![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 14:48:11
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 KDO JUTR PRIDE prid pa bos vidla
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 14:56:55
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: erna14 KDO JUTR PRIDE prid pa bos vidla sej zato me zanima,da vidm ce se splaca hecam se,pridm pridm,a ti tud
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 15:03:02
|
|
|
|
cv105
|
dan noč odlična no, dopoldanski spanec se je zavlekel čez opoldan, prej je pojedel kosilo in zdaj sem ga nesla s5 spat dodano mnooooogo kasneje ... in še zdaj ne spi ... že 4x sem ga šla pogledat in on veselo odvezuje posteljno oblogo in vstaja in ... . sicer pa je stanje v bajti noro, odkar imamo šoferja priljubljena poza zadnjih dveh dni ... uboga kolena tako je zgledala popoldanska malica včeraj ... jedel sam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 15:04:10
|
|
|
|
cv105
|
vse naj naj slavljenčkom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 15:07:49
|
|
|
|
tinaaja
|
ne povem Jaz sem pojedla rizoto s treviskim radicem in velikooo parmezana + muffne (stevilke ne morem povedat,ker se se vecajo ) aja pa deci vincka rujnega Brina ima skuhano spinaco, se ne vem, s cim jo bom naredila, verjetno polenta. zdajle bi se prilegla urce spanca, p b se ni pri volji ona bi se krizala.. sem pa fuul sita tega njenega nadlogovanja psa. skooz jo mori, mene je pa mal strah, da psu enkrat ne bo prekipelo, pa da bi savsnila... se nikoli ni niti nakazala sploh kaj takega, ampak ne zelim, da bi bilo z B prvic ma grem se se malo zapit z rujnim domacim
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 16:27:58
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Kera ugane, katera od igrač na fotki je Jernejčku najbolj zanimiva? Jst stavim na škatlo . No, to bi blo pr nas... berem dalje.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 16:38:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Khm... tetrapaka nisem vidla sploh. CV105 - bravo za pogum!!!! Jst bom tud morala enkrat tkole nardit. kok cunj si porabla, da si spucala? Ju3 - Žiga prav, da ziher pride - sem mu namreč povedala, da bo Bor tam pa že trenira knock out udarce . No, zdele je sebe mal knockautiral - ga je plavanje čist zdelalo in spi. Upam, da bo še dolg . Naomi, men pa Žiga teži, da bi rad un "dres" za na čestitke stestiral . A nam bo ratal do novga leta
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 17:14:03
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i CV105 - bravo za pogum!!!! Jst bom tud morala enkrat tkole nardit. kok cunj si porabla, da si spucala? V bistvu ne dost ... direkt v čeber z Maksom ... pa oba komplet preobleč ... po tleh pa niti ni bla kriza ... se mi zdi, da je tako "packanje" zdravo ... ful mu je dogajal in je kar lepo jedel ... kar probaj ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 17:30:55
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 V bistvu ne dost ... direkt v čeber z Maksom ... pa oba komplet preobleč ... po tleh pa niti ni bla kriza ... se mi zdi, da je tako "packanje" zdravo ... ful mu je dogajal in je kar lepo jedel ... kar probaj ... Se bom lotla en dan, ko bo očka doma - da bo lahko vodo vmes natoču . Sej napacamo se mi tud včasih čist, k je treba po hrani brskat, ampak tok poguma, da bi mu žlico dala pa še nisem mela. Kok časa je pa rabu, da je to pojedu? Do večerje? Pa kaj ma to? Zgleda kt golaž
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 17:49:47
|
|
|
|
erna14
|
punce se vidmo jutr,dans ne bo vec casa tipkat,sibamo po jogi da bomo mel kje spat pol pa k tasci gledat fuzbal SLOVENIJA-BOLGARIJA no pa da nebo pomote ne grem jaz gledat,jaz bom sam zraven pa taml nocko see ya
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2007 17:53:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 17:58:46
|
|
|
|
erna14
|
draja-upam da se jutr prdruzis,prosimmmmmmmmm plosimmmm aja tole je za zivo Spančkaj, zajček, aja, aj, mamica bo koj nazaj. Gre le tjakaj za goro po cvetočo deteljo. Velik šop je bo nabrala, hcerkici za zajtrk dala... Spančkaj, zajček, aja, aj, mamica bo koj nazaj joj skor pozabla,v petek zvecer imam razgovor za sluzbo , v salonu
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 18:01:37
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kok časa je pa rabu, da je to pojedu? Do večerje? Pa kaj ma to? Zgleda kt golaž ti bom dala golaž ... ... no ja, tak sadni golaž, mogoče ... kuhana jabolka in rozine in slive ... najprej sem mu jaz dajala, da se je mal najedel, potem je pa sam probal ... da bi sam zajemal, ni šlo ... sem mu jaz polno žlico v roke dala, pa je šlo ... no, mož je zraven delal ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 18:29:26
|
|
|
|
tinaaja
|
Silvestrovo - a imate ze kaksne plane? Kaksen ornk zur? Pijanka do konca?? Kr_enamami - hvala, bomo sli mal izropat namest Londona CV - ja frajer tale tvoj Maks
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 18:45:49
|
|
|
|
draja
|
Erna hvala za uspavanko. sem ji jo že enkrat na glas prebrala, pa še enkrat jo bo slišala preden gre spat! Je pa čist ta prava za nas - zajčki pa to . Jutri zgleda da naju SPET ne bo. Najprej peljem mamo k frizerju in nazaj, pol naj bi šla pa še z mojim nekaj na banko urejat. tko da ne bo časa. Če se načrti spremenijo pa uletiva. Pikca jaz sem se tudi odločala med škatlo in tetrapakom . cv105 faca Maks. pa mami tud k mu je to pustila . sm pa jaz tud mislila, da je golaž
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 19:23:39
|
|
|
|
sezam
|
draja - za Živo, da nima alergije. Sedaj pa še ti uživaj v mlečnih izdelkih in upam, da jih Živa OK sprekme tinajaa - še za vas. Sem prepričana, da se bo tudi vam vse dobro izteklo. Nio, kot so ti že druge nqapisale, je pa to mogoče dobro za njeno sestrico/bratca meaa - če si že gledala plačš od svilanita, bi šla jaz na tvojem mestu direkt v Kamnik v njihovo trgovino. Ga boš ziher ceneje dobila Pikca - za prve izvide. Sta pa ful dobra na filmčkih. Res ti je luštn, ko ti Živa tako pomaga Smo bli danes v službi. Ana je bila ful navdušena, sem jo komaj domov spravla Žiga pa tudi ful priden Jao, jao. Dober dan me ni na RR, pa je 5 strani za prebrat Do polovice sem prišla, pa še mal na hitro preletela slikce, ostalo pa kasneje.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 19:27:05
|
|
|
|
K_a_t_i
|
A katera k pride jutri v Kolosej uporablja prsne blazinice od DM? Mam še 1 cel paket pa še mal zraven pa ne rabim več. Podarim, roke gor!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 19:31:26
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i A katera k pride jutri v Kolosej uporablja prsne blazinice od DM? Mam še 1 cel paket pa še mal zraven pa ne rabim več. Podarim, roke gor! imam sicer se 2 paketa na zalogi, ampak nic ne zgleda, da bom kmalu nehala dojit.. pa men se kar tece
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 19:45:13
|
|
|
|
thaiss
|
jutri meeting uuhhhh pri erni pa bodo nov jogi sprobali ...ne zgovarjaj se na fuzbal, čez pol urce bo že konc...je pa košarka pol.. draja ti kr moža skenslaj in uleti na kafe silvestrovo - nič planov..tam ene dva dni prej bom kej vedla....moj pravi da kje je še to pikca današnja papica.... no, kaj sem pripravla pa mulc ni pojedu.... - puding vanilja....ene pol ga je pojedu
- frutek banana...pol tamalega lončka
- krompir+bučka...dve žlički
- stračatelino....se
matra da bi mu kej v usta stlaču, pa zgleda da ne bo nič - sej ni panike, se bo že ponoči n-krat zbudu za mleko
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 20:18:50
|
|
|
|
cv105
|
Erna: a boš na tleh spala nocoj ... saj veš, nov jogi je treba mirkat pa to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 20:30:19
|
|
|
|
cv105
|
sem prehitro snisnla ... ja, ko se pa hecam iz drugih Pikca: luškana srčka imaš ... sicer sem stavila na škatlo Malecka Mateja: prava božičkova gospodična jjasna&jure: naj zobki hitro zrastejo, da bo fant lahko spal erna: luštna pesmica ... za ponucat ... take stvari moram memorirat đ silvestrovo: lani v strogem mirovanju, ker sem dva dni prej popadke dobila ... letos ... kdo ve ... mogoče bomo migal še na lanski račun papica: Hipp mlečna hruška kaša zelenjavni mix z rižem (korenje, bučka, por, cvetača) borovničev jogurt in dve žlici HIpp banana frutka mleko in riževi kosmiči naš borec (končno) omagal ... okrog šestih je imel krizo ... pa nisva vedla al ga uspavat al kwa ... pa sta šla z na pir ... neki sta šla vprašat enga kolega ... je kar ok izpadlo, kriza je šla mim in zaspal po urniku nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 20:34:18
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja imam sicer se 2 paketa na zalogi, ampak nic ne zgleda, da bom kmalu nehala dojit.. pa men se kar tece dobiš
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 20:35:11
|
|
|
|
Žabika
|
jutri: jaz bom ob istem času na drugi lokaciji, tako da me žal ne bo. Pa drugič! dajadada: tole ti pišem, že od takrat ko si spraševala . O spanju. Pantleyeva v svoji knjigi piše naslednje o povprečnem številu ur dnevnega in nočnega spanja: 9 mesecev: 2x čez dan spat; 2,5-4h je skupna dolžina dnevnega spanja; 11-12h nočnega spanja; 14h skupna dolžina dnevnega in nočnega spanja. No pri nas smo tam-tam. Dnevno spanje je malo krajše, ampak je pa obvezno vsaj dvakrat. Odvisno je tudi od dnevnih aktivnosti. packanje: uf, meni je pa tole mission impossible. Na splošno ne maram packarije, tako da se moram kar mal prisilit, da ji pustim, da mi kaj po mizi razmaže. Se pa že mehčam. Ampak Hana zaenkrat tistega kar ji dam v roko, še ne nese prav dosti v usta, vse pa demolira (beri: naredi kašo ali prah). No, da se malo pohvalim. Sej jutri bom pa sigurno spet slabe volje. Hana je prvič pojedla toliko GH, da je izpustila dojenje. Po plavanju je pojedla celo kašico jogurt-hruška in potem v avtu omagala in spala 1 uro. No 2 uri po hrani je sicer na sredi štacune naredila tak kažin, da sem morala košaro zaparkirat in jo jit podojit, pa potem naprej kupovat, ampak vse ji je bilo oproščeno. Ko sva prišli domov je pojedla še fullllllll bučne juhe z razmočenim kruhom v njej, za večerjo pa še kruhek s skuto in good night kašico. Skratka kar nekaj hrane. sedenje v nakupovalnem vozičku: a naše škrate že lahko damo v tisti stol v vozičku? Mogoče trapasto vprašanje, ampak res ne vem. No pa ko sem že pri trapastih, še en. Ali so proseni kosmiči od Alnature za kuhat, ali se jih lahko samo zmeše v kašico??? Ali pa npr. riževi kosmiči od Nature??? Pa še en ta firbčen: Kati, Naomi: kakšen "dres". Hana pravi, da bi tut. Sej veste tisto: kwa pa otrok ve, ... važen da kej ne zamudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 20:45:06
|
|
|
|
Žabika
|
Malo sem pozabila, popravljam: pikca: sej sem ti že parkrat povedala, da sta tok srčkana tale tvoja škratka. Pa takoj sem tetrapak uočila! silvestrovo: mi že nekaj let poslušamo pokanje z odbojem od gora. Tudi letos bo tako. krenamami: prenos dopusta za nego otroka; lahko vzameš 75 dni v kosu, ali 52 dni po dnevih. Jaz sem vzela to drugo, ker tako lahko še vedno vse skupaj vzameš v enem kosu, ali pa po dnevih. Je pa to isto število frej dni. Glede plačila pa ne vem. Jaz sem si pač predstavljala, da je to enako kot do sedaj, pozanimala se pa nisem. Če bi gledala na denar, potem niti slučajno ne bi šla prej v službo, ker bo moja plača zdaj nižja od porodniške. Kaj bo pa poleti, ko imam namen izkoristit ostanek tega dopusta za nego, pa itak ne vem. Tako da pojma nimam kako to obračunavajo. Zdele je pa košarka, pa sem mislila, da bom šla lahko takoj spat. Mah skoz je nekaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 21.11.2007 20:52:12
|
|
|
|
draja
|
Žabika če misliš tele kosmiče: http://www.alnatura.de/e15100.php?produktid=162&artikelgruppe=1395&warengruppe=1028 jih ni treba kuhati. se pripravijo z mlekom, vodo, sokom, čajem,.... Pa bravo za Hano! Verjamem, da se ti je odvalil kamen od srca, ko je tako lepo sprejela GH. Glede nakupovalnih vozičkov - po moje so dovolj stari, mene pa ovira nekaj drugega: enkrat so delali raziskavo, kje je največ bakterij in bacilov in so zmagali ročaji nakupovalnih vozičkov (so premagali tudi kljuke na javnih straniščih in ročaje na avtobusih ). cv105 a Maksi pa kar takole na pir? dobro ga učita, ni kaj . Skačica kako si preživela pri zobarju???
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.