|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
21.11.2007 13:40:20   
bilka
šemalouser posted image

punce ki čakate na plusek ali et, ali punkcijo srečno in držim pestkeuser posted image

no jaz pa se danes tako čudno počutim, mi gre kar na jokuser posted image  sem tretji dan od transferja, pa me zvija spodaj kot da bom dobila m. pa pucala sem pa joškice me nič ne bolijo, joj kako se bojim spet razočaranjauser posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 13:40:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
21.11.2007 13:53:36   
T1979
_rebeka_ hvala bom poskusila tako kot si zapisala.

Uživej v svoji user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
21.11.2007 14:13:06   
Goldy
bilka - slabe misli stran, ti kar lepo počivaj in cartaj otročke. Pozitivno misli pa bo! Držimo pesti!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
21.11.2007 14:26:40   
Stormy
Abra in rebeca, hvala za povabilo v to temo.

Rebeca, zakaj prometrium? Jaz sem namreč dobila utrogestan.

Hvala.
Stormy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
21.11.2007 14:56:31   
m.rudovic
zdravo punce rada bi vam sporočila da se mi je zjutraj pojavila sveža rdeča kri zdaj pa samo nek rjavi izcedek sem 9 dan poET  kaj mislite da je to?

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
21.11.2007 15:03:20   
ANA_P
ojla, sem nazaj iz punkcije. Pridelala 27 celicuser posted image user posted image user posted image . Morem ful tekočine zdaj pit, menda zaradi hiperstimulacije, transfer imam v ponedeljek.
Mariborčanke, ni panike, narkozo sem imela, zaspala za 15 min se zbudila in bila naspana user posted image . Ko sem se zbudila sem imela malo boličin - kot pri M - so mi dali protibolečnisko, pa morem cel dan počivat pa kar nalgasin jest, če bo fejst bolelo.
Zjutraj sem prišla ob 7.45, ob 9.30 sem bila na mizi in 9.45 se že zbudila. Sem ful boječka drugače, tako da mi verjamite, ni panike.
zdaj pa grem počivat.

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 15:40:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
21.11.2007 15:43:12   
Goldy
m.rudovic -sveža kri je lahko nevarna, ampak, če je sedaj samo rjav izcedek, počakaj še kakšne dan, da boš videla in počivaj. Jutri ali pa pojutrišnjem pa test naredi. Ni kaj drugega kot čakat, da taprava M pride. Tako je mene moja G rekla. In je prišla, žal. Upam, da pri tebi ne bo.

Drži se in počivaj! 

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
21.11.2007 15:46:18   
sonček500
Punce jutri me čaka punkcija, malo me je strah nevednosti a bo že. Je katera mogla na GK dan pred punkcijo vzet klistir doma? In z sabo moram imet vse za oblečt.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
21.11.2007 16:07:25   
Goldy
sonček500 - na GK so mi dali odvajalni tableti, ti sem vzela čez dan enkrat in apaurin zvečer, na dan punkcije pa sem dobila še ketonal v tazadnjo. Mene osebno puncija ni nič bolela. Bolelo me je potem, ko je injek cija popustila, a sem vzela nalgesin in je šlo.

Nič se bat, vse za naše user posted image . Vse bo v redu!

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
21.11.2007 16:13:43   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 26.11.
m.rudovic - TEST
ANA_P - ET

Torek, 27.11.
Sreda, 28.11.
sayuri - TEST

Četrtek, 22.11.
barbarela77 - punkcija
tassi1 - punkcija
user posted image _rebeca_ - pregled
meeryana - punkcija
sonček500 - punkcija

Petek, 23.11.
konina - ET
dakec - TEST

Sobota, 24.11.

Nedelja, 25.11.
Amelia - UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
dakec greje user posted image  aliuser posted image user posted image ? - TEST 23.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 2.12.
bilka greje user posted imageTEST 3.12.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image
user posted image šemalo (LJ)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš) upajmo, da ulovi konec novembra
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,? in Menopur
  • maja24 (24let),(ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (30let),(1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (29let),(1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija, ET 18.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10
  • sonček75 (32let),(2IVF;LJ;?) 3.12. ponovno v boj
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) zamrznjenček
  • gold fish (33let) (LJ) 24.11. začetek špikanja Diphereline, nato Menopur
  • dakec (1.IVF)
  • Mišolina (3.IVF;LJ) začetek 28.11.
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija
  • Stormy

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , gold fish, M.L.B.K, mandarinca, Pija76, maja24user posted image

user posted image
    user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
    GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (24let),(PO)user posted image
    user posted image tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu ANA_P)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3062
    21.11.2007 16:15:29   
    Anonimen
    Sayuri, vse pohvale za takšen seznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 3063
    21.11.2007 16:16:27   
    konina
    sonček500, strah stran, vse bo v redu. Jaz sem sveža po punkciji, sem jo imela v nedeljo. Se da preživet, ni prijetna, ni pa za z zmize uiti. user posted image  Rabiš pa copate, nogavičke (tople), spalno srajčko in haljo. Srajčke in haljo sicer imajo, vendar rado zmanjka. Odvajala pa tokrat nisem dobila, ker je rekla, da ni nujno, če imam prebavo v redu. In jaz jo imam. user posted image  Strah je pa odveč. Dobiš ketonal v ritko, pa po punkciji še tablete ketonal za domov. Jaz sem dobila tri, ker so me namatrali, ampak jih nisem vseh porabila. Tako, da res ni prehudo. Pa tam v čakalnici se ne daj prestrašit kakšni paničarki, ker se tudi take najdejo.

Držim pesti, da bo vse o.k.

Lp, Nina

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3064
    21.11.2007 16:18:16   
    Amelia
    Ana_P  - 27 celic!!! Čestitke, ne morem verjet, da se tudi to dogaja, saj boš imela celo četo pingvinčkov!

Šemalo - drži se punca, saj veš kako gre, najprej se zjokamo, potem pa se čez par dni poberemo, najdemo pozitivne stvari tega, recimo pri tebi pitje medice in kuhanega vina v decembru user posted image , potem pa v nove boje!!!

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3065
    21.11.2007 16:21:53   
    konina
    Ana_P. pa to je skoraj že rekord tukaj. 27user posted image  Čestitam. Sedaj bo pa nastala res cela četica pingvinčkov. Bravo! Boš lahko po nosečnosti, ki bo sedaj nastopila, lahko šla še po pingvinčke.

šemalo, vidim, da si močna in pogumna. Žal mi je, da ti ni uspelo. Sedaj ga žuraj do jutranjih ur in še naprej. Potem pa v nove boje.

Lp, Nina

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 3066
    21.11.2007 16:24:54   
    sayuri
    Sem eno uro urejala seznam user posted image
    Se pozna, da sem sedaj v službi in da ne morem redno spremljat čvekanja user posted image user posted image user posted image , pa me je čakalo 10 strani za prebrat user posted image

Tiste , ki me pogrešate - evo me. Jst sem ok, naspidirana, kot vedno, zasedena prav tako....user posted image  Danes je en teden od ET. Počutim se ok, kakih posebnih znakov ni...tko da - bo, kar bo.

šemalo user posted image  žal mi je, da se je tako končalo user posted image . Si pa borka in januarja greš v nove boje! Bravo user posted image . Tako se govori. December pa bo en dva tri minil user posted image
    m.rudovic in dakec, kako je z vajinimi izcedki user posted image . Uf, teh se jaz tako bojim, kot hudič user posted image . Skoz čekiram na WCju in v nulo preverim vsak milimeter toaletnega papirja user posted image
    kind lady, priznam, da nisem tebe sumila za prago user posted image . Je pa vseeno. Vesela sem, da greješ dve pikici user posted image user posted image
    T1979,no vidiš, pa si tudi ti dobila v varstvo dve user posted image user posted image ., Bravo, bravo.user posted image  A ni to krasen občutek?
    arneja,nič copat al pa štunfov ne rabiš pri Rešu.user posted image  Saj veš, kaka brzina je to. Se slečeš, hop gor na mizo, hop dol z mize in se že oblačiš user posted image . Si dobila M, a l ne?user posted image  Takrat, ko jo čakamo, je ni nikjer user posted image

Vsem, ki imate jutri punkcijo (pod narkozo ali nad njo) želim, da bi čimoprej minilo user posted image user posted image user posted image

Ana_P user posted image user posted image user posted image  Kolk jajc????? user posted image user posted image user posted image  Pa kaj imaš ti kje kake vrečke naštimane, al kako? Uf, kaj takega pa še nisem slišala user posted image  PA saj to je za cel razred otrok user posted image . Zdaj pa fajn počivaj user posted image
    _rebeca_ držim pesti za jutrišnji pregled user posted image
    maja24,če je Reško reku, da je v redu, potem je v redu. pa tud PDP ti je določil user posted image  Naslednjič bo že slišati user posted image
    bilka, ti pa tudi lepo počivaj. Telo je utrujeno in v njem se nekaj novega dogaja, pa  ti to sporoča. user posted image

No, takole...pa sem spet nekaj naložila user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3067
    21.11.2007 16:30:26   
    mandarinca
    Ojla čveke!
    Vsem en lep pozdrav! Ste zelo pridne user posted image , kar se tiče špikanja, pa punkcij, pa gretja user posted image , predvsem pa kar se tiče čvekanja tu goruser posted image ; vam kar ne morem sleditiuser posted image !
    Imam pa eno vprašanje za tiste, ki so dale to skoz, kar sem jaz v petek user posted image - danes - 5 dan po abraziji se mi je vlila sveža kri in šraufa me tam doli kot pred user posted image tečko; za njo še sicer ni čas - nekje konc meseca bi "uradno" morala prit! A je ta krvavitev normalna po abraziji, ali se kaj kuha tam doli? Prosim, kakršenkoli nasvet!!!

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3068
    21.11.2007 16:30:32   
    arneja
    Aleluja, meni se user posted image  nakazuje user posted image user posted image user posted image . Sem morala kar Naklofen vzeti, ker me je malo zvijati začelo. Zdaj samo še čaka, da barvo iz rjave v rdečo spremeni, in če se to še danes zgodi, sem jutri zjutraj pri stričku Rešu user posted image . Pismo, sem vesela user posted image .

Zdaj vas grem pa prebrati.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3069
    21.11.2007 16:37:15   
    sayuri
    mandarinca, sveža kri po abraziji ni ok. možno, da ti niso vsega sčistili user posted image . Pojdi na urgenco.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3070
    21.11.2007 16:41:21   
    Stormy
    Živjo Sayuri,

hvala, ker si me dodala na seznam. Več podatkov....sem v drugem IVF postopku, tokrat mi niso delali ICSI, danes sem 7. dan po transferju, test naj bi imela 30.11., pa mislim, da ga ne bom dočakala, ker vse kaže ne user posted image . Prvič sem jo dobila nekje 8 dni po transferju. Tokrat sem imela 11 celic, od tega dva zarodka, ki sta sedaj pri meni, pa žal nič zamrznjenčkov. Bila sva zelo šokirana in potrta, ampak vseeno vesela vsaj za ta dva šampiončka.

Upamo na najboljše.
    Hvala.
    Stormy

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3071
    21.11.2007 16:42:53   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Aleluja, meni se user posted image  nakazuje user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3072
    21.11.2007 16:45:55   
    sayuri
    Stormy pri naslednjem urejanju seznama bom pripisala ostale tvoje podatke. user posted image  Tudi jaz sem danes 7 dan po ETjuuser posted image . Kakih posebnih znakov ni - na tiste, ki zvijajo spodaj, sem že navajena. Vendar je emne tako zvijalo tudi v prvem postopku, pa je bil potem plusek. Tako da-jaz tem znakom nč ne verjamem. user posted image
    Bodi pogumna in misli pozitivno. user posted image  Zdaj si del nas in tukaj te bomo spodbujale user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3073
    21.11.2007 16:47:19   
    arneja
    Ja, Abra, verjamem, da je Reško ves čas na tapeti user posted image . Sem pa danes res ogromno izvedela o njem user posted image . Da je skoraj žulj na hrbtu dobil, ko je moral 14 dni na Karibih počivati user posted image . Trebuh pa kot balon, kaj? Upam, da bo jutri UZ pokazal dovolj velike folikle. Če jaz danes dobim user posted image  v vsej njeni veličini, se jutri zjutraj vidiva user posted image .

Bilka, ne pusti se pesimizmu, no. Počni stvari, ki so ti v veselje (npr. s pikicama se crkljajte pri očiju v naročju user posted image ) , misli, da vama bo uspelo in bo uspelo!

Rebeca, bom pa tudi jaz hodila v službo po ET, ker sicer bi se prepustila malodušju, kar se mi pa sploh ne zdi ok.

Ana, 27 celic?? Pa, punce, kaj je ta mesec, bi se rade v Guinessovo knjigo vpisale user posted image ? In če ti praviš, ki si boječka kot jaz, da ni panike, potem je res ne sme biti user posted image .

Sonček500, držim pesti za skoraj nebolečo punkcijo in čimveč jajčk user posted image .

Sayuri, kapo dol za seznam user posted image . Kako hitro gre - že en teden od ET?? user posted image  se pa na srečo prikazuje user posted image .

Mandarinca, tvoj avatarček je poln energije user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3074
    21.11.2007 16:50:00   
    Anonimen
    Jaz pa ne razumem glede tega z menstruacijo.Zdravnik mi je rekel, da ne dobim M vse dokler bom jemala Estrofem in Utrogestan, kljub temu, da ne ostanem noseča.Krvavela naj bi šele nekaj časa po prenehanju jemanja zdravil, zato me čudi, da nekatere krvavite tako hitro po transferju?
    Ali ne jemljete hormonov?

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 3075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

SPANJE
    riba5

KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK

19.00 (24%)

20.00 (38%)

21.00 (22%)

22.00 (8%)

KASNEJE (5%)

PREJ (2%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!