skačica
|
hej! kati- ti si pa faca , si mu dala probat pomfri . Jah, sej se morjo vsega hudga navadit. Sicer pa tkole: draja- lepo, da si se spomnila name. Zobarja preživela, še v petek dopoldne(če bom imela varstvo) ene 3 urce in sem konec Sej ga imam počas zadost, ni tko lušten kot se bere, sicer pa hvalabogu za injekcije, ker bi verjetno drugače skakala do stropa. Danes sva bile z Izo in taščo(nama je delala družbo pa šla je za Miklavža kupovat) na FT in sicer Iza ni bila glih bogve kako razpoložena, sva se pa midve s FT-ko malo pogovarjale(teško meni ). Izo je full pohvalila, da sploh ni mehka, nič asimetrična, nobenega nepravilnega vzorca, enostavno malo bolj nežna punčka in to je to. Da P sploh ni rabila naju pošiljat na FT, ker ne vidi takih težav, ki jih Iza ne bi skozi razvoj sama prerasla. Skratka, jaz sem kar sijala, ko sem šla ven. Sem jo vprašala za kobacanje in je rekla, da upa, da bo kobacala, ni pa nujno. In da ima še čas. Še to: imamo zeleno luč za avtosedež. Iza se v jajčki skoz pritožuje in zelo lepo sedi tako da nam je FT-ka svetovala, da jo prestavimo v avtosedež. Vprašanje samo še katera barva bo padla? Kaj ste pol ve kupile :Romerja ali Tobija? Jaz mislim, da bomo kupil Tobija, marca ko grem v službo pa še Priorija za drug avto Pikca- tud jaz sem ti že povedala kako lepa otročka imaš. Men je Živa tko cart, ker je taka drobna punčka . Sicer pa nimaš kaj več jamrat, ker smo zdej videle kako pomočnico imaš in verjetn sploh nimaš več nobenga dela z malim, vse Živa pohendla silvestrovo- še ne veva točno. Dve opciji sta: sami trije doma, si pripravimo večerjico,nalijemo Isteniča in uživamo - ta draga pa je, da bomo zažurali skupaj s svakom in njegovo ženo in kar tam prespali. Se še odločava.
|