|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
21.11.2007 14:48:11   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

KDO JUTR PRIDEuser posted image

prid pa bos vidla user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.11.2007 14:56:55   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

KDO JUTR PRIDEuser posted image

prid pa bos vidla user posted image user posted image

sej zato me zanima,da vidm ce se splacauser posted image user posted image hecam se,pridm pridm,a ti tuduser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
21.11.2007 15:03:02   
cv105
dan

noč odlična user posted image

no, dopoldanski spanec se je zavlekel čez opoldan, prej je pojedel kosilo in zdaj sem ga nesla s5 spat user posted image  dodano mnooooogo kasneje ... in še zdaj ne spi user posted image  ... že 4x sem ga šla pogledat in on veselo odvezuje posteljno oblogo in vstaja in ... user posted image .

sicer pa je stanje v bajti noro, odkar imamo šoferja user posted image

user posted image

priljubljena poza zadnjih dveh dni ... uboga kolena user posted image
user posted image

tako je zgledala popoldanska malica včeraj ... jedel sam user posted image
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.11.2007 15:04:10   
cv105
vse naj naj slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.11.2007 15:07:49   
tinaaja
ne povem user posted image

Jaz sem pojedla rizoto s treviskim radicem in velikooo parmezana user posted image + muffne (stevilke ne morem povedat,ker se se vecajo user posted image ) aja pa deci vincka rujnegauser posted image

Brina ima skuhano spinaco, se ne vem, s cim jo bom naredila, verjetno polenta.

zdajle bi se prilegla urce  spanca, p b se ni pri volji user posted image ona bi se krizala.. sem pa fuul sita tega njenega nadlogovanja psa. skooz jo mori, mene je pa mal strah, da psu enkrat ne bo prekipelo, pa da bi savsnila... se nikoli ni niti nakazala sploh kaj takega, ampak ne zelim, da bi bilo z B prvic user posted image

ma grem se se malo zapit z rujnim domacim user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.11.2007 16:27:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Kera ugane, katera od igrač na fotki je Jernejčku najbolj zanimiva?

Jst stavim na škatlo user posted image . No, to bi blo pr nas... berem dalje.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.11.2007 16:38:43   
K_a_t_i
Khm... tetrapaka nisem vidla sploh. user posted image

CV105 - bravo za pogum!!!! Jst bom tud morala enkrat tkole nardit. kok cunj si porabla, da si spucala? user posted image

Ju3 - Žiga prav, da ziher pride - sem mu namreč povedala, da bo Bor tam pa že trenira knock out udarce user posted image .

No, zdele je sebe mal knockautiral - ga je plavanje čist zdelalo in spi. Upam, da bo še dolg user posted image .

Naomi, men pa Žiga teži, da bi rad un "dres" za na čestitke stestiral user posted image  user posted image . A nam bo ratal do novga leta user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.11.2007 17:14:03   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
CV105 - bravo za pogum!!!! Jst bom tud morala enkrat tkole nardit. kok cunj si porabla, da si spucala? user posted image

V bistvu ne dost ... direkt v čeber z Maksom ... pa oba komplet preobleč ... po tleh pa niti ni bla kriza ... se mi zdi, da je tako "packanje" zdravo ... ful mu je dogajal in je kar lepo jedel ... kar probaj ... user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.11.2007 17:30:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
V bistvu ne dost ... direkt v čeber z Maksom ... pa oba komplet preobleč ... po tleh pa niti ni bla kriza ... se mi zdi, da je tako "packanje" zdravo ... ful mu je dogajal in je kar lepo jedel ... kar probaj ... user posted image

Se bom lotla en dan, ko bo očka doma - da bo lahko vodo vmes natoču user posted image . Sej napacamo se mi tud včasih čist, k je treba po hrani brskat, ampak tok poguma, da bi mu žlico dala pa še nisem mela. Kok časa je pa rabu, da je to pojedu? Do večerje? user posted image  Pa kaj ma to? Zgleda kt golaž user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.11.2007 17:49:47   
erna14
punce se vidmo jutr,dans ne bo vec casa tipkat,sibamo po jogi da bomo mel kje spat pol pa k tasci gledat fuzbal SLOVENIJA-BOLGARIJA no pa da nebo pomote ne grem jaz gledat,jaz bom sam zraven pa tamluser posted image

nocko see ya

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 17:53:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.11.2007 17:58:46   
erna14
draja-upam da se jutr prdruzis,prosimmmmmmmmm plosimmmm
aja tole je za zivo

Spančkaj, zajček, aja, aj,
mamica bo koj nazaj.
Gre le tjakaj za goro
po cvetočo deteljo.
Velik šop je bo nabrala, 
hcerkici za zajtrk dala...
Spančkaj, zajček, aja, aj,
mamica bo koj nazaj

joj skor pozabla,v petek zvecer imam razgovor za sluzbo , v salonuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.11.2007 18:01:37   
cv105
Kok časa je pa rabu, da je to pojedu? Do večerje? user posted image  Pa kaj ma to? Zgleda kt golaž user posted image

ti bom dala golaž ... user posted image  ... no ja, tak sadni golaž, mogoče ... kuhana jabolka in rozine in slive ... najprej sem mu jaz dajala, da se je mal najedel, potem je pa sam probal ... da bi sam zajemal, ni šlo ... sem mu jaz polno žlico v roke dala, pa je šlo ... no, mož je zraven user posted image user posted image  delal ... user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.11.2007 18:29:26   
tinaaja
Silvestrovo - a imate ze kaksne plane? Kaksen ornk zur? user posted image user posted image user posted image Pijanka do konca??

Kr_enamami - hvala, bomo sli mal izropat namest Londona user posted image  

CV - ja frajer tale tvoj Maks user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.11.2007 18:45:49   
draja
Erna hvala za uspavanko. sem ji jo že enkrat na glas prebrala, pa še enkrat jo bo slišala preden gre spat! Je pa čist ta prava za nas - zajčki pa touser posted image .

Jutri zgleda da naju SPET ne bo. Najprej peljem mamo k frizerju in nazaj, pol naj bi šla pa še z mojim nekaj na banko urejat. tko da ne bo časa. Če se načrti spremenijo pa uletiva.

Pikca jaz sem se tudi odločala med škatlo in tetrapakomuser posted image .

cv105 faca Maks. pa mami tud k mu je to pustilauser posted image . sm pa jaz tud mislila, da je golažuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.11.2007 19:23:39   
sezam
draja - user posted image user posted image user posted image  za Živo, da nima alergije. Sedaj pa še ti uživaj v mlečnih izdelkih in upam, da jih Živa OK sprekme

tinajaa - user posted image user posted image user posted image še za vas. Sem prepričana, da se bo tudi vam vse dobro izteklo. Nio, kot so ti že druge nqapisale, je pa to mogoče dobro za njeno sestrico/bratca user posted image user posted image

meaa - če si že gledala plačš od svilanita, bi šla jaz na tvojem mestu direkt v Kamnik v njihovo trgovino. Ga boš ziher ceneje dobila

Pikca - user posted image user posted image  za prve izvide.
Sta pa ful dobra na filmčkih. Res ti je luštn, ko ti Živa tako pomaga

Smo bli danes v službi. Ana je bila ful navdušena, sem jo komaj domov spravla user posted image  Žiga pa tudi ful priden user posted image user posted image

Jao, jao. Dober dan me ni na RR, pa je 5 strani za prebrat user posted image  Do polovice sem prišla, pa še mal na hitro preletela slikce, ostalo pa kasneje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.11.2007 19:27:05   
K_a_t_i
A katera k pride jutri v Kolosej uporablja prsne blazinice od DM? Mam še 1 cel paket pa še mal zraven pa ne rabim več. Podarim, roke gor!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.11.2007 19:31:26   
tinaaja

A katera k pride jutri v Kolosej uporablja prsne blazinice od DM? Mam še 1 cel paket pa še mal zraven pa ne rabim več. Podarim, roke gor!

user posted image

imam sicer se 2 paketa na zalogi, ampak nic ne zgleda, da bom kmalu nehala dojit.. pa men se kar tece user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.11.2007 19:45:13   
thaiss
jutri meeting user posted image  user posted image  user posted image
uuhhhh pri erni pa bodo nov jogi sprobali user posted image ...ne zgovarjaj se na fuzbal, čez pol urce bo že konc...je pa košarka pol..

draja ti kr moža skenslaj in uleti na kafeuser posted image

silvestrovo - nič planov..tam ene dva dni prej bom kej vedla....moj pravi da kje je še touser posted image

pikcauser posted image

današnja papica.... no, kaj sem pripravla pa mulc ni pojedu....user posted image
  • puding vanilja....ene pol ga je pojedu
  • frutek banana...pol tamalega lončka
  • krompir+bučka...dve žlički
  • stračatelino....se user posted image  matra da bi mu kej v usta stlaču, pa zgleda da ne bo nič
  • sej ni panike, se bo že ponoči n-krat zbudu za mleko

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.11.2007 20:18:50   
cv105
Erna: a boš na tleh spala nocoj ... saj veš, nov jogi je treba mirkat pa to user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.11.2007 20:30:19   
cv105
sem prehitro snisnla ... ja, ko se pa hecam iz drugih user posted image

Pikca: luškana srčka imaš user posted image user posted image  ... sicer sem stavila na škatlo user posted image
Malecka Mateja: prava božičkova gospodična user posted image

jjasna&jure: naj zobki hitro zrastejo, da bo fant lahko spal user posted image

erna: luštna pesmica ... za ponucat ... take stvari moram memorirat user posted image đ

silvestrovo: lani v strogem mirovanju, ker sem dva dni prej popadke dobila ... letos ... kdo ve ... mogoče bomo migal še na lanski račun user posted image user posted image user posted image

papica:
Hipp mlečna hruška kaša
zelenjavni mix z rižem (korenje, bučka, por, cvetača)
borovničev jogurt in dve žlici HIpp banana frutka
mleko in riževi kosmiči

naš borec (končno) omagal ... okrog šestih je imel krizo ... pa nisva vedla al ga uspavat al kwa ... pa sta šla z user posted image  na pir ... neki sta šla vprašat enga kolega ... je kar ok izpadlo, kriza je šla mim in zaspal po urniku user posted image

nočko

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.11.2007 20:34:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
imam sicer se 2 paketa na zalogi, ampak nic ne zgleda, da bom kmalu nehala dojit.. pa men se kar tece user posted image

dobiš

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.11.2007 20:35:11   
Žabika
jutri: jaz bom ob istem času na drugi lokaciji, tako da me žal ne bo. Pa drugič!

dajadada: tole ti pišem, že od takrat ko si spraševala user posted image . O spanju. Pantleyeva v svoji knjigi piše naslednje o povprečnem številu ur dnevnega in nočnega spanja:
9 mesecev: 2x čez dan spat; 2,5-4h je skupna dolžina dnevnega spanja; 11-12h nočnega spanja; 14h skupna dolžina dnevnega in nočnega spanja.
No pri nas smo tam-tam. Dnevno spanje je malo krajše, ampak je pa obvezno vsaj dvakrat. Odvisno je tudi od dnevnih aktivnosti.

packanje: uf, meni je pa tole mission impossible. Na splošno ne maram packarije, tako da se moram kar mal prisilit, da ji pustim, da mi kaj po mizi razmaže. Se pa že mehčam. Ampak Hana zaenkrat tistega kar ji dam v roko, še ne nese prav dosti v usta, vse pa demolira (beri: naredi kašo ali prah).

No, da se malo pohvalim. Sej jutri bom pa sigurno spet slabe volje.
Hana je prvič pojedla toliko GH, da je izpustila dojenje. Po plavanju je pojedla celo kašico jogurt-hruška in potem v avtu omagala in spala 1 uro. No 2 uri po hrani je sicer na sredi štacune naredila tak kažin, da sem morala košaro zaparkirat in jo jit podojit, pa potem naprej kupovat, ampak vse ji je bilo oproščeno. Ko sva prišli domov je pojedla še fullllllll bučne juhe z razmočenim kruhom v njej, za večerjo pa še kruhek s skuto in good night kašico. Skratka kar nekaj hrane.

sedenje v nakupovalnem vozičku: a naše škrate že lahko damo v tisti stol v vozičku? Mogoče trapasto vprašanje, ampak res ne vem.

No pa ko sem že pri trapastih, še en. Ali so proseni kosmiči od Alnature za kuhat, ali se jih lahko samo zmeše v kašico??? Ali pa npr. riževi kosmiči od Nature???

Pa še en ta firbčen: Kati, Naomi: kakšen "dres". Hana pravi, da bi tut. Sej veste tisto: kwa pa otrok ve, ... važen da kej ne zamudi.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.11.2007 20:45:06   
Žabika
Malo sem pozabila, popravljam:

pikca: sej sem ti že parkrat povedala, da sta tok srčkana tale tvoja škratka. Pa takoj sem tetrapak uočila!

silvestrovo: mi že nekaj let poslušamo pokanje z odbojem od gora. Tudi letos bo tako.

krenamami: prenos dopusta za nego otroka; lahko vzameš 75 dni v kosu, ali 52 dni po dnevih. Jaz sem vzela to drugo, ker tako lahko še vedno vse skupaj vzameš v enem kosu, ali pa po dnevih. Je pa to isto število frej dni. Glede plačila pa ne vem. Jaz sem si pač predstavljala, da je to enako kot do sedaj, pozanimala se pa nisem. Če bi gledala na denar, potem niti slučajno ne bi šla prej v službo, ker bo moja plača zdaj nižja od porodniške. Kaj bo pa poleti, ko imam namen izkoristit ostanek tega dopusta za nego, pa itak ne vem. Tako da pojma nimam kako to obračunavajo.

Zdele je pa košarka, pa sem mislila, da bom šla lahko takoj spat. Mah skoz je nekaj!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.11.2007 20:52:12   
draja
Žabika če misliš tele kosmiče:

http://www.alnatura.de/e15100.php?produktid=162&artikelgruppe=1395&warengruppe=1028

jih ni treba kuhati. se pripravijo z mlekom, vodo, sokom, čajem,....

Pa bravo za Hano! Verjamem, da se ti je odvalil kamen od srca, ko je tako lepo sprejela GH.
Glede nakupovalnih vozičkov - po moje so dovolj stari, mene pa ovira nekaj drugega: enkrat so delali raziskavo, kje je največ bakterij in bacilov in so zmagali ročaji nakupovalnih vozičkov (so premagali tudi kljuke na javnih straniščih in ročaje na avtobusihuser posted image ).

cv105 a Maksi pa kar takole na pir? dobro ga učita, ni kajuser posted image .

Skačica kako si preživela pri zobarju???

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.