeralda...ta se ni spregledala ( napiflana literature in to je to )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:27:36
|
|
|
|
Pikca
|
Kje mate krvavice??, najljubša jed od naše Žive. V bistvu ni jedla nič, dokler ji pri 1 letu nismo dali za probat pasjo radost in krvavico Grem prebrat...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:28:13
|
|
|
|
Naomi
|
joj, sem pozabla Peceta oment...iiiiiiiii ke lepooooooooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:30:35
|
|
|
|
A-N-J-A
|
tinaaja kje je moja dojčland
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 22.11.2007 21:32:52
|
|
|
|
cv105
|
neverjetne ste ... mogoče bi pa res lohk en klobasa piknik nardile ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.