arneja
|
Šemalo, bodi močna, prežuraj december, drugo leto pa s polno paro naprej . Punce, jaz sem bila pri Karmen in je takoj zatipala, da imam čudno črevo. Sva bila med prazniki na potovanju po Egiptu, in jaz sem fasala hudo drisko, pa očitno črevo še vedno ni k sebi prišlo . V glavnem, po kitajski medicini naj bi bili glavni krivci za nezanositev ledvice, nadledvična žleza, mehur in sečovod in ona je ugotovila, da imam precej trd sečovod in da naj bi bil to razlog, da ne zanosim. Mi ga bo pa ona zmehčala, in pravi, da potem moram zanosit . Res pa stalno hodim na WC in to že od nekdaj. Mi je pa prav žal, da nisem šla k njej že pred kakšnim letom. Ker če je res samo to razlog, bi lahko uspelo tudi po naravni poti. Aja, pa zatipati se da, da imam telo polno ogljikovih hidratov - se res precej bašem s sladkarijo, testeninami, krompirjem, mesa pa ne maram. Aja, pa sluznica maternice je lepo odebeljena, tako da ona pravi, da do petka moram dobiti . Zares upam, da bo tako. Grem pa v nedeljo spet k njej. Pa Reškota sva malo opravljali, upam, da se mu ni preveč kolcalo .