|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
22.11.2007 9:30:40   
A-N-J-A
tinaaja,draja-a je še kaj prostora v rešilcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

sezam-pridi,pridiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.11.2007 9:32:39   
Pikca
ooo, Tejčica, WB, me veseli, da nam sporočaš same dobre noviceuser posted image . si pa res superwomanuser posted image

Draja, en kofe rukn, saj zdaj že lahko z mlekom, a ne?

Je pa meni tudi žal, da ne prideva v Kolosej, ampak ne bi rada virusov okrog trosila. Ful kašljamo... ampak sem vesela, da smo nabavili inhalator, res pomagauser posted image , prej je Živa ponoči večkrat bruhala zaradi kašlja, zdaj pa zvečer inhaliramo in potem spimouser posted image . Odkar je videl Živo inhalirat, se tudi Jernejček več ne upira.

Svit vse naj naj za mini RD!

< Sporočilo je popravil Pikca -- 22.11.2007 9:34:29 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.11.2007 10:03:10   
K_a_t_i
Jutro.

Tamal sesa user posted image , jst mam pa minutko mira. Po začetni histerični trmi ob spanju, je potem komiral do 2:00. Takrat je začel neki jamrat, moj user posted image  pa gasa h njemu. Kej hujšga! Slišat je blo najmanj tko kot da mu kožo na živ dol vlečejo user posted image . Drl se je kt ena upalena baba!!!! Pomojem je sosedom vrnil za vse žurke (mimgrede - je že v naročju; nav več pucu tacajt k jst tipkam user posted image ). Pol je uletela mami, je spil svojih "2dl" mleka in potegnu do 8:30. Ales ok, sam k tako histerijo zganja, da bi še jst najraj trmo vklopla pa počakala, da neha pa pol naprej. Da se ne bi navadu, da prletimo, če trmar user posted image .
No, se vidmo čez 1 urco. Šibava še v Mullerja po baby futer. user posted image
Videm, da vas bo kr neki za orenk doze kofeta dons. Tpam, da bo un mulo folgal - nazadnje mu je bol slabo šlo user posted image .

Urla, a prideš? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.11.2007 10:09:49   
sezam
Mi2 bova verjetno malo zamudila. Pojeva še sadje in potem šibava, samo greva prej še mal v šoping.

Se vidimo

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
22.11.2007 10:31:49   
tinaaja
<no tko.. ura je bila 9:07, ko je zaspala.. skoraj uro sem poskusala se jaz  zaspat, pa je skoz prezvekovala mojo bradavico, tko da sem se odstranila in se spi.. ja jaz bi tuuuuddddddddddddd.... skratka, prideva, ko se otrok naspi.. bo vsaj dobre volje user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.11.2007 10:47:14   
A-N-J-A
Moj bo tud dobre volje,ker tud še spiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 14:11:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.11.2007 14:33:56   
tinaaja
Super Meaa za rezultate glede ciste, se ti je skala ziher odvalila od srca.. Bom zelo vesela za scane.. PA verjetno bom res iz slanega testa probala najprej.. Sem kupila ene velike doze rdece, zlate in zelene akrilne barve - valda bozicne user posted image ampak je barve dost za ene 10 bozicev user posted image user posted image user posted image

Kolosej - super bilo, brina komira od tega, ker je zelo uspesno spravila v jok Matio pa Nejca... Ni kaj, lasje so super... user posted image Mati se se enkrat opravicujemo za tako objestvo vedenje hcerke user posted image Bo danes kazensko klecala na koruzi user posted image Itak bodo kaksne slikce sledile, ker bliskavice so skoz delale user posted image Sem komaj dohala se tok smehljat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde, grem kuhat, dokler je se mir v hisi....

B posilja pozdrav B user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.11.2007 14:58:50   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Slano testo - V posodi zmešaš sol, vodo in moko v razmerju 1:1:2. Fajn pregneteš vse skupaj in oblikuješ po želji. Barva se z akrilno barvo, lepi z mekolom. Pomembno je, da preostanek testa med delom shranjuješ v polivinilasti vrečki, saj se drugače izsuši. Potem pa je vse odvisno od debeline izdelka. Za okraske bi jaz rekla, da jih je treba sušit kakšno uro ali dve v priprti pečici na 50°c

Tinaaja..sej kokr se jaz spomnim ti gre mesenje kr dobro od rok...user posted image user posted image user posted image user posted image ..aja pa tud oblikovanje ti je šlo (še pred poroko, na eni zanimivi fešti)...probi pa kej spit prej user posted image user posted image user posted image
..tko da ti bo to mala malca...user posted image user posted image user posted image

user posted image

šlik šlak- korenčka!!!! user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.11.2007 15:11:33   
tinaaja
sonchek, ravnokar si fasala se en kazenski dan cakanja!
a tole imas ti v mislih user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.11.2007 15:13:08   
tinaaja
ostalih slik si ne upam objavit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.11.2007 15:33:33   
sezam
meaa - hvala za info o slanem testu user posted image  Pa user posted image  za dobre izvide.

tinajaa - pa ne tako kznovat hčerkice. Veš, da si je morala pridobit pozornost med tokimi fanti user posted image

draja - obljubim, da sem bom sedaj večkrat udeležila srečanj. sem otrokoma zapovedala, da imasta sedaj dosti bolezni, maš da sta sedaj še mal zdrava, dalhko mami še mal uživa porodniško user posted image user posted image

Ja v koloseju smo se imeli fino. spoznali še nekaj novih marčkov in marčic user posted image  So pa vsi ful zanimivi, vsak pa ful svoje poteze in vsak tok cortik user posted image  No, da o njihovih mamicah ne bi user posted image user posted image

Žigi je že pojedel kosilo, mi2 z Ano bova pa vsak čas (sam da se krompir in piščanec spečeta) user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.11.2007 15:57:11   
Žabika
Uf, kok je fajn, če se malo marčevk v živo dobi, ker je potem ful malo za brat! Ni pa fajn, če mene ni zraven. user posted image Ampak, tako pač je. Sem se tudi naklepetala in imela fino!

Samo na hitro povem najnovejšo novico:

IMAMO PRVI ZOBEK!!!!! VSI SMO VESELI!!!!

Več mogoče kasneje, ker ful dogaja! user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.11.2007 16:02:35   
tinaaja
tinajaa - pa ne tako kznovat hčerkice. Veš, da si je morala pridobit pozornost med tokimi fanti

user posted image user posted image user posted image to sam napisem, doma je bila pohvaljena ... moram zgleda tough pa kao da jo vzgajam v pridno puncko user posted image user posted image user posted image

Zabika, mi smo pa ze prej zvedli za  zobeh user posted image user posted image Je prisla zobna vila na povedat :) CESTITKE!

OK, pri nas bomo pa zgleda samo se spinaco jedli user posted image Brina ze kar nekajc asa strajka s kosili, ampak vceraj in danes pa je ful pojedla. Danes je dobila spinaco, ki sva jo mi2 jedla, torej z moko, kislo smetano in cesnom (ja erna, cesnom user posted image ).. Pa zraven polento in pazte to - ramsteak user posted image Aja, pa mal rumenjaka.. Upam, da bo ok prenesla zadevo.. Pojedla je ornk user posted image

Sezam, vi2 le se pridta user posted image Vaju je bilo lepo spet vidt :) Pa dober tek!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.11.2007 16:24:45   
K_a_t_i
Ku, ku.
V Koloseju smo se meli fino.
Erna, mi je žal da nisem šla s tabo v McDonalds, ker se je tamalmu zdel, da je zelenjavna juha samo zanj in je zmazal vse! Jst pa zdej Topfen mlatem user posted image . Tok o kosilu user posted image user posted image user posted image .
Po družabnem dogodku sva še mal zavila v H&M, k revež bogi mali skor nag okol skače user posted image . Je dobu trenerko, žabe, šal, bodi in kapo, ki mu je ne morem zapet (kwa šele bi blo, če ne bi mel tok vitkega vrata user posted image ). skratka, bom morala nazaj pa kej druzga zbrat. Aaaaaaah, težka meni....
Zdele mal drema, upam, da bo dolg, če že je prej sam enga lepotnega udaril.

Meaa, sem ful vesela za Lana.

Ma sej druzga ni novga. Grem mal cajtenge brat, da videm, če še znam!

Ja pa bravo Hani za prvi zobek! Zdej bo šele z veseljem v Žiga lezla in ga grizla user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.11.2007 16:29:49   
K_a_t_i
Spali natanko 30 minut. Dost je blo user posted image . Pa, pa.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.11.2007 16:43:15   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

sonchek, ravnokar si fasala se en kazenski dan cakanja!
a tole imas ti v mislih user posted image user posted image
user posted image

to je to..jaaaaaaaaauser posted image user posted image

!!!s takim tempom tvojih kazenskih dni bom k slonica...nosila 24mesecev...hihiiii user posted image

Punce, se opravičujem ker smetim vašo temo..sam sem bla Tinaaji še nekaj dolžna user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.11.2007 17:48:12   
erna14
no kolosej je fino padu spet,nas tamal je spet prespal celo srecanje,na koncu sem ga morala se zbudit drugace bi bla se zdaj tamuser posted image user posted image ,mu ni blo nc jasno k se je zbudu da ni blo skor nobenga tam.

kati-a vids k se das prosituser posted image user posted image zdaj bi bla sita ne pa lacna,pa tok je bil dobr ciken.slik slakuser posted image user posted image user posted image .
zabika-user posted image user posted image  za zobka
tejcica-no a nam spet delas slabo vestuser posted image .wb je bil ze cas da se javis mal po dolgm casuuser posted image user posted image
mea-u sem vesela da je z lanom vse uredu,user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tud tisto k si tinaaji poslalauser posted image prosim.hvala
tinnaja-pejt spat

mene pa neki glava boli in vse kosti grem mal mrknt

< Sporočilo je popravil erna14 -- 22.11.2007 17:50:52 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.11.2007 18:17:54   
tinaaja
erna, bom s strahom vprasala sledece - a si sla ti pol se enkrat v macdonalds? user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.11.2007 18:34:20   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

erna, bom s strahom vprasala sledece - a si sla ti pol se enkrat v macdonalds? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne sam me je pa mikal,mi je en shake disal.sam ah j.....ga,sem se zadovoljila doma z medenjaki.zakaj prasas,a je teb tud zov da nisi kaj prgrizlnauser posted image user posted image sej ves po novem letu zacnem hujsatuser posted image

sezam-jaz sem bla tud dons vesela k sm te vidla,madonca si pa full shujsala pa pomladila, se mi zdi da si full mlada zgledala pa kr sijala si od srece.ja se ti pa vid da ti otroc dobr danejo,mislm da rabte seengauser posted image

pikapola,dajadada,naomi-full vesela ker sem vas spoznala.fejst  punce steuser posted image

men pa neki manjka pa ne vem kajuser posted image spala bi pa ne morm,noge se moram it brit pa se mi ne da,pomit morm posodo,pa hodm kar mim kuhne,likat morm pa "nenajdem"likalnika.tv-ja ne morm gledat ker mi gre ze vse na zivce in te limonade..........HELLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP

< Sporočilo je popravil erna14 -- 22.11.2007 18:35:43 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.11.2007 18:42:06   
tinaaja
men pa neki manjka

hamburger*????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.11.2007 18:45:13   
Anonimen
aloha

tejcica wbuser posted image user posted image user posted image res si super zenska ti user posted image user posted image user posted image

Svit vse naj naj za veliko 8ko user posted image user posted image user posted image

meaa super za rezultatuser posted image user posted image user posted image a si dobila pol anlepko?

Hana user posted image user posted image user posted image za prvi zobek

Pali smo od 21.00 do 9ih ampak od 2eh naprej je nonstop nekaj jokcal v spanju in me brcal ampak je ratalo nekaj odspat.Sam je bila pa to najslabsa noc v zadnjih 14dneh,pa smo bili bolani pa zobek ven prisel pa je spal trikrat lepse kot zadnjo noc.Bomo vidli kaj prinese danasnja nocuser posted image .Upam na anjboljseuser posted image

Sem pa danes spukala v kozarec vode in ocitno sem cist zakisana user posted image sam ne vem pa,ce sem pripravljena sprobT to dieto za rakiselitev,bi se mogla odpovedat samim najboljsim jedemuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.11.2007 18:45:23   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-jaz sem bla tud dons vesela k sm te vidla,madonca si pa full shujsala pa pomladila

Ja sej, jst je pa sploh spoznala nisem. KOZA KATI!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.11.2007 18:47:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA
Sem pa danes spukala v kozarec vode in ocitno sem cist zakisana user posted image

Prevod, prosim user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.11.2007 18:48:10   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-jaz sem bla tud dons vesela k sm te vidla,madonca si pa full shujsala pa pomladila

Ja sej, jst je pa sploh spoznala nisem. KOZA KATI!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz je tud skor nebi.

tinaaja-paca,ne nocm hamburger,ves kaj pa bi,banane iz kitajske tiste ocvre z medom.oooooooooo njaaaami mami,se bi mami

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.