|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 9:14:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šemalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: IVF-ICSI oktober / november
21.11.2007 9:19:47   
maja24
Šemalo vedi da nisi sama da ti vse punce stojimo in ti bomo še naprej stale ob strani.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
21.11.2007 9:26:05   
maja24
Pa to je noro 20 min nazaj sm šla lulat da vzamrm prometrium da bom mela saj do 12h mir,evo me že lulat tiši,pa to je noro.Kje pobiram tolk tekočine sej jo nism spila tolk.Norouser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
21.11.2007 9:35:40   
tassi1

ŠEMALO-user posted image user posted image user posted image -kar pogumno v nove boje!
boš vidla,kmalu boš imela svojgauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
21.11.2007 10:14:04   
taraji
šemalo- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra ideja - prežuraj december, januarja gremo pa skupaj v nove boje - saj veš kako pravijo: po novem letu bolje bo - no in za nas bo bolje že po prvem novem letu

La vita e bella

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
21.11.2007 10:40:20   
maja24
Kje  je Sayuri pa kj ste ostale vas kr pogrešam.user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
21.11.2007 10:43:43   
MARTINŠČICA
Hojla,
kolk se tuki dogaja ta teden, same punkcije in ET-ji. Super. Srečno vsem. Navijam za vse, da čimprej pridete za mano!
Jaz sem kot ena cunja, se vlečem po hiši kot meglenik. V soboto sva po dooooooolgem času user posted image . Mi je fuuuuul pasal. Ampak sedaj imam večkrat na dan take rumeno-rjave izcedke. Upam, da je samo počila kakšna žilica, ali da je to zaradi obdobja, ko bi sicer morala dobit M. Vem, da ni nič drastičnega, če ni rdeče barve, pa me vendar nekoliko skrbi. Tole je res kar stresno. Najprej upaš na zarodke, pol na +, potem na GV in srček, vedno je nekaj, kar te lahko skrbi. V glavnem, vse bo OK.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
21.11.2007 10:57:22   
maja24
Kar se tiče izcedka je baje normalno v 1/3,je pa tut možnost zarad M ali O.

Tok da nej te ne skrbi,pa sej bo

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.11.2007 11:09:20   
Goldy
Martinščica -nekje sem prebrala, da si jedlatudi cimet. Ali mi lahko poveš, ali si ga ti ali tvoj in zakaj je dober in kako si ga - v kakšni obliki. Saj veš, človek vse proba, samo da bi ratalo.

Lep vsem in držim pesti, da bi se vam stvari dobro odvile!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.11.2007 11:39:47   
MARTINŠČICA
Zaradi zakisanosti sem pila cimetov čaj. Pila sva ga pa oba, čeprav on ni zakisan. Jaz sem naredila čaj iz krvomočnice in plahtice v 1 l vode, zraven pa 2x poštupala cimet v prahu iz začimbne dozice z luknjicami. Cimet sva jedla tudi v jabolčnih jedeh, raznih milk shake variantah ...
Praviloma mora cimet počasi vreti 10 min, da v vodo izloči svoja eterična olja. To je treba piti kake 3 mesece, da je učinek. Jaz sem ga sicer pila le 1 mesec, pol sem pa zanosila.

200% MAMI

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 12:04:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.11.2007 12:17:33   
maja24
Rebeca tut če se ne bo še slišu oz če bo tko kokr pr men maš ševedno cajt dva tedna da se sliš.Moji kolegici nikol v celi nosečnosti niso nč omenili za srček,slišala ga je pa prvič na CTGju,tok da se strinjam stabo da so skos ene skrbi sam če smo že do sm pršle bomo tut še naprej šle pogumno.Tok da priznam da me je mal zabediral za včeri ampak kaj čem upam na najbol in močno držim Reškota za besedo da ko je reku da je lep in da upam da bo še naprej takega mnenja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.11.2007 12:32:06   
Goldy
Oh, martinščica, super, hvala ti. Jaz se bom tudi tega lotila. Samo čaja še moram nabavit pa grem v akcijo, če pijem to do februarja, bo pa mogoče kaj pomagalo. user posted image

Lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.11.2007 12:46:37   
arneja
Šemalo, bodi močna, prežuraj december, drugo leto pa s polno paro naprej user posted image .

Punce, jaz sem bila pri Karmen in je takoj zatipala, da imam čudno črevo. Sva bila med prazniki na potovanju po Egiptu, in jaz sem fasala hudo drisko, pa očitno črevo še vedno ni k sebi prišlo user posted image .

V glavnem, po kitajski medicini naj bi bili glavni krivci za nezanositev ledvice, nadledvična žleza, mehur in sečovod in ona je ugotovila, da imam precej trd sečovod in da naj bi bil to razlog, da ne zanosim. Mi ga bo pa ona zmehčala, in pravi, da potem moram zanosit user posted image . Res pa stalno hodim na WC in to že od nekdaj. Mi je pa prav žal, da nisem šla k njej že pred kakšnim letom. Ker če je res samo to razlog, bi lahko uspelo tudi po naravni poti. Aja, pa zatipati se da, da imam telo polno ogljikovih hidratov - se res precej bašem s sladkarijo, testeninami, krompirjem, mesa pa ne maram.

Aja, pa sluznica maternice je lepo odebeljena, tako da ona pravi, da do petka moram dobiti user posted image . Zares upam, da bo tako. Grem pa v nedeljo spet k njej. 

Pa Reškota sva malo opravljali, upam, da se mu ni preveč kolcalo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.11.2007 12:58:03   
T1979
Čveke user posted image  sem vas morala od 113 strani naprej prebrati.

Kot veste sem imela včeraj ET od 4 jajčec so se vsa oplodila, s tem, da se dva nista razvijala naprej, druga dva pa grejem.

Jaaaa, torej Reško mi je vstavil user posted image  user posted image  srčka.

Hvala vsem, ki ste navijale oz. držale pesti zame.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.11.2007 12:59:55   
Goldy
Držim pesti T1979! user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.11.2007 13:00:24   
T1979
Maja24 in _rebeka_ imata kakšne fajn napotke, kako preživeti dneve do testa? Kaj sta počeli,....? Vse kar je si na 12 ur vtikam Prometrium.
No sem v službi, bolniške nisem nič dobila sam ET pa tudi ni nič bolel.

Hvala

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.11.2007 13:00:50   
T1979
Goldy hvala.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.11.2007 13:02:49   
arneja
Super, T1979, se vidi, koliko pomembnejša je kvaliteta od kvantitete user posted image . Zdaj pa uživaj v nosečnosti, srečka user posted image !

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.11.2007 13:03:45   
Anonimen
Evo tudi mene ,skrite turistke user posted image
Včeraj imela transfer, tako, da tudi jaz grejem dve pikici.Če ne bo uspešno me čaka še 6 eskimčkov user posted image user posted image
Test imam 7.12.
Vsem želim čimprejšnje cartanje s svojimi user posted image user posted image
Bom še kaj napisala kasneje, ker moram najprej prebrati vse, kar ste v teh dneh napisale.

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.11.2007 13:06:28   
T1979
Aja, še jaz za statistiko, test 4.12.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.11.2007 13:07:48   
arneja
Bravo tudi zate, Kind lady user posted image . Pa še šest eskmičkov, kaj še češ boljšega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.11.2007 13:09:59   
cati
Skrita turisrka bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
T1979 ti tudi lepo grej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.11.2007 13:10:04   
T1979
Šemalo objemček zate. 
Kako da se je user posted image  tako hitro prikazala?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.11.2007 13:28:38   
Abra
Čvekulje!

Pa se mi zdi, da skoz tuki visim, pa vsakič par strani pade ... mogoče bom kasneje uspela prebrat...

Šemalo user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem te prejšnje dni brala, se mi je zdelo, da so to moje besede ... sem upala, da bo konec pri tebi vseeno drugačen. Kot praviš, bo pa res najboljše, da prežuraš december, novo leto bo pa tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še novi trepetalki T1979 in prijazna dama user posted image user posted image user posted image pridno grejta svoje pikice in naj pri vaju ostanejo celih 9 mesecev

Arneja, tisto opravljanje pa skupi paše user posted image user posted image nč se sekirat, bi se Rešu moglo nonstop kolcat .. user posted image user posted image user posted image Fajn, da ti je našla nek vzrok, mogoče pa je kaj na tem. Jaz sem tudi pri njej "nepojasnjena". Pravi pa, da bo. Računam na to. user posted image

Jaz sem pa danes kot cunja. Nič mi ne paše, sedim težko, pa še tečna sem ko sto user posted image si grem sama sebi že na živce. Že komi čakam jutrišnji uz. Upam, da so folikli že kaj zrasli, da bo kmalu konec teh inekcij. Sem skoz mislila, da ni nobenih stranskih učinkov, ma vraga user posted image user posted image trebuh pa kot balon

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Nogomet.
пеперутка16

Kdo bo zmagal EURO 2024?

Slovenija. (0%)

Francija. (0%)

Nizozemska. (0%)

Anglija. (0%)

Španija. (100%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!